bogumil 25.04.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilutku kochany WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO W NOWYM DOMKU!!! DUŻO MIŁOŚCI SZCZĘŚCIA I ZDROWIA!!!!!!!!!!! BUZIAKI!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.04.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilu, wszystkiego wymarzonego!!! Niech to będzie niezapomniany dla Ciebie rok (nie tylko ze względu na przeprowadzkę)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Iluś tak apropos kartonów , u ciebie dużo ładniej jest po przeprowadzce : http://i.wp.pl/a/f/jpeg/27955/kartony.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.04.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilu spełnienia marzeń ... choć z tego co widzę i czytam to właśnie je spełniasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 25.04.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 sto lat !!!! i sto lat przyjemnego mieszkania w Twoim pięknym mieszkaniu-tym i ewentualnie kolejnych tyle się u Ciebie dzieje, a jak na złość nie mam kiedy porządnie się pozachwycać ani pisać, aż mam wyrzuty sumienia. rzeczywiście duuuużo przestrzeni, podłoga w tych większych kadrach jeszcze ładniejsza. miłego urodzinowania choć pewnie spędzasz wieczór z Mr.Kartonem trzymam kciuki za pakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 25.04.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Illu, co prawda rzutem na taśmę, ale świętuję razem z tobą. My mamy dziś 4 rocznicę ślubu:DWszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.04.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Najserdeczniejsz Iluś :hug: samych miłych chwil z K i pociechy z "Młodego" Szampana po cichu piję bo szefa nie ma Ilu wszystkiego naj, naj, naj !!!! Juz za chwilę będziesz po przeprowadzce, potem zasłuzony odpoczynek - czegóż chcieć więcej Wszystkiego najlepszego !!! Samych radosnych chwil w nowym, pięknym wnętrzu i przyjemności w dopieszczaniu szczegółów. Szampanem po cichutku się częstuję Ilutku kochany WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO W NOWYM DOMKU!!! DUŻO MIŁOŚCI SZCZĘŚCIA I ZDROWIA!!!!!!!!!!! BUZIAKI!!!!!!!!! Ilu, wszystkiego wymarzonego!!! Niech to będzie niezapomniany dla Ciebie rok (nie tylko ze względu na przeprowadzkę)! Ilu spełnienia marzeń ... choć z tego co widzę i czytam to właśnie je spełniasz ... sto lat !!!! i sto lat przyjemnego mieszkania w Twoim pięknym mieszkaniu-tym i ewentualnie kolejnych tyle się u Ciebie dzieje, a jak na złość nie mam kiedy porządnie się pozachwycać ani pisać, aż mam wyrzuty sumienia. rzeczywiście duuuużo przestrzeni, podłoga w tych większych kadrach jeszcze ładniejsza. miłego urodzinowania choć pewnie spędzasz wieczór z Mr.Kartonem trzymam kciuki za pakowanie Ivy, Kamilcia, Romana, Boguś, Dropku, Mugatko i Wiwiku Bardzo dziękuję za odwiedziny, życzenia i wszystkie miłe słowa. Bardzo proszę o trzymanie kciuków przez kolejne 3 dni za moją, mam nadzieję, ostatnią przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 25.04.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilu-Aniu, wszystkiego cudownego! I kolejnych marzeń do spełnienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 25.04.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Bardzo proszę o trzymanie kciuków przez kolejne 3 dni za moją, mam nadzieję, ostatnią przeprowadzkę Kciuki będą trzymane, się wie! A pełnometrażowy film z przeprowadzki zapewne pokaże stacja Karton Networks . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.04.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Illu, co prawda rzutem na taśmę, ale świętuję razem z tobą. My mamy dziś 4 rocznicę ślubu:D Wszystkiego najlepszego! Oj Aneczka, ale piękny dzień wybraliście na ślub 100 lat, 100 lat w szczęściu i miłości Wiesz, ze z nami świętuje dzisiaj swoje imieniny mój brat a urodziny Al Pacino? W takim towarzystwie należy wypić toast za pomyślność wszystkich podejmowanych przez nas działań i za realizację najśmielszych planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.04.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilu nowego domu pełnego miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.04.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilu-Aniu, wszystkiego cudownego! I kolejnych marzeń do spełnienia! Barbe, Bardzo dziękuję za życzenia Kciuki będą trzymane, się wie! A pełnometrażowy film z przeprowadzki zapewne pokaże stacja Karton Networks . Aaaaa, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.04.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilu nowego domu pełnego miłości Serdecznie dziękuję Tutli Stworzymy prawdziwy "Karton Miłości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.04.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wróce jeszcze do witryn - bo mnie chodziło o te ciemne, trzy takie same - je też firma od kuchni wykonała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.04.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilutku ,na nadgonienie Twojego wątku pędzącego niczym TGV nie mam absolutnie szans .Ledwo co pooglądałam sobie obrazki..:yes:Gratuluję przeprowadzki i życze Ci wszystkiego naj naj na urodzinki.. Świętujemy razem z Toba ,M ma dzisiaj imieninki a jutro okrąglutkie urodziny.:yes:Pedze go pakować bo na tę okoliczność wyjeżdża jutro jachtować po Adriatyku,a ja śmigam do Krakowa na wesele.Mam nadzieje ,że jak wróce będziesz już rozgoszczona na nowej kanapie:Dhttp://us.123rf.com/400wm/400/400/cofkocof/cofkocof0805/cofkocof080500045/3077440-zamknij-sie-obraz-piekny-narcyz-bialy-narcis-narcyza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.04.2013 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wróce jeszcze do witryn - bo mnie chodziło o te ciemne, trzy takie same - je też firma od kuchni wykonała? Tutli, To nie zrozumiałam Ciebie. Te witrynki zostaną przeniesione do pokoju K. Będą w nich "wystawione" samochodziki mojego Dużego Chłopca Nie są robione na zamówienie, bo te robione nie wytrzymały z nimi konkurencji cenowej. Kupiłam je pod Warszawą razem z 3 szafami na katalogi TUTAJ W tej chwili nie maja chyba tych witrynek Te sklep sprzedaje również te witrynki na allegro, ale nie on jeden. Tutaj masz namiar na innego dostawcę: KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.04.2013 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ilutku ,na nadgonienie Twojego wątku pędzącego niczym TGV nie mam absolutnie szans .Ledwo co pooglądałam sobie obrazki..:yes:Gratuluję przeprowadzki i życze Ci wszystkiego naj naj na urodzinki.. Świętujemy razem z Toba ,M ma dzisiaj imieninki a jutro okrąglutkie urodziny.:yes:Pedze go pakować bo na tę okoliczność wyjeżdża jutro jachtować po Adriatyku,a ja śmigam do Krakowa na wesele.Mam nadzieje ,że jak wróce będziesz już rozgoszczona na nowej kanapie:D http://us.123rf.com/400wm/400/400/cofkocof/cofkocof0805/cofkocof080500045/3077440-zamknij-sie-obraz-piekny-narcyz-bialy-narcis-narcyza.jpg Beaty, W takim razie proszę przekazać M najlepsze życzenia imieninowe i udanego jachtowania Tobie życzę udanego wesela. Oj poszłabym na jakieś fajne wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.04.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Najlepsze życzenia urodzinowe ...tylko troszeczkę spóźnione http://twojasuknia.pl/slubny-blog/wp-content/uploads/rozowe-bukiety-slubne/Różowe-bukiety-ślubne-37-990x965.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.04.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Amtla, Bardzo dziękuję za życzenia i prezencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.04.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Nie pamiętam która z Koleżanek szukała kiedyś turkusowych dodatków do kuchni. Znalazłam sklep, w którym chyba trochę ich jest - TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts