Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ten twój parkiet jest cudny, do dziś nie kumam twoich obaw

Reni,

Nie przejmuj sie sama tego nie kumam.

Nie zamieniłabym go teraz na zaden inny :rolleyes:

i pomyśleć że w tym pięknym kredensie miały stać jakieś "lale" :)

po babcinemu jest zdecydowanie lepiej :)

serwis jest śliczny :)

Mugatka,

Bardzo dziękuję za głos rozsądku jak otrzymałam z Twojej strony :hug:

Naprawdę bardzo ładnie i zwyczajnie retro serwis wygląda na żywo.

Nie wiem jak mogłam się wahać między:

Porcelanowa_cukiernica_Richelieu_ALMI_DECOR.jpgPorcelanowe_filizanki_Richelieu_ALMI_DECOR.jpgPorcelanowy_czajnik_Richelieu_ALMI_DECOR.jpgPorcelanowy_mlecznik_Richelieu_ALMI_DECOR.jpg

a tym:

nd985_Laleczka Chucky.jpg

Zostawiam ślad, że byłam, za dużo stron do przeczytania:( Przeczytałam dwie pierwsze strony i mieszkanko mnie zaintrygowało, gdzie mogę znaleźć fotki :) A może dostanę je na maila???? Pięknie poproszę :D

Bufet mi się bardzo podoba, a z porcelaną z Wilna jeszcze bardziej.Nie dziwię się, że go ściągnełaś, idealnie wkomponował się w witrynkę :)

Edytowane przez emiranda

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

podobno to takie chwile zaćmienia, ja je miałam kładąc panele na górę:(:(:(:(

Reni,

Na szczęście jesteście Wy i w porę zostałam uratowana, przed własną pomysłowością :lol2:

Faktycznie, dobrze że opamiętanie przyszło na czas, porcelana zdecydowanie lepiej.

Pendrak,

No normalnie wielkie "Bóg zapłać" dla Mugatki :hug:

Zostawiam ślad, że byłam, za dużo stron do przeczytania:( Przeczytałam dwie pierwsze strony i mieszkanko mnie zaintrygowało, gdzie mogę znaleźć fotki :) A może dostanę je na maila???? Pięknie poproszę :D

Bufet mi się bardzo podoba, a z porcelaną z Wilna jeszcze bardziej.Nie dziwię się, że go ściągnełaś, idealnie wkomponował się w witrynkę :)

Emiranda,

Bardzo, bardzo dziękuję za słowa uznania. Zapraszam częściej w skromne progi. :D

Niestety nie ma jakoś zgranych zdjęć. :no:

Planuję we wrześniu zrobić porządną sesję mieszkanku i wrzucić fotki na pierwsza stronę :yes:

Aniu,

pięknie wyeksponowałaś serwis http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif

pasuje do tego kredensu idealnie:)

Vesi,

Kochanie jak dobrze Cię widzieć. :hug:

W ogóle przez wakacje strasznie tu pusto i cicho. :(

A to dzisiejsze cappuccino :p

Zdjęcie1007.jpg2013-09-01 15.29.17.jpg

nie tylko ja byłam "przeciw" :)

odpłać się lepiej sposobem na zrobienie szybko i łatwo soku z malin bo zamierzam w tym roku tego dokonać :)

Mugatka,

Ty MNIE się pytasz o przetwory? Czy to nie ma coś wspólnego z czynnością kuchenną? :confused::confused::confused:

Ja i kuchnia? - to się wyklucza. :rolleyes:

Chociaż dziewczyny uczą mnie pieczenia prostych ciast i póki co robię postępy :lol2:

Myślałam że będziesz jakoś wykorzystywać tą swoją piękną kuchnię... no cóż ale widzę że to tylko piękna dekoracja mieszkania :p

Mogę Ci dać przepis na proste ciasto ze śliwkami - nie ma sposobu żeby ci nie wyszło :) mogę się założyć...

Mugatka,

Nie piękna dekoracja, bo przecież Krzysiek świetnie gotuje, a ja lubię jeść :p

Daj Kochana ten przepis. Mam złe przeczucia, że zostanę cukiernikiem :rolleyes:

Bosze:jawdrop: ale piękny ten serwis:)chyba przyjdę w nocy i ukradnę:)super wygląda w kredensie:) pozdrawiam buziaczki

aniaklasyka

No i zobacz co zrobiłaś.;)

Zamiast pójść spać, to siedzę po nocy i serwisu pilnuję :lol2:

Ale cudowny serwis, chyba muszę mężowi dziurę w brzuchu powiercić by do Wilna pojechać

Diana,

Przykro mi to mówić ale z osmy filiżanek jakie mieli w Wilnie ja kupiłam 6 szt. :p

Już nigdzie ich nie ma :rolleyes:

Illu, nie spuszczaj też z oka kolekcji autek, niektórzy też mięli chrapkę. :p

Pendrak,

To by dopiero tragedia była. :rolleyes:

Mnie mogłoby coś porwać trudno. Tego kwiata jest pół świata, ale autka... :jawdrop:

Krzysiek by tego nie przezżył :bash:

Wpadam tu po 100 latach i jak zwykle same piękne rzeczy.

Ilutku, czy ten śliczny serwis jest taki delikatny i cieniutki w dotyku czy z tych cięższych?

Dorotka,

On jest delikatny i nie jest ciężki, ale nie jest taki leciutki jak miśnieńska porcelana.

Hej Anulka,

witam się pourlopowo:hug::hug:

Co ja widzę- jaki CUDNY serwis u Ciebie- prezentuje się obłędnie jak i sam kredens:jawdrop::jawdrop:

Celebryci boscy:D

Czekam na nową sofkę:popcorn: Opowiadaj jak Ci się mieszka?

Buziaki:)

Aguś.

Jak dawno się "nie widziałyśmy" :hug:

Mam nadzieję, że wakacje udały Ci się, że wypoczęłaś.

Własnie ustaliłam wszystko z tapicerem.

Jutro zabiera ode mnie narożnik.

Pan powiedział, że może jeszcze przed urlopem go zrobi (przed przyszłym czwartkiem). :wave:

Wreszcie mój salon zacznie chociaż trochę wyglądać. Jeszcze tylko nowy stół i krzesła :wiggle: