Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilutek, po tych wszystkich Twoich oświetleniowych odkryciach tytułować cię będę......

http://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gif KRÓLOWĄ LAMP !!!!!

Siner,

:rolleyes: :rotfl:

Myślałam, że ...

JAŚNIE OŚWIECONA!!!

32.jpg

[ATTACH=CONFIG]158232[/ATTACH]

Meeeeeeeeeeeega! Chyba sobie takie do jadalni wstawię :D

(o ile mnie cena nie zabije, a pewnie zabije)

No dobra, przyznaję się bez bicia... po raz pierwszy w życiu pomyślałam, że fajnie byłoby mieć dziecko. Mogłabym mu w pokoju takie krzesło postawić.

Bo mój Gucio nie doceni tego krzesła....

jeee. Jak ja lubie takie duperele! Już wytropiłam na allegro podobne gasidło.

No i co z tego że remont niegotowy. Trzeba myśleć z wyprzedzeniem.

Koleżanka mojej mamy zaczełą kiedyś wyszywać duży obrus. Mama się jej pyta że po co jej taki duży obrus, jak w bloku nie ma takiego dużego stołu, no a ona na to że to będzie na jej stół do jadalni w domu, który zaczną budować w przyszłym roku :) Dom już dawno stoi i stół w jadalni też jest.

Piękny gres. Z niecierpliowścią czekam na dalsze odsłony remontowo - wykonawcze.

Ja jutro powrzucam u siebie nowe foto-novinky.

Ok, do końca remontu jeszcze srylion dni i nie jest to czas na kupowanie dodatków, ale to właściwie nie jest dodatek tylko dinks :rolleyes:

Zakupiłam otóż takie coś:

[ATTACH=CONFIG]158946[/ATTACH]

ja tez, ja tez kupilam :lol2:

a ta lampa jest moim marzeniem do kuchni, szkoda ze taka droga:cry:

[ATTACH=CONFIG]158269[/ATTACH]

śliczny zegar, podziwiam Cie za to, jak masz wszystko starannie zaplanowane i pięknie dopasowane

Hej Illusjon,

u Ciebie to kopalnia pomysłów:wiggle: Fajne lampy wynalazłaś. ja właśnie muszę coś znaleźć do gabinetu, która niedługo zaczynamy urządzać:rolleyes:

Jak myślisz, co najbardziej pasuje do takiego pomieszczenia? Dodam, że pokój jest niewielki- ma tylko 10 m i będzie również biblioteką.

Chciałabym chyba coś z czarnymi abażurkami... póki co mam tylko roletę rzymską do okna w szare pasy...

Świetny zegar sprezentowałaś mężowi, a starych mebelków zazdraszczam okrutnie:p

Pozdrawiam:bye: