mugatka 30.08.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 i pomyśleć że w tym pięknym kredensie miały stać jakieś "lale" po babcinemu jest zdecydowanie lepiej serwis jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.08.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 ten twój parkiet jest cudny, do dziś nie kumam twoich obaw Reni, Nie przejmuj sie sama tego nie kumam. Nie zamieniłabym go teraz na zaden inny i pomyśleć że w tym pięknym kredensie miały stać jakieś "lale" po babcinemu jest zdecydowanie lepiej serwis jest śliczny Mugatka, Bardzo dziękuję za głos rozsądku jak otrzymałam z Twojej strony Naprawdę bardzo ładnie i zwyczajnie retro serwis wygląda na żywo. Nie wiem jak mogłam się wahać między: a tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 :lol2::lol2: podobno to takie chwile zaćmienia, ja je miałam kładąc panele na górę:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 31.08.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Faktycznie, dobrze że opamiętanie przyszło na czas, porcelana zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.08.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Zostawiam ślad, że byłam, za dużo stron do przeczytania:( Przeczytałam dwie pierwsze strony i mieszkanko mnie zaintrygowało, gdzie mogę znaleźć fotki A może dostanę je na maila???? Pięknie poproszę Bufet mi się bardzo podoba, a z porcelaną z Wilna jeszcze bardziej.Nie dziwię się, że go ściągnełaś, idealnie wkomponował się w witrynkę Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.09.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Aniu,pięknie wyeksponowałaś serwis http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gifpasuje do tego kredensu idealnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.09.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 :lol2::lol2: podobno to takie chwile zaćmienia, ja je miałam kładąc panele na górę:(:( Reni, Na szczęście jesteście Wy i w porę zostałam uratowana, przed własną pomysłowością Faktycznie, dobrze że opamiętanie przyszło na czas, porcelana zdecydowanie lepiej. Pendrak, No normalnie wielkie "Bóg zapłać" dla Mugatki Zostawiam ślad, że byłam, za dużo stron do przeczytania:( Przeczytałam dwie pierwsze strony i mieszkanko mnie zaintrygowało, gdzie mogę znaleźć fotki A może dostanę je na maila???? Pięknie poproszę Bufet mi się bardzo podoba, a z porcelaną z Wilna jeszcze bardziej.Nie dziwię się, że go ściągnełaś, idealnie wkomponował się w witrynkę Emiranda, Bardzo, bardzo dziękuję za słowa uznania. Zapraszam częściej w skromne progi. Niestety nie ma jakoś zgranych zdjęć. Planuję we wrześniu zrobić porządną sesję mieszkanku i wrzucić fotki na pierwsza stronę Aniu, pięknie wyeksponowałaś serwis http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif pasuje do tego kredensu idealnie:) Vesi, Kochanie jak dobrze Cię widzieć. W ogóle przez wakacje strasznie tu pusto i cicho. A to dzisiejsze cappuccino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.09.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (...............) No normalnie wielkie "Bóg zapłać" dla Mugatki nie tylko ja byłam "przeciw" odpłać się lepiej sposobem na zrobienie szybko i łatwo soku z malin bo zamierzam w tym roku tego dokonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.09.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 nie tylko ja byłam "przeciw" odpłać się lepiej sposobem na zrobienie szybko i łatwo soku z malin bo zamierzam w tym roku tego dokonać Mugatka, Ty MNIE się pytasz o przetwory? Czy to nie ma coś wspólnego z czynnością kuchenną? :confused: Ja i kuchnia? - to się wyklucza. Chociaż dziewczyny uczą mnie pieczenia prostych ciast i póki co robię postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.09.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Myślałam że będziesz jakoś wykorzystywać tą swoją piękną kuchnię... no cóż ale widzę że to tylko piękna dekoracja mieszkania Mogę Ci dać przepis na proste ciasto ze śliwkami - nie ma sposobu żeby ci nie wyszło mogę się założyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 01.09.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Bosze:jawdrop: ale piękny ten serwis:)chyba przyjdę w nocy i ukradnę:)super wygląda w kredensie:) pozdrawiam buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.09.2013 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Myślałam że będziesz jakoś wykorzystywać tą swoją piękną kuchnię... no cóż ale widzę że to tylko piękna dekoracja mieszkania Mogę Ci dać przepis na proste ciasto ze śliwkami - nie ma sposobu żeby ci nie wyszło mogę się założyć... Mugatka, Nie piękna dekoracja, bo przecież Krzysiek świetnie gotuje, a ja lubię jeść Daj Kochana ten przepis. Mam złe przeczucia, że zostanę cukiernikiem Bosze:jawdrop: ale piękny ten serwis:)chyba przyjdę w nocy i ukradnę:)super wygląda w kredensie:) pozdrawiam buziaczki aniaklasyka No i zobacz co zrobiłaś. Zamiast pójść spać, to siedzę po nocy i serwisu pilnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.09.2013 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ale cudowny serwis, chyba muszę mężowi dziurę w brzuchu powiercić by do Wilna pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 02.09.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Illu, nie spuszczaj też z oka kolekcji autek, niektórzy też mięli chrapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.09.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Wpadam tu po 100 latach i jak zwykle same piękne rzeczy. Ilutku, czy ten śliczny serwis jest taki delikatny i cieniutki w dotyku czy z tych cięższych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 03.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Aniu co ja czytam:)sesja:rolleyes:pierwsza strona:) to jest to co tygryski lubią najbardziej:)pozdrawiam miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Hej Anulka, witam się pourlopowo:hug: Co ja widzę- jaki CUDNY serwis u Ciebie- prezentuje się obłędnie jak i sam kredens:jawdrop: Celebryci boscy:D Czekam na nową sofkę Opowiadaj jak Ci się mieszka? Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.09.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ale cudowny serwis, chyba muszę mężowi dziurę w brzuchu powiercić by do Wilna pojechać Diana, Przykro mi to mówić ale z osmy filiżanek jakie mieli w Wilnie ja kupiłam 6 szt. Już nigdzie ich nie ma Illu, nie spuszczaj też z oka kolekcji autek, niektórzy też mięli chrapkę. Pendrak, To by dopiero tragedia była. Mnie mogłoby coś porwać trudno. Tego kwiata jest pół świata, ale autka... Krzysiek by tego nie przezżył Wpadam tu po 100 latach i jak zwykle same piękne rzeczy. Ilutku, czy ten śliczny serwis jest taki delikatny i cieniutki w dotyku czy z tych cięższych? Dorotka, On jest delikatny i nie jest ciężki, ale nie jest taki leciutki jak miśnieńska porcelana. Hej Anulka, witam się pourlopowo:hug: Co ja widzę- jaki CUDNY serwis u Ciebie- prezentuje się obłędnie jak i sam kredens:jawdrop: Celebryci boscy:D Czekam na nową sofkę Opowiadaj jak Ci się mieszka? Buziaki:) Aguś. Jak dawno się "nie widziałyśmy" Mam nadzieję, że wakacje udały Ci się, że wypoczęłaś. Własnie ustaliłam wszystko z tapicerem. Jutro zabiera ode mnie narożnik. Pan powiedział, że może jeszcze przed urlopem go zrobi (przed przyszłym czwartkiem). Wreszcie mój salon zacznie chociaż trochę wyglądać. Jeszcze tylko nowy stół i krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.09.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Aniu zastawa śliczna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Anulka, przegapiłam serwis Cieszę się, że cieszy Twoje oczy i godnie zapełnia półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts