Beauty 18.07.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Ilu podsyłam dwa przepisy na pyszne sałatki...robię je cyklicznie ,,jak się jedna znudzi ,to robię tę drugą Przepis na sałatkę ze słonecznikiem -podwójna pierś z kurczaka (kroimy w kostkę przyprawiamy przyprawą "złocistą" z Kamisa i obsmażamy) -2 paczki ryżu lub makaron ryżowy ( kształtem jak ryż) -6 ogórków konserwowych w kostkę -1 puszka kukurydzy -1 paczka słonecznika (uprażyć na suchej patelni) -2,5 łyżki musztardy francuskiej -sól, pieprz, majonez, nać pietruszki Przepis na sałatkę z rukolą paczka makaronu świderki kokardki paczka rukoli ser błękitny lazur suszone pomidory + trochę oleju i fofoły ze słoika z dna słonecznik prażony na patelni sos sojowy ok 3 łyżki ocet balsamiczny ok 3łyżki Edytowane 21 Lipca 2013 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.07.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jeszcze przypomniała mi się super prosta i super smaczna -szynka konserwowa -kukurydza -seler konserwowy z anansem lub bez i wtedy oddzielnie kroimy ananasa sól ,pieprz i majonez... aaaaa zapomniałabym naapisać ,że zakupiłam ala kryształowe dozownik w tikeju ...są piękne ,jeszcze nie wiem na co je przeznaczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 19.07.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ilutku,ja rzadko zaglądam na forum, więc pewnie spóźnione moje zachwyty, ale no nie mogę napatrzeć się na Twoje cudeńka. W tym TKMaxxie zawsze coś fajnego wypatrzysz. I kotki ślicznie prezentują się na fotkach http://emots.yetihehe.com/1/papa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.07.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem i kibicuję bo czuje sie u Ciebie tak jakoś dobrze tak miło i przytulnie u Was w mieszkanku Nie zawsze się odzywam ale jestem Aniu dziękuję za miły wieczór. Nadal twierdze że u Was tak bardzo przytulnie, że nie chce sie wychodzić., weszliśmy na minutkę a przesiedzieliśmy cały wieczór Wnętrza na żywo robią duże wrażenie, dopracowany każdy szczegół, ślicznie wykończony każdy element. Zrobiłaś kawał dobrej roboty:yes: niestetey muszę napisać, że Twoje zdjęcia z oddają tylko trochę piękna wnętrz, na żywo jest jeszcze cudniej i idealnie Moje latarenki w Twoim salonie idealnie się prezentują ...liczę że u mnie za kiedyś tam będą też tak ładnie wyglądać milo było Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 20.07.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Aniu napisałam jeszcze privka:)za poprzednią odpowiedź dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.07.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Dardurdka Za dozownik zapłaciłam 49,99, a za słoiczek 39,99 zł. Właśnie znalazłam Twój cudny dozownik w amazinghome na alledrogo za 99zł+przesyłka20zł Modlę się, że mój małż miał jakąś "sprawę" w Radomiu (to mój najbliższy tk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 20.07.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Pewnie z przepisem się spóźniłam ale wrzucam bo sałatka przepyszna. Składniki:pierś z kurczaka,swieży szpinak,prażony słonecznik,suszone pomidory. Pierś kroimy w kawałki i smażymy, mieszamy z pozostałymi składnikami. Jako sos do sałatki używam zalewy z pomidorów suszonych. Pychhhhhaaaaa Samcznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.07.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Vesi, Dropku, Ivy, Beatuty i Dzazguniu, Bardzo dziękuję za przepisy. Staram się pilnie ćwiczyć... Niestety mój zapał hamuje Krzysiek, bo kto to zje....? Tak niszczy się talenty. Zwłaszcza te uśpione... Podcina im się skrzydła... Ivy, ten link do przepisów u Anety S - rewelacja. Kilka chyba nawet ogarnę Wszystkie Koleżanki Forumowe bardzo przepraszam za to, że Wy wpadacie do mnie, odwiedzacie mój wątek a ja nie bardzo mogę się Wam zrewanżować. Podobno już dzisiaj mam mieć sprawny komputer. To znaczy niby miałam mieć go już wczoraj, ale po 10 min wyłączył się i nie chciał się już włączyć. Resztki Krzyśka po spopieleniu go wzrokiem miały dzisiaj rozwiązać problem OSTATECZNIE Mam nadzieję, że tak się stanie. Zdaję sobie sprawę, że po ponad 2,5 miesięcznej nieobecności nie nadrobię wszystkiego, ale będę mogła Wam na bieżąco kibicować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.07.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Hej chorowitku ! Też jestem raczej "lewa" jeśli chodzi o kuchenne umiejętności :)też chętnie poznam proste i łatwe sposoby na ugoszczenie znajomych Mugatko, Trochę Twoja "lewizna" kuchenna podnosi, mnie na duchu, bo jeżeli tak uzdolniona osoba nie ogarnia kuchni, to i ze mna nie jest tak źle aaaaa zapomniałabym naapisać ,że zakupiłam ala kryształowe dozownik w tikeju ...są piękne, jeszcze nie wiem na co je przeznaczę ... Beauty, Najważniejsze, że je masz, są tak piękne, że na pewno w szafie nie będą stały schowane No i cena bardzo korzystna Ilutku, ja rzadko zaglądam na forum, więc pewnie spóźnione moje zachwyty, ale no nie mogę napatrzeć się na Twoje cudeńka. W tym TKMaxxie zawsze coś fajnego wypatrzysz. I kotki ślicznie prezentują się na fotkach http://emots.yetihehe.com/1/papa.gif Sówko, Zapraszam, częstej. Mam nadzieję, że od dzisiaj będę na forum systematycznie. Bo stęskniłam się za Forumowymi Ciotkami Aniu napisałam jeszcze privka:)za poprzednią odpowiedź dziękuję i pozdrawiam Aniu, Cieszę się, że mogę pomóc. Nie zawsze od razu, ale o tym, że mam niekończący się 1 drobny problem z komputerem to pewnie wiesz - popsuł się... Właśnie znalazłam Twój cudny dozownik w amazinghome na alledrogo za 99zł+przesyłka20zł Modlę się, że mój małż miał jakąś "sprawę" w Radomiu (to mój najbliższy tk) Dardurdka, Trzymam kciuki za powodzenie akcji, bo warto. Jestem pewna, że będziesz z niego zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.07.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Aniu dziękuję za miły wieczór. Nadal twierdze że u Was tak bardzo przytulnie, że nie chce sie wychodzić., weszliśmy na minutkę a przesiedzieliśmy cały wieczór Wnętrza na żywo robią duże wrażenie, dopracowany każdy szczegół, ślicznie wykończony każdy element. Zrobiłaś kawał dobrej roboty:yes: niestetey muszę napisać, że Twoje zdjęcia z oddają tylko trochę piękna wnętrz, na żywo jest jeszcze cudniej i idealnie Moje latarenki w Twoim salonie idealnie się prezentują ...liczę że u mnie za kiedyś tam będą też tak ładnie wyglądać milo było Was poznać Ivy, Bardzo dziękujemy za przemiły wieczór. Wspaniale było poznać Ciebie i Pawła. Serdecznie dziękuję za miłe słowa pod adresem naszego mieszkania. Najwyższy czas Ivy założyć wątek, żebyśmy mogły śledzić i dopingować Twoje działania. Jesteście z Pawłem taką fajną parą, że z pewnością stworzycie wspaniały dom. Ivy, przyjmij też spóźnione, ale serdeczne życzenia bezproblemowego wykończenia i urządzenia domu. No i przede wszystkim wiele cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.07.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ilutku, tak właśnie Cię tu mało ostatnio... Zaciskam kciuki za odzyskanie komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.07.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Dropku, Trzymaj!!! Właśnie idę sprawdzić do domu jaka jest prawda. W kwestii sprawnego komputera nikomu ostatnio nie ufam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.07.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Nadaję z domu z biblioteki a Krzysio zrobił mi mrożony mus melonowo-bananowy i tak pięknie przystroił... LUXUSSSSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.07.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Skoro tak długo byłam skazana na banicję to zaprezentuję swoje latarenki od Karolka :lol2: Jeszcze, że tak powiem sote .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.07.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ktoś mnie pytał o grzejniki płytowe w pokojach. Niestety nie wiem jakiej firmy mam, bo są to grzejniki, które zainstalował deweloper i wyglądają tak jak na zdjęciach z latarenkami powyżej i tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 22.07.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Illu na prawdę długo Cię nie było, czy myślisz że kilka zdjęć latarenek nam to zrekompensuje, łap za aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.07.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Illu na prawdę długo Cię nie było, czy myślisz że kilka zdjęć latarenek nam to zrekompensuje, łap za aparat Ale przyznasz, że akurat zdjęcia latarenek wyszły nadspodziewanie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.07.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Mugatko, Trochę Twoja "lewizna" kuchenna podnosi, mnie na duchu, bo jeżeli tak uzdolniona osoba nie ogarnia kuchni, to i ze mna nie jest tak źle Jeśli faktycznie choć trochę podniosłam Cię na duchu to bardzo się cieszę ale ... Ilu mój M zawsze twierdzi że ja w kuchni jestem nawet NADzdolna cokolwiek to znaczy mam nadzieję że uda mi się stworzyć ładną klimatyczną kuchnię w której nie będę gotować bo nie lubię i JUŻ latarenki cudne ale u kogoś - ja tam bym nie chciała ich polerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.07.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Jeśli faktycznie choć trochę podniosłam Cię na duchu to bardzo się cieszę ale ... Ilu mój M zawsze twierdzi że ja w kuchni jestem nawet NADzdolna cokolwiek to znaczy mam nadzieję że uda mi się stworzyć ładną klimatyczną kuchnię w której nie będę gotować bo nie lubię i JUŻ latarenki cudne ale u kogoś - ja tam bym nie chciała ich polerować Mugatka, No tak ty masz 2 pary pracowitych rączek.... U mnie wystarczy Krzyśka tylko pilnować, bo Koty zajęły się oknami i tam mam pełno łapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.07.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Och, aż mi ślinka pociekła na widok tego musu. Szczęściara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts