Venus_m 15.05.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Hurra Ilutek żyje Zostawiam uściski i życzenia zdrowia :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 15.05.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Nareszcie jakieś wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Aniu zdrowiej szybciutko i wracaj do nas:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.05.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 20.05.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Uprzejmie zerkam, czy gospodyni wróciła, a tu la d*pa. Mam nadzieję, że zdrowie już ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.05.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.05.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Kochane , wpadłam na chwilę, bo zaraz z roboty uciekam, a kompy nadal w naprawie. Jeszcze raz ogromnie dziękuję za trzymane kciuki i życzenia zdrowia. Nie ma bardziej kochanych Ciotek od Was. Przeleciałam jak wicher po wątkach i co zobaczyłam? Narendil ma piękną podłogę na balkonie zamiast oczojebnego sztucznego trawnika Dropek, czy dobrze przeczytałam, że się już wprowadziłaś? Twoja łazienka jak zawsze zachwyca... Wyanna, gratuluję kamerdynera (też chyba sobie sprawię, chociaż wybiorę od razu z odpowiednią karnacją, bo za malowanie raczej się nie zabiorę...), uroczy sprawiliście sobie stolik nocny, no i jestem ciekawa namiaru na producenta sofek . Szukam 2-osobowej i rozkładanej do K do pokoju. Agawi, Twój gabinet powala elegancją. Krzesło idealne no i obicie - strzał w 10-tkę. Boguś, a u Ciebie jak zwykle piękna przyroda. Maja w ogrodzie wpadłaby w kompleksy, a z tą siostrą bliźniaczką to przesadziłaś, na oko widać, że młodsza od Ciebie... Vesi, piękne przydasie kupiłaś. Jednak ile ja tracę bez kompa w domu. A szafka w łazience to jednak to jest to. Masz intuicje i zawsze wybierasz to co najlepsze Mugatka, ale piękne zasłony... Wystarczyłby mi do szczęścia 1% Twojego talentu... Maże mi zapiszesz ten 1% w przyszłym roku Amtla, co ja czytam - zostałaś Mamą komunisty - gratuluję Venuska, czy ja dobrze przeczytałam, że planujesz remont? Majeczka jak zwykle lata po kominach a u niej cisza... Do więcej Ciotek nie zdążyłam wpaść, ale nadrobię jutro... Ściskam Was serdecznie i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.05.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Hej Ilu, jak miło że wpadłaś na fm, mam nadzieję ze zdrowa skoro z pracy nadajesz:hug: chyba pora jakieś czary-mary odprawić nad waszymi komputerami by szybko zostały naprawione :stirthepot:http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/witches/mini-graphics-witches-114113.gif doczekać sie nie mogę nowy fotek waszego pięknego, udomowionego mieszkania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ilutku....cieszę się, że się odezwałaś Znaczy .....oczy zdrowe, skoro dojrzały jedną zmarszczkę więcej u mnie niż u bliźniaczki:):) Wracaj jak najszybciej na forum.....buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.05.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dropek, czy dobrze przeczytałam, że się już wprowadziłaś? Kochana, niestety muszę zdementować. Najpierw internet, potem ja PS Dobrze wiedzieć, że u Was wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 O, jak miło Cię Aniu widzieć Naprawiaj te komputry i wracaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.05.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Mugatka, ale piękne zasłony... Wystarczyłby mi do szczęścia 1% Twojego talentu... Może mi zapiszesz ten 1% w przyszłym roku oj tam, oj tam Ty masz za to WIELKIEGO "talenta" do urządzania wnętrz czekamy z niecierpliwoscią na udomowione kadry, nawet z różową nutą brakuje tu Ciebie, wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.05.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Cześć Kobitki, Wpadłam się tylko przywitać i życzyć miłego dnia. Dziękuję u mnie z oczami lepiej, chociaż nadal nie jest tak zupełnie OK. W pracy urwanie głowy, klawiatura się grzeje a linii papilarnych to już raczej na palcach nie mam.... Jak mi się uda to jeszcze dzisiaj przed końcem kieratu wpadnę. Pięknego i słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.05.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 To jeszcze się kuruj i do sanatorium wyślij komputery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.05.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 To jeszcze się kuruj i do sanatorium wyślij komputery... Arnika, Z tymi komputerami to mam urwanie.... Laptopa Młody wziął do przeinstalowania, a stacjonarny czeka na powrót K z zagranicy, żeby zaniósł go do swojego informatyka. Jak ja cierpię bez komputerów. Z bieżących spraw: Kupiłam lampę do biblioteki i zamówiłam komodę - bieliźniarkę do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.05.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Ilu niech Twoje oczka jak najszybciej dochodzą do siebie . I czekam ze wszystkimi na udomowioną fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.05.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) Ilu niech Twoje oczka jak najszybciej dochodzą do siebie . I czekam ze wszystkimi na udomowioną fotorelację Aguś, Do fotorelacji poza sprawnym komputerem, muszę porządnie posprzątać mieszkanie, a ciągle się jeszcze pyli... Mam jeszcze kilka niedużych kartonów z segregatorami do rozpakowania... Z aktualności: W tym tygodniu powinnam mieć już blat na białej komodzie w łazience bo W&B pozytywnie rozpatrzył reklamację umywalki i przysłali nową, więc kamieniarz mógł wziąć wymiar. Komoda w sypialni będzie wyglądała pod względem rozpieszczenia półek i szuflad jak na załączonym obrazku. Górna, środkowa szuflada nie będzie szufladą tylko półeczką z odchylanym frontem i będzie to schowek na DVD. Kolorem i stylem komoda ma nawiązywać do stolików nocnych (mają mosiężne uchwyty i komoda też takie będzie miała) A lampę do biblioteki wybrałam od PP DESIGN z białym kloszem, bo czarny byłby za ciężki do mojej niebieskiej tapety. Średnica 60 cm. Edytowane 22 Maja 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.05.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 ja remont? pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.05.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 ja remont? pierwsze słyszę Tak to jest przelecieć wszystkie w 5 minut i jeszcze zapamiętać co u której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.05.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 O, i wszystko wróciło do normy U Ani lampy na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts