Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sto lat !!!!

i sto lat przyjemnego mieszkania w Twoim pięknym mieszkaniu-tym i ewentualnie kolejnych :)

tyle się u Ciebie dzieje, a jak na złość nie mam kiedy porządnie się pozachwycać ani pisać, aż mam wyrzuty sumienia. rzeczywiście duuuużo przestrzeni, podłoga w tych większych kadrach jeszcze ładniejsza.

miłego urodzinowania :) choć pewnie spędzasz wieczór z Mr.Kartonem ;)

trzymam kciuki za pakowanie :)

Najserdeczniejsz Iluś :hug::hug: samych miłych chwil z K i pociechy z "Młodego" :hug:

Szampana po cichu piję bo szefa nie ma :lol2:

Ilu wszystkiego naj, naj, naj !!!! Juz za chwilę będziesz po przeprowadzce, potem zasłuzony odpoczynek - czegóż chcieć więcej :)

Wszystkiego najlepszego !!! Samych radosnych chwil w nowym, pięknym wnętrzu i przyjemności w dopieszczaniu szczegółów.

Szampanem po cichutku się częstuję :D

Ilutku kochany WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO W NOWYM DOMKU!!! DUŻO MIŁOŚCI SZCZĘŚCIA I ZDROWIA!!!!!!!!!!!

BUZIAKI!!!!!!!!!

Ilu, wszystkiego wymarzonego!!! Niech to będzie niezapomniany dla Ciebie rok (nie tylko ze względu na przeprowadzkę)! :hug:

Ilu spełnienia marzeń ... choć z tego co widzę i czytam to właśnie je spełniasz ... :)

sto lat !!!!

i sto lat przyjemnego mieszkania w Twoim pięknym mieszkaniu-tym i ewentualnie kolejnych :)

tyle się u Ciebie dzieje, a jak na złość nie mam kiedy porządnie się pozachwycać ani pisać, aż mam wyrzuty sumienia. rzeczywiście duuuużo przestrzeni, podłoga w tych większych kadrach jeszcze ładniejsza.

miłego urodzinowania :) choć pewnie spędzasz wieczór z Mr.Kartonem ;)

trzymam kciuki za pakowanie :)

Ivy, Kamilcia, Romana, Boguś, Dropku, Mugatko i Wiwiku

Bardzo dziękuję za odwiedziny, życzenia i wszystkie miłe słowa. grouphug (1).gif

Bardzo proszę o trzymanie kciuków przez kolejne 3 dni za moją, mam nadzieję, ostatnią przeprowadzkę :yes:

Illu, co prawda rzutem na taśmę, ale świętuję razem z tobą. My mamy dziś 4 rocznicę ślubu:D

Wszystkiego najlepszego!

Oj Aneczka, ale piękny dzień wybraliście na ślub :lol2:

100 lat, 100 lat w szczęściu i miłości :lol2:

Wiesz, ze z nami świętuje dzisiaj swoje imieniny mój brat a urodziny Al Pacino?

W takim towarzystwie należy wypić toast za pomyślność wszystkich podejmowanych przez nas działań i za realizację najśmielszych planów oregonian_winesmiley.gif

drinio3.jpgdrinio1.jpgdrinio2.jpg

Ilutku ,na nadgonienie Twojego wątku pędzącego niczym TGV nie mam absolutnie szans .Ledwo co pooglądałam sobie obrazki..:yes:Gratuluję przeprowadzki i życze Ci wszystkiego naj naj na urodzinki.. Świętujemy razem z Toba ,M ma dzisiaj imieninki a jutro okrąglutkie urodziny.:yes:Pedze go pakować bo na tę okoliczność wyjeżdża jutro jachtować po Adriatyku,a ja śmigam do Krakowa na wesele.Mam nadzieje ,że jak wróce będziesz już rozgoszczona na nowej kanapie:D

http://us.123rf.com/400wm/400/400/cofkocof/cofkocof0805/cofkocof080500045/3077440-zamknij-sie-obraz-piekny-narcyz-bialy-narcis-narcyza.jpg

:D

Wróce jeszcze do witryn - bo mnie chodziło o te ciemne, trzy takie same - je też firma od kuchni wykonała?

Tutli,

To nie zrozumiałam Ciebie.

Te witrynki zostaną przeniesione do pokoju K.

Będą w nich "wystawione" samochodziki mojego Dużego Chłopca :rolleyes:

Nie są robione na zamówienie, bo te robione nie wytrzymały z nimi konkurencji cenowej.

Kupiłam je pod Warszawą razem z 3 szafami na katalogi TUTAJ

W tej chwili nie maja chyba tych witrynek :(

Te sklep sprzedaje również te witrynki na allegro, ale nie on jeden.

Tutaj masz namiar na innego dostawcę:

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

:D

Ilutku ,na nadgonienie Twojego wątku pędzącego niczym TGV nie mam absolutnie szans .Ledwo co pooglądałam sobie obrazki..:yes:Gratuluję przeprowadzki i życze Ci wszystkiego naj naj na urodzinki.. Świętujemy razem z Toba ,M ma dzisiaj imieninki a jutro okrąglutkie urodziny.:yes:Pedze go pakować bo na tę okoliczność wyjeżdża jutro jachtować po Adriatyku,a ja śmigam do Krakowa na wesele.Mam nadzieje ,że jak wróce będziesz już rozgoszczona na nowej kanapie:D

http://us.123rf.com/400wm/400/400/cofkocof/cofkocof0805/cofkocof080500045/3077440-zamknij-sie-obraz-piekny-narcyz-bialy-narcis-narcyza.jpg

Beaty,

W takim razie proszę przekazać M najlepsze życzenia imieninowe i udanego jachtowania

Tobie życzę udanego wesela.

Oj poszłabym na jakieś fajne wesele zabawa.gif