illusjon 20.06.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Aniu one dla mnie są satysfakcjonujące, nie wiem czy dla kogoś jeszcze takie będą Pochwalę się na pewno ( a jakże by nie ) ale jeszcze chwileczkę musicie poczekać na fotki ... Majeczka, w takim razie czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.06.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Dziewczęta kolejna prośba o pomoc... Wymyśliłam sobie, że w kuchni powinnam mieć dozownik na płyn do mycia naczyń i dozownik na mydło. Myślałam o dwóch takich samych ale w różnych kolorach (np. czarny i biały) lub o dozownikach z jednej serii, ale różnej wielkości. Co myślicie o tych? A może macie lepsze pomysły i namiary? Prezentowane dozowniki są porcelanowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.06.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Noo to teraz koniecznie musisz się wybrać do Tikeja Ostatnio widziałam tyle fajnych, że swoje miałam ochotę wystawić na allegro, a sobie kupić nowe. Z Twoich propozycji podoba mi się 1 i 2. W 3 jakoś nie zachwyca mnie kształt tej metalowej wajchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.06.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Noo to teraz koniecznie musisz się wybrać do Tikeja Ostatnio widziałam tyle fajnych, że swoje miałam ochotę wystawić na allegro, a sobie kupić nowe. Dropku, Chyba faktycznie się tam wybiorę. Może jakieś fajne pojemniczki do kuchni znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.06.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Miłego weekendu Mam nadzieję, że ta przechodząca właśnie za oknem burza z piorunami nie zatrzyma się na cały weekend nad Warszawą. Jutro idziemy na koncert Paula Mccartneya a jak zwykle nie wiadomo czy dach będzie otwarty czy zamknięty :rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.06.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ania, wklejałam Ci kiedyś ładne tikejowe dozowniczki. I wtedy powiedziałaś, że odwiedzisz ten sklep. Chcesz powiedzieć, że jeszcze nie dotarłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 22.06.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 witam,podczytuje Twój wątek od początku:)taka kopalnia informacji jak nigdzie:lol2: będe zaglądać nadal,uwielbiam Twój korytarz, łazienki,pozdrawiam i życzę udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Aniu,wracając do kredensu to może skusisz się na porcelanę V&B? Charakterna i praktyczna?Np: http://shop.villeroy-boch.com/pl_pl/sztuka-stolu/porcelana/country/charm-breakfast-petite-fleur.htmlPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 24.06.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ilutku, ja już nie zaglądam do Ciebie tak często jak wcześniej, ale widzę, że teraz zbierasz już tylko dodatki. Super! Czyżby to znaczyło, że teraz już tylko ostatnie szlify? A jak Ci się mieszka ogólnie? Osiedle fajne? Sąsiedzi już są? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 24.06.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Cześć Ilu, Na temat dozowników nie mam nic do powiedzenia, ale jak Ci się podobał koncert? Nam bardzo Nawet mój małżonek, który gustuje w Kaziku i Rage Against the Machine był zadowolony że dał się namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.06.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Ania, wklejałam Ci kiedyś ładne tikejowe dozowniczki. I wtedy powiedziałaś, że odwiedzisz ten sklep. Chcesz powiedzieć, że jeszcze nie dotarłaś Aneczka, nie mogę znaleźć tych wklejonych dozowniczków W tikeju byłam już chyba 2 razy ale oczywiście na dozowniczki nie zwróciłam uwagi... Muszę się znowu tam przejechać witam,podczytuje Twój wątek od początku:)taka kopalnia informacji jak nigdzie:lol2: będe zaglądać nadal,uwielbiam Twój korytarz, łazienki,pozdrawiam i życzę udanego weekendu Aniu, Bardzo dziękuję za komplementy i zapraszam częściej. Mam nadzieję, że ta "kopalnia" ułatwi Ci chociaż troszeczkę wnętrzarskie rewolucje. Aniu,wracając do kredensu to może skusisz się na porcelanę V&B? Charakterna i praktyczna?Np: http://shop.villeroy-boch.com/pl_pl/sztuka-stolu/porcelana/country/charm-breakfast-petite-fleur.html Pozdrawiam. Bionda, Jestem właśnie na etapie godzenia się "na powrót" z klasyką. Już wiem, że będzie w kredensie porcelana. Ta "Twoja" jest śliczna. Właśnie postanowiłam założyć fokder "Porcelana do Kredensu" Ilutku, ja już nie zaglądam do Ciebie tak często jak wcześniej, ale widzę, że teraz zbierasz już tylko dodatki. Super! Czyżby to znaczyło, że teraz już tylko ostatnie szlify? A jak Ci się mieszka ogólnie? Osiedle fajne? Sąsiedzi już są? Pozdrawiam! Sówko, Jeszcze jest parę "grubszych" rzeczy do kupienia, ale trochę z kasą ciężko, więc, żeby nie było "martwego sezonu" od czasu do czasu kupuję chociaż jakiś drobiazg Mieszka się fajnie. Wszędzie blisko. Osiedle ciągle jest w budowie, ale szybko się ona posuwa, i ładnie od razu jest zagospodarowywane. A sąsiedzi są generalnie wycofani i jakby wirtualni Z drugiej strony nie mam chyba po sąsiedzku jakichś nieobliczanych imprezowiczów czy furiatów, albo takich co stres życia codziennego rozładowują krzykiem. Chyba. że jeszcze za krótko mieszkam Cześć Ilu, Na temat dozowników nie mam nic do powiedzenia, ale jak Ci się podobał koncert? Nam bardzo Nawet mój małżonek, który gustuje w Kaziku i Rage Against the Machine był zadowolony że dał się namówić Nihiru, Koncert podobał się całej naszej czwórce ogromnie (byłam z Krzyśkiem, Młodym i jego dziewczyną) Naskakałam się i nakrzyczałam (naśpiewałam) jak już dawno mi się nie zdarzyło. A już szczególnie od momentu jak zaśpiewał Obladi Oblada SZALEŃSTWO!!! Boszzzzz jaką on ma kondycję, i jaki rewelacyjny kontakt z publicznością. Chciałabym jeszcze raz Paul McCartney Hey Jude na Stadionie Narodowym Edytowane 24 Czerwca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.06.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dziewczęta kolejna prośba o pomoc... Wymyśliłam sobie, że w kuchni powinnam mieć dozownik na płyn do mycia naczyń i dozownik na mydło. Myślałam o dwóch takich samych ale w różnych kolorach (np. czarny i biały) lub o dozownikach z jednej serii, ale różnej wielkości. Co myślicie o tych? A może macie lepsze pomysły i namiary? Prezentowane dozowniki są porcelanowe. [ATTACH=CONFIG]196575[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]196576[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]196577[/ATTACH] Znalazłam jeszcze taką parkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.06.2013 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 I jeszcze takie wykonane ze szczotkowanej stali nierdzewnej. Pasowałyby do uchwytów w kuchni, tylko tak masakrycznie drogie, że aż boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.06.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Anulka, Aneczka, nie mogę znaleźć tych wklejonych dozowniczków Proszę, znalazłam je Ania, suwenir z podróży przynoszę. [ATTACH=CONFIG]184516[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]184517[/ATTACH] A takie coś sfotografowałam z myślą o Tobie w Castoriamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.06.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 mi się te "rzeźbione",pierwsze najbardziej podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.06.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Anulka, Proszę, znalazłam je A takie coś sfotografowałam z myślą o Tobie w Castoriamie [ATTACH=CONFIG]197343[/ATTACH] Anulek, Od razu widać naukowy umysł to wi, gdzie szukać W takim razie może zbałamucę mężula i jeszcze dzisiaj byśmy do tego tikeja podjechali, bo do Ciastoliny mam dużo dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.06.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 mi się te "rzeźbione",pierwsze najbardziej podobają Mugatko, Mnie też się podobają, ale jak patrzyłam na nie i na kuchnię, to coś mi się gryzło.... One do mojej kuchni chyba są za delikatne i zbyt zdobione, bo ja w sumie kuchnię mam bardzo surową, pozbawioną ozdób. Nawet korona jest symboliczna. Nie jest to taka prawdziwa angielska kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.06.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 nooo ja znam Twoją kuchnię doskonale i mi się nie gryzą ale Ty tu rządzisz lalki mnie gryzły ale ten dozowniczek łagodny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.06.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 nooo ja znam Twoją kuchnię doskonale i mi się nie gryzą ale Ty tu rządzisz lalki mnie gryzły ale ten dozowniczek łagodny jest Hmmm.... To jeszcze na nie sobie popatrzę... A tymczasem jeszcze takie znalazłam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.06.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Aniu, a takie:KLIK1KLIK2KLIK3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts