Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to mnie zaskoczyłaś...

Spodziewałam się, że to właśnie te pojedyncze będą droższe.

Bardzo ciekawe i oryginalne. Wydawało by się, że w kwestii lampy powiedziano już wszystko a tu taka miła niespodzianka.

Najbardziej podoba mi sie ta za 1952 z groszem. Nad stołem bym widziała takie dwie.

Wychodzę z założenia i jest to moja filozofia, że na niektórych elementach wystroju nie można za bardzo oszczędzać. Taka lampa była bu główną ozdobą salonu czy jadalni i z pewnością przyciągała by wzrok. Na czymś innym można trochę urwać, gdzieś tam wstawić tańszy zamiennik, coś uprościć , coś samodzielnie wykonać po to by........kupić to lampiszcze !

Illusion, właśnie przeczytałam cały wątek. Napisałam CI w międzyczasie priva, ale napisze jeszcze raz - normalnie czuję się w jednym wielkim deja vu. Do rozkminek kuchniowo-salonowo-stołowo-kanapowych, do vivesów w łazience doszła jescze mrożąca krew w żyłach historia podłogowa. Moja podłoga właśnie się załadowała i jedzie do nas jutro. I mam przeczucie, że wcalenie będzie taka, jak chcemy.

Asia,

Nawet tak nie mów.

Nikomu tego nie życzę. Ja w ten pamiętny piątek spędziłam w biurze sprzedaży blisko 3 godz. i powiem Ci, że gdyby nie było możliwości ułożenia tych wszystkich podłóg w pokoju, w którym akurat były szare ściany i ciemne meble, to nie wiem, jak by się to skończyło.

Musiałam zobaczyć kilka ułożeń kilku kolorów, żeby dojść do wniosku, że ta jasna jest ok, a jak trochę ściemnieje to nawet będzie bardzo ładna...

Będę trzymała za Ciebie mocno kciuki kciuki.gif

Aniu, no powiem Ci kochana, że uderzyłas w mój czuły punkt. Kocham oświetlenie.....Kocham latarnie.....

Czy widzialaś gdzieś, taką tylko czarna lub postarzaną lub naprawdę starą ?

Ta niklowana jest TUTAJ

Sinar,

Nie pamiętam, gdzie, ale chyba mi się kołacze, że widziałam. Muszę jednak pokopać, a w domu chociaż próbowałam wczoraj przywrócić internet w domu to się nie udało. Nawet jak znajdę, to będę mogła podesłać Ci dopiero w poniedziałek.

Gratuluję nowego adresu:p!!

a własciwie to forumowiczom gratuluję nowej domowniczki.

Lampy piękne...

Ja wole sobie podczytywać po cichu ,Ciebie , Siner ,Anetę.S i inne fajne wątki a że nie jestem zbyt rozgadana to nieprędko dorobię się tego fajnego meldunku;)

ilutek, co ty z tym SINAR ?

Gratuluję zadomowienia się..Jeszcze ze dwa tygodnie i zostaniesz elitą !!!

Na latarenkę poczekam cierpliwie. Jakiś czas temu, szukałam nawet na angielskim ebay-u.

bionda ! być u Siner i się nie przywitać ! Nawet jeśli nie jesteś rozgadana to My już Cie rozkręcimy :lol2:

ilutek, co ty z tym SINAR ?

Gratuluję zadomowienia się..Jeszcze ze dwa tygodnie i zostaniesz elitą !!!

Na latarenkę poczekam cierpliwie. Jakiś czas temu, szukałam nawet na angielskim ebay-u.

bionda ! być u Siner i się nie przywitać ! Nawet jeśli nie jesteś rozgadana to My już Cie rozkręcimy :lol2:

Siner ja nie wiem...:sick: Może dysgrafia się odezwała ;)

Przepraszam Cię serdecznie...:rolleyes: