illusjon 23.07.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Och, aż mi ślinka pociekła na widok tego musu. Szczęściara! Dropek, on powinien założyć wątek na Mugatkowym DIY czyli zrób to sam(a) we wnętrzach ... Ja mam takie przydasie do robienia wzorków na kawie, ale serduszka nie mam. Krzysiek wyciął serduszko z papieru i ... viola, dostałam pyszny mus pięknie ozdobiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 23.07.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ale przyznasz, że akurat zdjęcia latarenek wyszły nadspodziewanie dobrze To prawda Illu, oficjalnie potwierdzam, że latarenki prezentują się znakomicie, co nie zmienia faktu, że miło byłoby zobaczyć więcej ładnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.07.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 To prawda Illu, oficjalnie potwierdzam, że latarenki prezentują się znakomicie, co nie zmienia faktu, że miło byłoby zobaczyć więcej ładnych rzeczy Pendraczku, a co powiesz o serduszku hand made mojego Krzysia.... Wiesz on nie jest techniczny.... PS Fotki bendom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 mus podany perfekcyjnie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.07.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 mus podany perfekcyjnie zdjęcia Ivy, Ha kochana Ty byłaś i widziałaś na własne oczy, więc smacznego... Ja się teraz dopraszam fotek od Ciebie. Ze mnie żaden fotograf. Chyba muszę Młodego poprosić. Tylko, że Dziewczyny myślą, że ja mam co focić, a u mnie nie ma co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ivy, Ha kochana Ty byłaś i widziałaś na własne oczy, więc smacznego... Ja się teraz dopraszam fotek od Ciebie. Ze mnie żaden fotograf. [ATTACH=CONFIG]202172[/ATTACH] Chyba muszę Młodego poprosić. Tylko, że Dziewczyny myślą, że ja mam co focić, a u mnie nie ma co.... [ATTACH=CONFIG]202171[/ATTACH] byłam, widziałam i straszni emi sie podobało:cool: nie wiem jak to określic ale u Was bardzo mi sie podoba wykończenie wszelkich detali, super macie wykończone wykończenia Fotki nie oddają tego uroku i precyzji ale chętnie zobacze raz jeszcze u mnie jak widziałaś mało ciekawe etapy, elektryka, tynki itp. nic fajnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.07.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 byłam, widziałam i straszni emi sie podobało:cool: nie wiem jak to określic ale u Was bardzo mi sie podoba wykończenie wszelkich detali, super macie wykończone wykończenia Fotki nie oddają tego uroku i precyzji ale chętnie zobacze raz jeszcze u mnie jak widziałaś mało ciekawe etapy, elektryka, tynki itp. nic fajnego... Iwonka, Wszystko co najlepsze przed Wami Jesteś tak długo na forum, że na pewno masz wyrobione zdanie, w jakim kierunku chcesz pójść i jaki efekt osiągnąć. Nic tylko czekać cierpliwie, a będzie uczta dla oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Jesteś tak długo na forum, że na pewno masz wyrobione zdanie, w jakim kierunku chcesz pójść i jaki efekt osiągnąć. Nic tylko czekać cierpliwie, a będzie uczta dla oczu... tak jak rozmawialiśmy, zbyt dużo bodzców tez nie jest za dobre Boję sie żeby nie wyszła jakas farsa...ale licze że z Wami nie zginę wiec proszę mnie naprowadzc jak bym zboczyła w złym kierunku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.07.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 tak jak rozmawialiśmy, zbyt dużo bodzców tez nie jest za dobre Boję sie żeby nie wyszła jakas farsa...ale licze że z Wami nie zginę wiec proszę mnie naprowadzc jak bym zboczyła w złym kierunku ... Ivy, Wiesz, że doradców tu nie brakuje, ale dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.07.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dziewczyny, w większej łazience nad murkiem z wc i bidetem mam 2 kinkiety. Na półce z jednej strony stoi zegar a z drugiej kwiatek (pod kinkietami). Półka jest na wprost drzwi. Między kinkietami jest pusta ściana i coś mnie nosi, żeby tam coś powiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.07.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) Początkowo myślałam o powieszeniu kilku aktów retro w pocztówkowym formacie w ładnych ramkach nawiązujących do lustra Edytowane 24 Lipca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.07.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Ale teraz odkryłam coś takiego i wolałabym trochę większy format np A5 i 4 takie grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.07.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Albo takie Oczywiście czarno-białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 24.07.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Aniu dziękuję Ci za wszelakie privki:)życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.07.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Aniu' sałatki Beatkowe sama robię i bardzo lubię goście tez Latarenki cudnie sie prezentują dementuję nie trzeba ich polerować raz na jakiś czas kurzę zetrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.07.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Przez wakacje chyba nic się nie dowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 24.07.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) To ja się odezwę (chociaż zwykle tylko podczytuję po cichutku ...) . Illu - zależy co chcesz bardziej podkreślić - retro czy "retro" - jeśli rozumiesz co mam na myśli. Bo mnie się bardzo podobają obie wersje. Czyli albo fotki retro, żeby podkreślić urodę łazienki, albo nowoczesne akty, żeby puścić do gości oczko ... (te nowe akty są świetne - zwłaszcza drugi w pierwszym poście, i trzeci w drugim ) Edytowane 24 Lipca 2013 przez Aasia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.07.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 A mi się zdecydowanie bardziej podoba Twój pierwszy pomysł... akty retro ale może większe niż pocztówkowe ... albo jakaś galeria w ramkach różnych rozmiarów ... te nowoczesne mi się nie podobają ... ale jak zwykle podkreślam "Ty tu rządzisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.07.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Ja jestem i podglądam...ale nie wiem sama co lepsze. Chyba bardzij podobaja mi sie te akty retro, kwestia formatu zdjęcia jedynie do ustalenia . Nowoczesne akty sa ok, jednak osobiście nie bardzo je lubię. Miałam koleżankę która pozowała do takich i jakoś chyba mam ich przesyt.] Może zrób zdjęcie na wprost tego miejsca i spróbuj chociaz pait'cie powklejać, zawsze jakas mała wizualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 25.07.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Obydwie wersje będą pasować do tej łazienki, ale chyba bardziej podobają mi się tradycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts