ivy17 11.07.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ivy, A nie wiesz czy duży będzie? W tym w śródmieściu jeszcze nie byłam, ale chyba nie jest duży. Ten w BC wygląda jak jakaś ciuchlandia, ale z fajnymi rzeczami do domu. Ciekawe jaki ten nowy będzie? On jest po prawej stronie od Domoteki, tam gdzie kiedys chyba jakies meble były ..w tym ciągu przed ulica ktorą można dojechać do LM. Tylko ten ciąg podzielony jest na poł - w jednej jest jakiś angielska sieciówka z odzieżą sportowa - fajne ceny i duzy wybór- a w tej drugiej ma być TKMaxx. Te w centrum jest chyba nawet większy na tej częśći domowej mi sie wydaje Wczoraj jakies nowe dostawy widziałam, ale nie wiem co dokładnie bo byłam zaraz po 9 i dopiero rozkładali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.07.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 On jest po prawej stronie od Domoteki, tam gdzie kiedys chyba jakies meble były ..w tym ciągu przed ulica ktorą można dojechać do LM. Tylko ten ciąg podzielony jest na poł - w jednej jest jakiś angielska sieciówka z odzieżą sportowa - fajne ceny i duzy wybór- a w tej drugiej ma być TKMaxx. Te w centrum jest chyba nawet większy na tej częśći domowej mi sie wydaje Wczoraj jakies nowe dostawy widziałam, ale nie wiem co dokładnie bo byłam zaraz po 9 i dopiero rozkładali Ivy, Teraz to już nie mam wyjścia i muszę pojechać do śródmieścia. Jak nic pójdę z torbami w lipcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.07.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Na żywo jest jeszcze ładniejszy, tylko, że ja takich pięknych zdjęć, a nawet wąskich kadrów jak Dropek robić nie umiem Ilu, pocieszę Cię, że telefonem to ja też nie umiem Hol niezmiennie zachwyca Dozownik kuchenny bardzo ładny i bardzo dobrze pasuje. Nie oddawałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.07.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ilu, pocieszę Cię, że telefonem to ja też nie umiem Hol niezmiennie zachwyca Dozownik kuchenny bardzo ładny i bardzo dobrze pasuje. Nie oddawałabym Dropku, Tylko ja chciałabym w kuchni mieć dwa - komplet ale nie identycznych dozowników. Najlepiej jakby różniły się kształtem, wielkością lub miały ten sam kształt i wielkość, ale były w kolorze białym i beżowym, albo szarym lub czarnym. Potrzebuje 2 bo w kuchni mam płyn do mycia naczyń i mydło płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.07.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Amtla A czemu są schowane w kartonach i czemu one są przepastne i nierozpakowane, a? [ATTACH=CONFIG]200016[/ATTACH] illusjon, Ty chyba u mnie nie bywasz, skoro takie pytania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 11.07.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Wiwik, Specjalnie dla Ciebie sesja holu i szaf CD. Niestety słabe jakościowo, ale dopóki nie zrobię sesji z prawdziwego zdarzenia na pierwszą stronę takie muszą wystarczyć no co Ty, porządne illutkowe zdjęcia. dzięki! niesamowite jakie to się wydaje lekkie przy zamknietych drzwiczkach, a tyle się w środku zmieściło! co do pojemników nie pomogę niestety, ale z koniecznością posiadania dwóch w kuchni sympatyzuję. ja miałam trochę farta, bo przypadkiem weszłam do casto i mieli takie, jak luźno myślałam, że by mi pasowały - ten sam kształt,ale różne kolory. tyle że moje mniej wyrafinowane lecę spać, dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioletowafiolka 12.07.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dzieńdoberek : ) przyszłam się przywitać Przeglądnęłam Twój cały wątek .... ufff trochę tego było 212 stron ale warto jestem zachwycona wszystkim po kolei a to dlatego, że mamy podobne gusta gratuluję dopieszczania szczegółów i przede wszystkim trafnych wyborów Najbardziej urzekły mnie drzwi wewnętrzne - cudo nad cudami !!! Będę wdzięczna za podania namiarów na producenta - na priv. Podłoga w kuchni rewelacja - na żywo o wiele ładniejsza niż w katalogu. O podłodze w holu i garderobie nie wspomnę - gratuluję odwagi bo wyszło cudnie. Zawsze obawiałam się wzorzystych wzorów ale u Ciebie wyszło to piknie. Tapeta w sypialni - rewelka ... A co Ci będę słodzić - zakochałam się i tyle Liczę na Twoją pomoc - gdyż przede mną najtrudniejszy etap - wykończeniówka w domku ale o tym w osobnym wątku Aha i akcesoria do łazienki - te ze szlifem kryształowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.07.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) illusjon, Ty chyba u mnie nie bywasz, skoro takie pytania.... Amtla, Też mi... Ja Ciebie na swój sposób podziwiam, bo ja zaliczyłabym już rozwód. Krzysiek ledwo wytrzymał te 8 m-cy remontu. Gdybym budowała dom a potem jeszcze urządzała, to wolałby mieszkać w kawalerce i beze mnie... no co Ty, porządne illutkowe zdjęcia. dzięki! niesamowite jakie to się wydaje lekkie przy zamknietych drzwiczkach, a tyle się w środku zmieściło! Wiwik, Prawda? I pomyśleć, że na taką szafę wystarczy 17 cm głębokości co do pojemników nie pomogę niestety, ale z koniecznością posiadania dwóch w kuchni sympatyzuję. ja miałam trochę farta, bo przypadkiem weszłam do casto i mieli takie, jak luźno myślałam, że by mi pasowały - ten sam kształt,ale różne kolory. tyle że moje mniej wyrafinowane Poszukiwanie kompletu kuchennego trwają. Nie chcę wydawać kroci, bo nie mam gwarancji na ile czasu wystarczą te dozowniki. Może uda mi się coś dobrać do tego tikejowego z masy perłowej? lecę spać, dobranoc! Dzień dobry Dzieńdoberek : ) przyszłam się przywitać Przeglądnęłam Twój cały wątek .... ufff trochę tego było 212 stron ale warto Filetowafilko, Serdecznie witam na moim wątku I podziwiam, że przebrnęłaś przez te wszystkie strony jestem zachwycona wszystkim po kolei a to dlatego, że mamy podobne gusta gratuluję dopieszczania szczegółów i przede wszystkim trafnych wyborów Bardzo serdecznie dziękuję Najbardziej urzekły mnie drzwi wewnętrzne - cudo nad cudami !!! Będę wdzięczna za podania namiarów na producenta - na priv. Podłoga w kuchni rewelacja - na żywo o wiele ładniejsza niż w katalogu. O podłodze w holu i garderobie nie wspomnę - gratuluję odwagi bo wyszło cudnie. Zawsze obawiałam się wzorzystych wzorów ale u Ciebie wyszło to piknie. Tapeta w sypialni - rewelka ... A co Ci będę słodzić - zakochałam się i tyle Lejesz miód na moje serce. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Czuję, ze to mieszkanie to właśnie moje miejce na ziemi. Jest dokładnie takie jak chciałam. Nie ogladałam się na modę i trndy. Np. tapeta w sypialni nie miała zbyt wielu zwolenników, a ja swoją sypialnię kocham. Zasypianie w niej i budzenie się to to czysta przyjemność. Każdemu życzę, żeby mógł zrealizować swoje wizje i był z nich tak zadowolony jak ja ze swojej pracy Liczę na Twoją pomoc - gdyż przede mną najtrudniejszy etap - wykończeniówka w domku Pytaj o co chcesz. W miarę możliwości, - bo nie wszystko mam spisane a pamięć jest zawodna - odpowiem ale o tym w osobnym wątku Zakładaj wątek, a będę częstym gościem Aha i akcesoria do łazienki - te ze szlifem kryształowym Dziękuję. Dziewczyny przekonywały mnie przez pół roku do tikeja i to właśnie efekt odwiedzin Edytowane 12 Lipca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.07.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dziewczyny, Wczoraj byłam w tikeju i kupiłam roślinkę do łazienki i "kandelabr" jeszcze nie wiem, do którego pomieszczenia Roślinka wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.07.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Kandelabr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.07.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.07.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.07.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ilutek to ty teraz codziennie do Tk śmigasz???? co planujesz na okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.07.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 kandelabr ogromniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.07.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ilutek to ty teraz codziennie do Tk śmigasz???? co planujesz na okna? Reni, Nie codziennie, tylko co 4 dni Byłam w niedzielę i wczoraj O oknach pomyślę, jak już będę miała kanapy i krzesła. Trudniej dobrać obicia do zasłon... W oknach planuję same zasłony. Tylko w sypialni będą firany (ale też trochę zebrane na boki) albo cienkie zasłony, może 2-3 warstwowe z batystu w kolorze ecru, leciutko gołębim i delikatnym pudrowym różu... Generalnie coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.07.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 3 fotka zajebista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 straszniste Ilutek widzę kandelabr mobilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.07.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) Jeszcze coś takiego sobie zapisałam: Tylko, że do sypialni to musi materiał być taki delikatny, że nawet przez 3 warstwy będzie świat widać. Żadna z tych zasłon nie jest do końca tym co bym chciała, ale w każdej z nich jest coś co mi się podoba... Jak ja mam to wyjaśnić innym? Do pozostałych pokoi planuję proste zasłony przytrzymywane po bokach przez dinksa. Edytowane 12 Lipca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.07.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 znaczy zasłony na niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.07.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) Dinks to coś takiego (to nie te co mi się podobają, ale nie mogę teraz takiego znaleźć): Edytowane 12 Lipca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts