wyanna 15.04.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 hol [ATTACH=CONFIG]183956[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]183957[/ATTACH] Ilu, przypomnij, co to za zwisy, bo nawet nie podchodzę do tematu szukania u Ciebie pod hasłem "lampa":lol2: A tak w ogóle, to muszę Ci się przyznać, że jednak jesteś wizjonerka wnętrzarska. Wiele z Twoich pomysłów wydawało mi się dziwnych, a przynajmniej dla mnie nieakceptowalnych. Ale jak patrzę na te zdjęcia, to wszystko tak pięknie gra... Nawet te dywanowe podłogi... Kiedy przeczytałam o nich u Ciebie po raz pierwszy, to mi się takie BŁEEE wyrwało, a teraz... no, może nie chciałabym do siebie, bo by mi nie pasowały, ale jestem pod ich ogromnym wrażeniem. Są piękne i wyglądają, jakby zostały WYMYŚLONE, żeby być u Ciebie w mieszkaniu. To samo mogę powiedzieć o tapecie w kwiaty. Mnie kolor absolutnie nie leży, wzór jeszcze bardziej, a tymczasem ostatnio przyłapałam się na tym, że przeglądam kwiaty na tkaninach. Kilka miesięcy temu stuknęłabym się w czółko na samą myśl... I tak jest z wieloma rzeczami, np przecierki na kuchni (bo sama kuchnia to dla mnie miszczostwo do tego stopnia, że ja przecierek autentycznie nie zauważyłam), metalowy okap, szklane kwadraciki w gresie w kuchni, biblioteka, a konkretnie jej kolor itepe, ale bez tych rzeczy to mieszkanie byłoby sztampowe, a nie ilutkowe. Nie wiem, jak to zrobiłaś, ale to wszystko gra pięknie. Nie mogę się doczekać, aż się wprowadzicie i mieszkanie zacznie żyć, wstawisz brakujące meble, kolekcje i koty Czasami jak podglądam Twój wątek to dopada mnie takie "cholera, że też ja na to nie wpadłam, ale to piękne, ale by mi pasowało" ale aż głupio mi wszystko zżynać a poza tym w wielu sytuacjach u mnie jest już sprawa pozamiatana. Ale jak będę urządzać kolejne mieszkanie, to sobie Twój wątek chyba wydrukuję ;P A co do pakowania: normalnie tak Ci współczuję, bo chociaż to miłe jest, ale jak termin goni, to robi się gorąco i nerwowo. W razie czego oferuję swoje dwie ręce (półtora ręki mówiąc ściśle, bo nadgarstka nie mogę nadużywać wciąż) ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Cześć Anulka jestem padnięta, ale napiszę- WSZYSTKO MI SIĘ U CIEBIE PODOBA!:jawdrop: Bez słodzenia- serio:yes: Strasznie rasowo wygląda biblioteka i wiem, ze to dzięki swojemu kolorowi. Jak dla mnie ciemne meble mają charakter, a białe rozpływają się we wnętrzach (szczególnie duże gabaryty). Bez urazy dla nikogo- sama mam przecież kilka białych:lol2: Czytałam o pakowaniu, czyli przeprowadzka dopiero w następny weekend? Szkoda... Ale i tak będziemy świętować, prawda? Kochana - dzięki, dzięki. A świętować musimy choćby nie wiem co. Z Twoje zdrowie to ja będę piła od rana Szczerze, to już mogę zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jak ja bym dzisiaj zaczęła świętować, to upiłabym się w 5 min:lol2: Aniu, a urodzinki masz dokładnie 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jak ja bym dzisiaj zaczęła świętować, to upiłabym się w 5 min:lol2: Aniu, a urodzinki masz dokładnie 20? Ja chyba też. Jestem tak zmęczona, że wystarczyłoby mi powąchać korek A ur mam 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jestem tak zmęczona, że wystarczyłoby mi powąchać korek Mnie też A ur mam 25 Będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ilu, przypomnij, co to za zwisy, bo nawet nie podchodzę do tematu szukania u Ciebie pod hasłem "lampa":lol2: A tak w ogóle, to muszę Ci się przyznać, że jednak jesteś wizjonerka wnętrzarska. Wiele z Twoich pomysłów wydawało mi się dziwnych, a przynajmniej dla mnie nieakceptowalnych. Ale jak patrzę na te zdjęcia, to wszystko tak pięknie gra... Nawet te dywanowe podłogi... Kiedy przeczytałam o nich u Ciebie po raz pierwszy, to mi się takie BŁEEE wyrwało, a teraz... no, może nie chciałabym do siebie, bo by mi nie pasowały, ale jestem pod ich ogromnym wrażeniem. Są piękne i wyglądają, jakby zostały WYMYŚLONE, żeby być u Ciebie w mieszkaniu. To samo mogę powiedzieć o tapecie w kwiaty. Mnie kolor absolutnie nie leży, wzór jeszcze bardziej, a tymczasem ostatnio przyłapałam się na tym, że przeglądam kwiaty na tkaninach. Kilka miesięcy temu stuknęłabym się w czółko na samą myśl... I tak jest z wieloma rzeczami, np przecierki na kuchni (bo sama kuchnia to dla mnie miszczostwo do tego stopnia, że ja przecierek autentycznie nie zauważyłam), metalowy okap, szklane kwadraciki w gresie w kuchni, biblioteka, a konkretnie jej kolor itepe, ale bez tych rzeczy to mieszkanie byłoby sztampowe, a nie ilutkowe. Nie wiem, jak to zrobiłaś, ale to wszystko gra pięknie. Nie mogę się doczekać, aż się wprowadzicie i mieszkanie zacznie żyć, wstawisz brakujące meble, kolekcje i koty Czasami jak podglądam Twój wątek to dopada mnie takie "cholera, że też ja na to nie wpadłam, ale to piękne, ale by mi pasowało" ale aż głupio mi wszystko zżynać a poza tym w wielu sytuacjach u mnie jest już sprawa pozamiatana. Ale jak będę urządzać kolejne mieszkanie, to sobie Twój wątek chyba wydrukuję ;P A co do pakowania: normalnie tak Ci współczuję, bo chociaż to miłe jest, ale jak termin goni, to robi się gorąco i nerwowo. W razie czego oferuję swoje dwie ręce (półtora ręki mówiąc ściśle, bo nadgarstka nie mogę nadużywać wciąż) ściskam Anula, Albo ja jestem już u kresu albo Ty jesteś Wielką Pisarką, tylko się marnujesz. Tobie harlekiny pisać a nie tłumaczenia robić. Ja się normalnie wzruszyłam tym co napisałaś, bo tak pięknie i od serca Ja sobie Ciebie wydrukuję i już żadna krytyka mnie nigdy nie dotknie. Anulu kochana, bardzo Ci dziękuję. Ale to prawda jestem zmęczona jak nawet nie wiem kto... PS Byłaś z nadgarstkiem u lekarza? PS2 Ten zwis to Elstead Lighting FINSBURY PARK, kupiony na lampydomowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Mnie też Będę pamiętać Długo to nasze świętowanie nie potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Długo to nasze świętowanie nie potrwa Oj tam, oj tam http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/pijemy.gif Aniu kupiłaś gary? Ja w sobotę byłam w sklepie firmowym Berghoffa i naoglądałam się trochę. Nie kupię metalowych, bo mojej mamie trochę rdzewieją uchwyty termostatyczne od spodu ale wyczaiłam fajne ceramiczne- są białe, bardzo ciemno brązowo-grafitowe i czerwone:yes: Jutro wstawię u siebie fotki i sobie pooglądasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Aga, Ja cały czas myślę o garnkach Tefal VOLUPTY Znanej firmy i tanie. Mogę je sobie wymieniać co 2-3 lata jak zajdzie taka potrzeba i nie będzie mi szkoda. Trochę nie chcę wiązać się z jednymi garnkami na całe życie... A o ceramicznych garnkach wcześniej była u mnie dyskusja, że mimo przyzwolenia producenta lepiej ich nie prać w zmywarce o bo tracą jakieś właściwości i zaczynają być "przywierające" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Faje te Twoje Volupty:yes:Jakby mi pasowały takie w chromie, też bym wzięła podobne.Ja tez nie chcę wydawać fortuny na gary- za te ceramiczne zmieszczę się w 800-1000złAniu, masz rację, że ceramicznych nie powinno się myć w zmywarkach-mam patelnię ceramiczną do naleśników i myję ją ręcznie. Atutem ceramicznych jest to, że bardzo łatwo sie myją- nawet papierowym ręcznikiem:yes: Dlatego zaczynam się na nimi poważnie zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Faje te Twoje Volupty:yes: Jakby mi pasowały takie w chromie, też bym wzięła podobne. Ja tez nie chcę wydawać fortuny na gary- za te ceramiczne zmieszczę się w 800-1000zł Aniu, masz rację, że ceramicznych nie powinno się myć w zmywarkach-mam patelnię ceramiczną do naleśników i myję ją ręcznie. Atutem ceramicznych jest to, że bardzo łatwo sie myją- nawet papierowym ręcznikiem:yes: Dlatego zaczynam się na nimi poważnie zastanawiać. U nas gotuje K. Poza gotowaniem uwielbia mniejszy i większy (zmywarka) sprzęt AGD. Wiem, że prędzej niż później wsadziłby te garnki do zmywarki Mogłabym wtedy na FM wypowiedzieć się fachowo jak szybko garnki ceramiczne tracą właściwości Mnie też się marzyły jakieś takie ecru garnuszki, ale trudno. K gotuje tak, że kolor jestem w stanie przeboleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Dobranoc wszystkim nocnym markom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Uśmiałam się z Twojego opisu :lol2: Udał Ci się Małżonek U mnie nie ma tego problemu, bo kuchnia to moje królestwo, więc będę dbała:yes: Luby za to parzy dobrą kawę Dobrej nocki http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/1_cmok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.04.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ilu wprowadzam się ! od zaraz ! pięknie jest i jak to dobrze, że mi te podłogi dywanowe nie pasują do całości bo bym chyba u siebie oktagony Vivesowe zrywała :lol2: w sprawie garnków - przytargałam ostatnio jakas ulotkę "firmową", ale jeszcze nie zgłębiałam tematu nie wiem, czy to warte coś czy zawyżone cenowo u mnie teraz na tapecie KOMUNIA starszaka - ponieważ się zgapiliśmy troszkę, nie mam nic zarezerwowanego ( w sumie lepiej, bo i tak zmienialiśmy termin ) i będzie imprezka W DOMU. Muszę już zacząć robić notatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.04.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ilu jakie piękne zdjęcia... jakie światło.... JAAAKIE wnętrza ... ja wiem ze to może wygląda na cukrowanie ale ... trudno u Ciebie nie słodzić jak się widzi takie charrrrrakternie wykończone mieszkanie ... Na prawdę, szczerze gratuluje i po cichu zazdroszczę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ania.... wnętrza super.. Braaardzo mi się podobają... Podłoga w korytarzach wymiata.. Kiedyś zachwycałam się takimi mozaikami w starych kamienicach i bardzo starych sklepach (potem w tym sklepie położyli gres techniczny na to cudo.. ) u mnie by nie bardzo pasowało, bo nie jestem konsekwentna. Wybrana zabudowa szafy, biblioteka , kuchnia łazienka... cudne.. Teraz masz urwanie kapelusza z pakowaniem i przeprowadzką.. Co będziesz robiła jak się przeprowadzisz i udomowisz??? Jak będzie Ci się nudziło to wpadnij do mnie bo mam salon do urządzenia i łazienkę Naprawdę gratulki wyczucia smaku, gustu i realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.04.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Ilu, czytałaś opinie o Volupty? Ja przejrzałam w niedzielę, właściwie tuż przed kliknięciem zamówienia coś mnie tknęło, ale nie są zbyt pochlebne niestety. Dużo lepiej oceniany jest Zelmer, o którym zaczęłam teraz myśleć. Wiem, że 400 zł za taki komplet to niewysoka cena, ale mnie mimo wszystko szkoda tyle wydać na coś co posłuży mi tylko 2-3 lata. Nie wiem kurcze... W mieszkaniu jak zwykle wszystko cudne. Kadry przedpokoju fenomenalne! Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.04.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ania, miałam ostatnio niezbyt miły czas. I w życiu osobistym, i tu na forum. Ale to, co u Ciebie dzisiaj zobaczyło wywołało wielki uśmiech na mojej twarzy. Jest pięknie. Widać efekty Twojej pracy. Dopracowanie każdego drobiazgu. Zgranie szczegółów. Masz te elementy, które bardzo mi się podobały u Kasiorka. Ale, w moim odczuciu, jest piękniej. Przeskoczyłaś wysoką poprzeczkę. No i w końcu zafundowałaś nam porządne zdjęcia. Przyznaj się, że te wcześniejsze miernoty to był celowy zabieg, żeby nas jeszcze bardziej zwalić z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.04.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 O MATUNIU....Aniu....wszystko śliczne....ja też nie chcę cukrować ani słodzić Ale jest pięknie....słonecznie i elegancko!!! Znowu się powtarzam:):) Trzymam kciuki za pakowanie i przeprowadzkę... Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 O mateńko po takiej długiej nieobecności to u Ciebie nie nadrobię wszystkiego - skupiam się na fotach:) ależ pędzisz kobieto z tą wykończeniówką - no pięknie wszystko wyszło, mega dopracowane szczegóły i muszę dodać , że mi się tapeta w sypialni podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts