Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

o cie florek, no no no... jest super!

co do łazienkowych kompletów, zdjęcie nr 3 pokazuje imponujące zgranie ich z baterią, dobry wybór :) :yes:

a machniesz zdjęcie przedpokoju z kolekcją cd? ciekawa jestem, jak się te śliczne regały z zawartością zachowują :)

ps pościel to chyba albo gładka biała-kemowa z jakimiś delikatnymi falbanami/koronkami, albo w delikatne kwiatowe wzory tapetopodobne. takie by mi się najbardziej w tej uroczej sypialni widziały :)

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super ceny!!! A było jeszcze inne elementy z tej serii? np. szczotka do wc?

dardurdka,

Dziękuję, a co innych elementów zestawu to nie wiem, chyba był jeszcze kubek na szczoteczki do zębów i mydelniczka taka tradycyjna.

Ilutku

piękne zakupy

ja mam wszystkie domowniczki z tikeja

i po roku użytkowania jestem zadowolona wszystko z nimi oki

za wyjątkiem kuchennego szybko zardzewiał wymieniłam ( reklamacja) na inny i służy mi rewelacyjnie:rolleyes:

Karolek,

To dobra informacja, bo nie chciałabym się zbyt szybko rozstawać z łazienkowymi "kryształami" :rolleyes:

Aniu mini mini zegareczek wymiata:rolleyes:

Przez ten budziczek nabawię się zmarszczek wokół oczu... ;)

o cie florek, no no no... jest super!

co do łazienkowych kompletów, zdjęcie nr 3 pokazuje imponujące zgranie ich z baterią, dobry wybór :) :yes:

Wiwik,

Bardzo dziękuję za kompliment. Pierwotnie miał być biały i ceramiczny, ale ten podoba mi się okrutnie. Jestem zadowolniona :)

a machniesz zdjęcie przedpokoju z kolekcją cd? ciekawa jestem, jak się te śliczne regały z zawartością zachowują :)

Machnę, machnę. Może już jutro wrzucę :rolleyes:

ps pościel to chyba albo gładka biała-kemowa z jakimiś delikatnymi falbanami/koronkami, albo w delikatne kwiatowe wzory tapetopodobne. takie by mi się najbardziej w tej uroczej sypialni widziały :)

Mnie chodzą po głowie pościele białe albo kremowe, Raczej kwiatów nie będzie, bo to już by było za dużo... :cool:

O widzę, że dozowniki dalej zatruwają Ci życie Illu :p

Pendraczku,

Na poważniejsze zakupy brak chwilowo środków, to skupiam się na drobiazgach. Z drugiej strony jest niewiarygodne ile takie drobiazgi "mogą" :o

Hej Ilu,

ładnie sie obkupiłas w dozowniki :D

ja tez mam wszystkie z tikeja i niestety ten w łazience zaczyna rdzewieć, ale pewnie nowy i tak w tikeju kupie bo mają najładniejsze:rolleyes:

Vesi,

Jak to fajnie, że w końcu się odnalazłaś. :hug:

Co do tikeja, wyszłam z takiego samego założenia. Ceny u nich nie straszą, a żadna rzecz, nawet dozownik za 180 zł nie jest wieczna.

Wolę raz na jakiś czas wymienić ten tańszy. ;)

No i powoli przekonuję się do TM. :rolleyes:

co tam u ciebie nowego poza tym? chyba nie nam rady nadrobić zaległości;)

Kochana - NIC. Nie ma chwilowo kasy na jakieś zdecydowane kroki.

Czekam już 5 tygodni na 2-osobową kanapę do Krzyśka pokoju i materiał obiciowy na narożnik.

Już mam dosyć oglądania TV siedząc na krześle przy stole...

Dozownik łazienkowy ze słoiczkiem widziałaś. Szukam jeszcze kompletu do kuchni, ale nie bardzo chcę wydać na niego w Zarze 200 zł.

Cieszę się, że wróciłaś. Mam nadzieję, że na dłużej. :)

Wiwik,

Specjalnie dla Ciebie sesja holu i szaf CD.

Niestety słabe jakościowo, ale dopóki nie zrobię sesji z prawdziwego zdarzenia na pierwszą stronę takie muszą wystarczyć :p

Zdjęcie0858.jpgzdjęcie0859.jpgzdjęcie0860.jpgzdjęcie0861.jpg

Taaak, ten łazienkowy komplecik al'a kryształowy jest najpieknieszy,

zaglądaj do tikeja co jakiś czas, na pewno upolujesz wiele pięknych rzeczy,

ja chyba nigdy nie wyszłam stamtąd z pustymi rękami:rolleyes:

ale, boziu droga... ten hol.... niezmiennie mnie zachwyca

i ile wy macie kaset i płyt :jawdrop:

cudo, cudo ....

z czasem u mnie nadal krucho, multum roboty czeka nadal...

może zimą będzie luźniej ;)

Taaak, ten łazienkowy komplecik al'a kryształowy jest najpieknieszy,

zaglądaj do tikeja co jakiś czas, na pewno upolujesz wiele pięknych rzeczy,

ja chyba nigdy nie wyszłam stamtąd z pustymi rękami:rolleyes:

Vesi,

Co raz bardziej się do TM przekonuję. W Warszawie mamy 2, ale do większego, żeby dojechać z pracy musiałabym samochodem jeździć do pracy, a teraz mam niecałe 3 km :jawdrop:

Można powiedzieć, że prawie w pracy mieszkam.

Może dzisiaj przejadę się do tego mniejszego w śródmieściu, bo mam tylko 4 przystanki tramwajem?

"Najgorsze" że teraz mam wszędzie blisko... Do CH Akadia mam 10-12 min na pieszo...

To jest bardzo niebezpieczne dla portfela... ;)

ale, boziu droga... ten hol.... niezmiennie mnie zachwyca

Mnie też wciąż się podoba. Teraz trochę próżność ze mnie wyjdzie, ale uwielbiam go pokazywać tym co pierwszy raz do nas przychodzą...

Ich reakcja to dla mnie taka radość :lol2:

i ile wy macie kaset i płyt :jawdrop: cudo, cudo ....

Krzysiek generalnie jest przeciwko piractwu, chociaż jak się szafa "skończy" to ciekawe jakie będzie jego nastawienie... ;)

Prawda też jest taka, że wychodzi kolosalna liczba doskonałych filmów, których w ogóle nie ma w kinach, a przy których te kinowe to dno i szmira.

Pewnie na te filmy nikt by nie poszedł bo nie latają na nich z gołymi d...mi, nie przeklinają i nie okładają się po mordzie ;)

A ja uwielbiam oglądać dobre filmy leżąc z Krzyśkiem na kanapie, jedząc czereśnie, pić białe winko i zalewać się łzami... girl_placze.gif

z czasem u mnie nadal krucho, multum roboty czeka nadal...

może zimą będzie luźniej ;)

Vesi,

Mam nadzieję, że ta Twoja harówka się chociaż opłaca.

Niemniej życzę trochę więcej czasu już nawet nie koniecznie dla FM ale dla Ciebie samej.

Buziaki :hug:

O dziękuję za zdjęcia dywaników w hollu :) Moje dotrą do mnie pod koniec lipca, ale już wiem że to był dobry wybór!!! Śliczne są!!!

dardurdka,

No to ja czekam z niecierpliwością na fotki Twoich dywaników.

Ja w swoich jestem wciąż zakochana... [dblpt]111[dblpt].gif

Ilutku oj jak ja rozumiem Twój ból z dozownikami :rotfl: :hug: mnie się to do tej pory trzyma :lol2: Kochana nie oddawaj tego z TK MAXX bo ma piękną górę :o dobierz do tego inne w chromie, mogą mieć środek przeźroczysty :yes:

Venuska,

Właśnie tak kombinuję.

Podoba mi się ten "maciczny" dozownik z tikeja, fortuny nie kosztował... niech leży i czeka :lol2:

ilu,

dozowników nie pokażę....bo mam gdzieś w przepastnych kartonach schowane. teraz rozumiesz dlaczego zapomniałam?

Amtla

A czemu są schowane w kartonach i czemu one są przepastne i nierozpakowane, a? chytry.gif

Edytowane przez illusjon

Co raz bardziej się do TM przekonuję. W Warszawie mamy 2, ale do większego, żeby dojechać z pracy musiałabym samochodem jeździć do pracy, a teraz mam niecałe 3 km :jawdrop:

Można powiedzieć, że prawie w pracy mieszkam.

Może dzisiaj przejadę się do tego mniejszego w śródmieściu, bo mam tylko 4 przystanki tramwajem?

"Najgorsze" że teraz mam wszędzie blisko... Do CH Akadia mam 10-12 min na pieszo...

To jest bardzo niebezpieczne dla portfela... ;)

Otwieraja chyba 24.08 kolejnego przy Ikei na Targówku, obok Domoteki:cool: