pendrak 16.04.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ilu, trochę późno dołączam do podziwiających, ekstra mieszkanko, wszystko piękne, ale podłoga w hallu to mistrzostwo, a jak dojdą dodatki, to dopiero się będzie działo, miłego pakowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.04.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Kamilcia, Daj spokój oktagonom, sama je mam w łazienkach i uważam, ze są bardzo piękne i ponadczasowe A wprowadzić się zawsze możesz, i tak K nigdy nie ma i sama siedzę z kotami... Ale najpierw musisz pomóc w pakowaniu... Dropek coś pisała, że te upatrzone Tefale to niekoniecznie dobry pomysł, ale jeszcze nie zdążyłam zgłębić tematu Oj to masz urwanie głowy, dopiero co święta były teraz komunia. A w który weekend Ci wypada? w pakowaniu mogę pomóc - jak TAKA perspektywa czeka komunia w dzień matki tak jak moja zresztą już się boję, jak ogarne, bo na świeta np nie mialam kilku podstawowycvh produktów w tym ryzu/kaszy/ziemniakow do obiadu :lol2: ilość katalogów mnie powaliła ! Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Hej Anulka, co słychać? Mam nadzieję, ze te katalogi Cię nie przywaliły:( Swoją drogą po Co Twojemu M tyle tych katalogów? Założę się, że co najmniej połowy już nie tknie do ponownego poczytania:no: Nasza biblioteka w gabinecie mieści tylko książki geograficzne, przewodniki, historię i na tym koniec. Reszta pójdzie do górnej biblioteki. Co dzisiaj porabiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 o w mordę jeża .... Mugatka - dokładnie... (bardzo mi miło i za słowa powyższe w moim kierunku dziękuje) Ależ bardzo proszę, chociaż nie był to kompliment tylko szczeraz prawda już sama nie wiem co najbardziej mi się podoba czy podłoga w holu a może kuchnia...nie nie już wiem piękna parkietowa jodełka ech a może te przecudnej urody drzwi poddaje sie - wszystko jest absolutnie idealne i przepięknie spójne Magda_lenko - bardzo dziękuję. Jak ja się cieszę, że tak odbierasz moje mieszkanko Iluś teraz już widzę te ilości i rozumiem ilośc szaf/półek...a gdzie wylądują w nowym mieszkaniu katalogi ?? w gabinecie ? Ivy - katalogi będą w pokoju K w 3 dwudrzwiowych szafach. Właśnie stolarz (ten od garderoby i pom. gosp.) głowi się jak wzmocnić szafy, żeby nie runęły pod ciężarem katalogów. To zdjęcie bardzo mu pomogło w zrozumieniu problemu .... Kolekcja samochodów będzie w 3 oszklonych witrynkach. Pokój K nie będzie szczytem designerskiej myśli wnętrzarskiej, ale przy tej ilości zbiorów machnęłam na to ręką. To ma być jaskinia K, w której będzie mógł odpoczywać i cieszyć się zbiorami. Sam sobie wybrał nowe, ale stylizowane meble (mnie na ich widok ścierpły zęby), ale to nieważne. To jest nasze mieszkanie, wiec pozostawiając mi prawie całe mieszkanie do urządzenia miał prawo wybrać sobie takie meble i tapetę jakie chciał. Ja zaproponowałam tylko lampy. Ilu jestem pod takim wrażeniem :jawdrop::jawdrop::jawdrop: To co się odsłania spod foli jest niesamowite. Dopracowane, eleganckie, dobrane akurat, wszystko pasuje i wspaniale współgra A to ujęcie [attach=config]183955[/attach] jest po prostu niesamowite - być gościem u Ciebie to rozkosz dla zmysłów A przecież to dopiero początek Meble, dodatki, gadżety - oj przysporzysz nam jeszcze wiele wspaniałych wrażeń Admete - bardzo dziękuję za odwiedziny i słowa uznania. Miło mi, że mając sama tyle na głowie znalazłaś dla mnie czas. ps - ja praktycznie sama spakowałam nasz domek i praktycznie sama zatachałam wszystko do samochodu i sukcesywnie wywiozłam Także Ty też dasz radę ze wszystkim co sobie zaplanowałaś Trzymam kciuki Na to wygląda , ale za kciuki dziękuję, bo na pewno sie przydadzą Aniu, Ogromnie cieszę się, że tak szybko wszystko ogarnęłaś. Dopiero co pokazywałaś pierwsze zdjęcia, a tu już przeprowadzka. Wnętrza wyglądają przepięknie, a hol jest zdecydowanie jednym z najpiękniejszych jakie widziałam. O takiej podłodze śnię po nocach, ale bez szans na realizację, więc z przyjemnością będę zaglądać do Twojej galerii by nacieszyć oczy . Trzymam mocno kciuki za przeprowadzkę i za radość mieszkania Julianna - bardzo serdecznie Cię witam i zachęcam do odwiedzin jak najczęściej. Bardzo dziękuję za pochwały. Ten remont tak mi się dłużył, a teraz masz rację, że wydaje się to wszystko takie "szybkie" Bardzo proszę o trzymanie kciuków nic nie powiem. słowa nie wyrażą zachwytu mego Kasieńka - Ilu, trochę późno dołączam do podziwiających, ekstra mieszkanko, wszystko piękne, ale podłoga w hallu to mistrzostwo, a jak dojdą dodatki, to dopiero się będzie działo, miłego pakowania . Pendrak - bardzo serdecznie witam w moich progach Nie wiem czy słusznie, ale wydaje mi się, że do tej pory nie spotkałyśmy się Tym bardziej jest mi miło, że w tak ważnej chwili mnie odwiedziłaś. Bardzo dziękuję za komplementy i zapraszam częściej w pakowaniu mogę pomóc - jak TAKA perspektywa czeka Kamilcia - do czasu, aż zobaczyłabyś ile jeszcze zostało komunia w dzień matki tak jak moja zresztą już się boję, jak ogarne, bo na świeta np nie mialam kilku podstawowycvh produktów w tym ryzu/kaszy/ziemniakow do obiadu :lol2: Oj pamiętam jeszcze te nerwy na Maćka komunii. Będę trzymała za Ciebie kciuki, chociaż wiem, że dasz sobie ze wszystkim wspaniale radę Goście i Synuś będą zachwyceni ilość katalogów mnie powaliła ! Każdego jest w stanie powalić - wierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Hej Anulka, co słychać? Mam nadzieję, ze te katalogi Cię nie przywaliły:( Swoją drogą po Co Twojemu M tyle tych katalogów? Założę się, że co najmniej połowy już nie tknie do ponownego poczytania:no: Nasza biblioteka w gabinecie mieści tylko książki geograficzne, przewodniki, historię i na tym koniec. Reszta pójdzie do górnej biblioteki. Co dzisiaj porabiałaś? Aguś, to są wszystkie katalogi aut osobowych jakie wyszły w Europie po wojnie. Jest tez kilka wydań kolekcjonerskich spoza Europy i kilka sztuk sprzed wojny. Prawdopodobnie jest to największa tego typu kolekcja w Pl i jedna z większych w Europie. Ponieważ dziedzina nie jest tak popularna jak filatelistyka czy numizmatyka to i wartość kolekcji nie jest też taka wielka, ale niektóre katalogi zawłaszcza te z okresu kiedy nie było w nich zdjęć pojazdów tylko ryciny są przepiękne Katalogi nadal czekają na spakowanie przez K. Ja spakowałam książki, filmy i muzykę. Jutro mam znowu urlop. Parkieciarz w końcu podokłada listwy tam gdzie ich brakuje a kamieniarz przywozi blat do kuchni. Ten dłuższy ma 343 cm. Jest cięty na linii płyty grzewczej ale i tak ma ok 220 cm i niestety nie zmieści się chyba do windy. Panowie ten potężny "nagrobek" będą wnosili na 6 piętro. K się śmieje, że w gratisie na "lewej" stronie od spodu powinny już widnieć nasze nazwiska. Bo ten blat tyle nas kosztuje, że zabierzemy go w ostatnią podróż.... Coś ostatnio K ma czarny humor. Zresztą powiedziałam mu, że blat na nas dwoje jest za wąski i ze wystarczy, ze przez cały czas mi kołdrę zabiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Aniu, co to za czarny humor http://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif Proszę sobie tak nawet nie żartować http://forum.barcis.pl/images/smilies/yellowcard.gif Szkoda, że płyta nie zmieści się do windy- 6 piętro to kawał drogi:eek: Z kołdrą u nas było tak samo, ale się zmądrzyłam i teraz mamy dwie:lol2: Ja jestem zmarzluch:D Co do katalogów, tak myślałam, że to kolekcja:yes: i że nie da się z części zrezygnować. Może obdarujecie nią Młodego, jak się będzie żenił? Czyli jutro urlopujesz się na budowie? Może będą nowe fotki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.04.2013 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jestem padnięta . Muszę się położyć, bo o 8:00 mam być na budowie - taki urlop... Aż mi głupio, bo ledwo daję radę odpisać u siebie na wątku, a na inne to tylko wpadam szybko popatrzeć i nawet nie odezwę się słowem... Jak się już ogarnę to będę miała masę zaległości do nadrobienia... Mam nadzieje, że będę mogła zaprezentować Wam jutro blat kuchenny. Bardzo jestem też ciekawa jak z vivesami będą się prezentowały białe listwy przypodłogowe w holu. Uciekam spać. Dobrej nocki życzę i do zobaczenia jutro wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 17.04.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam się Illutku. Wyspana? I jak na budowie? Blat przydźwigali? Skoro są już listwy, to już niewiele do końca! Katalogami zszokowałaś mnie i to na całego. Jejciu, przecież to tony papieru Dziękuję za zauważenie mojej groźnej sówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 No nie... Ilu pojechałaś z tym blatem ...teraz jak mi będą mój montować to będzie mi się zaraz podobnie kojarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja pierdziuuuu...po co K tyle katalogów??????? zainteresowania czy hobby, czy praca? i czy nie dało by się uszczuplić choć troszkę... ???I dobrze, że sam pakował.. ... Jak tam prace postępują a finiszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.04.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Illu trzeci raz przeglądam zdjęcia i nie mogę się nazachwycać. Jest bosko http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gif Korytarz jest niesamowity... i ten efekt który dają lampy, cudne zdjęcie. Jak ściągniesz tą ostatnią folię padniemy http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-000125.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 17.04.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aniu z racji tego, że troszkę się pozmieniało-w pracy nie mogę korzystać z internetu , w domu nie mam czasu, więc raz na tydzień przeglądałam tylko ulubione wątki. Ale to, co zobaczyłam dzisiaj powaliło mnie na łopatki.... PIĘKNIE, PIĘKNIE, PIĘKNIE. :jawdrop: Życzę dużo siły przy przeprowadzce:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.04.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam się Illutku. Wyspana? I jak na budowie? Blat przydźwigali? Skoro są już listwy, to już niewiele do końca! Katalogami zszokowałaś mnie i to na całego. Jejciu, przecież to tony papieru Dziękuję za zauważenie mojej groźnej sówki No nie... Ilu pojechałaś z tym blatem ...teraz jak mi będą mój montować to będzie mi się zaraz podobnie kojarzył Ja pierdziuuuu... po co K tyle katalogów??????? zainteresowania czy hobby, czy praca? i czy nie dało by się uszczuplić choć troszkę... ??? I dobrze, że sam pakował.. ... Jak tam prace postępują a finiszu? Illu trzeci raz przeglądam zdjęcia i nie mogę się nazachwycać. Jest bosko http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gif Korytarz jest niesamowity... i ten efekt który dają lampy, cudne zdjęcie. Jak ściągniesz tą ostatnią folię padniemy http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-000125.gif Aniu z racji tego, że troszkę się pozmieniało-w pracy nie mogę korzystać z internetu , w domu nie mam czasu, więc raz na tydzień przeglądałam tylko ulubione wątki. Ale to, co zobaczyłam dzisiaj powaliło mnie na łopatki.... PIĘKNIE, PIĘKNIE, PIĘKNIE. :jawdrop: Życzę dużo siły przy przeprowadzce:hug: Sowa, Tutli, Arnika, Two i Angy, Bardzo dziękuję za komplementy. W sprawie kolekcji to sprawa wygląda tak, że K zaczął ją zbierać gdy miał lat 7. Potem luki w tej kolekcji uzupełniał równocześnie zbierając katalogi bieżące. Nie może niczego wyrzucić, bo kolekcja przestałaby być kolekcją - nie byłaby kompletna. Mamy 2 piwnice, z których jedna stoi pusta. Kiedyś zaproponowałam ze zaprojektuję mu do niej hermetyczne szafy na katalogi a w domu będzie więcej miejsca. W jednej sekundzie zorientowałam się, że mogę nawet ściany w niej pomalować na swój ulubiony kolor i zabrać tobołek z ciuchami... A oto dzisiejsze osiągnięcia wykończeniowe: stolarz zrobił stopień na balkon i część brakujących listew przypodłogowych, kamieniarz położył blat w kuchni spotkaliśmy się z przedstawicielem firmy przeprowadzkowej - przeprowadzka za 1,5 tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.04.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Foto relacja - KUCHNIA - BLAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.04.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.04.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.04.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 I takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hej Aniu, dopiero co zasiadłam pierwszy raz dzisiaj raz do kompa:mad: Śliczne fotki i jakiej dobrej jakości:lol2: Blacik robi ogromne wrażenie:jawdrop::jawdrop:jest dość mocno użylony, ale wcale mi to nie przeszkadza. Fajnie wygląda zlew- sprawdziliście, czy ociekacz ma dobry spadek? To ważne. Super wygląda próg i listwy:yes: Ale najważniejsza jest biedronka - pierwszy gość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 18.04.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ilutku, po prostu szczena opada do samej podłogi albo lepiej - do piwnicy Wszystko takie śliczne, eleganckie, cudne. Ech, jak ja Ci zazdroszczę takiego korytarza A zlew podblatowy jest moim marzeniem, niestety nie do zrealizowania w najbliższym czasie. Blat super pasuje do kuchni. Widać, że wszystko przemyślałaś. Jeszcze raz ogromne http://emots.yetihehe.com/1/oklasky.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 18.04.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 podłoga dywanowa i listwy tworzą przepiękny duet blat kuchenny nie moja bajka ale super pasuje do całości moja kuchnia będzie w przyszłym tygodniu i mam nadzieję że będzie się prezentowac równie wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts