illusjon 04.01.2013 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Dla kochających mosiężne lampy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 i dodatek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.01.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Bionda, Kochana, jak nie lubisz gadać to chociaż pomachaj od czasu do czasu. Będzie mi miło wiedzieć, że wpadasz No własnie !!!! U mnie też !!! Ilutek, ale Ja się nie gniewam tak tylko pytam bo nie wiem czy o mnie chodzi. Może tu jeszcze jakaś inna grzesznica grasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 No własnie !!!! U mnie też !!! Ilutek, ale Ja się nie gniewam tak tylko pytam bo nie wiem czy o mnie chodzi. Może tu jeszcze jakaś inna grzesznica grasuje To by dopiero było. Ty nam w zupełności wystarczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.01.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ilutek, po tych wszystkich Twoich oświetleniowych odkryciach tytułować cię będę...... http://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gif KRÓLOWĄ LAMP !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ilutek, po tych wszystkich Twoich oświetleniowych odkryciach tytułować cię będę...... http://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gif KRÓLOWĄ LAMP !!!!! Siner, Myślałam, że ... JAŚNIE OŚWIECONA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 No to 2 ostatnie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.01.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Siner, Myślałam, że ... JAŚNIE OŚWIECONA!!! [ATTACH=CONFIG]158268[/ATTACH] DOBRE, DOBRE !!!!!:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 06.01.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]158232[/ATTACH] Meeeeeeeeeeeega! Chyba sobie takie do jadalni wstawię (o ile mnie cena nie zabije, a pewnie zabije) No dobra, przyznaję się bez bicia... po raz pierwszy w życiu pomyślałam, że fajnie byłoby mieć dziecko. Mogłabym mu w pokoju takie krzesło postawić. Bo mój Gucio nie doceni tego krzesła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 wyanna, Niestety nie znam ceny krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 W piątek przyjechał gres do kuchni na podłogę. Mam nadzieję, że po krótkiej przerwie świątecznej remont ruszy z kopyta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ok, do końca remontu jeszcze srylion dni i nie jest to czas na kupowanie dodatków, ale to właściwie nie jest dodatek tylko dinks Zakupiłam otóż takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 07.01.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 jeee. Jak ja lubie takie duperele! Już wytropiłam na allegro podobne gasidło. No i co z tego że remont niegotowy. Trzeba myśleć z wyprzedzeniem. Koleżanka mojej mamy zaczełą kiedyś wyszywać duży obrus. Mama się jej pyta że po co jej taki duży obrus, jak w bloku nie ma takiego dużego stołu, no a ona na to że to będzie na jej stół do jadalni w domu, który zaczną budować w przyszłym roku Dom już dawno stoi i stół w jadalni też jest. Piękny gres. Z niecierpliowścią czekam na dalsze odsłony remontowo - wykonawcze. Ja jutro powrzucam u siebie nowe foto-novinky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Zojka, Ja też takie dinksy lubię, chociaż za bibelotami nie przepadam. Zaraz się czymś pochwalę tylko znajdę..... A do Ciebie wpadnę, bo jest cudnie jak nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2013 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 O proszę! Prawie 2 lata temu kupiłam M. na urodziny taki oto zegar JUNGHANS z 1906 r. A teraz będzie jak znalazł nad małą komodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.01.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ok, do końca remontu jeszcze srylion dni i nie jest to czas na kupowanie dodatków, ale to właściwie nie jest dodatek tylko dinks Zakupiłam otóż takie coś: [ATTACH=CONFIG]158946[/ATTACH] ja tez, ja tez kupilam a ta lampa jest moim marzeniem do kuchni, szkoda ze taka droga:cry: [ATTACH=CONFIG]158269[/ATTACH] śliczny zegar, podziwiam Cie za to, jak masz wszystko starannie zaplanowane i pięknie dopasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Hej Illusjon, u Ciebie to kopalnia pomysłów:wiggle: Fajne lampy wynalazłaś. ja właśnie muszę coś znaleźć do gabinetu, która niedługo zaczynamy urządzać Jak myślisz, co najbardziej pasuje do takiego pomieszczenia? Dodam, że pokój jest niewielki- ma tylko 10 m i będzie również biblioteką. Chciałabym chyba coś z czarnymi abażurkami... póki co mam tylko roletę rzymską do okna w szare pasy... Świetny zegar sprezentowałaś mężowi, a starych mebelków zazdraszczam okrutnie:p Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.01.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Vesila, Dziękuję za słowa uznania, ale jak mówisz to są plany. Ciekawa jestem efektu końcowego A lampa śliczna... Gdy zobaczyłam cenę, to nawet się ucieszyłam, że nie mam gdzie jej zawiesić (chociaż straszni by mi pasowała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.01.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Moje pokoje jeszcze daleko w "polu", ale pomieszczenie na kocie kuwety już prawie gotowe, tylko drzwiczek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.01.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Pochwalę się jeszcze jednym zakupionym dinksem. Obiecałam w domu, że póki co ostatnim Tadam... Patera, chociaż Tosiek myślał, że to nowa miska... Przepraszam za jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts