wyanna 19.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ania, suwenir z podróży przynoszę. Popatrz, co można w tkmaxxie znaleźć. Może się w końcu tam wybierzesz? W końcu, rzut małym beretem ponoć masz [ATTACH=CONFIG]184516[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]184517[/ATTACH] To może i ja się wybiorę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.04.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 To może i ja się wybiorę.... Anula, Ty też? No ja nie wiem, mieć takie możliwości na miejscu i nie korzystać. A ja po kilkaset kilometrów jeżdżę Jak nic, galerianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.04.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aniu, czy twoje listwy to mdf czy drewno lakierowane? I z czego są zrobione listwy między tapetami w sypialni? Anulek, Zadzwoniłam do sklepu i dowiedziałam się, że listwa pomiędzy tapetami w sypialni jest z pianki poliuretanowej :rotfl: Już sobie wyobraziłam jak wszystkie pająki zasuwają po elewacji, żeby dostać się na to Twoje 6 piętro:lol2: Aniu pewnie, ze jakieś mogą wejść przez otwarte okno i rozmnożyć się w cieplutkim i ciemnym kąciku, ale nie powinno być ich zbyt wiele. U nas są głównie w garażu, ale to normalne. W domu na szczęście nie zauważyłam:o A co masz arachnofobię? Aguś... Błagam ... Mam arachnofobię jak cała galaktyka wielką... Ania, suwenir z podróży przynoszę. Popatrz, co można w tkmaxxie znaleźć. Może się w końcu tam wybierzesz? W końcu, rzut małym beretem ponoć masz [ATTACH=CONFIG]184516[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]184517[/ATTACH] Aneczka, Wybiorę się jak nic. Myślę, że zaraz po przeprowadzce zrobię tam wypadzik, bo teraz nie chcę przewozić dodatkowych gratów... A za prezenty bardzo serdecznie dziękuję Ilutku, a u Ciebie coraz śliczniej. Listwy dokańczają całości. Nie mogę się doczekać jak to wszystko będzie wyglądało z dodatkami Sówka, Ja to już przestępuję z nogi na nogę a to pakowanie to mi się tak dłuuuuużyyyyy.... To może i ja się wybiorę.... Anula, Ty też? No ja nie wiem, mieć takie możliwości na miejscu i nie korzystać. A ja po kilkaset kilometrów jeżdżę Jak nic, galerianka A widzisz Aneczka? Już kiedyś Cię rozgryzłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.04.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 blat bardzo ładny, kamień ma swój niepowtarzalny urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 19.04.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Ale ładnie vivesy wyszły Blat hmm ciekawy Do stylu Twojej kuchni moim zdaniem pasuje . Z resztą całe mieszkanko bardzo ładnie już wygląda Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez kanka9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ilutku - kolejne zdjęcia nieustająco zachwycają A względem komarów/pająków, to powiem Ci że mieszkając na czwartym piętrze bez windy kompletnie nie znałam tych stworzeń Za to po przeprowadzce do domku obrośniętego dookoła drzewami nadrobiłam z nawiązką A wygodny taras to prawdziwe zbawienie latem:yes: Myśmy na swoim jedli obiad za każdym razem, kiedy tylko pogoda pozwalała i dziwiliśmy się tylko, bo w innych mieszkaniach tarasy wykorzystywane były najwyraźniej tylko do suszenia prania i palenia papierosów edit: zapomniałam napisać, że blat jest super:yes: charakterny, ale bez śladu salcesonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.04.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aniu ,życzę bezproblemowej przeprowadzki! Wnętrzami stworzonymi przez ciebie nieustająco jestem zachwycona!wszytko mi się podoba ,a K podziwiam za pasję :yes: Żeby Cię pocieszyć ,aj już przechodziłam inwazję pajaków ,jakis robali zielonych błonkoskrzydłych ,a teraz agresorem są mrówki ,,właśnie słyszę jak m wciąga je w odkurzacz.. W TIkeju ostatnio kupiłam sobie identyczny pojemnik z przeznaczeniem na płyn do mycia naczyń i stojaczek na papier toaletowy za całe 65zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 19.04.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Anulek, Zadzwoniłam do sklepu i dowiedziałam się, że listwa pomiędzy tapetami w sypialni jest z pianki poliuretanowej O widzisz. To by mi pasiło. Razem z namiarem na sklep. Ale ja się pytałam głównie o przypodłogowe w sumie. Jestem przed wyborem - drewno czy mdf i w ogóle nie czuję różnicy... A tak w ogóle to zachorowałam na Twoje Finsbury Parki. Codziennie wchodzę do Ciebie polukać Będę składać do skarbonki na taką lampkę. A jakbyś może czasem kiedyś kupowała coś jeszcze w lampach domowych, to bym się dorzuciła na zakupy zbiorowe i może jakiś rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.04.2013 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 blat bardzo ładny, kamień ma swój niepowtarzalny urok Ale ładnie vivesy wyszły Blat hmm ciekawy Do stylu Twojej kuchni moim zdaniem pasuje . Z resztą całe mieszkanko bardzo ładnie już wygląda Ilutku - kolejne zdjęcia nieustająco zachwycają A względem komarów/pająków, to powiem Ci że mieszkając na czwartym piętrze bez windy kompletnie nie znałam tych stworzeń Za to po przeprowadzce do domku obrośniętego dookoła drzewami nadrobiłam z nawiązką A wygodny taras to prawdziwe zbawienie latem:yes: Myśmy na swoim jedli obiad za każdym razem, kiedy tylko pogoda pozwalała i dziwiliśmy się tylko, bo w innych mieszkaniach tarasy wykorzystywane były najwyraźniej tylko do suszenia prania i palenia papierosów edit: zapomniałam napisać, że blat jest super:yes: charakterny, ale bez śladu salcesonu Aniu ,życzę bezproblemowej przeprowadzki! Wnętrzami stworzonymi przez ciebie nieustająco jestem zachwycona!wszytko mi się podoba ,a K podziwiam za pasję :yes: Żeby Cię pocieszyć ,aj już przechodziłam inwazję pajaków ,jakis robali zielonych błonkoskrzydłych ,a teraz agresorem są mrówki ,,właśnie słyszę jak m wciąga je w odkurzacz.. W TIkeju ostatnio kupiłam sobie identyczny pojemnik z przeznaczeniem na płyn do mycia naczyń i stojaczek na papier toaletowy za całe 65zł. Mrówko, Kanko, Nihiru i Beauty, Bardzo dziękuje za komplementy, uwagi i... wsparcie w sprawie nieproszonych gości... Będę musiała pomyśleć, co zrobić, żeby mieć ich jak najmniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.04.2013 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 O widzisz. To by mi pasiło. Razem z namiarem na sklep. Ale ja się pytałam głównie o przypodłogowe w sumie. Jestem przed wyborem - drewno czy mdf i w ogóle nie czuję różnicy... Aneczka, Listwy "tapetowe" (te z pianki) brałam w sklepie z tapetami: Ardeko ul. Elbląska 67 tel. 22 633 62 56 Listwy przypodłogowe są z mdf-u i kupiłam w VIP Parkiet w TTW Home przy Al. Jerozolimskich - wzór C11. Z tym, że ja zamówiłam te listwy jeszcze podwyższyć chyba o 2 czy 3 cm. A tak w ogóle to zachorowałam na Twoje Finsbury Parki. Codziennie wchodzę do Ciebie polukać Będę składać do skarbonki na taką lampkę. A jakbyś może czasem kiedyś kupowała coś jeszcze w lampach domowych, to bym się dorzuciła na zakupy zbiorowe i może jakiś rabacik Na razie nie planuję. Nie ma do tego głowy.... Ale będę pamiętała i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.04.2013 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Miłego weekendu życzę wszystkim Drogim Forumkom Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Ania,a coś Ty się tak z samego rana zerwałaś?Pakujesz? Czy na nowych włościach szalejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.04.2013 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Ania, a coś Ty się tak z samego rana zerwałaś? Pakujesz? Czy na nowych włościach szalejesz? Aneczka, Wczoraj zamówiłam łóżko w jednym sklepie, zamówiłam materac w drugim sklepie, dokupiłam folii bąbelkowej srylion rolek w trzecim sklepie, kupiłam żyrandol do sypialni na Bartyckiej tzn w czwartym sklepie, kupiłam spożywkę w piątym sklepie i zjadłam obiad w restauracji pod domem, żeby nie tracić czasu po powrocie do domu tylko pakować, pakować, pakować.... No a wcześniej jeszcze zdążyłam pójść na masaż pleców a także zdążyłam jeszcze w szóstym sklepie (który tak naprawdę powinnam nazwać pierwszym) reklamować bluzkę i ją wymienić na nową, w międzyczasie zauważyć śliczną czarna sukienkę i ją kupić, potem zawieźć rzeczy do pralni i w siódmym sklepie (który powinien być nazwany drugim) kupiłam odbojniki do drzwi.... Kto rano wstaje temu Pan bóg daje.... .... mówi stare polskie przysłowie. My z K bylibyśmy wdzięczni choćby za zwrot kosztów benzyny... Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.04.2013 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Miłej i słonecznej niedzieli Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Aniu! Rzuciłam okiem na fotki i....prawie popłakałam się z zazdrości:cry::cry:że u Ciebie jest już już tak pięknie au mnie dopiero początek drogi. Ale chapeu bas ,wszystko jest doskonałe,możesz być z siebie dumna:) Blat dopiero uzasadnił wybór takich i nie innych uchwytów i frontów , no cóżhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0LOL.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.04.2013 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Listy przypodłogowe cudowne jak wszystko.Miłego dnia i pakowania i bezproblemowej i bezszkodowej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 22.04.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Kto rano wstaje temu Pan bóg daje.... .... mówi stare polskie przysłowie. My z K bylibyśmy wdzięczni choćby za zwrot kosztów benzyny... [ATTACH=CONFIG]184851[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]184852[/ATTACH] :rotfl: Powinnam zacząć kolekcjonowac Twoje złote myśli. A tak w ogóle to miłego dnia, szybkiego pakowania i chwili odpoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 22.04.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Aneczka, Wczoraj zamówiłam łóżko w jednym sklepie, zamówiłam materac w drugim sklepie, dokupiłam folii bąbelkowej srylion rolek w trzecim sklepie, kupiłam żyrandol do sypialni na Bartyckiej tzn w czwartym sklepie, kupiłam spożywkę w piątym sklepie i zjadłam obiad w restauracji pod domem, żeby nie tracić czasu po powrocie do domu tylko pakować, pakować, pakować....... [ATTACH=CONFIG]184851[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]184852[/ATTACH] Illu wyrabiasz 200% normy, aż mam wyrzuty sumienia, bo dopiero odpowiedziałam na kilka maili i wypiłam kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.04.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Aniu! Rzuciłam okiem na fotki i....prawie popłakałam się z zazdrości:cry::cry:że u Ciebie jest już już tak pięknie au mnie dopiero początek drogi. Ale chapeu bas ,wszystko jest doskonałe,możesz być z siebie dumna:) Blat dopiero uzasadnił wybór takich i nie innych uchwytów i frontów , no cóżhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0LOL.gif Bionda, Bardzo dziękuję. Cieszę się, że uchwyty zyskują przy bliższym poznaniu. Tylko ja Ciebie ładnie proszę, nie płacz, bo nie będzie więcej fotek uchwytów... Listy przypodłogowe cudowne jak wszystko. Miłego dnia i pakowania i bezproblemowej i bezszkodowej przeprowadzki Diana, Robię co mogę, żeby było miłe, ale od dzisiaj do późnego wieczora w piątek jestem sama, a w poniedziałek przeprowadzka... :rotfl: Powinnam zacząć kolekcjonowac Twoje złote myśli. Andzia, Może sama zacznę to robić? Jeszcze jedna kolekcja, jakby było mało.... A tak w ogóle to miłego dnia, szybkiego pakowania i chwili odpoczynku! Anula, odpoczynek jak najbardziej wskazany.... Czekam na koniec tego "młyna" jak nie wiem co... Obserwowałam ostatnio "zapier...cego" w karuzeli chomika i pomyślałam, że ja w swoim młynku chciałabym się tak dobrze bawić... Illu wyrabiasz 200% normy, aż mam wyrzuty sumienia, bo dopiero odpowiedziałam na kilka maili i wypiłam kawę. Pendrak, Jak będzie kręcona kontynuacja "Człowieka z marmuru" i "Człowieka z żelaza" o losach Birkuta (300% normy) , to ja mogę zagrać jego wnuczkę "Człowieka w Kartonach" Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.04.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Spakowane zostały: Katalogi, CD z muzyka Filmy, Samochodziki oraz Wyniesione na śmietnik naczynia, których nie chcę ze sobą zabierać (bo nigdy nie doczekam się nowej zastawy....) Teraz zabieram się do "normalnego" pakowanie, jak każdy "normalny" przeprowadzacz Czyli pakuję wszystko co jest w mieszkaniu. Mam na to tydzień, bo K właśnie wyjechał w tygodniową delegację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts