Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

O, i wszystko wróciło do normy :lol2:

U Ani lampy na tapecie :hug:

No ba!

No niestety Anuś, teraz jak już znalazłam lampę zostały mi tylko do znalezienia 2 ostatnie kinkiety do biblioteki a potem to już chyba tylko lampy stołowe, biurkowe i podłogowe.... :sick::cry:

PS

Pan zadzwonił, ze komoda do sypialni będzie 11 czerwca :lol2::lol2::lol2:

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O, i wszystko wróciło do normy :lol2:

U Ani lampy na tapecie :hug:

:rotfl:

No ba!

No niestety Anuś, teraz jak już znalazłam lampę zostały mi tylko do znalezienia 2 ostatnie kinkiety do biblioteki a potem to już chyba tylko lampy stołowe, biurkowe i podłogowe.... :sick::cry:

:

będziesz nam pomagać wybierać lampy, taki potencjał nie może sie zmarnować :yes::yes:

Agawi, Twój gabinet powala elegancją. Krzesło idealne no i obicie - strzał w 10-tkę. :D

Aniu droga dziękuję bardzo:hug: Super, ze się odezwałaś:D

Jak zdrówko- lepiej? Komodę zaplanowałaś cudną, lampę zresztą też.

Czy komodę zamawiasz w tej samej formie, co biblioteki? Też coś muszę znaleźć do sypialni, ale nic gotowego mi się nie podoba.

Chyba najlepszym pomysłem jest zrobić pod zamówienie tak jak Twoją:yes:

Mam nadzieję, ze wróciłaś już na dłużej, bo smutno bez Ciebie:hug:

:rotfl:

będziesz nam pomagać wybierać lampy, taki potencjał nie może sie zmarnować :yes::yes:

Ivy,

z przyjemnością. Ja myślę, że od nieoglądania lamp mi na oczy padło.... :lol2:

jak zwykle lampa cudnej urody :D

Tutli,

Bardzo dziękuję. Już sklep dzwonił, że jest do odebrania. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak będzie wygladała :cool:

Jest dosyć duża :eek:

U mnie trzech wiszących brakuje. Jakby co, o odstąpię "radość" szukania :D

Aneczka,

Uwielbiam oglądać lampy, chociaż szlag mnie trafia, że te najpiękniejsze są za WW.

Jak tylko bedę mogła pomóć to tylko daj sygnał :lol2:

Czytałam o Waszych przeprawach z nieobrotową obrotową wylewką. Nasza reklamacja na kran w kuchni też jeszcze w polu.

Myślą, że K jest za kulturalny w tych swoich telefonach i mailach i chyba ja muszę się do Państwa przejechać :mad:

Aniu droga dziękuję bardzo :hug: Super, ze się odezwałaś:D

Jak zdrówko - lepiej?

Aguś,

lepiej, dziękuję, ale trzymało mnie 3 tygodnie :(

Ale co tam zdrówko... Kompy nadal nie działają :mad:

Komodę zaplanowałaś cudną, lampę zresztą też.

Dziękować :hug:

Czy komodę zamawiasz w tej samej formie, co biblioteki? Też coś muszę znaleźć do sypialni, ale nic gotowego mi się nie podoba.

Aga, tak ta samo firma co robiła mi biblioteki, szafkę RTV i komodę do łazienki robi mi teraz bieliźniarkę.

Chyba najlepszym pomysłem jest zrobić pod zamówienie tak jak Twoją:yes:

Miałam dokładnie ten sam problem. Wiem co gdzie chcę trzymać, a nie mogłam trafić na komodę która miałaby takie rozmieszczenie półek i szuflad, a jak już znalazłam to nie o takim wygladzie i te szafki i szuflady jakieś mikroskopijne były...

A to jednak będzie "kawał" mebla - 194 x 104 cm.

Mam nadzieję, ze wróciłaś już na dłużej, bo smutno bez Ciebie:hug:

Aguś, dziękuję :hug:

Ja nawet nie mogę wyrazić jak mi Was brakowało i brakuje wieczorami...

Mam nadzieję, że Młody przeinstaluje mi do soboty laptopa :cool:

Oj, żeby moje psisko się tak dało zapędzić do koszyka, albo chociaż swojego kojca. Ale nie, on brud roznosi po całym mieszkaniu. Aż się boję, co to będzie jak z nim wyjdę w tym deszczu. a wyjść muszę, bo wieczorem idę do teatru i psisko z pełnym pęcherzem i niezmęczonymi łapkami nie wytrzyma samo w domu.

Oj, żeby moje psisko się tak dało zapędzić do koszyka, albo chociaż swojego kojca. Ale nie, on brud roznosi po całym mieszkaniu. Aż się boję, co to będzie jak z nim wyjdę w tym deszczu. a wyjść muszę, bo wieczorem idę do teatru i psisko z pełnym pęcherzem i niezmęczonymi łapkami nie wytrzyma samo w domu.

Ania,

Takie fotki to ja im mogę może 1 raz w tygodniu zrobić :(

Też potrafią być nicponiowate. A jak zaczną się razem bawić: ganiać skakać na siebie i bić się to aż kłaki fruwają.

Ja byłam w teatrze w środę na Danucie W. Tak się obśmiałam jak nie wiem co. Janda jest rewelacyjna.

Boże jak dobrze, że ten remont się skończył. Do teatru można wyjść... :lol2:

O, to fakt. Chociaż ja przez ostatni tydzień taka jestem wyczerpana (kaszlem i chyba jakies osłabienie mnie ogólne dopadło) że wracam z pracy i śpię, potem się budzę, pokręcę się trochę i o 10 znowu lulu. Ten teatr w dzisiejszą pogodę tak średnio mi lezy, ale chciałam zobaczyć Jarka Boberka, bo bardzo lubię tego aktora. A piosenka w jego wykonaniu ze sztuki Elling na którym byłam 5 lat temu ciągle chodzi mi po głowie

:lol2:

Niestety, nigdy nie grał na moich tekstach, więc nie miałam okazji nim pracować... A gdzieś tam na korytarzu w studiu nie polezę przecież do niego "dzień dobry, bardzo lubię pana grę" bo to jakieś takie no nie wiem. Drętwe :D A naprawdę doceniam jego warsztat aktorski, więc poszłabym nawet na czytanie książki telefonicznej w jego wydaniu.

O tak, w końcu zobaczymy, jak Ty się prezentujesz w swoim królestwie!

O nie o mnie nie może być mowy. :(

Albo mieszkanie, albo ja.

Tak ostatnio nawet woda mi wchodzi wszędzie, że nie wiem co robić, co jeść, żeby nie tyć.

Muszę się wybrać i badania porobić, bo tak jak mi się przytyło od listopada to strach

girl_hysteric.gifgirl_impossible.gifgirl_placze.gifgirl_tupie.gifgirl_wstyd.gif

IAguś,

lepiej, dziękuję, ale trzymało mnie 3 tygodnie :(

Ale co tam zdrówko... Kompy nadal nie działają :mad:

Całe szczęście, ze przeszło- 3 tyg to strasznie długo, wymęczyłaś się biedulko:hug:

Mam nadzieję, że kompy wkrótce będą gotowe do pracy (czy. plotek na forum:lol2:)

Dziękować :hug:

A bardzo proszę:hug:

Aga, tak ta samo firma co robiła mi biblioteki, szafkę RTV i komodę do łazienki robi mi teraz bieliźniarkę.http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif

Tak myślałam:yes: Porządna firma:cool: Już się nie mogę doczekać na Twoją fotorelację z mebelkami:popcorn::popcorn:

A zapomniałam napisać - Kocille od piątku korzystają z własnej łazienki.

Nauka trwała niecałe 2 dni. jupi.gif

Początkowo nawet o własnym WC nie wiedziały, bo był rwetes z rozpakowywanie kartonów i nie chciałam ich stresować.

Potem 2 dni była zabawa w zostawianie tam smakołyków lub kilku kropelek waleriany :rolleyes:

A trzeciego dnia zostały wstawione kuwety, Kocille zostały poinformowane, że od teraz tam jest ich łazienka i od razu zakumały, że zabawa się skończyła catpet.gif

cata_sandcastle.jpg