illusjon 24.04.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Mam już lampę w sypialni - Massive Neyo I wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.04.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Boże, jak mnie zabolała ta rozbita umywalka. I chociaż to celowe i sensowne, to zdjęcie jest takie smutne......... A tak w ogóle to wyobraź sobie, że ja z wylewką też mam problem. Mam baterię kuchenną z obrotową wylewką od grohów. I moja obrotowa wylewka obraca się o jakieś 5 stopni. Szlag mnie trafił. Przez chwilę przestraszyłam się, że kupiłam sobie baterię umywalkową, które są nieruchome z definicji, ale nie. Panowie monterzy powiedzieli że ten typ tak ma. No nie sądzę, bo jednak to grohe a nie byle paździerz za dychę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ania, takie zonki to mały pikuś Szkoda tylko, że tu 3 tygodnie, tam 4 tygodnie. Ale będzie dobrze. Trzymaj się, Tańcząca z Kartonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Pocieszę Cię nietypowo - oby tylko takie zonki Ci się przytrafiały (a nie nic gorszego:lol2:) Idziesz do przodu jak burza:jawdrop: Nihiru, Masz rację z tymi zonkami. Nie są takie najgorsze, bo albo nie przeszkadzają, albo można je naprawić od ręki Boże, jak mnie zabolała ta rozbita umywalka. I chociaż to celowe i sensowne, to zdjęcie jest takie smutne.... Ania, To prawda. A ja głupia wczoraj myślałam, że Pan przyjedzie już z następną umywalką i jak rozbije tą to nową mi zostawi A tak w ogóle to wyobraź sobie, że ja z wylewką też mam problem. Mam baterię kuchenną z obrotową wylewką od grohów. I moja obrotowa wylewka obraca się o jakieś 5 stopni. Szlag mnie trafił. Przez chwilę przestraszyłam się, że kupiłam sobie baterię umywalkową, które są nieruchome z definicji, ale nie. Panowie monterzy powiedzieli że ten typ tak ma. No nie sądzę, bo jednak to grohe a nie byle paździerz za dychę. Mnie obiecali, że w tym tygodniu jeszcze dowiozą brakującą cześć. Ale ta kuchni już mnie wkurza. Ciągle coś.... Niby drobiazgi i już jest wszystko ok, ale drażnią takie potknięcia. Ania, takie zonki to mały pikuś Szkoda tylko, że tu 3 tygodnie, tam 4 tygodnie. Ale będzie dobrze. Trzymaj się, Tańcząca z Kartonami Andzia, Na szczęście można się obyć bez tych rzeczy. Ale bardzo już chciałabym pozbyć się obcych ludzi. Czekam na chwilę, gdzie nie będę już musiała czekać na wizytę kolejnego fachowca... Tytuł filmu - BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.04.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ilu Przyszłam nacieszyć oko nowościami Blat jak napisałaś kontrowersyjny - ale w dobrym tego słowa znaczeniu Masz rację że pasuje idealnie - ja jak wiesz kocham kamień i tą naturalną niepowtarzalną grę użyleń Nie przejmuj się zonkami - za 4 tygodnie jak wszystko zostanie zamontowane na swoje miejsca w ogóle nie będziesz o tym pamiętać Życzę dużo siłek w walce z kartonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Mam już przymocowane w łazienkach przydasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 No dobra było o zonkach i przydasiach to teraz fotorelacja z gotowej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.04.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ilu nie wiem czy wypada po raz setny pisać że jest CUDNIE ... ale co tam ... jest cudnie i już ... zonków współczuje ... i czekam na tekst: WPROWADZILIŚMY SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 24.04.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Illu nie wiem, czy mąż byłby zadowolony z Twojego występu w "9 i pół kartona" szczególnie podczas jego nieobecności. Nie chcę się powtarzać, więc nie skomentuje ostatnich fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.04.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 cicho siedze bo nie ma co pisac , jak jest tak cudnie bardzo mi sie podoba przestrzeń ktora została wygospodarowana w kuchni super dużo m:Dejsca na blacie Dobrze ze budowlane zonki dało sie w miare bezpoleśnie dla innych konstrukcji naprawić, a czekanie...tak bywa może chociaż dzięki temu będziesz z nami dłużej, bo jak przeprowadzisz sie do wykończonego w 100% mieszkanka ślicznego to znikniesz za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Pięknie :jawdrop: wszystko pięknie wygląda Trzymam kciuki żeby więcej "zonków" nie było Ilu nie wiem czy wypada po raz setny pisać że jest CUDNIE ... ale co tam ... jest cudnie i już ... zonków współczuje ... i czekam na tekst: WPROWADZILIŚMY SIĘ Illu nie wiem, czy mąż byłby zadowolony z Twojego występu w "9 i pół kartona" szczególnie podczas jego nieobecności. Nie chcę się powtarzać, więc nie skomentuje ostatnich fotek cicho siedze bo nie ma co pisac , jak jest tak cudnie bardzo mi sie podoba przestrzeń ktora została wygospodarowana w kuchni super dużo m:Dejsca na blacie Dobrze ze budowlane zonki dało sie w miare bezpoleśnie dla innych konstrukcji naprawić, a czekanie...tak bywa może chociaż dzięki temu będziesz z nami dłużej, bo jak przeprowadzisz sie do wykończonego w 100% mieszkanka ślicznego to znikniesz za szybko Atena, Mugatka, Pendrak i Ivy, Bardzo serdecznie dziękuję za miłe słowa Dzisiaj też byłam na "budowie" i doszłam do wniosku, że chyba jakaś nienormalna jestem Zdałam sobie sprawę, że najbardziej lubię ten moment, jak ekipa już pójdzie, K nie ma ze mną a ja usiądę sobie na parapecie i patrzę na to mieszkanie. Nie obchodzi mnie jak zostanie odebrane przez znajomych czy rodzinę. Patrzę sobie i podoba mi się. I czuję taką ulgę, że jest takie jak chciałam, że nie popełniłam większych błędów. Tzn. wg mnie i tego jak sobie je wyobrażałam Nie wiem czy "zrobiłam" je zgodnie z jakimiś kanonami, trendami czy trzymałam się "stylu". Patrzę sobie i się ciesze ... jak głupia I robię zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Patrzę sobie i się ciesze ... jak głupia Ania, i o to w tym właśnie chodzi. Żeby się podobało, temu kto urządził. Żeby odczuwać satysfakcję. Żeby sie dobrze czuć u siebie. Jasne, możemy sobie nawzajem doradzać, odradzać. Możemy się pospierać, czy lampa/lustro/dywan wpasowuje się w konwencję. Możemy się podnosić na duchu, gdy okaże się, że syfon nie jest w komplecie Zdałam sobie sprawę, że najbardziej lubię ten moment, jak ekipa już pójdzie, K nie ma ze mną a ja usiądę sobie na parapecie i patrzę na to mieszkanie. Ja też W takich momentach się cieszę, że sporo mamy do zrobienia. Bo mogę sobie powiedzieć, że takich momentów jeszcze przede mną kilka. I robię zdjęcia... Twoje szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.04.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Już Ci pisałam,ze możesz być z siebie dumna,bardzo serdecznie Ci gratuluję a nie boisz się tego momentu kiedy już nic nie będzie do zrobienia?? Ja wyremontowałam dom i juz obmyślam budowę,jednak najprzyjemniejsze w życiu jest tworzenie czegoś nowego:yes: A uczucie ,o którym piszesz jest naprawdę bardzo przyjemne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A jak się już zwieziesz ze wszystkimi kartonami i przekopiesz labirynt do tego parapetu, żeby siąść i patrzeć, to będziesz miała "Milczenie Kartonów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Wszystko pięknie się prezentuje Ilu nie chce Cię dobijać ale ja na Kerasan czekałam 6 tygodni (mimo, że obiecali 3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Narendil, Bionda i Wyanna jak to dobrze, że nie jestem osamotniona A po remoncie będę jeszcze baaaardzo długo dekorowała mieszkanie. Nie lubię pierdoletów ale bez nich jest smutno, więc będę szukała raczej "wiekszych" niż mniejszych ale jeszcze nie wiem czego, więc to trochę potrwa... Wyanna, może masz racje żeby iść w sensację np. Licencja na kartony Karton nie umiera nigdy Karton to za mało Karton nadejdzie jutro Karton Royale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Wszystko pięknie się prezentuje Ilu nie chce Cię dobijać ale ja na Kerasan czekałam 6 tygodni (mimo, że obiecali 3) Tutli, Wiem niestety Ale powiem Ci, że wolnoopadającą deskę, czarną z połyskiem zamówiłam 2 grudnia i jeszcze jej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A co tam... :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts