nazwa12 29.06.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 A ja remontowałam,malowałam,szykowałam córce wesele i teraz już jestem teraz następne piękne chwile,państwo młodzi budują dom,parterówkę Atena Dobre Domy i nie mogę znalezdz żadnego dziennika budowy tego domku na Fm,ktokolwiek widział,ktokolwiek wie proszę o link do tej budowy jak można to u Ciebie,jak Ci by to nie przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.07.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]197524[/ATTACH] Aniu, mnie najbardziej pasujący do Twojej kuchni wydaje się ten powyższy (wersja jasna). Prosty kształtem, ale z ciekawą fakturą No i elegancki Zastawę, którą ma Karolka miałam okazję podziwiać na własne oczy w pewnym hotelu w zeszłym roku. Od razu się zakochałam (i od razu zaglądnęłam pod spód talerza żeby wypatrzyć producenta). Jest bardzo delikatna i subtelna. Dropku, Bardzo dziękuję za opinię. Muszę poszukać zastawy Karolkowej i na żywo zobaczyć. No nie mogę na tą co mam już patrzeć, a majątku wydawać też nie chcę. Najbardziej chciałabym kupić zastawę na 8-10 osób. Tak nietypowo, ponieważ stół bez rozkładania będę miała 8 osobowy i właściwie przy nim mieścić się będą wszyscy stali i dochodzący "domownicy" (np. Synuś z Natalką ) A te dozowniki też bardzo mi się podobają. Muszę sprawdzić ich cenę bo nie pamiętam. Jak nie zwala z nóg, to nie będę się certolić i je zamówię. Dropku, Jak tam na nowym gospodarstwie? My bez przerwy jeszcze cieszymy się nowym mieszkaniem i chyba więcej troszeczkę spedzamy czasu w domu niż kiedyś, "bo nie chce się z niego wychodzić"... A ja remontowałam,malowałam,szykowałam córce wesele i teraz już jestem teraz następne piękne chwile,państwo młodzi budują dom,parterówkę Atena Dobre Domy i nie mogę znalezdz żadnego dziennika budowy tego domku na Fm,ktokolwiek widział,ktokolwiek wie proszę o link do tej budowy jak można to u Ciebie,jak Ci by to nie przeszkadzało Nazwa, to się u Ciebie działo?! Na pewno wszystko Ci się udało w 100%. Bardzo proszę o przekazanie córce i zięciowi najlepszych życzeń na nową drogę życia. A co do projektu domu, to spokojnie można u mnie wklejać linki. Ja znalazłam takie 2. Nie ma tu fotek, ale są namiary, na osoby, które budowały Atenę. KLIK 1 KLIK 2 Edytowane 1 Lipca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ania, proszę nam tu ócz nie mydlić zastawą, tylko zdjęcia wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.07.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ania, proszę nam tu ócz nie mydlić zastawą, tylko zdjęcia wklejać Andzia, Ja wkleiłam, mało, ale zawsze Od tamtej pory nic się nie zmieniło. W dodatku nie wiem, gdzie wrzucać zdjęcia i skąd je pobierać, żeby zrobić galerię na pierwszej stronie tak jak mają inne dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ania, ja mam konto na picassie. Jestem zadowolona. I stamtąd wklejam zdjęcia na forum. Jak się zdecydujesz, to, w razie wątpliwości, pomogę PS. Ja też wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.07.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 [ATTACH=CONFIG]197524[/ATTACH] Aniu, mnie najbardziej pasujący do Twojej kuchni wydaje się ten powyższy (wersja jasna). Prosty kształtem, ale z ciekawą fakturą No i elegancki Dropku, Już wiem, dlaczego ten dozownik jest taki ładny... Ponieważ kosztuje 219 zł (jeden) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.07.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ciekawe wazony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 01.07.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Aniu dziękuje za privka,mi się bardzo podoba ta Karoli zastawa,ale inne również,cena dozowniczka powala:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.07.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Mam fotki mojej podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.07.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nowe zastosowanie komody w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.07.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Cóż za idealne miejsce dla wypchanego kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.07.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nie będę miała tak ślicznego parkietu, nie będę miała tak ślicznej komody - to chociaż kupię sobie tak ślicznego kota A może i dwa :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.07.2013 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ania, proszę nam tu ócz nie mydlić zastawą, tylko zdjęcia wklejać Andzia, Mam jakieś zdjęcia nie "publikowane" jeszcze zrobione ofkors telefonem, Wrzucę, chociaż nie będą tak piękne jak Dropka wąskie kadry. Zresztą Dropka kadry trudno przebić, są przepiękne :eek: Cóż za idealne miejsce dla wypchanego kota Oczywiście znajdzie się zdjęcie z kotem Nie będę miała tak ślicznego parkietu, nie będę miała tak ślicznej komody - to chociaż kupię sobie tak ślicznego kota A może i dwa :cool: Amtla, Ja myślę, że od kotów trzeba zacząć. Od razu znasz swoje miejsce we wszechświecie i znasz jego jądro - to Twój Kot A podłoga i komoda to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.07.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jeszcze nie z taką pościelą jak mi się marzy... Ale jak chcę kupić taką jak mi się podoba, to muszę trochę w czasie te zakupy rozłożyć. Mam kilka typów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.07.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.07.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.07.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.07.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.07.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 I trochę salonu oczywiście z Kotem - Tosiek na drapaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.07.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ilutku...cudne wnętrza z kotami na czele:) Sypialnia i łazienka niezmiennie mnie zchwyca!!!Miłego dnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts