Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Licencja na kartony

Karton nie umiera nigdy

Karton to za mało

Karton nadejdzie jutro

Karton Royale

Jakbym miała jako takie uzdolnienia fotoszopowe, to bym Ci przerobiła plakaty z tych filmów na właśnie takie :D

Ale jedną rzecz trzeba poprawić! Nie "Karton nie umiera nigdy" tylko "Folia nie umiera nigdy"

Już Ci pisałam,ze możesz być z siebie dumna,bardzo serdecznie Ci gratuluję a nie boisz się tego momentu kiedy już nic nie będzie do zrobienia??

To potem Ilu będzie oceniała polecała lub nie i pisała recenzje z użytkowania przedmiotów, lub znajdziemy jej jakąś inna robotę. Nie damy się dziewczynie nudzić :D

Dobre :lol2:

Oby tylko nie "Kartony są wieczne" :rotfl:

i żeby też nie Kartony impossible ;-)

Przestrzeń salonowo kuchenna jest imponująca. Sama kuchnia na początku (ze względu na uchwyty i blat i okap) jakoś nie bardzo mi się podobała (sorry za szczerość:lol:) Ale jak pokazałaś całe pomieszczenie, nabrało to zupełnie innego charakteru i teraz rozumiem czemu taka a nie inna kuchnia powstała i uważam, że świetnie wszystko razem pasuje. I absolutnie jestem zachwycona tymi przeszklonymi witrynami. Jeśli to nie tajemnica zdradź mi gdzie można takie kupić bo poszukuję podobnej (tylko w jasnej wersji) do siebie.

Ilutku kochany.....to twoje pomieszczenie kuchenno-jadalniane chyba większy ma metraż niż mój cały dom:):):)

ŁaŁ........jak pięknie, przestronnie i jasno....

No to kiedy na kawkę wpadamy??? :)

Illu , jestem zachwycona!!!! Jest bardzo elegancko, gustownie i z klasą :jawdrop:

MarJel

Dziękuję bardzo :hug:

To potem Ilu będzie oceniała polecała lub nie i pisała recenzje z użytkowania przedmiotów, lub znajdziemy jej jakąś inna robotę. Nie damy się dziewczynie nudzić :D

Kasieńka,

Ja nadal nie mam oświetlenia w bibliotece, stołu, krzeseł i narożnika do salonu i chociaż wiem jakie chcę to jeszcze pozostaje kwestia wyboru obicia, a to nie jest sprawa prosta.... :rolleyes:

Nie mam zasłon i karniszu a toż to problem wart debaty :yes:

Nie kupiłam nadal garnków ani nowych naczyń i sztućców.

Wybór kapy na łóżko w sypialni... to dopiero będzie wyzwanie :eek:

A stworzenie galerii, bo nie wypada nie mieć, chociaż takiej jak Narendilka to nie mam co marzyć....

A kwiatki na balkon a donice?

Przydałyby się jakieś mebelki na balkon...

No i coś co mnie gryzie, co ja mam trzymać za szybką w witrynce w kuchni i tej w komodzie antycznej w salonie?

No chyba nie kryształy :eek:

i żeby też nie Kartony impossible ;-)

Oj byle nie to... może "Kartony wolą Blondynki"?

Przestrzeń salonowo kuchenna jest imponująca. Sama kuchnia na początku (ze względu na uchwyty i blat i okap) jakoś nie bardzo mi się podobała (sorry za szczerość:lol:) Ale jak pokazałaś całe pomieszczenie, nabrało to zupełnie innego charakteru i teraz rozumiem czemu taka a nie inna kuchnia powstała i uważam, że świetnie wszystko razem pasuje. I absolutnie jestem zachwycona tymi przeszklonymi witrynami. Jeśli to nie tajemnica zdradź mi gdzie można takie kupić bo poszukuję podobnej (tylko w jasnej wersji) do siebie.

Tutli,

Bardzo dziekuję. Bardzo mi miło, że kuchnia zyskała Twoje uznanie. :D

Witrynka była robiona z resztą kuchni przez RUSTa

Ilutek wow, ile ma to twoje pomieszczenie kuchenno, jadaloniano salonowe?

i czy jadalnia będzie na przeciwko kuchni bo widzę tam chyba tv na scianie?

Reni,

Całe pomieszczenie ma niecałe 50 m2.

A meble będą rozmieszczone tak jak na planie (brak stolika kawowego)

illusjon_salon_wypos.jpg

Ilutku kochany.....to twoje pomieszczenie kuchenno-jadalniane chyba większy ma metraż niż mój cały dom:):):)

ŁaŁ........jak pięknie, przestronnie i jasno....

No to kiedy na kawkę wpadamy??? :)

Boguś,

Bardzo Ci Kochana dziękuję.

Brakuje mi tylko pięknych kwiatów, żeby było przytulnie tak jak u Ciebie.

A na kawkę zapraszam zawsze :hug:

hmm ja bym zrobiła odwrotnie salon i jadalnię, posiłek z blatu na stół albo na taras w lini prostej, zegar na planie żądzi:lol2:

Ale wtedy trzeba byłoby obchodzić całą wyspę z talerzami, a podawanie przez blat kojarzy mi się ze stołówką :)

Ponadto w tym ustawieniu mogę stół rozkładać razem z dostawka (stół pomocniczy) do prawie 7 metrów i mogę pomieścić całą rodzinę, a innym ustawianiu przeszkadzałby narożnik.

salon_stare ustawienie.jpg