illusjon 09.09.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ilu po raz kolejny napiszę,że masz talent:)piękne wnętrza,hol uwielbiam niezmiennie, Aniu, a mnie niezmiennie ciesza takie opinie. Bardzo dziekuję za komplementy klameczki są świetne,zapisałam sobie linki:)może kiedyś skorzystam, Mogę o nich powiedzieć, że są bardzo solidnie i starannie wykonane. Są łatwe w utrzymaniu czystości. A ja się prezentują mogłaś zobaczyć sama. czekam na foteczki na pierwszej stronie,jakość w stosunku do poprzednich nie do porównania:)miłego popołudnia pozdrawiam Czeka mnie jeszcze opanowanie sztuki wstawiania dużych fotek, ale to już po urlopie. Póki co poprawiam swój "warsztat" fotograficzny Anulka, super fotorelacja:jawdrop::jawdrop: Aguś, Prawda, że widać DUŻĄ różnicę w jakości fotek U Ciebie wszystko do siebie pasuje- oświetlenie świetnie dopełniło wnętrza:wiggle: Takie było założenie, jeżeli Ty mówisz że tak jest, to pozostaje mi wierzyć, że osiągnęłam cel Jest pięknie- dziękuję za cudowną ucztę dla duszy i oka:hug: Agusiu kochana bardzo, bardzo Ci dziękuję. Szkoda tylko, że jak się kończy ten cały młyn z remontem związany, to i intensywność na FM spada. No ale taka jest kolej rzeczy. Tyle nowych osób z nowymi świetnymi pomysłami w międzyczasie pojawiło się na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A przecierki w kuchni też mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Szkoda tylko, że jak się kończy ten cały młyn z remontem związany, to i intensywność na FM spada. Aniu za szybko się urządziłaś :lol2: Napisz, czego Ci jeszcze brakuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.09.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A przecierki w kuchni też mi się podobają Diana, Dziękuję. One bardzo ładnie na "żywca" wyglądają. Niedobre dziewczyny, nie chcą tego przyznać Aniu za szybko się urządziłaś :lol2: Napisz, czego Ci jeszcze brakuje:) Aguś, Najwidoczniej. Ale za to teraz zanim powstanie galeria na pierwszej stronie będę wprawiała się w sztuce fotografii.. artystycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.09.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Wieczorkiem podjęłam próby obfocenia holu przy sztucznym świetle. Nie wiem po co mi aparat z instrukcją, kiedy zdjęcia wychodzą jak z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.09.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.09.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A co Ci się nie podoba w tych zdjęciach? Wg mnie są OK. Nawet tym razem, jeśli chodzi o ujęcia, lepiej Ci wyszły, są proste, nie przekoszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.09.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Iw, Poczekaj niech tu Narendil wpadnie, nie zostanie kamień na kamieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.09.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No i znowu musiałam sie przez ciebie zalogować. No cudny ten hol, uwielbiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Anulka, Senk ju Nie za ma co Jakąś? :jawdrop: Oj tam, oj tam. Zmiana na duży plus. Przekomarzam się I wchodzę Ci na ambicję, by były jeszcze lepsze. Liczyłam na większą zachętę, bo naprawdę jest zawiła i długa... W ramach nagrody i dalszej zachęty. Cały dla Ciebie: http://www.gotuj.pl/uploads/recipes/logo/thumbnails/gallery_200-tort-czekoladowy-jpg-1337942681-89.jpg Dziękuję Łaskawco Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Iw, Poczekaj niech tu Narendil wpadnie, nie zostanie kamień na kamieniu... [ATTACH=CONFIG]211235[/ATTACH] A Cię zaskoczę Uwielbiam te refleksy w Twoim korytarzu. Dobrze je uchwyciłaś. A zdjęcia naprawdę ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.09.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Aneczka, Chwilę mi nie było bo najpierw mi cukier skoczył ( ) a potem zemdlałam ze szczęścia po słowie "ładniejsze".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.09.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No i znowu musiałam sie przez ciebie zalogować. No cudny ten hol, uwielbiam !!!! mariomili Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Anulka, to ja już Cię więcej chwalić nie będę. Co masz biedaczko cierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.09.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Anulka, to ja już Cię więcej chwalić nie będę. Co masz biedaczko cierpieć Aneczka Ale takie ciacho w realu to bym wsunęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ill dawno mnie nie było... jak zawsze mnie zachwyca u Ciebie A koty bez problemu odnalazły kuwetę, i z niej od razu korzystały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 11.09.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Aniu przenieś się jeszcze z tym profesjonalnym sprzętem do łazienek poćwiczyć:)miłego dnia buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.09.2013 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ill dawno mnie nie było... jak zawsze mnie zachwyca u Ciebie A koty bez problemu odnalazły kuwetę, i z niej od razu korzystały? Arnika, I ja tutaj ostatnio rzadko bywam. Po remoncie tempo prac uległo drastycznemu spowolnieniu. Czekam jeszcze na narożnik. Muszę kupić stół i krzesła. Nie mam zasłon w oknach a nawet nie wybrałam jeszcze karniszy. Nie mam biurka w bibliotece i fotela, no i mnóstwa dodatków, które pomogą stworzyć nastrój. Co do Kotów i ich WC - wystarczyły niecałe 2 dni nauki i teraz korzystają z niej jakby całe życie miały własną łazienkę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.09.2013 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Aniu przenieś się jeszcze z tym profesjonalnym sprzętem do łazienek poćwiczyć:)miłego dnia buźka Aniu, Taki mam plan, ale łazienki mnie trochę przerażają. Póki co jakich ustawień bym nie użyła, łazienki zawsze wychodzą "pomarańczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.09.2013 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Od dzisiaj urlop. Mam nadzieję, że będziemy mieli lepszą pogodę niż w Warszawie. Strasznie dzisiaj jesiennie za oknem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts