tutli_putli 13.05.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 nadal cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.05.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Hop, hoooop! Iluś, martwimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Anulka to już nie jest śmieszne:mad: Odddeeezzzwwwiijjj się kochana:hug: ps. Jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.05.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 zaglądam, zaglądam ...................a tu cisza...................... gospodyni o nas zapomniała a my tu na fotki czekamy ( no mogą być nawet z telefonu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.05.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) Kochane moje, Piszę z komórki bo laptopa zawirusowałam jeszcze w starym mieszkaniu a w stacjonarnym odlaczyla mi się w trakcie przeprowadzki jakaś karta i nie miałam czasu go naprawić. Kochane moje Przeprowadzka przebiegła pomyślnie i bezszkodowo. Przenieśliśmy nasz dobytek aż 2 samochodami . Kartonów po dach .... Jeszcze mi kilka zostało do rozpakowania W między czasie dostałam takiego zapalenia spojowek że prawie tydzień na oczy nie widziałam. Zresztą nadal je mam czerwone. Jestem na zwolnieniu . Bardzo Was przepraszam za tak długą nieobecność . Jak odzyskam kompa to każda Was z osobna będę błagac o wybaczenie . Bardzo za wami tęsknię :hug:n z dobrych wiadomości - jestem zakochana w swoim mieszkaniu. Bardzo gorąco Was pozdrawiam. Postanawiam się poprawić chociaż przez tą ch...ną komórkę będę się komunikowala . Bardzo mi Was brakuje :hug: Edytowane 14 Maja 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 14.05.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Kochane moje, Piszę z komórki bo laptopa zawirusowałam jeszcze w samym mieszkaniu a w stacjonarnych odlaczyla mi się w trakcie przeprowadzki jakaś karta i nie miałam czasy go naprawić. Kochane moje Przeprowadzka przebiegła pomyślnie i bezszkodowo. Przenieśliśmy nasz dobytek aż 2 samochodami . Kartonów po dach .... Jeszcze mi kilka zostało do rozpakowania W między czasie dostałam takiego zapalenia spojowek że prawie tydzień na oczy nie widziałam. Zresztą nadal je mam czerwoni. Jestem na zwolnieniu . Bardzo Was przepraszam za tak długą nieobecność . Jak odzyskać kompan to każda Was z osobna będę błagał o wybaczenie . Bardzo za wami tęsknię z dobrych wiadomości - jestem zakochana w swoim mieszkaniu. Bardzo gorąco Was pozdrawiam. Postanawia się poprawić chociaż przez tą ch...ną komórkę będę się komunikowala . Bardzo mi was brakuje :hug: Ufff! Żyje! A smsa dostałaś ode mnie? Bo nie wiem, czy przypadkiem któremuś z Twoich majstrów nie posłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.05.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ufff! Żyje! A smsa dostałaś ode mnie? Bo nie wiem, czy przypadkiem któremuś z Twoich majstrów nie posłałam Andziu Kochana dostałam i bardzo dziękuje. To właśnie Twój sms poruszył moje wredne sumienie i kazał mi wejść na forum . Myślałam że nikt tu nie zagląda .... A tu taki wstyd :cry: Jeszcze raz przepraszam Aneczka bardzo dziękuje za sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 14.05.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Uff , a już podejrzewałam "Siedem lat w Kartonach" Zdrowiej i publikuj, bo tu wiesz, bez fotek gotowego mieszkania się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.05.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k040.gif co za ulga... żyje nasz Ilutek:wave: zdrowiej kochana i komputer tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 14.05.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Zdrowiej Ilutku , zdrowiej i odezwij się do nas koniecznie, jak już wszystko będzie na chodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.05.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Wybaczam czekamy na Ciebie Ilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Iluś nadawaj z komorki czy czego tam chcesz, tylko daj znak życia co jakiś czas bo jak widzisz tutaj parę osób czeka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 14.05.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 UFFF nareszcie się odezwałaś. dziekuję za informację. zdrówka życzę z Całych sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.05.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 zdrowiej i wracaj szybciutko z nowymi fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Zdrówka życzę i czekam na ozdrowienie Właścicielki i kompów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.05.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ilutku, dobrze, że się odezwałaś - kamień spadł z serca.... Zdrowiej i pamiętaj, że czekamy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.05.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ilutku...trzymam kciuki za zdrówko....i wracaj tu szybko do nas!!!Całuski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 14.05.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 zdrowiej spokojnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.05.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Moje Kochane, bardzo dziękuje za życzenia. Jestem bardzo nimi wzruszona. Bardzo Wszystkim Wam dziękuję za odwiedziny.Strasznie już za wami tęsknię .Ściskam i przesyłam buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.05.2013 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Anulka, ufff...Martwiłam się o Ciebie.Zdrowiej szybciutko i wracaj do nas! PS. A mojego priva sprzed przeprowadzki to Pani przeoczyła, czy się poczuła urażona jego chaotycznością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts