sowawa30 16.04.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Illusjon, pierwszy raz witam się u Ciebie na forum, bo musiałam się w końcu odezwać! Normalnie szczena opada i to konkretnie Wszystko takie wysmakowane, śliczne, wyrafinowane, ale nie przesadzone. Te podłogi - cudo, lampy - cudo, biblioteczka - cudo! No same cuda u Ciebie. Brawo! Jest czego zazdrościć i co podziwiać http://emots.yetihehe.com/1/oklasky.gif Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez sowawa30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 :jawdrop: idę się upić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ilu wprowadzam się ! od zaraz ! pięknie jest i jak to dobrze, że mi te podłogi dywanowe nie pasują do całości bo bym chyba u siebie oktagony Vivesowe zrywała :lol2: Kamilcia, Daj spokój oktagonom, sama je mam w łazienkach i uważam, ze są bardzo piękne i ponadczasowe A wprowadzić się zawsze możesz, i tak K nigdy nie ma i sama siedzę z kotami... Ale najpierw musisz pomóc w pakowaniu... w sprawie garnków - przytargałam ostatnio jakas ulotkę "firmową", ale jeszcze nie zgłębiałam tematu nie wiem, czy to warte coś czy zawyżone cenowo Dropek coś pisała, że te upatrzone Tefale to niekoniecznie dobry pomysł, ale jeszcze nie zdążyłam zgłębić tematu u mnie teraz na tapecie KOMUNIA starszaka - ponieważ się zgapiliśmy troszkę, nie mam nic zarezerwowanego ( w sumie lepiej, bo i tak zmienialiśmy termin ) i będzie imprezka W DOMU. Muszę już zacząć robić notatki Oj to masz urwanie głowy, dopiero co święta były teraz komunia. A w który weekend Ci wypada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ilu jakie piękne zdjęcia... jakie światło.... JAAAKIE wnętrza ... ja wiem ze to może wygląda na cukrowanie ale ... trudno u Ciebie nie słodzić jak się widzi takie charrrrrakternie wykończone mieszkanie ... Na prawdę, szczerze gratuluje i po cichu zazdroszczę .... Mugatka, To po części Twoja zasługa. Jak trafiłam na Twój wątek to szukałam białych "cegiełek". Nawet nie wiedziałam, że nazywają się mugaty. Z chwilą jak zobaczyłam Twoją łazienkę doznałam olśnienia graniczącego z objawieniem i zobaczyłam swoje mieszkanie. Wystarczyło już tylko znaleźć rzeczy które zostały mi objawione Bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.04.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 A wprowadzić się zawsze możesz, i tak K nigdy nie ma i sama siedzę z kotami... Ale najpierw musisz pomóc w pakowaniu... uważaj, bo zaraz będzie gromadka chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ania.... wnętrza super.. Braaardzo mi się podobają... Podłoga w korytarzach wymiata.. Kiedyś zachwycałam się takimi mozaikami w starych kamienicach i bardzo starych sklepach (potem w tym sklepie położyli gres techniczny na to cudo.. ) u mnie by nie bardzo pasowało, bo nie jestem konsekwentna. Wybrana zabudowa szafy, biblioteka , kuchnia łazienka... cudne.. Teraz masz urwanie kapelusza z pakowaniem i przeprowadzką.. Co będziesz robiła jak się przeprowadzisz i udomowisz??? Jak będzie Ci się nudziło to wpadnij do mnie bo mam salon do urządzenia i łazienkę Naprawdę gratulki wyczucia smaku, gustu i realizacji Arnika, Bardzo dziękuję za pochwały. To strasznie miłe czytać takie komplementy A nad problemem "bezrobocia" po zakończeniu remontu też już się zastanawiam... Brak będzie tych nerwów, adrenaliny, sprawdzania swoich możliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Coraz piękniej u Ciebie. Podłoga w korytarzu wymiata , po prostu cudnie wygląda. Oświetlenie fajny klimat tworzy. Wszystko dopracowane i przemyślane , takie spójne. Brawo Atena, Bardzo serdecznie dziękuję, Każdy taki wpis działa jak miód na moje skołatane nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ania, miałam ostatnio niezbyt miły czas. I w życiu osobistym, i tu na forum. Ale to, co u Ciebie dzisiaj zobaczyło wywołało wielki uśmiech na mojej twarzy. Aneczka, Bardzo mi miło, ale co się stało? Coś w pracy? Ze zdrowiem problemy? Jak mogę jakoś pomóc to pisz na priv. Jest pięknie. Widać efekty Twojej pracy. Dopracowanie każdego drobiazgu. Zgranie szczegółów. Masz te elementy, które bardzo mi się podobały u Kasiorka. Ale, w moim odczuciu, jest piękniej. Przeskoczyłaś wysoką poprzeczkę. Aneczka, Kasiorek to projektantka i może się poczuć trochę nieteges za takie porównanie. Ja zwykły laik nie znający się na tryndach ino na czuja działający jestem... Ja widziałam jej dom. Dla mnie jest zbyt "artystyczny", za wiele jak dla mnie w nim się dzieje, ale ja wolę spokojniejsze wnętrza, które mniej rozpraszają. Jednak gdybym miała urządzić tak dom jak Kasiorek to nie starczyłoby mi umiejętności i wyobraźni. To inna klasa jest psze Pani... No i w końcu zafundowałaś nam porządne zdjęcia. Przyznaj się, że te wcześniejsze miernoty to był celowy zabieg, żeby nas jeszcze bardziej zwalić z nóg Tak to był świadomy plan, żeby nie powiedzieć zamach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 O MATUNIU....Aniu....wszystko śliczne....ja też nie chcę cukrować ani słodzić Ale jest pięknie....słonecznie i elegancko!!! Znowu się powtarzam:):) Trzymam kciuki za pakowanie i przeprowadzkę... Buźka! Boguś, Kochana moja, bardzo ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 O mateńko po takiej długiej nieobecności to u Ciebie nie nadrobię wszystkiego - skupiam się na fotach:) ależ pędzisz kobieto z tą wykończeniówką - no pięknie wszystko wyszło, mega dopracowane szczegóły i muszę dodać , że mi się tapeta w sypialni podoba Mróweczka, Bardzo dziękuję i zapraszam częściej. Coś mało Ciebie ostatnio spotykam. I fotek u ciebie długo żadnych nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Illusjon, pierwszy raz witam się u Ciebie na forum, bo musiałam się w końcu odezwać! Normalnie szczena opada i to konkretnie Wszystko takie wysmakowane, śliczne, wyrafinowane, ale nie przesadzone. Te podłogi - cudo, lampy - cudo, biblioteczka - cudo! No same cuda u Ciebie. Brawo! Jest czego zazdrościć i co podziwiać http://emots.yetihehe.com/1/oklasky.gif Sowo witam serdecznie Bardzo dziękuję za komplementy. Zapraszam częściej. Masz prześliczny avatarek Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 :jawdrop: idę się upić Venuska, Daj spokój, nie pij... Nie chcę mieć na sumieniu Twojej diety. Z drugiej strony chyba puste kalorie są lepsze niż Tik-Taki, które mają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 uważaj, bo zaraz będzie gromadka chętnych Ivy, To by dopiero impreza była A mina K? Bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Koleżanki drogie, żeby dać Wam wyobrażenie ile to jest ok 15% z kolekcji 17 tys katalogów samochodowych wrzucam zdjęcie tychże "procentów". Jedna taka paczka waży od 5 - 8 kg. Nie są zbyt profesjonalnie spakowane, bo pakował je K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.04.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 o w mordę jeża .... (bardzo mi miło i za słowa powyższe w moim kierunku dziękuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 16.04.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 już sama nie wiem co najbardziej mi się podobaczy podłoga w holu a może kuchnia...nie nie już wiem piękna parkietowa jodełka ech a może te przecudnej urody drzwi poddaje sie - wszystko jest absolutnie idealne i przepięknie spójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.04.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Iluś teraz już widzę te ilości i rozumiem ilośc szaf/półek...a gdzie wylądują w nowym mieszkaniu katalogi ?? w gabinecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.04.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ilu jestem pod takim wrażeniem :jawdrop::jawdrop::jawdrop: To co się odsłania spod foli jest niesamowite. Dopracowane, eleganckie, dobrane akurat, wszystko pasuje i wspaniale współgra A to ujęcie [attach=config]183955[/attach] jest po prostu niesamowite - być gościem u Ciebie to rozkosz dla zmysłów A przecież to dopiero początek Meble, dodatki, gadżety - oj przysporzysz nam jeszcze wiele wspaniałych wrażeń ps - ja praktycznie sama spakowałam nasz domek i praktycznie sama zatachałam wszystko do samochodu i sukcesywnie wywiozłam Także Ty też dasz radę ze wszystkim co sobie zaplanowałaś Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.04.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Aniu, Ogromnie cieszę się, że tak szybko wszystko ogarnęłaś. Dopiero co pokazywałaś pierwsze zdjęcia, a tu już przeprowadzka. Wnętrza wyglądają przepięknie, a hol jest zdecydowanie jednym z najpiękniejszych jakie widziałam. O takiej podłodze śnię po nocach, ale bez szans na realizację, więc z przyjemnością będę zaglądać do Twojej galerii by nacieszyć oczy . Trzymam mocno kciuki za przeprowadzkę i za radość mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 16.04.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 nic nie powiem. słowa nie wyrażą zachwytu mego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts