illusjon 08.09.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) Ha, bo ja moja droga przestałam wierzyć w aparaty co to same wszystko "umiom" i dzisiaj rano w łóżku jeszcze będąc zapoznałam się z długą i zawiłą instrukcją obsługi... Mnie ono też się podoba Edytowane 8 Września 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.09.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ale się fajnie ogląda! Piękne wnętrza!Pozwolę sobie zaatakować konkretnie: gdzie kupowałaś klamki? Są piękne! Takie same lub podobne ma chyba Vesila, jeśli dobrze kojarzę... Bardzo mi się podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.09.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Iw Lampę do biblioteki kupiłam w Domotece na Targówku w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.09.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Aniu.....fotki rewelka!!! Piękne wnętrza....a sypialnia moja miłość:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.09.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Iw Sorrki, Ty napisałaś klamki a ja przeczytałam lampę Klamki kupiłam w angielskim sklepie internetowym. Właśnie wychodzę z kotem do lekarza. Wieczorkiem odszukam linki i tu wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.09.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Boguś, dziękuję za komplimenta Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.09.2013 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) IW Podaję linki do klamek porcelanowych: KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK Edytowane 8 Września 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.09.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ślicznie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.09.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 No to jeszcze sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.09.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Aż musiałam sie zalogować ! Pomysł z fotkami na pierwszej stronie bardzo mi sie podoba sypialnia bardzo przytulna, najbardziej podoba mi sie hol, zabudowy i ten " dywanik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.09.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Mariomili Przepraszam, ale chyba jesteś u mnie pierwszy raz? Przynajmniej oficjalnie Witam Cię serdeczni, bardzo dziękuję za komplementy i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garsija 08.09.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Cudowna podłoga w przedpokoju! Kto wykonał bibliotekę i futryny??? Niesamowite! Sztukateria oryginalna? Gratuluję Zdjęcia takie, no bo tak Dla nie leniwych Jak będzie galeria to będą z programu.Musi być jakiś postęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Oficjalnie pierwszy nie oficjalnie hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.09.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Fiu fiu, Ilu, fotki pierwsza klasa, niemożebne... ale jeszcze troszkę, ociupinkę sie musisz podszkolić :lol2: Koty śmiesznie wyszły na zbliżeniach :P Moja droga, a tak poważnie, dopiero na porządnych fotkach widać jak pięknie masz wykończone mieszkanie, jak ślicznie urządzone... wg mnie jak wstawisz dobre fotki - to zaraz tłumem zwalą sie do Ciebie czasopisma wnętrzarskie :yes: tylko w kuchni te przecierki i masywne uchwyty mi nie leżą, lecz poza tym masz pięęęęnieee lw, ja nie mieć porcelanowych klamek:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.09.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 lw, ja nie mieć porcelanowych klamek:no: Dopiero potem połapałam się, że ma je wyanna - obie Was przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Piękna sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Aniu, pomysł zdjęć na pierwszej stronie zacny. I nawet jakąś poprawę w Twoich fotkach widzę Widzisz, instrukcja nie gryzie Uwielbiam oglądać Twoje mieszkanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.09.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Garsija i Mariomili, Witam zatem serdecznie i oficjalnie Fiu fiu, Ilu, fotki pierwsza klasa, niemożebne... ale jeszcze troszkę, ociupinkę sie musisz podszkolić :lol2: Koty śmiesznie wyszły na zbliżeniach :P Vesi, No wiem, wiem, ale to przecież proces postępujący jest A Kocille to celebryci są. Nic tylko ustawki im w głowie. Zwłaszcza ten Mały sierściuch ma parcie na szkło. Moja droga, a tak poważnie, dopiero na porządnych fotkach widać jak pięknie masz wykończone mieszkanie, jak ślicznie urządzone... wg mnie jak wstawisz dobre fotki - to zaraz tłumem zwalą sie do Ciebie czasopisma wnętrzarskie :yes: Tak Vesi, oczywiście A ja wygryzę Rozenkową tylko w kuchni te przecierki i masywne uchwyty mi nie leżą, lecz poza tym masz pięęęęnieee Dziękować, ale ja by nie oddać przecierek i uchwytów lw, ja nie mieć porcelanowych klamek:no: Bo ma je Wyanna Dopiero potem połapałam się, że ma je wyanna - obie Was przepraszam IW Nie ma sprawy. Wyanna brała z tego samego sklepu co ja, bo miała namiar ode mnie Piękna sypialnia Diana, Bardzo mi miło to słyszeć, bo sypialnia budziła chyba najwięcej kontrowersji... zaraz po przecierkach i uchwytach w kuchni Aniu, pomysł zdjęć na pierwszej stronie zacny. Andzia, Senk ju I nawet jakąś poprawę w Twoich fotkach widzę Jakąś? :jawdrop: Widzisz, instrukcja nie gryzie Liczyłam na większą zachętę, bo naprawdę jest zawiła i długa... Uwielbiam oglądać Twoje mieszkanie! Dziękuję Łaskawco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 09.09.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ilu po raz kolejny napiszę,że masz talent:)piękne wnętrza,hol uwielbiam niezmiennie,klameczki są świetne,zapisałam sobie linki:)może kiedyś skorzystam,czekam na foteczki na pierwszej stronie,jakość w stosunku do poprzednich nie do porównania:)miłego popołudnia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Anulka, super fotorelacja:jawdrop::jawdrop: U Ciebie wszystko do siebie pasuje- oświetlenie świetnie dopełniło wnętrza:wiggle: Jest pięknie- dziękuję za cudowną ucztę dla duszy i oka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts