Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja remontowałam,malowałam,szykowałam córce wesele i teraz już jestem :D teraz następne piękne chwile,państwo młodzi budują dom,parterówkę Atena Dobre Domy i nie mogę znalezdz żadnego dziennika budowy tego domku na Fm,ktokolwiek widział,ktokolwiek wie proszę o link do tej budowy :) jak można to u Ciebie,jak Ci by to nie przeszkadzało :yes:

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[ATTACH=CONFIG]197524[/ATTACH]

Aniu, mnie najbardziej pasujący do Twojej kuchni wydaje się ten powyższy (wersja jasna). Prosty kształtem, ale z ciekawą fakturą :yes: No i elegancki :yes:

Zastawę, którą ma Karolka miałam okazję podziwiać na własne oczy w pewnym hotelu w zeszłym roku. Od razu się zakochałam (i od razu zaglądnęłam pod spód talerza żeby wypatrzyć producenta). Jest bardzo delikatna i subtelna.

Dropku,

Bardzo dziękuję za opinię. Muszę poszukać zastawy Karolkowej i na żywo zobaczyć. No nie mogę na tą co mam już patrzeć, a majątku wydawać też nie chcę. Najbardziej chciałabym kupić zastawę na 8-10 osób. Tak nietypowo, ponieważ stół bez rozkładania będę miała 8 osobowy i właściwie przy nim mieścić się będą wszyscy stali i dochodzący "domownicy" (np. Synuś z Natalką :rolleyes: )

A te dozowniki też bardzo mi się podobają.

Muszę sprawdzić ich cenę bo nie pamiętam. Jak nie zwala z nóg, to nie będę się certolić i je zamówię. :yes:

Dropku,

Jak tam na nowym gospodarstwie?

My bez przerwy jeszcze cieszymy się nowym mieszkaniem i chyba więcej troszeczkę spedzamy czasu w domu niż kiedyś, "bo nie chce się z niego wychodzić"... :D

A ja remontowałam,malowałam,szykowałam córce wesele i teraz już jestem :D teraz następne piękne chwile,państwo młodzi budują dom,parterówkę Atena Dobre Domy i nie mogę znalezdz żadnego dziennika budowy tego domku na Fm,ktokolwiek widział,ktokolwiek wie proszę o link do tej budowy :) jak można to u Ciebie,jak Ci by to nie przeszkadzało :yes:

Nazwa,

to się u Ciebie działo?! :eek:

Na pewno wszystko Ci się udało w 100%. Bardzo proszę o przekazanie córce i zięciowi najlepszych życzeń na nową drogę życia. :yes:

A co do projektu domu, to spokojnie można u mnie wklejać linki.

Ja znalazłam takie 2.

Nie ma tu fotek, ale są namiary, na osoby, które budowały Atenę.

KLIK 1

KLIK 2

Edytowane przez illusjon

Ania,

proszę nam tu ócz nie mydlić zastawą, tylko zdjęcia wklejać :rotfl:

Andzia,

Ja wkleiłam, mało, ale zawsze :yes:

Od tamtej pory nic się nie zmieniło. :no:

W dodatku nie wiem, gdzie wrzucać zdjęcia i skąd je pobierać, żeby zrobić galerię na pierwszej stronie tak jak mają inne dziewczyny :(

Ania,

proszę nam tu ócz nie mydlić zastawą, tylko zdjęcia wklejać :rotfl:

Andzia,

Mam jakieś zdjęcia nie "publikowane" jeszcze zrobione ofkors telefonem,

Wrzucę, chociaż nie będą tak piękne jak Dropka wąskie kadry.

Zresztą Dropka kadry trudno przebić, są przepiękne :eek::eek::eek:

Cóż za idealne miejsce dla wypchanego kota :rotfl:

Oczywiście znajdzie się zdjęcie z kotem :p

Nie będę miała tak ślicznego parkietu, nie będę miała tak ślicznej komody - to chociaż kupię sobie tak ślicznego kota :p A może i dwa :p:cool:

Amtla,

Ja myślę, że od kotów trzeba zacząć.

Od razu znasz swoje miejsce we wszechświecie i znasz jego jądro - to Twój Kot :rolleyes:

A podłoga i komoda to pikuś :lol2: