Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Och, aż mi ślinka pociekła na widok tego musu.

Szczęściara! :)

Dropek,

on powinien założyć wątek na Mugatkowym DIY czyli zrób to sam(a) we wnętrzach ...

Ja mam takie przydasie do robienia wzorków na kawie, ale serduszka nie mam.

Krzysiek wyciął serduszko z papieru i ... viola, dostałam pyszny mus pięknie ozdobiony... [dblpt]111[dblpt].gif

zdjęcie0950.jpg

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mus podany perfekcyjnie :rolleyes:

zdjęcia :popcorn:

Ivy,

Ha kochana Ty byłaś i widziałaś na własne oczy, więc smacznego... :popcorn:

Ja się teraz dopraszam fotek od Ciebie.

Ze mnie żaden fotograf. brak_slow.gif

Chyba muszę Młodego poprosić.

Tylko, że Dziewczyny myślą, że ja mam co focić, a u mnie nie ma co.... bezradny ram.gif

Ivy,

Ha kochana Ty byłaś i widziałaś na własne oczy, więc smacznego... :popcorn:

Ja się teraz dopraszam fotek od Ciebie.

Ze mnie żaden fotograf. [ATTACH=CONFIG]202172[/ATTACH]

Chyba muszę Młodego poprosić.

Tylko, że Dziewczyny myślą, że ja mam co focić, a u mnie nie ma co.... [ATTACH=CONFIG]202171[/ATTACH]

byłam, widziałam i straszni emi sie podobało:cool: nie wiem jak to określic ale u Was bardzo mi sie podoba wykończenie wszelkich detali, super macie wykończone wykończenia :lol2: Fotki nie oddają tego uroku i precyzji ale chętnie zobacze raz jeszcze :yes:

u mnie jak widziałaś mało ciekawe etapy, elektryka, tynki itp. nic fajnego...

byłam, widziałam i straszni emi sie podobało:cool: nie wiem jak to określic ale u Was bardzo mi sie podoba wykończenie wszelkich detali, super macie wykończone wykończenia :lol2: Fotki nie oddają tego uroku i precyzji ale chętnie zobacze raz jeszcze :yes:

u mnie jak widziałaś mało ciekawe etapy, elektryka, tynki itp. nic fajnego...

Iwonka,

Wszystko co najlepsze przed Wami :yes:

Jesteś tak długo na forum, że na pewno masz wyrobione zdanie, w jakim kierunku chcesz pójść i jaki efekt osiągnąć.

Nic tylko czekać cierpliwie, a będzie uczta dla oczu...

Jesteś tak długo na forum, że na pewno masz wyrobione zdanie, w jakim kierunku chcesz pójść i jaki efekt osiągnąć.

Nic tylko czekać cierpliwie, a będzie uczta dla oczu...

tak jak rozmawialiśmy, zbyt dużo bodzców tez nie jest za dobre ;)

Boję sie żeby nie wyszła jakas farsa...ale licze że z Wami nie zginę wiec proszę mnie naprowadzc jak bym zboczyła w złym kierunku ...

To ja się odezwę (chociaż zwykle tylko podczytuję :yes: po cichutku ...) .

Illu - zależy co chcesz bardziej podkreślić - retro czy "retro" - jeśli rozumiesz co mam na myśli.

Bo mnie się bardzo podobają obie wersje. Czyli albo fotki retro, żeby podkreślić urodę łazienki, albo nowoczesne akty, żeby puścić do gości oczko ...

(te nowe akty są świetne - zwłaszcza drugi w pierwszym poście, i trzeci w drugim :))

Edytowane przez Aasia_

Ja jestem i podglądam...ale nie wiem sama co lepsze. Chyba bardzij podobaja mi sie te akty retro, kwestia formatu zdjęcia jedynie do ustalenia .

Nowoczesne akty sa ok, jednak osobiście nie bardzo je lubię. Miałam koleżankę która pozowała do takich i jakoś chyba mam ich przesyt.;)]

Może zrób zdjęcie na wprost tego miejsca i spróbuj chociaz pait'cie powklejać, zawsze jakas mała wizualizacja :-)