Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do małej łazienki kupiłam w Tchibo gadżecik - mini budziczek (ale dzwoni tak, że każdy duży zegar mógłby mu zazdrościć).

Niestety kupowałam go w okularach, a w domu okazało się, że bez okularów to ja go słyszę, ale z widzeniem gorzej :rolleyes:

W małej łazience znalazł swoje miejsce też biały porcelanowy dozownik z kubeczkiem na szczotki.

zdjęcie0824.jpgzdjęcie0825.jpgzdjęcie0826.jpgzdjęcie0827.jpg

Ilutku...piękne akcesoria. Te do dużej łazienki podobują:D mi się ogromnie!!!!

Beatka,

Dziękuję. Mnie też. Bardzo fanie są wykonane, bo z prawdziwego i bardzo ciężkiego rżniętego szkła, a pod spodem maja doklejone cieniutkie czarne denko z bardzo mięciutkiego czegoś takiego jak zamsz.

Ja się nie znam, i zakładam, że raczej nie są kryształowe, ale z bliska właśnie tak wyglądają i ważą.

ah te ze szlifem ala kryształowym boskie :rolleyes: niestety te tanie akcesoria rdzewieją :(

Venuska,

Metalowe cząści są metalowe a nie jak się to często zdarza aluminiowe lub z pomalowanego plastiku. Są bardzo starannie chromowane. Oglądałam dozowniki w Zara Home i uważam, że te które kupiłam są bardzo dobrze wykonane.

Chciałam też kupić wczoraj dozowniki do kuchni w tikeju, ale właśnie te "chromowane" elementy budziły moje zastrzeżenia i w końcu ich nie wzięłam, chociaż cena była zachęcająca.

Chyba do tikeja muszę częściej zaglądać :yes:

ah te ze szlifem ala kryształowym boskie :rolleyes: niestety te tanie akcesoria rdzewieją :(

w jakiejś perfekcyjnej pani domu podawali, że żeby rzeczy nie zostawiały śladów na umywalce- pomalować brzegi bezbarwnym lakierem (do paznokci nawet chyba)

nie próbowałam, ale się zastanawiam i oczywiście zostawiam pod rozwagę.

pozdrawiam K.

ps. kryształowe są niezłe :D

ale kotowa figurka obok zegarka w łazience ... REWELACJA

CUDOWNE!!! Wyglądają jak kryształowe, a ja kryształ po prostu kocham :)

qrcze ale ja jestem biedna, że w pobliżu nie mam żadnego TK :(

Dardurdka;

Ja nigdy bym nie pomyślała o kryształowym komplecie, gdybym go nie zobaczyła.

Od razu wpadł mi w oko.

Na żywo jest jeszcze ładniejszy, tylko, że ja takich pięknych zdjęć, a nawet wąskich kadrów jak Dropek robić nie umiem :rolleyes:

Ale moje oczy ucieszyłaś - bo mam takie same albo podobne...prawie o nich zapomniałam....;)

Amtla,

Jak to zapomniałaś? Bardzo proszę pochwalić się ;)

Ilutku...jeśli można wiedzieć, ile kosztuje ten cudny zestawik do łazienki?? u mnie takiego tikeja nie ma:(

Boguś,

Zestaw miał bardzo zachęcającą cenę.

Za dozownik zapłaciłam 49,99, a za słoiczek 39,99 zł. :D

Ha, wczoraj byłam w tikeju w Krk i też się naoglądałam takich cudności :wiggle:

Warto było się wybrać, co?

Zestaw przepięknie się wpasował :yes:

Dropku,

Bardzo dziękuję. :hug:

Myślę, że teraz częściej będę tam zaglądała.

Generalnie rzeczy "domowe" mają całkiem fajne.

Teraz żałuję, że nie kupiłam takiego ślicznego ceramicznego naczynka do zapiekania w piekarniku.... ;)

w jakiejś perfekcyjnej pani domu podawali, że żeby rzeczy nie zostawiały śladów na umywalce- pomalować brzegi bezbarwnym lakierem (do paznokci nawet chyba)

nie próbowałam, ale się zastanawiam i oczywiście zostawiam pod rozwagę.

pozdrawiam K.

ps. kryształowe są niezłe :D

ale kotowa figurka obok zegarka w łazience ... REWELACJA

Kasia,

Wielkie dzięki.

A perfekcyjnej Goście nie bardzo wierzę. :no:

To tak jak ja wypowiadałabym się na temat gotowania. :lol2:

Dla żadnej Forumowej Ciotki nie byłabym wiarygodna ;)