Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

oooo na Targówku, gdzie ?

Pozwolę sobie wkleić moją nie gasnącą od wielu lat miłość.....

Siedziałam na niej, widziałam i jest bosko tania...naprawdę rewelka. Kiedys planowałam ja kupić...

Jesli chcesz to wytne fotkę, ale pokazać Ci muszę....

http://www.mebleiwnetrza.pl/image/4949/default/tennessee.jpg

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zostaw, może ktoś się też w niej zakocha. W końcu po to wszyscy wklejają tu "inspiracje" :rolleyes:

A co do kanapy... Poczekaj do niedzieli :)

Na Targówku, jak wchodzisz do C.H. Targówek z parkingu (górnego, tam gdzie jest parking strzeżony) to po prawej stronie mają stoisko.

Mają też w innych miejscach w Warszawie, ale wiem, że tam masz najbliżej.

Edytowane przez illusjon

Ależ wstrząsająca podłogowa historia z dobrym zakończeniem :o

Taka dębowa podłoga w każdym pomieszczeniu będzie wyglądać pięknie. Znajoma 2 lata temu w swojej kamienicy likwidowała taką podłogę i chciała nam ją wtedy dać, no a my stwierdziliśmy że co z tym zrobimy w naszej dreweniczke. Wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy że będziemy rozbudowywać naszą dreweniczke, no ale dzisiaj bym nie pogardziła :(

Taka kanapa bardzo by przypadła do gustu mojemu M, ale ja nie przepadam za skórą. Wygląda pięknie, ale w lecie lepi się do ciała a w zimie chłodzi - ale to moje subiektywne odczucia. Mieszkałam raz w domu, gdzie była podobna kanapa i w sumie i tak zawsze stale był na niej rozciągnięty koc.

Ależ wstrząsająca podłogowa historia z dobrym zakończeniem :o

Taka dębowa podłoga w każdym pomieszczeniu będzie wyglądać pięknie.

Zojka, mam nadzieję, że masz rację :yes:

Taka kanapa bardzo by przypadła do gustu mojemu M, ale ja nie przepadam za skórą. Wygląda pięknie, ale w lecie lepi się do ciała a w zimie chłodzi - ale to moje subiektywne odczucia. Mieszkałam raz w domu, gdzie była podobna kanapa i w sumie i tak zawsze stale był na niej rozciągnięty koc.

Dokładnie też tak mam. Ogólnie rzecz biorąc kanapa ładna, w ślicznym czekoladowym kolorze, pewnie wygodna, ale skórzana...

Na zdjęciach lub u innych w domach nawet podobają mi się takie kanapy, albo w reklamach KLER, ale ja na nich nie lubię siedzieć icon_bezradny.gif.

Gdy wynajmowałam na Ursynowie mieszkanie w dużym pokoju był skórzany komplet. Koce leżały na nim cały rok ;)

Zresztą ja przy 2 kotach nawet bym nie mogła. Musiałabyś zobaczyć co zrobiły z oparciem fotela w gabinecie. I wcale nie dlatego, że go drapią, od samego wskakiwania na oparcie, żeby móc kontrolować co robię przy komputerze. :bash:

Zojka a jak tam Wasza chatka. Cały czas czekam na kolejne fotki domku, a jak nie masz fotek domku to chociaż okolicy. Tak u Was pięknie :rolleyes:

Edytowane przez illusjon

Witam się u Ciebie - przeczytałam wszystkie posty i ...bardzo mi się podoba co robisz. Podłoga będzie na pewno świetna. Ja chciałam ciemną - właśnie merbau ;-) - ale postawiłam jednak na jesion i to jasny w lakierze półmacie. Teraz po prawie pół roku - odrobinę ściemniał i optycznie powiększył pokoje. Jest fajna bo nie widać na niej brudu - tylko sierść z moich psów. Mam nadzieję, że pomimo takich zawirowań podłogowych będziesz jednak zadowolona.

Co do lamp...ostatnia jest b o s k a !

hej illusjon

piękne lampy wyszperałaś, ja już nie mam siły. w każdej wolnej chwili szukam i nic, albo bardzo drogie, albo mosiądz, albo abażur czarny, zamiast biały.

w leroyu jest jedna w stylu tej ostatniej, ale czarna. ta Twoja 100 razy piękniejsza oczywiscie. żyrandol ten z bialymi abażurkami też piękny,

ukradłabym ci je, ale mówisz że cena odstrasza? zdradzisz gdzie i za ile?

to ta czarna z LM

http://i3.fmix.pl/fmi1868/92c2e120000dce9250e5bacb/zdjecie.jpg

są tam jeszcze takie

http://i3.fmix.pl/fmm875/f1af367e00024c1750e5ba22/zdjecie.jpghttp://i3.fmix.pl/fmm1108/cc087436000ec6b550e5bace/zdjecie.jpg

edit: znalazłam tę Twoją lampę i cenę:o, niestety nie na moją kieszeń

Edytowane przez słońce 2

Hej Illusjon

wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:hug:http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_champagne.gif

Piękne lampy pokazujesz- w większości wpadłam na nie szukając swoich- niestety są dość drogi i moim zdaniem nie zawsze warto tyle wydawać na oświetlenie. Spokojnie znajdziesz równie ładne zamienniki;)

W resztę Twoich tematów wgryzę się później, bo jak zwykle jestem w przelocie:sick:

Buziaki:bye:

Witam się u Ciebie - przeczytałam wszystkie posty i ...bardzo mi się podoba co robisz. Podłoga będzie na pewno świetna. Ja chciałam ciemną - właśnie merbau ;-) - ale postawiłam jednak na jesion i to jasny w lakierze półmacie. Teraz po prawie pół roku - odrobinę ściemniał i optycznie powiększył pokoje. Jest fajna bo nie widać na niej brudu - tylko sierść z moich psów. Mam nadzieję, że pomimo takich zawirowań podłogowych będziesz jednak zadowolona.

Co do lamp...ostatnia jest b o s k a !

channel8,

Witam i zapraszam częściej, Też mam 2 sierściuchy, tyle, że kocille i mam nadzieję, że przynajmniej ta korzyść z jasnej podłogi będzie, że sierści ciągle nie będę oglądała. Teraz ile bym nie sprzątała, wystarczy, że futrzaki się przebiegną i znowu wszystko mogę zaczynać od początku... icon_bezradny.gif

hej illusjon ta Twoja 100 razy piękniejsza oczywiscie. żyrandol ten z bialymi abażurkami też piękny,

ukradłabym ci je, ale mówisz że cena odstrasza? zdradzisz gdzie i za ile?

to ta czarna z LM

http://i3.fmix.pl/fmi1868/92c2e120000dce9250e5bacb/zdjecie.jpg

są tam jeszcze takie

http://i3.fmix.pl/fmm1108/cc087436000ec6b550e5bace/zdjecie.jpg

edit: znalazłam tę Twoją lampę i cenę:o, niestety nie na moją kieszeń

Słońce,

Bardzo dziękuję za info. Ta czarna ładna, ale ta biała chyba mi się bardziej podoba. W sobotę będę w LM to się rozpatrzę.

ilusjon współczuje podłogowych przeżyć .... moim zdaniem podłoga którą zostałaś przypadkiem "obdarowana" jest bardzo ładna :)

wiem że chciałaś inną ale z Twoimi zdolnościami i tak finał będzie na pewno udany :)

Pozdrówka

Mugatka,

Dzięki. Tak właśnie sobie ciągle powtarzam, jak mantrę... :rolleyes:

ilutku lampy które wybrałas nad stół sa bardzo ciekawe. Próbowałam je znaleźć ale doopa blada. Ile one kosztują bo widzę, że dziewczyny strasza jakimis sprzedanymi nerkami a Ja nie wiem po ile to cudo ?

Kochana,

Nerki to może nie, ale są drogie, przynajmniej dla mnie...

Eichholtz Żyrandol Bourbon 05792 - 6 799.99

Eichholtz Żyrandol Bourbon 05792.jpg

Eichholtz Zyrandol 6 ARM 04361 - 4 100.00

Eichholtz Zyrandol 6 ARM 04361.jpg

Schuller Zwis Artemis 30-1012 - 1 952.99

Schuller Zwis Artemis 30_1012.jpg

Schuller Zwis Artemis 30-1113 - 2 620,99

Schuller Zwis Artemis 30_1113.jpg

Hej Illusjon

wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:hug:http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_champagne.gif

Piękne lampy pokazujesz- w większości wpadłam na nie szukając swoich- niestety są dość drogi i moim zdaniem nie zawsze warto tyle wydawać na oświetlenie. Spokojnie znajdziesz równie ładne zamienniki;)

W resztę Twoich tematów wgryzę się później, bo jak zwykle jestem w przelocie:sick:

Buziaki:bye:

Agawi,

Dzięki za życzenia :p i wzajemnie - dużo szczęścia w Nowym Roku!

A à propos zamienników, coś takiego jeszcze znalazłam:

ITALUX Lemus MD103701-5C - 712.17

ITALUX Lemus MD103701_5C.jpg

ITALUX KINKIET Lemus MB103701-1C - 210.33

ITALUX KINKIET Lemus MB103701_1C.jpg

ale akcja z tą podłogą :mad: chociaż trochę też rozumiem drugą stronę ;/ :hug:

Osobiście wolałabym jasną naturalną podłogę, na pewno starzeje się z klasą :yes:

Kochana w kwestii lamp poszukaj po haśle lampa organza ;) np: ta

Hej Venuska,

No niestety akcja jak z Barei... ;)

A za podpowiedź dziękuję :p - lampy ładne no i ORGANZA - nowe słowo do wyszukiwarki :lol2: