illusjon 05.08.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Vesi, Komplecik Richelieu wstawiłam do witrynki starego kredensu i wygląda bardzo fajnie. A śmieci tradycyjnie w czarnej folii. Inny kolor to by była zdrada Mam nadzieję, że problemy znikną. Dużo wyjaśni się po 21 sierpnia. Do tego czasu będę miała trochę nerwowy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.08.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Bardzo mi się podoba ta zastawa pokaż jak się prezentuje w kredensie Wierzę że problemy rozwiążą się po Waszej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.08.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Bardzo mi się podoba ta zastawa pokaż jak się prezentuje w kredensie Wierzę że problemy rozwiążą się po Waszej myśli Mugatko, Bardzo dziękuję. Bardzo, bardzo mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.08.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Ilutku....cóż ja tu czytam? Mocno trzymam kciuki za rozwiązanie po waszej myśli tych problemów:hug: A zastawa przecudna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.08.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Ilu ja też trzymam kciuki żeby wszystko szło po Waszej myśli . Przecudna ta zastawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.08.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Ilutku....cóż ja tu czytam? Mocno trzymam kciuki za rozwiązanie po waszej myśli tych problemów:hug: A zastawa przecudna!!!! Ilu ja też trzymam kciuki żeby wszystko szło po Waszej myśli . Przecudna ta zastawa Dziewuszki bardzo dziękuję. Mama miała w środę operację. Na szczęście niezbyt inwazyjną, bo już w czwartek ją wypisano. Wiemy, że nie jest to forma łagodna ale też nie najbardziej złośliwa. Wcześnie wykryta, bo miał niecałe 7 mm. Czekamy do 21 na wyniki i decyzję o terapii. Moja mam jest zupełnie inna niż ja. Bardzo wrażliwa i delikatna, ale nadspodziewanie dobrze się trzyma. Teraz tylko trzymamy kciuki do 21.08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.08.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Aniu trzymam kciuki za dobre wieści :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.08.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Trzymam kciuki! Musi być dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.08.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Aniu trzymam kciuki za dobre wieści :yes: Trzymam kciuki! Musi być dobrze! Ivy, Beauty, Bardzo Kochane dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.08.2013 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Kuleżanki, Okazało się, że filiżanki które chciałam zamówić (do kompletu prezentowego) są tylko w Almi Decor w Wilnie. Z Wilna nie można ich ściągnąć do PL przez salon w Polsce. Szukam więc osoby, która zna kogoś w Wilnie, albo się tam wybiera i nie byłby to dla niej kłopot puścić paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.08.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Przyszła kanapa do pokoju Krzysia. Tak wygląda z witrynkami i szafą na katalogi (w tej jest ich ok 5 tys. szt.) Kolor sofki trochę przekłamany (miał być navy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.08.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Aniu, kolekcja samochodzików mnie niezmiennie zachwyca Sofka wygodna? Kolor sofki trochę przekłamany (miał być navy). Czyli zdjęcia nadal robisz pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.08.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Aniu, kolekcja samochodzików mnie niezmiennie zachwyca Sofka wygodna? Czyli zdjęcia nadal robisz pierwsza klasa Są w życiu rzeczy stałe i tak powinno być... Sofka wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.08.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Chciałabym do Krzyśka kanapy dokupić taki składany stolik, tylko bardziej "pasujący" niż te poniżej. Najfajniej gdyby był drewniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 stoliczki sa wygodne, my mamie do kanapy kupiliśmy ten środkowy. Niestety to zwykły biały plastik wiec nie jest najpiękniejszy. Jedynie to ze się składa i na stałe lezy pod łózkiem Nie wiedziałm chyba drewnianych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 08.08.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Illu, trzymam kciuki za pomyślne wieści , piękna zastawa, ale niestety w Wilnie żadnych krewniaków nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.08.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ilu trzymam mocno kciuki :hug: Gablotki niezmiennie - nir dość że sama kolekcja robi wrażenie ..to mebelki są świetne. Fajnie ten granat wygląda z drewnem gablotek . Ja tez myślałam u J dodac taki kolorek jako akcent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.08.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 stoliczki sa wygodne, my mamie do kanapy kupiliśmy ten środkowy. Niestety to zwykły biały plastik wiec nie jest najpiękniejszy. Jedynie to ze się składa i na stałe lezy pod łózkiem Nie wiedziałm chyba drewnianych.... Ivy, Penie się okaże, że na takim się skończy. Ale ma być on tylko sporadycznie wykorzystywany i bardziej tu chodzi o wygodę niż o wygląd. Dzięki za opinię. Dobrze wiedzieć, że stolik się sprawdza Illu, trzymam kciuki za pomyślne wieści , Pendraczku, Bardzo dziękuję piękna zastawa, ale niestety w Wilnie żadnych krewniaków nie posiadam. Trudno będę szukała dalej Ilu trzymam mocno kciuki :hug: Aguś bardzo dziękuję Gablotki niezmiennie - Żebyś Ty widziała wszystkich panów na parapetówce... Ten był moim pierwszym, a tego miał mój ojciec na przedpłaty, a takiego mieli sąsiedzi, pierwszy zagraniczny na osiedlu.... :rolleyes: nie dość że sama kolekcja robi wrażenie ..to mebelki są świetne. Fajnie ten granat wygląda z drewnem gablotek . Ja tez myślałam u J dodac taki kolorek jako akcent Kolorek jest ładniejszy na żywo Nie chciałam nic w brązie, bo pokój byłby stonowany, ale bez wyrazu i smutny, a w końcu to pokój chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.08.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 helloł Ilutek:bye: powiedz mi kto ściera kurze w tych kredensach z autkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.08.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 helloł Ilutek:bye: powiedz mi kto ściera kurze w tych kredensach z autkami? Reni, Ani mnie ani pani Lubie nie wolno się do nich dotykać. Zamontowałam od wewnątrz na drzwiach i naokoło otworu drzwiowego grubą uszczelkę. Szafka jest bardzo szczelna i raz na jakiś czas Krzysiu zajmuje się układaniem na nowo samochodzików po starciu kurzu. Super zabawa, a i efekt oczekiwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts