illusjon 05.06.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No nareszcie trochę fotek Ślicznie jest Powtórzę kolejny raz wszystko pięknie i ze smakiem - łazienki cudne (kocille jeszcze bardziej), sypialnia jak w dworku Swoja drogą mam bardzo podobny zegar ścienny, po dziadku męża i zastanawiam się gdzie go wkomponować w nowym domu Tutli, Bardzo dziękuję. Byłam u Ciebie i tez podziwiałam. Ślicznie będziesz mieszkała, nie prawie jak, ale w dworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.06.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Mam już lampę w bibliotece. Zdjęcie robione wieczorem i telefonem więc wyjątkowo, nawet jak na mnie kiepskie. Aaaa i lampa jeszcze bez zaczepionych kryształków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.06.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 łoo Jesusicku uschnę z zazdrości - ta lampa jest obłędna:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.06.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 jo tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.06.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 śliczna lampa, elegancka i przepięknie wygląda zaświecona http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.06.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 łoo Jesusicku uschnę z zazdrości - ta lampa jest obłędna:P jo tyż śliczna lampa, elegancka i przepięknie wygląda zaświecona http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif Tutli, Wenus, Vesi, No dobra, to jeszcze napiszę, że na żywo dużo piękniejsza. A z fontasiami (prawdziwe kryształki) no to już lol, łał, wow i mniam. Widziałam taką jeno czarną w Domotece na żywo A wiecie, że ja ją już kilka razy widziałam przez ostatnie jakieś 4 miesiące i nic, a jak byliśmy ostatnim razem spojrzałam i ciach - zakochałam się.... No i kto mnie zrozumie jak ja sama siebie nie czaję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.06.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Tutli, Wenus, Vesi, No i kto mnie zrozumie jak ja sama siebie nie czaję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 06.06.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A wiecie, że ja ją już kilka razy widziałam przez ostatnie jakieś 4 miesiące i nic, a jak byliśmy ostatnim razem spojrzałam i ciach - zakochałam się.... No i kto mnie zrozumie jak ja sama siebie nie czaję? Ja Cię rozumiem Illu, też tak mam, co nie znaczy, że to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.06.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Weszłam sobie na Zara Home a tam piękne kapy... Takie akurat do mojej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.06.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No nosi mnie... Zakupiłam właśnie szklane pierścienie na serwetki w Zara Home na 24 osoby... Żeby mieć do całego serwisu obiadowego komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aneczka, a kiedy ostatnio zaprosiłaś 24 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.06.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 22 na pożegnalne Boże Narodzenie w 2011 roku, bo myślałam, że w 2012 już będzie w nowym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.06.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Kochane idę dzisiaj do fryzjera, bo wyglądam jak dzika owca. Od razu będę 2 kg w dół No i kolorek odświeżę... Poproszę, żeby ciachnął mnie na krótkie krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.06.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 :o:o ilutku jest cudnie wszystko spójne przemyślane nic przypadkowego ja już oczyma wyobraźni widzę mojego młodego przed witryną z autami:yes: cudna jest :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.06.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 :o:o ilutku jest cudnie wszystko spójne przemyślane nic przypadkowego ja już oczyma wyobraźni widzę mojego młodego przed witryną z autami:yes: cudna jest :yes: Karolek, Cudna to Ty jesteś. Napatrzeć się nie mogę na Ciebie Bardzo dziękuję za komplementy. Jeszcze sporo zostało do zrobienia, no ale musimy trochę najpierw odsapnąć finansowo. To też bardzo ważny etap, bo niedobranymi dodatkami można wszystko zepsuć. Kochana, ja za to widzę jak wyglądał Krzyś gdy miał 3 latka za każdym razem jak przestawia swoje autka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 07.06.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ilu, uśmiechnij się na awatarze, bo wyglądasz tak, jakbyś mi w ryj dać chciała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.06.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 :rotfl:Ilu, uśmiechnij się na awatarze, bo wyglądasz tak, jakbyś mi w ryj dać chciała:lol2: :rotfl::rotfl: Iluś na każdej fotce inaczej wygądasz...skoro mówisz zeTwój fryzjer odchudza to muszę sie tam wreszcie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.06.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ilu, uśmiechnij się na awatarze, bo wyglądasz tak, jakbyś mi w ryj dać chciała:lol2: Ania, To miało być takie artystyczne zamyślenie Taka wiesz... Kobieta Myśląca Nad Rzeczą Wielkiej Wagi... :rotfl: :rotfl::rotfl: Iluś na każdej fotce inaczej wygądasz...skoro mówisz zeTwój fryzjer odchudza to muszę sie tam wreszcie wybrać Ivy, Ja wyglądałam już jak Dzika Owca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.06.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ilu, no fantastyczna jest ta Twoja druga focisza , piękności dawaj na awatara a zreszta ta pierwsz też śliczna, tzn Ty jesteś śliczna kobietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.06.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 W zara home, byłam tydzień temu i właśnie moja sis próbowała minie namówić na te szklane pierścienie, bo stwierdziła,że by do mojego domu pasowały:p do narzut też wzdychałam, lecz ja nie używam, więc tylko sobie powzdychałam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts