pendrak 04.09.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Diana, Pendrak, To by dopiero tragedia była. Mnie mogłoby coś porwać trudno. Tego kwiata jest pół świata, ale autka... Krzysiek by tego nie przezżył To identycznie jak u mnie Illu, jestem w hierarchii dopiero po hondzie, takie życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.09.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Wreszcie!!! Pan tapicer zabrał dzisiaj o 8:21 mój narożnik do obicia. :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.09.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ale fajowsko http://www.millan.net/minimations/smileys/cheerleader.gifhttp://www.millan.net/minimations/smileys/yattasmiley.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.09.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 To teraz czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.09.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Dziewczynki, nie jest to nowy narożnik, ani stylowy, taki jak u innych dziewczyn. To jest mój zwyczajny narożnik, najlepszy do leżenia z kotami i oglądania TV. Pewnie nie będzie największa ozdobą mojego salonu, ale trudno. Ciekawe jak mu będzie w nowym obiciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.09.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Aniu ładny kolorek:yes: Czy to ten sam kolor i materiał co u admetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.09.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Aniu...kolor śliczny! Będzie super....najważniejsze, że wygodny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.09.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Aniu ładny kolorek:yes: Czy to ten sam kolor i materiał co u admetki? Aguś, Nie wiem. Aga swego czasu podała mi nazwę, ale ja nie mogłam nigdzie zlokalizować tego materiału. Skrawka, żeby mi podesłać nie miała. W końcu zdecydowałam się na taki bardziej neutralny kolor, bo chciałabym poza bielą i beżem mieć w salonie dodatki w odcieniach fioletu - od bladziuteńkiego po głęboka śliwkę. A tkanina Agi jednak już "wychodziła" poza beż. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.09.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Bogusiu, Kochanie trzymaj kciuki, bo ja cała w nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.09.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Aniu, ja myślałam, ze to szarość z leciutką domieszką fioletu:oJak fiolet to super:wiggle:Aga ma chyba materiał o nazwie Jaguar. A ja właśnie rozglądam się za ładnym uszakiem do salonu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.09.2013 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Materiał jest kryty teflonem, a więc ani koty ani wino mu nie będą straszne. Wiem co mówię, bo zawsze takiego typu kupuję. :lol2: Chciałabym, żeby było ładnie, ale ja lubię funkcjonalne rozwiązania i muszę się liczyć z sierściuchowatymi domownikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.09.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Aniu, ja myślałam, ze to szarość z leciutką domieszką fioletu:o Jak fiolet to super:wiggle:Aga ma chyba materiał o nazwie Jaguar. A ja właśnie rozglądam się za ładnym uszakiem do salonu:rolleyes: Aguś, Ja mam taki materiał (oczywiście foty trochę nieczytelne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.09.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 W związku z teflonem przypomniał mi się kawał:Zona smaży na nowej patelni i drapie widelcem mąż : - czemu drapiesz po teflonie?żona :- sam jesteś poteflon!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.09.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Anulka materiał wygląda bardzo porządnie i na pewno da radę Twoim kocurkom http://1.bp.blogspot.com/_wHq0uJaIn8k/SgqdQ125boI/AAAAAAAAABc/Vk-9lkPfU5Y/S220/black-cat-emoticon-006.gif :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.09.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 W związku z teflonem przypomniał mi się kawał: Zona smaży na nowej patelni i drapie widelcem mąż : - czemu drapiesz po teflonie? żona :- sam jesteś poteflon!!!! Boguś, Dobre Ja dzisiaj podawałam jednej dziuni swoje nazwisko przez telefon i mówię że: - T na końcu - Ona - D? - nie D tylko T jak Tomasz. - Ona powtarza moje nazwisko z wyraźnym D na końcu Więc ja znowu - T, T na końcu jak Tomasz, Tomek... A pańcia: - Aaaaaa T, bo ja zrozumiałam Domasz, przez D... Życie pisze najlepsze kawały... Anulka materiał wygląda bardzo porządnie i na pewno da radę Twoim kocurkom http://1.bp.blogspot.com/_wHq0uJaIn8k/SgqdQ125boI/AAAAAAAAABc/Vk-9lkPfU5Y/S220/black-cat-emoticon-006.gif :lol: Aguś, mam nadzieję, że nie będzie wstydu pokazać na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.09.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Domasz, przez D... Tiaaa, a potem chodzą takie małe Tominiki i Tamianki po placu zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.09.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Tiaaa, a potem chodzą takie małe Tominiki i Tamianki po placu zabaw Jak grałam kiedyś jako dziecko w inteligencje/państwa miasta czy jak to sie zwie, pamiętam ze popularne było imię na U -.... "Ukasz" u mnie jest podobnie...jak podaję że mam "igrek" w nazwisku a nie "i"...słyszę zawsze przerażającą ciszę po drugiej stronie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.09.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No to jeszcze jeden z zycia wzięty Pani Praktyczna w Castoramie. Kupowaliśmy 3 doniczki i poprosiliśmy o dużą reklamówkę. Pani na to, że może 2 mniejsze. My na to, że jak mniejsze to może trzy, ale tak naprawdę wystarczy nam ta jedna duża. Na co pani: - No niby doniczki trzy, ale w 2 reklamówkach będzie się równiej niosło, zwłaszcza w mniejszych, bo lewa ręka słabsza ... ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Illusjon ómarłam :rotfl: Najpierw z D jak Tomasz, a potem z równego podziału 3 na 2. Kiedyś w Kabarecie Olgi Lipińskiej był taki tekst: "No przecież to nie tak się pisze! Przez żet, jak ucho!" (jeśli dobrze pamiętam, to Kobuszewski cedził przez zęby). Edytowane 6 Września 2013 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.09.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jeszcze jako studentka szukałam pracy. Poszłam do takiej jednej firmy co to się na -ex kończyła, a tam blond piękność w spódnicy krótszej niż moje majtki widząc, ze jestem w płaszczyku do mnie z tekstem: - pani się rozpłaszczy i powiesi... o tam .. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts