illusjon 13.04.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 PIĘKNIE PSZE PANI :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 13.04.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! (to z zachwytu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.04.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam zafugowaną podłogę w holu, w dodatku z pomalowanymi ścianami... Jeszcze będą listwy przypodłogowe, ale już i tak bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.04.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ilu, z wielką przyjemnością oglądnęłam aktualności i aż pożałowałam, że nie mogę tego wszystkiego popodziwiać na żywo. Najbardziej chyba podoba mi się to, że wszystko jest takie eleganckie, wyrafinowane, ale bez zadęcia. Wiesz... nie tylko do patrzenia, podziwiania, ale tak po prostu... do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.04.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Rany Julek :jawdrop: te podłogi prawie jak wiktoriańskie, są cudne, lampy super dobrane, no i najważniejsze jakość zdjęć o niebo lepsiejsza podejrzewam że jak wkleisz wreszcie normalne zdjęcia, to nas wszystkich zamuruje z zachwytu na długo:D zastanawiam sie tylko jak sprzątać pod ta szafka w łazience, otwory sa tak małe ze chyba reki, odkurzacza ani mopa tam nie wciśnie, a śmietki będą sie gromadzić tam na pewno, a jak dojdzie kamienny blat to szafki nie ruszy, no chyba ze szuflady da sie całkiem wyciągnąć i nie ma pod ostatnią spodu;) no ale ja mam fiola na tym punkcie:rolleyes:, dwa razy w roku pralkę, lodówkę i co tylko się da, odsuwam by tam umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.04.2013 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Kochane, Własnie skończyłam pakować książki. Dobranoc, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.04.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Wow wow wowHol wow cudowny ta podłoga i te lampy idealnia tam pasująSypialnia piękna taka romantycznaBiblioteka no wymarzona i ta drabina ekstra dodaje klimatuI łazienka też super Więc co tu powiedzieć wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.04.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Pięknie, jak zwykle... ale zdjęcia o niebo lepsze ... widać że słoneczko wpadało przez okna Podpisuje się pod słowami Drop... elegancko, z klasą, katalogowo i w dodatku na pewno będzie Wam się wygodnie mieszkać .... Miejsc do przechowywania z pewnością nie brakuje Miłego pakowana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.04.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 O kurczątko, ale łaaadnie! zastanawiam sie tylko jak sprzątać pod ta szafka w łazience, otwory sa tak małe ze chyba reki, odkurzacza ani mopa tam nie wciśnie, a śmietki będą sie gromadzić tam na pewno, a jak dojdzie kamienny blat to szafki nie ruszy, no chyba ze szuflady da sie całkiem wyciągnąć i nie ma pod ostatnią spodu;) no ale ja mam fiola na tym punkcie:rolleyes:, dwa razy w roku pralkę, lodówkę i co tylko się da, odsuwam by tam umyć Ha ha, też od razu o tym pomyślałam , jak również o tej wąziutkiej przestrzeni nad biblioteką (nie mogli już tego dociągnąć do sufitu?). Co nie zmienia faktu, że całość wygląda bosko. A jeśli chodzi o zdjęcia, to pomyślałaś o tym, żeby przed robieniem fotek komórką przetrzeć ten ...hm... obiektyw? Bo taka poświata, jaką masz na fotkach, pojawia się właśnie wtedy, kiedy szybka obiektywu jest, delikatnie mówiąc, z lekka uświniona , o co nietrudno w torebce czy kieszeni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.04.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 łaaa przecudowny korytarz Vivesy robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 14.04.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 wow ależ ślicznie, spójnie i lekko a na korytarz to mogłabym gapić się godzinami, taka podłoga to jest COŚ dobrze że zdjęcia biblioteki niebieskawe, przynajmniej dało się na nich poznać autorkę, bo pozostałe jakieś takie wyraźne, nawet łazienka przestała być pomarańczowa : powodzenia w pakowaniu! ps też wczoraj pomyślałam czy nie pstryknąć dowodowej fotki pęcherzyków w LM, ale przechodzę tamtędy prędko zeby nie kusiło rozwalać bąbli ps2 a gałeczki w sypialni wciąż niesymetryczne z ciekawości, ile jest miejsca między łóżkiem a bieliźniarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 14.04.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 A ja tak zawsze bałam się białego koloru a teraz się nie boję,biała kuchnia dół,biała kuchnia góra,a u syna białoszarocośtam :lol2:no zobaczymy jak to wszystko wyjdzie,czas nas goni a w domu burdel na kółkach :yes:do końca kwietnia się uwiniemy,a u Ciebie pięknie,elegancko i biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 łaaa przecudowny korytarz Vivesy robią wrażenie. zgadzam się w 100% ......przecudowny cionjest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.04.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Całe mieszkanie bardzo piękne ale ten korytarz to po prostu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.04.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Nie no powtórzę się za nihiru - hol wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) PIĘKNIE PSZE PANI :wave: Amtla - bardzo dziękuję aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! (to z zachwytu) Dorka - aaaaaaaaaaaa dzięki Bogu Ilu, z wielką przyjemnością oglądnęłam aktualności i aż pożałowałam, że nie mogę tego wszystkiego popodziwiać na żywo. Najbardziej chyba podoba mi się to, że wszystko jest takie eleganckie, wyrafinowane, ale bez zadęcia. Wiesz... nie tylko do patrzenia, podziwiania, ale tak po prostu... do życia Dropku - bardzo, bardzo dziękuję, szczególnie za ostatnie słowa Bardzo bałam się efektu skansenu, muzeum albo "eleganckiego" sklepu, gdzie porozglądasz się, może nawet to czy tamto wpadnie w oko, ale nie będzie śladu domowej atmosfery Rany Julek :jawdrop: te podłogi prawie jak wiktoriańskie, są cudne, lampy super dobrane, no i najważniejsze jakość zdjęć o niebo lepsiejsza podejrzewam że jak wkleisz wreszcie normalne zdjęcia, to nas wszystkich zamuruje z zachwytu na długo:D Vesi, Bardzo dziękuję zastanawiam sie tylko jak sprzątać pod ta szafka w łazience, otwory sa tak małe ze chyba reki, odkurzacza ani mopa tam nie wciśnie, a śmietki będą sie gromadzić tam na pewno, a jak dojdzie kamienny blat to szafki nie ruszy, no chyba ze szuflady da sie całkiem wyciągnąć i nie ma pod ostatnią spodu;) no ale ja mam fiola na tym punkcie:rolleyes:, dwa razy w roku pralkę, lodówkę i co tylko się da, odsuwam by tam umyć Vesi spoko, teraz też mam taką niską szafkę i daję radę. Trzeba być tylko zaopatrzoną w różne szczotki A poza tym i tutaj miałam "autorski" pomysł W tej szafce dodatkowo mogę wyjąć szufladę (w tej dotychczasowej miałam po szufladą dno) a w szafkach mogę podnieść denka dolnych półek i wysprzątać pod szafką "od środka" Wow wow wow Hol wow cudowny ta podłoga i te lampy idealnia tam pasują Sypialnia piękna taka romantyczna Biblioteka no wymarzona i ta drabina ekstra dodaje klimatu I łazienka też super Więc co tu powiedzieć wow Diana - serdecznie DZIĘKUJĘ za uznanie Pięknie, jak zwykle... ale zdjęcia o niebo lepsze ... widać że słoneczko wpadało przez okna Podpisuje się pod słowami Drop... elegancko, z klasą, katalogowo i w dodatku na pewno będzie Wam się wygodnie mieszkać .... Miejsc do przechowywania z pewnością nie brakuje Miłego pakowana ... Mugatko - A co do schowków, to zazdroszczę Admete spiżarki (chociaż wiem, że to nieładnie...) O kurczątko, ale łaaadnie! Barbe- miło mi niezmiernie Ha ha, też od razu o tym pomyślałam , jak również o tej wąziutkiej przestrzeni nad biblioteką (nie mogli już tego dociągnąć do sufitu?). Co nie zmienia faktu, że całość wygląda bosko. Nie chciałam biblioteki dociągniętej do sufitu, ani od ściany do ściany. To był bardzo świadomy wybór. Przy tych gabarytach biblioteka wyglądałaby bardzo masywnie a te parę centymetrów dodają jej sporo lekkości. A kurz jest po to, żeby go wycierać A jeśli chodzi o zdjęcia, to pomyślałaś o tym, żeby przed robieniem fotek komórką przetrzeć ten ...hm... obiektyw? Bo taka poświata, jaką masz na fotkach, pojawia się właśnie wtedy, kiedy szybka obiektywu jest, delikatnie mówiąc, z lekka uświniona , o co nietrudno w torebce czy kieszeni . Obiektyw jest ok, to mój smartfon już nadaje się do wymiany... łaaa przecudowny korytarz Vivesy robią wrażenie. Two - bardzo się cieszę. Jak ja się bałam tej "odsłony" Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 wow ależ ślicznie, spójnie i lekko a na korytarz to mogłabym gapić się godzinami, taka podłoga to jest COŚ Wiwik - mnie będzie nawet godzinami zawsze miło Ciebie gościć dobrze że zdjęcia biblioteki niebieskawe, przynajmniej dało się na nich poznać autorkę, bo pozostałe jakieś takie wyraźne, nawet łazienka przestała być pomarańczowa : No co za paskuda powodzenia w pakowaniu! Dzięki kochana - przyda się ps też wczoraj pomyślałam czy nie pstryknąć dowodowej fotki pęcherzyków w LM, ale przechodzę tamtędy prędko zeby nie kusiło rozwalać bąbli ps2 a gałeczki w sypialni wciąż niesymetryczne z ciekawości, ile jest miejsca między łóżkiem a bieliźniarką? Oj to dobrze, że się powstrzymałaś, bo kupiłabym taką wystrzelaną A ja tak zawsze bałam się białego koloru a teraz się nie boję,biała kuchnia dół,biała kuchnia góra,a u syna białoszarocośtam :lol2:no zobaczymy jak to wszystko wyjdzie,czas nas goni a w domu burdel na kółkach :yes:do końca kwietnia się uwiniemy,a u Ciebie pięknie,elegancko i biało Nazwa, dziękuję bardzo, ale Ty opowiadasz o swoim remoncie, a jeszcze nigdy fotek nie widziałam. Nie masz swojego wątku, to bardzo proszę tu u mnie wrzucić, a nie tylko opowiadać. I proszę się nie wymigiwać... zgadzam się w 100% ......przecudowny cionjest Ewciu - Dzięki śliczne Całe mieszkanie bardzo piękne ale ten korytarz to po prostu ! Nihiru - bardzo dziękuję za uznanie, bardzo mi miło Nie no powtórzę się za nihiru - hol wymiata. Tutli - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 A poza tym i tutaj miałam "autorski" pomysł W tej szafce dodatkowo mogę wyjąć szufladę (w tej dotychczasowej miałam po szufladą dno) a w szafkach mogę podnieść denka dolnych półek i wysprzątać pod szafką "od środka" spryciula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.04.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Trzeba być tylko zaopatrzoną w różne szczotki A poza tym i tutaj miałam "autorski" pomysł W tej szafce dodatkowo mogę wyjąć szufladę (w tej dotychczasowej miałam po szufladą dno) a w szafkach mogę podnieść denka dolnych półek i wysprzątać pod szafką "od środka" No faktycznie, spryciula! Widziałam gdzieś podobne nakładki na rurę odkurzacza - właśnie taka długa wąska szczota do zakamarków. Myślę, czy by takiej nie kupić do odkurzania żeliwnego kaloryfera. Nie chciałam biblioteki dociągniętej do sufitu, ani od ściany do ściany. To był bardzo świadomy wybór. Przy tych gabarytach biblioteka wyglądałaby bardzo masywnie a te parę centymetrów dodają jej sporo lekkości. No tak, przy ciemnym drewnie rzeczywiście zabudowa do sufitu mogłaby być zbyt monumentalna. A i łatwiej przesunąć/usunąć w razie potrzeby. A kurz jest po to, żeby go wycierać No paczpani, a ja myślałam, że wyłącznie po to, żeby mnie wkurzać Na jakim etapie pakowanie? Żyjesz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts