mugatka 29.05.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ledwo się człowiek przyzwyczai a tu już zmiany ! Ilu opanuj się kobito bo ja ciągle sprawdzam co to za nowa laska tak tu wypisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.05.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Hej Dziewuszki, Mam blat na szafce w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Mam blat na szafce w łazience I naprawiony komputer? Ładna szafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ilutku...przybywam z prezentem do twojego pięknego mieszkania:) Oby szczęście i miłość każdego dnia wypełniały każdy kącik twojego mieszkania !!!! http://img706.imageshack.us/img706/2843/defaultmx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.06.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 I naprawiony komputer? Narendil, właśnie, że nie naprawiony. Tak to jest dać szansę wykazania się dziecku.... Ładna szafka Nie mała, nie duża, w sam raz Ilutku...przybywam z prezentem do twojego pięknego mieszkania:) Oby szczęście i miłość każdego dnia wypełniały każdy kącik twojego mieszkania !!!! http://img706.imageshack.us/img706/2843/defaultmx.jpg Boguś, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 03.06.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Coś mi tu kręcisz:rolleyes:... Może po prostu nie chce Ci się zdjęć dla nas zrobić, cio? A tak w ogóle to przypominam o prezencie. Dzisiaj przyszedł mój Elstead. Jescze nie widziałam, ale nastrój mam taki:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.06.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Coś mi tu kręcisz:rolleyes:... Może po prostu nie chce Ci się zdjęć dla nas zrobić, cio? A tak w ogóle to przypominam o prezencie. Dzisiaj przyszedł mój Elstead. Jescze nie widziałam, ale nastrój mam taki:wave: Oj nie kręcę Jaki taki ład, żeby fotki będzie można strzelić będę miała po 15 czerwca. Wtedy cyknę parę Krzysiek nie zaniósł stacjonarnego informatykowi, a Młody ciągle mówi "się zrobi" ... Wczoraj podał nowy termin - wtorek.... Fajnie, że lamy doszły. Twoja fotorelacja będzie więc pierwsza... Moja lampa w bibliotece nadal nie wisi Andzia pamiętam. Jeszcze raz dziękuję i przepraszam. Myślałam, że po przeprowadzce będzie spokojniej, ale jeszcze cały czas robię wszystko w biegu. Ale pamiętam i strasznie staram się jak najszybciej ogarnąć wszystko, żeby wreszcie mieć czas na prawdziwe przyjemności z CIEKAWYMI LUDŹMI :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.06.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Hej! Znowu zmiana awatara i znowu mi się podoba Fajnie że będą fotki , nawet jak trzeba czekać 2 tygodnie , to i tak poczekamy , bo chyba wyjścia nie mamy Atena, Widzę, że Ty też jesteś już w letniej odsłonie. Bardzo szykownie Pani wygląda proszę Pani w tym kapeluszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 a Pani psze Pani pokazałaby awatara szalejesz z jego zmianą a fotek jak nie było tak nie ma Szafka w łazience very nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.06.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 a Pani psze Pani pokazałaby awatara szalejesz z jego zmianą a fotek jak nie było tak nie ma Szafka w łazience very nice Venuska, Wielkie dzięki Pięknoto No dobra, może tak póki co machnę parę "amatorskich" fotek i wrzucę ma FM. PS Mogę tylko powiedzieć, że super się mieszka. No może 2 lub 3 niewielkie rzeczy teraz bym zmieniła, ale i tak jestem z siebie dumna, że w ciągu tego miesiąca (minął 29 maja) nie wyszedł żaden większy babol PS 2 a awatara zmieniam i jeszcze chyba będę zmieniała, bo ma być aktualny, ale wszystkie jakieś nieteges.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.06.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Szafka w łazience z ciemnym blatem piknie wygląda, dostojnie i super z ramą lustra pasuje:) uśmiech prosim, o taki (do awatara) i bedzie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 03.06.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Trochę mnie u Ciebie nie było a tu takie zmiany:) Gratuluję przeprowadzki z lekką nutką zazdrości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 03.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Illu, jakie masz żarówki w tym elsteadzie, że dają Ci taki bajeczny efekt? My właśnie swojego powiesilismy i w ogóle nie rzuca takich cieni [ATTACH=CONFIG]183957[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.06.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Szafka w łazience z ciemnym blatem piknie wygląda, dostojnie i super z ramą lustra pasuje:) Vesi, Bardzo dziękuję. Wczoraj hydraulik Jerzy zamontował mi kran w łazience i deszczownicę a także czarną deskę na sedesie, na którą czekałam od 2 grudnia Mam mocno robocze zdjęcia tej łazienki. To "zapodam". uśmiech prosim, o taki (do awatara) i bedzie teges No właśnie coś nie teges. Okazało się, że po czterdziestce przestałam być fotogeniczna... Trochę mnie u Ciebie nie było a tu takie zmiany:) Gratuluję przeprowadzki z lekką nutką zazdrości;) Kachna, A gdzie byłaś jak Cie nie było? Proszę mnie odwiedzać częściej Ilutka dzięki:) kapelusz sprzed jakiś 3 lat z H&M Fotkę robiłam sobie sama w łazience , po wieczornej kąpieli (tak więc bez makijażu) Zresztą i tak rzadko się maluję. Wiem że to dziwnie brzmi że po kąpieli ubieram kapelusz i robię sobie zdjęcie , ale po prostu czekałam aż moja Zu zejdzie z "tronu" żeby pomóc jej w toalecie. Stwierdziłam że wykorzystam ten czas na zrobienie sobie fotki , żeby uaktualnić swój awatar. Atena, Nikt nie będzie mógł powiedzieć, ze trwonisz czas Jesteś wspaniale szalona, a w kapeluszu bardzo szikownie.... Illu, jakie masz żarówki w tym elsteadzie, że dają Ci taki bajeczny efekt? My właśnie swojego powiesilismy i w ogóle nie rzuca takich cieni [ATTACH=CONFIG]183957[/ATTACH] Aneczka, Ja mam jakieś takie żarówki KLIK i KLIK Sprawdzę jeszcze dokładnie w domu co mi tam pan Gutek wkręcił i Ci podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.06.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Anulka, i gdzie to zdjęcie? Pogoń swoich mężczyzn do naprawy komputera. Brakuje mi rano Twoich wieczornych wpisów. Anetko, zadziornie wyglądasz w tym kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.06.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Andzia, Zdjęcia są AMATORSKIE! Jak potraktujecie je łagodnie to zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 04.06.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Daj, co masz. Nie bądź taka............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.06.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Andzia, Zdjęcia są AMATORSKIE! Jak potraktujecie je łagodnie to zapodam Dobra, zdejmę okulary Nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.06.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No dobra tak na szybko telefonem cyknieta sypialnia i garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.06.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Biblioteka i witryny z samochodami w pokoju K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts