Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochane moje,

Piszę z komórki bo laptopa zawirusowałam jeszcze w starym mieszkaniu a w stacjonarnym odlaczyla mi się w trakcie przeprowadzki jakaś karta i nie miałam czasu go naprawić.

Kochane moje :-)

Przeprowadzka przebiegła pomyślnie i bezszkodowo. Przenieśliśmy nasz dobytek aż 2 samochodami . Kartonów po dach ....

Jeszcze mi kilka zostało do rozpakowania :-(

W między czasie dostałam takiego zapalenia spojowek że prawie tydzień na oczy nie widziałam. Zresztą nadal je mam czerwone. Jestem na zwolnieniu .

Bardzo Was przepraszam za tak długą nieobecność . Jak odzyskam kompa to każda Was z osobna będę błagac o wybaczenie .

Bardzo za wami tęsknię :hug:n

z dobrych wiadomości - jestem zakochana w swoim mieszkaniu.

Bardzo gorąco Was pozdrawiam. Postanawiam się poprawić chociaż przez tą ch...ną komórkę będę się komunikowala .

Bardzo mi Was brakuje :hug::hug::hug:

Edytowane przez illusjon

Kochane moje,

Piszę z komórki bo laptopa zawirusowałam jeszcze w samym mieszkaniu a w stacjonarnych odlaczyla mi się w trakcie przeprowadzki jakaś karta i nie miałam czasy go naprawić.

Kochane moje :-)

Przeprowadzka przebiegła pomyślnie i bezszkodowo. Przenieśliśmy nasz dobytek aż 2 samochodami . Kartonów po dach ....

Jeszcze mi kilka zostało do rozpakowania :-(

W między czasie dostałam takiego zapalenia spojowek że prawie tydzień na oczy nie widziałam. Zresztą nadal je mam czerwoni. Jestem na zwolnieniu .

Bardzo Was przepraszam za tak długą nieobecność . Jak odzyskać kompan to każda Was z osobna będę błagał o wybaczenie .

Bardzo za wami tęsknię :hug:

z dobrych wiadomości - jestem zakochana w swoim mieszkaniu.

Bardzo gorąco Was pozdrawiam. Postanawia się poprawić chociaż przez tą ch...ną komórkę będę się komunikowala .

Bardzo mi was brakuje :hug::hug::hug:

Ufff! Żyje! A smsa dostałaś ode mnie? Bo nie wiem, czy przypadkiem któremuś z Twoich majstrów nie posłałam

:oops:

Ufff! Żyje! A smsa dostałaś ode mnie? Bo nie wiem, czy przypadkiem któremuś z Twoich majstrów nie posłałam

:oops:

Andziu Kochana :hug:

dostałam i bardzo dziękuje.

To właśnie Twój sms poruszył moje wredne sumienie i kazał mi wejść na forum .

Myślałam że nikt tu nie zagląda .... A tu taki wstyd :oops::-x:cry:

Jeszcze raz przepraszam

:grin::sick:

Aneczka bardzo dziękuje za sms :hug: