illusjon 04.01.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 O la Boga zaraz zostanę DOMOWNIKIEM FORUM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.01.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 no to mnie zaskoczyłaś...Spodziewałam się, że to właśnie te pojedyncze będą droższe.Bardzo ciekawe i oryginalne. Wydawało by się, że w kwestii lampy powiedziano już wszystko a tu taka miła niespodzianka.Najbardziej podoba mi sie ta za 1952 z groszem. Nad stołem bym widziała takie dwie.Wychodzę z założenia i jest to moja filozofia, że na niektórych elementach wystroju nie można za bardzo oszczędzać. Taka lampa była bu główną ozdobą salonu czy jadalni i z pewnością przyciągała by wzrok. Na czymś innym można trochę urwać, gdzieś tam wstawić tańszy zamiennik, coś uprościć , coś samodzielnie wykonać po to by........kupić to lampiszcze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Sinar, Te 2 "ZWISY" Schuller Artemis szalenie mi się podobają. W sumie mam tak, że mogę mieć 2 lampy nad stołem, a jak nie, to Pan Gutek zrobi kabelki pod 1 dużą. Ale odkąd je zobaczyłam (te ZWISY ???) to nic innego mi się nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 04.01.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Illusion, właśnie przeczytałam cały wątek. Napisałam CI w międzyczasie priva, ale napisze jeszcze raz - normalnie czuję się w jednym wielkim deja vu. Do rozkminek kuchniowo-salonowo-stołowo-kanapowych, do vivesów w łazience doszła jescze mrożąca krew w żyłach historia podłogowa. Moja podłoga właśnie się załadowała i jedzie do nas jutro. I mam przeczucie, że wcalenie będzie taka, jak chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Asia, Nawet tak nie mów. Nikomu tego nie życzę. Ja w ten pamiętny piątek spędziłam w biurze sprzedaży blisko 3 godz. i powiem Ci, że gdyby nie było możliwości ułożenia tych wszystkich podłóg w pokoju, w którym akurat były szare ściany i ciemne meble, to nie wiem, jak by się to skończyło. Musiałam zobaczyć kilka ułożeń kilku kolorów, żeby dojść do wniosku, że ta jasna jest ok, a jak trochę ściemnieje to nawet będzie bardzo ładna... Będę trzymała za Ciebie mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.01.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ale odkąd je zobaczyłam (te ZWISY ???) to nic innego mi się nie podoba... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=158208&d=1356015370 ......i chwała Bogu, wreszcie nacieszymy oko ( "na żywo" ) czymś nie sztampowym Ależ nie mogę się doczekać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) A teraz jak nas nie stać na drogie lampy to chociaż sobie popatrzmy jakich szukać zamienników Ceny od 600 do 4 000 zł Edytowane 4 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 I jeszcze takie. Ceny od 2 - 5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.01.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Aniu, no powiem Ci kochana, że uderzyłas w mój czuły punkt. Kocham oświetlenie.....Kocham latarnie..... Czy widzialaś gdzieś, taką tylko czarna lub postarzaną lub naprawdę starą ? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=158214&d=1357311304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 No i jeszcze takie ... Ceny - od 4 000 do 10 000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Aniu, no powiem Ci kochana, że uderzyłas w mój czuły punkt. Kocham oświetlenie.....Kocham latarnie..... Czy widzialaś gdzieś, taką tylko czarna lub postarzaną lub naprawdę starą ? Ta niklowana jest TUTAJ Sinar, Nie pamiętam, gdzie, ale chyba mi się kołacze, że widziałam. Muszę jednak pokopać, a w domu chociaż próbowałam wczoraj przywrócić internet w domu to się nie udało. Nawet jak znajdę, to będę mogła podesłać Ci dopiero w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Do dworów, zamków i starych domów.... Od 200 do 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Zostałam zameldowana na STAŁE na FM !!! Jestem DOMOWNIKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Coś mnie naszło i oto wrzucam ... szalone krzesła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Szalone kanapki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Szalone lampy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.01.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Gratuluję nowego adresu:p!!a własciwie to forumowiczom gratuluję nowej domowniczki.Lampy piękne...Ja wole sobie podczytywać po cichu ,Ciebie , Siner ,Anetę.S i inne fajne wątki a że nie jestem zbyt rozgadana to nieprędko dorobię się tego fajnego meldunku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.01.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 ilutek, co ty z tym SINAR ? Gratuluję zadomowienia się..Jeszcze ze dwa tygodnie i zostaniesz elitą !!! Na latarenkę poczekam cierpliwie. Jakiś czas temu, szukałam nawet na angielskim ebay-u. bionda ! być u Siner i się nie przywitać ! Nawet jeśli nie jesteś rozgadana to My już Cie rozkręcimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Bionda, Kochana, jak nie lubisz gadać to chociaż pomachaj od czasu do czasu. Będzie mi miło wiedzieć, że wpadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 ilutek, co ty z tym SINAR ? Gratuluję zadomowienia się..Jeszcze ze dwa tygodnie i zostaniesz elitą !!! Na latarenkę poczekam cierpliwie. Jakiś czas temu, szukałam nawet na angielskim ebay-u. bionda ! być u Siner i się nie przywitać ! Nawet jeśli nie jesteś rozgadana to My już Cie rozkręcimy Siner ja nie wiem... Może dysgrafia się odezwała Przepraszam Cię serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts