Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu ja jak zwykle " w przelocie " na forum ... ale widziałam, że pytałaś u Mugatki o hortensje ...

Nie wiem jak bardzo nasłoneczniony masz balkon, ale napiszę Ci jak to jest u mnie ...

Ja mam horti w gruncie, tylko jedna w półcieniu, reszta w całkowitym słońcu, nic absolutnie im się nie dzieje, są piękne :yes:

W pełnym słońcu potrzebują więcej wody;)

Ja mam Limelight i Magical Candle, zasilam Magiczną siłą do hortensji;)

Poczytaj sobie ... http://www.ogrodowisko.pl/artykuly/199-hortensje-sadzenie-i-pielegnacja

Buziaczki zostawiam :hug:

Illu - zależy co chcesz bardziej podkreślić - retro czy "retro" - jeśli rozumiesz co mam na myśli.

Bo mnie się bardzo podobają obie wersje. Czyli albo fotki retro, żeby podkreślić urodę łazienki, albo nowoczesne akty, żeby puścić do gości oczko ...

(te nowe akty są świetne - zwłaszcza drugi w pierwszym poście, i trzeci w drugim :))

A mi się zdecydowanie bardziej podoba Twój pierwszy pomysł... akty retro ale może większe niż pocztówkowe ... te nowoczesne mi się nie podobają ...

Ja jestem i podglądam...ale nie wiem sama co lepsze. Chyba bardzij podobaja mi sie te akty retro, kwestia formatu zdjęcia jedynie do ustalenia .

Nowoczesne akty sa ok, jednak osobiście nie bardzo je lubię.

Obydwie wersje będą pasować do tej łazienki, ale chyba bardziej podobają mi się tradycyjne.

Ja chyba wolałabym te ręce i nogi, niż dupki, jakoś mnie zrażają...

Aasia, Mugatka, Ivy. Pendrak, Dardurdka,

Bardzo dziękuję za opinie.

Mnie te nowe zdjecia strasznie się podobają, ale nic na siłę.

W tej mojej łazience faktycznie nie bardzo będą pasowały.

Muszę tylko fajne i w dobrej rozdzielczości kupić te stare akty.

Czasami są słodkie, tylko, żeby były dobrze zachowane :rolleyes:

Aniu ja jak zwykle " w przelocie " na forum ... ale widziałam, że pytałaś u Mugatki o hortensje ...

Nie wiem jak bardzo nasłoneczniony masz balkon, ale napiszę Ci jak to jest u mnie ...

Ja mam horti w gruncie, tylko jedna w półcieniu, reszta w całkowitym słońcu, nic absolutnie im się nie dzieje, są piękne :yes:

W pełnym słońcu potrzebują więcej wody;)

Ja mam Limelight i Magical Candle, zasilam Magiczną siłą do hortensji;)

Poczytaj sobie ... http://www.ogrodowisko.pl/artykuly/199-hortensje-sadzenie-i-pielegnacja

Buziaczki zostawiam :hug:

Majeczka,

Serdeczne dzięki za info i linka.

A jest sens jeszcze w tym roku kupować sobie hortensję na balkon?

Ilutka dawaj coś Rubensa, najlepsze są takie kobity co jak siądą to garść orzechów włoskich rozłupią :cool: :lol2:

Venuska,

Dokładnie... Właściwie mogłabym powiesić swoje zdjęcia w odpowiedniej stylizacji... Takiej jak zamieściła Beauty powyżej :lol2:

Ilu ,ja nawiążę do zdjęć .... myślę ,że obydwie wersje pasują z lekkim zboczeniem w kierunku retro:yes:ja u siebie coś takiego wyprodukowałam ..może Cię zainspiruje ..jutro usunę :yes:

http://img825.imageshack.us/img825/7350/p1070964.jpg

Beauty,

Czy one rozłupują orzechy siedzeniem? Jak tak to biorę w ciemno... :lol2:

A poważnie to masz piękną galerię retro.

Zainspiruję się nią, bo warto :yes:

Dziękuję.

Edytowane przez illusjon

Aniu najserdeczniejsze imieninowe życzenia zostawiam :hug:

http://ecsmedia.pl/c/me-to-you-mis-z-kwiatkiem-15-cm-b-iext6246664.jpg

Aniu imienniczko moja:)życze Ci udanej imprezki,mi też bardziej podobają się te retro obrazki niż te wspólczesne,buziaczki

Ivy, Aniu,

Bardzo dziękuję.

Przeporaszam, że tak późno, ale mam trochę problemów i jestem poza domem.

Edytowane przez illusjon