Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Illusjon, pierwszy raz witam się u Ciebie na forum, bo musiałam się w końcu odezwać! Normalnie szczena opada i to konkretnie :jawdrop:

Wszystko takie wysmakowane, śliczne, wyrafinowane, ale nie przesadzone. Te podłogi - cudo, lampy - cudo, biblioteczka - cudo! No same cuda u Ciebie. Brawo! Jest czego zazdrościć i co podziwiać :yes:

http://emots.yetihehe.com/1/oklasky.gif

Edytowane przez sowawa30

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilu wprowadzam się ! od zaraz ! pięknie jest :)

i jak to dobrze, że mi te podłogi dywanowe nie pasują do całości bo bym chyba u siebie oktagony Vivesowe zrywała :lol2::lol2:

Kamilcia,

Daj spokój oktagonom, sama je mam w łazienkach i uważam, ze są bardzo piękne i ponadczasowe :yes:

A wprowadzić się zawsze możesz, i tak K nigdy nie ma i sama siedzę z kotami...

Ale najpierw musisz pomóc w pakowaniu... :lol2:

w sprawie garnków - przytargałam ostatnio jakas ulotkę "firmową", ale jeszcze nie zgłębiałam tematu ;) nie wiem, czy to warte coś czy zawyżone cenowo ;)

Dropek coś pisała, że te upatrzone Tefale to niekoniecznie dobry pomysł, ale jeszcze nie zdążyłam zgłębić tematu :(

u mnie teraz na tapecie KOMUNIA starszaka - ponieważ się zgapiliśmy troszkę, nie mam nic zarezerwowanego ( w sumie lepiej, bo i tak zmienialiśmy termin :lol2: ) i będzie imprezka W DOMU. Muszę już zacząć robić notatki ;)

Oj to masz urwanie głowy, dopiero co święta były teraz komunia.

A w który weekend Ci wypada?

Ilu jakie piękne zdjęcia... jakie światło.... JAAAKIE wnętrza ...

ja wiem ze to może wygląda na cukrowanie ale ... trudno u Ciebie nie słodzić jak się widzi takie charrrrrakternie wykończone mieszkanie ...

Na prawdę, szczerze gratuluje i po cichu zazdroszczę .... :)

Mugatka,

To po części Twoja zasługa.

Jak trafiłam na Twój wątek to szukałam białych "cegiełek". Nawet nie wiedziałam, że nazywają się mugaty.

Z chwilą jak zobaczyłam Twoją łazienkę doznałam olśnienia graniczącego z objawieniem i zobaczyłam swoje mieszkanie.

Wystarczyło już tylko znaleźć rzeczy które zostały mi objawione :lol2:

Bardzo Ci dziękuję :hug:

Ania.... wnętrza super.. Braaardzo mi się podobają...

Podłoga w korytarzach wymiata.. Kiedyś zachwycałam się takimi mozaikami w starych kamienicach i bardzo starych sklepach (potem w tym sklepie położyli gres techniczny na to cudo..:( ) u mnie by nie bardzo pasowało, bo nie jestem konsekwentna.

Wybrana zabudowa szafy, biblioteka , kuchnia łazienka... cudne..

Teraz masz urwanie kapelusza z pakowaniem i przeprowadzką..

Co będziesz robiła jak się przeprowadzisz i udomowisz???

Jak będzie Ci się nudziło to wpadnij do mnie bo mam salon do urządzenia i łazienkę;)

Naprawdę gratulki wyczucia smaku, gustu i realizacji :)

Arnika,

Bardzo dziękuję za pochwały. To strasznie miłe czytać takie komplementy wstydze sie.gif

A nad problemem "bezrobocia" po zakończeniu remontu też już się zastanawiam...

Brak będzie tych nerwów, adrenaliny, sprawdzania swoich możliwości... :(

Ania,

miałam ostatnio niezbyt miły czas.

I w życiu osobistym, i tu na forum.

Ale to, co u Ciebie dzisiaj zobaczyło wywołało wielki uśmiech na mojej twarzy.

Aneczka,

Bardzo mi miło, ale co się stało? Coś w pracy? Ze zdrowiem problemy?

Jak mogę jakoś pomóc to pisz na priv.

Jest pięknie.

Widać efekty Twojej pracy. Dopracowanie każdego drobiazgu. Zgranie szczegółów.

Masz te elementy, które bardzo mi się podobały u Kasiorka.

Ale, w moim odczuciu, jest piękniej.

Przeskoczyłaś wysoką poprzeczkę.

Aneczka, Kasiorek to projektantka i może się poczuć trochę nieteges za takie porównanie.

Ja zwykły laik nie znający się na tryndach ino na czuja działający jestem... wstydnis.gif

Ja widziałam jej dom.

Dla mnie jest zbyt "artystyczny", za wiele jak dla mnie w nim się dzieje, ale ja wolę spokojniejsze wnętrza, które mniej rozpraszają.

Jednak gdybym miała urządzić tak dom jak Kasiorek to nie starczyłoby mi umiejętności i wyobraźni.

To inna klasa jest psze Pani...

No i w końcu zafundowałaś nam porządne zdjęcia.

Przyznaj się, że te wcześniejsze miernoty to był celowy zabieg, żeby nas jeszcze bardziej zwalić z nóg :lol2:

Tak to był świadomy plan, żeby nie powiedzieć zamach.... :lol2:

O mateńko

po takiej długiej nieobecności to u Ciebie nie nadrobię wszystkiego - skupiam się na fotach:)

ależ pędzisz kobieto z tą wykończeniówką - no pięknie wszystko wyszło, mega dopracowane szczegóły i muszę dodać , że mi się tapeta w sypialni podoba :yes:

Mróweczka,

Bardzo dziękuję i zapraszam częściej. :yes:

Coś mało Ciebie ostatnio spotykam.

I fotek u ciebie długo żadnych nie widziałam. :no:

Illusjon, pierwszy raz witam się u Ciebie na forum, bo musiałam się w końcu odezwać! Normalnie szczena opada i to konkretnie :jawdrop:

Wszystko takie wysmakowane, śliczne, wyrafinowane, ale nie przesadzone. Te podłogi - cudo, lampy - cudo, biblioteczka - cudo! No same cuda u Ciebie. Brawo! Jest czego zazdrościć i co podziwiać :yes:

http://emots.yetihehe.com/1/oklasky.gif

Sowo witam serdecznie welcome.gif

Bardzo dziękuję za komplementy.

Zapraszam częściej. Masz prześliczny avatarek :D

Edytowane przez illusjon

Ilu jestem pod takim wrażeniem :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

To co się odsłania spod foli jest niesamowite.

Dopracowane, eleganckie, dobrane akurat, wszystko pasuje i wspaniale współgra :yes:

A to ujęcie

[attach=config]183955[/attach]

jest po prostu niesamowite :jawdrop: - być gościem u Ciebie to rozkosz dla zmysłów :rolleyes:

A przecież to dopiero początek :o

Meble, dodatki, gadżety :) - oj przysporzysz nam jeszcze wiele wspaniałych wrażeń :yes:

ps - ja praktycznie sama spakowałam nasz domek i praktycznie sama zatachałam wszystko do samochodu i sukcesywnie wywiozłam ;)

Także Ty też dasz radę ze wszystkim co sobie zaplanowałaś :yes:

Trzymam kciuki :)

Aniu, Ogromnie cieszę się, że tak szybko wszystko ogarnęłaś. Dopiero co pokazywałaś pierwsze zdjęcia, a tu już przeprowadzka. Wnętrza wyglądają przepięknie, a hol jest zdecydowanie jednym z najpiękniejszych jakie widziałam. O takiej podłodze śnię po nocach, ale bez szans na realizację, więc z przyjemnością będę zaglądać do Twojej galerii by nacieszyć oczy :).

Trzymam mocno kciuki za przeprowadzkę i za radość mieszkania :)