Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilutku....cóż ja tu czytam? Mocno trzymam kciuki za rozwiązanie po waszej myśli tych problemów:hug:

A zastawa przecudna!!!!

Ilu ja też trzymam kciuki żeby wszystko szło po Waszej myśli :hug:.

Przecudna ta zastawa :rolleyes:

Dziewuszki bardzo dziękuję. :hug:

Mama miała w środę operację. Na szczęście niezbyt inwazyjną, bo już w czwartek ją wypisano.

Wiemy, że nie jest to forma łagodna ale też nie najbardziej złośliwa.

Wcześnie wykryta, bo miał niecałe 7 mm. Czekamy do 21 na wyniki i decyzję o terapii.

Moja mam jest zupełnie inna niż ja. Bardzo wrażliwa i delikatna, ale nadspodziewanie dobrze się trzyma.

Teraz tylko trzymamy kciuki do 21.08.

Kuleżanki,

Okazało się, że filiżanki które chciałam zamówić (do kompletu prezentowego) są tylko w Almi Decor w Wilnie. Z Wilna nie można ich ściągnąć do PL przez salon w Polsce.

Szukam więc osoby, która zna kogoś w Wilnie, albo się tam wybiera i nie byłby to dla niej kłopot puścić paczkę.

Komplet herbaciany.jpgfilizanka_1.jpgfilizanka_2.jpgtalerz deserowy_1.jpgtalerz deserowy_2.jpg

stoliczki sa wygodne, my mamie do kanapy kupiliśmy ten środkowy. Niestety to zwykły biały plastik wiec nie jest najpiękniejszy. Jedynie to ze się składa i na stałe lezy pod łózkiem :D Nie wiedziałm chyba drewnianych....:(

Ivy,

Penie się okaże, że na takim się skończy.

Ale ma być on tylko sporadycznie wykorzystywany i bardziej tu chodzi o wygodę niż o wygląd.

Dzięki za opinię. Dobrze wiedzieć, że stolik się sprawdza :)

Illu, trzymam kciuki za pomyślne wieści :hug:,

Pendraczku,

Bardzo dziękuję :hug:

piękna zastawa, ale niestety w Wilnie żadnych krewniaków nie posiadam.

Trudno będę szukała dalej :rolleyes:

Ilu trzymam mocno kciuki :hug: :hug: :hug:

Aguś

bardzo dziękuję :hug:

Gablotki niezmiennie :jawdrop: -

Żebyś Ty widziała wszystkich panów na parapetówce... Ten był moim pierwszym, a tego miał mój ojciec na przedpłaty, a takiego mieli sąsiedzi, pierwszy zagraniczny na osiedlu.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

nie dość że sama kolekcja robi wrażenie :)..to mebelki są świetne.

Fajnie ten granat wygląda z drewnem gablotek :yes:.

Ja tez myślałam u J dodac taki kolorek jako akcent :rolleyes:

Kolorek jest ładniejszy na żywo :yes:

Nie chciałam nic w brązie, bo pokój byłby stonowany, ale bez wyrazu i smutny, a w końcu to pokój chłopaka :lol2:

helloł Ilutek:bye:

powiedz mi kto ściera kurze w tych kredensach z autkami?

Reni,

Ani mnie ani pani Lubie nie wolno się do nich dotykać.

Zamontowałam od wewnątrz na drzwiach i naokoło otworu drzwiowego grubą uszczelkę.

Szafka jest bardzo szczelna i raz na jakiś czas Krzysiu zajmuje się układaniem na nowo samochodzików po starciu kurzu.

Super zabawa, a i efekt oczekiwany :lol2: