reni1980 26.04.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ilutek to kiedy fru do nowego lokum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.04.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ilutek to kiedy fru do nowego lokum? Reni, W poniedziałek o godz. 8:00 rozpoczyna się przeprowadzka Najlepsze życzenia ślę i trzymam kciuki Atena, Bardzo dziękuję za życzenia i kciuki. Bardzo teraz potrzebuje dobrej energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 26.04.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ilu, ja spóźnione (bo więcej czasu spędzam teraz w mieszkaniu, niż przed kompem), ale szczere życzenia zdrowia, szczęścia, uśmiechów, pociechy z rodzinki i dalej takiej odwagi w realizacji celów. Przesyłam buziaki i powodzenia na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.04.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Sówko, Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 26.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ilutku niezmiennie pięknie u Ciebie:yes: Życzę Ci z okazji Twojego święta jak najwięcej szczęścia-tak po prostu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 27.04.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 wszystkiego naj,najlepszego ))no i trzymam kciuki za bezproblemową przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.04.2013 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ilu spóźnione życzenia wszystkiego wszystkiego najlepszego. Zdrówka i wspaniałych chwil spędzonych w nowym przecudnym mieszkanku http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-719593.gif Ilu teraz robię :jawdrop: na witrynki w salonie - boskie są - jakoś wcześniej ich nie widziałam Zrób jakieś bliższe zdjęcie tym cudom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.04.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 doczytałam ,że Gospodyni świętowała w kartonach wszystkiego najpiękniejszego Ilu na cały nadchodzący czas ,niech w nowym mieszkanku będzie miło ,przyjemnie i pełno miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ilu dzięki wielki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.04.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Spóźnione, ale bardzo bardzo serdeczne życzenia urodzinowe: zdrowia, radości, pełnej satysfakcji przeprowadzki do tej przepięknej krainy.... Jest bosko! http://kwiaciarnia-art.pl/img/roze35red.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.04.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ilutku niezmiennie pięknie u Ciebie:yes: Życzę Ci z okazji Twojego święta jak najwięcej szczęścia-tak po prostu:) Angry, Bardzo dziękuję. Byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby własnie tak było wszystkiego naj,najlepszego ))no i trzymam kciuki za bezproblemową przeprowadzkę Magda_lenka, Trzymaj, trzymaj, bardzo się przydadzą Ciągle wydaje mi się, że już zaraz koniec tego pakowania... ale ten koniec ciągnie się drugi dzień... Ilu spóźnione życzenia wszystkiego wszystkiego najlepszego. Zdrówka i wspaniałych chwil spędzonych w nowym przecudnym mieszkanku http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-719593.gif Admete, Bardzo serdecznie dziękuję za życzenia Ilu teraz robię :jawdrop: na witrynki w salonie - boskie są - jakoś wcześniej ich nie widziałam Zrób jakieś bliższe zdjęcie tym cudom Oj tam, oj tam nic takiego wielkiego. W salonie stały tymczasowo. Już zostały przeniesione do pokoju K. Będą służyły do ekspozycji jego "samochodów"... Jest to dokładnie ten model - KLIK Na żywo wyglądają dokładnie tak samo, więc można założyć, że zdjęcia nie są retuszowane doczytałam ,że Gospodyni świętowała w kartonach wszystkiego najpiękniejszego Ilu na cały nadchodzący czas ,niech w nowym mieszkanku będzie miło ,przyjemnie i pełno miłości [ATTACH=CONFIG]186132[/ATTACH] Ewciu, Bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że po przeprowadzce też będziesz do mnie zaglądała Ilu dzięki wielki za namiary Tutli, Nie ma sprawy. Z miłą chęcią pomogłam Spóźnione, ale bardzo bardzo serdeczne życzenia urodzinowe: zdrowia, radości, pełnej satysfakcji przeprowadzki do tej przepięknej krainy.... Jest bosko! http://kwiaciarnia-art.pl/img/roze35red.jpg Nelli Bardzo dziękuję za odwiedziny, życzenia i komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.04.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 W salonie stały tymczasowo. Już zostały przeniesione do pokoju K. Będą służyły do ekspozycji jego "samochodów"... Jest to dokładnie ten model - KLIK Na żywo wyglądają dokładnie tak samo, więc można założyć, że zdjęcia nie są retuszowane jestem bardzo ciekawa tych witrynek jak juz bedą zapełnione...a właściwie mój P. jak mu powiedziałam że jest tu taka kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.04.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 jestem bardzo ciekawa tych witrynek jak juz bedą zapełnione...a właściwie mój P. jak mu powiedziałam że jest tu taka kolekcja Ivy, Nie ma sprawy, jak tylko samochodziki się w nich znajdą zrobię fotorelację. Do każdej witrynki dorobiłam po 2 dodatkowe szklane półki przez co zmienił się ich rozstaw, ponieważ samochodzików jest dużo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.04.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 A oto przedstawiam fotorelację przed przeprowadzkową pt. "Folia przeprowadzkowa" Jakość zdjęć jak za starych dobrych czasów i Folia w roli gównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.04.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ilutku ale mam u Ciebie zaległości aż wstyd:bash: Powiem ci koffana że PIĘKNIE SIĘ URZĄDZIŁAŚ jestem pod wrazeniem wszystko piękne i spójne masz talent :yes: i mimo że poszłaś mocno w klasykę nie wyszło jak u starej babci Jest stylowo ale w nowoczesnym wydaniu Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.04.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Folia przeprowadzkowa...to i owszem..ale ja nie mogę się doczekać jej braku Trzymam kciuki za tempo i kondycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Za jutro i wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.04.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ilutku ale mam u Ciebie zaległości aż wstyd:bash: Karolek, Jaki wstyd? Przecież ja wiem, że zarobiona jesteś po dach Powiem ci koffana że PIĘKNIE SIĘ URZĄDZIŁAŚ jestem pod wrazeniem wszystko piękne i spójne masz talent :yes: i mimo że poszłaś mocno w klasykę nie wyszło jak u starej babci Jest stylowo ale w nowoczesnym wydaniu Brawo Bardzo dziękuję Folia przeprowadzkowa...to i owszem..ale ja nie mogę się doczekać jej braku Trzymam kciuki za tempo i kondycję Amtla, Bardzo dziękuję. Jeszcze chwila i jej nie będzie. Tempo i kondycja na wyczerpanie, juz mi rezerwa sie swieci... Za jutro i wytrwałości życzę Arnika, Sprężam się jak mogę bop już widzę kres pakowania. Widzę światełko w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 29.04.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Widzę światełko w tunelu [ATTACH=CONFIG]186390[/ATTACH] Czyli dziś ten WIELKI DZIEŃ życzę szybkiej, bezproblemowej przeprowadzki. ps. aparatu nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 29.04.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Illu, miłego pierwszego dnia u siebie! (ps. mam dla Ciebie malutki prezencik na nowy domek, ale to chyba w końcu musimy się spotkać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts