illusjon 24.04.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.04.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Licencja na kartony Karton nie umiera nigdy Karton to za mało Karton nadejdzie jutro Karton Royale Jakbym miała jako takie uzdolnienia fotoszopowe, to bym Ci przerobiła plakaty z tych filmów na właśnie takie Ale jedną rzecz trzeba poprawić! Nie "Karton nie umiera nigdy" tylko "Folia nie umiera nigdy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jakbym miała jako takie uzdolnienia fotoszopowe, to bym Ci przerobiła plakaty z tych filmów na właśnie takie Ale jedną rzecz trzeba poprawić! Nie "Karton nie umiera nigdy" tylko "Folia nie umiera nigdy" Dobre Oby tylko nie "Kartony są wieczne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.04.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dobre Oby tylko nie "Kartony są wieczne" Albo "Przeminęło z kartonem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A to?: "De Folia i Trzej Kartony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.04.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Illu , jestem zachwycona!!!! Jest bardzo elegancko, gustownie i z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 25.04.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Już Ci pisałam,ze możesz być z siebie dumna,bardzo serdecznie Ci gratuluję a nie boisz się tego momentu kiedy już nic nie będzie do zrobienia?? To potem Ilu będzie oceniała polecała lub nie i pisała recenzje z użytkowania przedmiotów, lub znajdziemy jej jakąś inna robotę. Nie damy się dziewczynie nudzić Dobre Oby tylko nie "Kartony są wieczne" i żeby też nie Kartony impossible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.04.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Przestrzeń salonowo kuchenna jest imponująca. Sama kuchnia na początku (ze względu na uchwyty i blat i okap) jakoś nie bardzo mi się podobała (sorry za szczerość) Ale jak pokazałaś całe pomieszczenie, nabrało to zupełnie innego charakteru i teraz rozumiem czemu taka a nie inna kuchnia powstała i uważam, że świetnie wszystko razem pasuje. I absolutnie jestem zachwycona tymi przeszklonymi witrynami. Jeśli to nie tajemnica zdradź mi gdzie można takie kupić bo poszukuję podobnej (tylko w jasnej wersji) do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilutek wow, ile ma to twoje pomieszczenie kuchenno, jadaloniano salonowe? i czy jadalnia będzie na przeciwko kuchni bo widzę tam chyba tv na scianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.04.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilutku kochany.....to twoje pomieszczenie kuchenno-jadalniane chyba większy ma metraż niż mój cały dom:):) ŁaŁ........jak pięknie, przestronnie i jasno.... No to kiedy na kawkę wpadamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.04.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Illu , jestem zachwycona!!!! Jest bardzo elegancko, gustownie i z klasą MarJel Dziękuję bardzo To potem Ilu będzie oceniała polecała lub nie i pisała recenzje z użytkowania przedmiotów, lub znajdziemy jej jakąś inna robotę. Nie damy się dziewczynie nudzić Kasieńka, Ja nadal nie mam oświetlenia w bibliotece, stołu, krzeseł i narożnika do salonu i chociaż wiem jakie chcę to jeszcze pozostaje kwestia wyboru obicia, a to nie jest sprawa prosta.... Nie mam zasłon i karniszu a toż to problem wart debaty Nie kupiłam nadal garnków ani nowych naczyń i sztućców. Wybór kapy na łóżko w sypialni... to dopiero będzie wyzwanie A stworzenie galerii, bo nie wypada nie mieć, chociaż takiej jak Narendilka to nie mam co marzyć.... A kwiatki na balkon a donice? Przydałyby się jakieś mebelki na balkon... No i coś co mnie gryzie, co ja mam trzymać za szybką w witrynce w kuchni i tej w komodzie antycznej w salonie? No chyba nie kryształy i żeby też nie Kartony impossible Oj byle nie to... może "Kartony wolą Blondynki"? Przestrzeń salonowo kuchenna jest imponująca. Sama kuchnia na początku (ze względu na uchwyty i blat i okap) jakoś nie bardzo mi się podobała (sorry za szczerość) Ale jak pokazałaś całe pomieszczenie, nabrało to zupełnie innego charakteru i teraz rozumiem czemu taka a nie inna kuchnia powstała i uważam, że świetnie wszystko razem pasuje. I absolutnie jestem zachwycona tymi przeszklonymi witrynami. Jeśli to nie tajemnica zdradź mi gdzie można takie kupić bo poszukuję podobnej (tylko w jasnej wersji) do siebie. Tutli, Bardzo dziekuję. Bardzo mi miło, że kuchnia zyskała Twoje uznanie. Witrynka była robiona z resztą kuchni przez RUSTa Ilutek wow, ile ma to twoje pomieszczenie kuchenno, jadaloniano salonowe? i czy jadalnia będzie na przeciwko kuchni bo widzę tam chyba tv na scianie? Reni, Całe pomieszczenie ma niecałe 50 m2. A meble będą rozmieszczone tak jak na planie (brak stolika kawowego) Ilutku kochany.....to twoje pomieszczenie kuchenno-jadalniane chyba większy ma metraż niż mój cały dom:):) ŁaŁ........jak pięknie, przestronnie i jasno.... No to kiedy na kawkę wpadamy??? Boguś, Bardzo Ci Kochana dziękuję. Brakuje mi tylko pięknych kwiatów, żeby było przytulnie tak jak u Ciebie. A na kawkę zapraszam zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 hmm ja bym zrobiła odwrotnie salon i jadalnię, posiłek z blatu na stół albo na taras w lini prostej, zegar na planie żądzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.04.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Moje drogie Koleżanki, ponieważ tak się złożyło parę lat temu rozpoczęłam pewien etap zwany życiem chciałabym również z Wami świętować powodzenie tego projektu. Zapraszam na kawkę, ciasteczko i szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Najserdeczniejsz Iluś :hug: samych miłych chwil z K i pociechy z "Młodego" Szampana po cichu piję bo szefa nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.04.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 hmm ja bym zrobiła odwrotnie salon i jadalnię, posiłek z blatu na stół albo na taras w lini prostej, zegar na planie żądzi:lol2: Ale wtedy trzeba byłoby obchodzić całą wyspę z talerzami, a podawanie przez blat kojarzy mi się ze stołówką Ponadto w tym ustawieniu mogę stół rozkładać razem z dostawka (stół pomocniczy) do prawie 7 metrów i mogę pomieścić całą rodzinę, a innym ustawianiu przeszkadzałby narożnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.04.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilu wszystkiego naj, naj, naj !!!! Juz za chwilę będziesz po przeprowadzce, potem zasłuzony odpoczynek - czegóż chcieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilutek pewno i twoje racje są ok, każdy robi jak mu najlepiej, ja jednak mam tak ową wystawkę:lol2::lol2: i jest wygodna a ponadto salon byłby większy , ale musztarda po obiedzie, aczkolwiek pewno i jedna i drugą wersję przerabiałaś i wybrałaś tę lepszą dla was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 25.04.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wszystkiego najlepszego !!! Samych radosnych chwil w nowym, pięknym wnętrzu i przyjemności w dopieszczaniu szczegółów. Szampanem po cichutku się częstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts