Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochane ,

wpadłam na chwilę, bo zaraz z roboty uciekam, a kompy nadal w naprawie.

Jeszcze raz ogromnie dziękuję za trzymane kciuki i życzenia zdrowia.

Nie ma bardziej kochanych Ciotek od Was.

Przeleciałam jak wicher po wątkach i co zobaczyłam?

Narendil ma piękną podłogę na balkonie zamiast oczojebnego sztucznego trawnika :lol2:

Dropek, czy dobrze przeczytałam, że się już wprowadziłaś? Twoja łazienka jak zawsze zachwyca... :rolleyes:

Wyanna, gratuluję kamerdynera (też chyba sobie sprawię, chociaż wybiorę od razu z odpowiednią karnacją, bo za malowanie raczej się nie zabiorę...), uroczy sprawiliście sobie stolik nocny, no i jestem ciekawa namiaru na producenta sofek :yes:. Szukam 2-osobowej i rozkładanej do K do pokoju.

Agawi, Twój gabinet powala elegancją. Krzesło idealne no i obicie - strzał w 10-tkę. :D

Boguś, a u Ciebie jak zwykle piękna przyroda. Maja w ogrodzie wpadłaby w kompleksy, a z tą siostrą bliźniaczką to przesadziłaś, na oko widać, że młodsza od Ciebie... :hug: :rotfl:

Vesi, piękne przydasie kupiłaś. Jednak ile ja tracę bez kompa w domu. A szafka w łazience to jednak to jest to. Masz intuicje i zawsze wybierasz to co najlepsze :hug:

Mugatka, ale piękne zasłony... :jawdrop: Wystarczyłby mi do szczęścia 1% Twojego talentu... Maże mi zapiszesz ten 1% w przyszłym roku :confused: :lol2:

Amtla, co ja czytam - zostałaś Mamą komunisty - gratuluję :wiggle:

Venuska, czy ja dobrze przeczytałam, że planujesz remont? :confused:

Majeczka jak zwykle lata po kominach a u niej cisza... :no:

Do więcej Ciotek nie zdążyłam wpaść, ale nadrobię jutro...

Ściskam Was serdecznie i buziaki zostawiam :bye:

Hej Ilu,

jak miło że wpadłaś na fm, mam nadzieję ze zdrowa skoro z pracy nadajesz:hug:

chyba pora jakieś czary-mary odprawić nad waszymi komputerami by szybko zostały naprawione :stirthepot::stirthepot:http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/witches/mini-graphics-witches-114113.gif

doczekać sie nie mogę nowy fotek waszego pięknego, udomowionego mieszkania:D

Ilutku....cieszę się, że się odezwałaś:)

Znaczy .....oczy zdrowe, skoro dojrzały jedną zmarszczkę więcej u mnie niż u bliźniaczki:):):)

Wracaj jak najszybciej na forum.....buziaki:)

Mugatka, ale piękne zasłony... :jawdrop: Wystarczyłby mi do szczęścia 1% Twojego talentu...

Może mi zapiszesz ten 1% w przyszłym roku :confused: :lol2:

oj tam, oj tam :) Ty masz za to WIELKIEGO "talenta" do urządzania wnętrz :)

czekamy z niecierpliwoscią na udomowione kadry, nawet z różową nutą :)

brakuje tu Ciebie, wracaj :)

Cześć Kobitki, :bye:

Wpadłam się tylko przywitać i życzyć miłego dnia.

Dziękuję u mnie z oczami lepiej, chociaż nadal nie jest tak zupełnie OK.

W pracy urwanie głowy, klawiatura się grzeje a linii papilarnych to już raczej na palcach nie mam....

Jak mi się uda to jeszcze dzisiaj przed końcem kieratu wpadnę.

Pięknego i słonecznego dnia :bye:

To jeszcze się kuruj i do sanatorium wyślij komputery...:yes:

Arnika,

Z tymi komputerami to mam urwanie....

Laptopa Młody wziął do przeinstalowania, a stacjonarny czeka na powrót K z zagranicy, żeby zaniósł go do swojego informatyka.

Jak ja cierpię bez komputerów.

Z bieżących spraw:

Kupiłam lampę do biblioteki i zamówiłam komodę - bieliźniarkę do sypialni :lol2:

Ilu niech Twoje oczka jak najszybciej dochodzą do siebie :hug:.

I czekam ze wszystkimi na udomowioną fotorelację :popcorn:

Aguś,

Do fotorelacji poza sprawnym komputerem, muszę porządnie posprzątać mieszkanie, a ciągle się jeszcze pyli... :mad:

Mam jeszcze kilka niedużych kartonów z segregatorami do rozpakowania... :(

Z aktualności:

W tym tygodniu powinnam mieć już blat na białej komodzie w łazience bo W&B pozytywnie rozpatrzył reklamację umywalki i przysłali nową, więc kamieniarz mógł wziąć wymiar.

Komoda w sypialni będzie wyglądała pod względem rozpieszczenia półek i szuflad jak na załączonym obrazku.

Górna, środkowa szuflada nie będzie szufladą tylko półeczką z odchylanym frontem i będzie to schowek na DVD.

Kolorem i stylem komoda ma nawiązywać do stolików nocnych (mają mosiężne uchwyty i komoda też takie będzie miała)

komoda na dokumenty_do sypialni.jpgkomoda na dokumenty_do sypialni_2.jpgszafka.jpg

A lampę do biblioteki wybrałam od PP DESIGN z białym kloszem, bo czarny byłby za ciężki do mojej niebieskiej tapety.

Średnica 60 cm.

PP DESIGN Z 2023_5 WH.jpg

Edytowane przez illusjon