narendil 12.09.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Anulka, wyjeżdżacie? Udanego wypoczynku w pełnym słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 12.09.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Aniu udanego urlopu Wam życzę,duzo słoneczka,jakie masz kinkiety w łazience?astor anton,czy massive brenna?bo są tak do siebie podobne...a myśle nad nimi do swojej łazienki,pozdrawiam buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.09.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Aniu w małej łazience ma Brennę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 12.09.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Oo ładne te kinkiety, czekam na relację z wycieczki, bo wakacje jeszcze przede mną, może Twoje mnie zainspirują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.09.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ach, na widok Twojego holu cudniastego jak zwykle aż mnie ściska. Jest wprost stworzony do fotografowania, nie ważne jakim sprzętem A co do pomarańczowych zdjęć. Masz Picasę na kompie? Czasem wystarczy kliknąć 'automatyczny kolor' i dziwny odcień znika. Niestety nie z każdą fotką daje radę. Bawcie się dobrze i wracaj do nas szybko. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.09.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Hej dziewuszki wróciłam. Ale czuję się jakby mi się wielka krzywda działa... Jeszcze 1,5 doby temu było tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.09.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Cześć Illu! Gdzie byłaś??? A tutaj kubeł zimnej wody na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.09.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Cześć Illu! Gdzie byłaś??? A tutaj kubeł zimnej wody na głowę Hej Iw, Byliśmy w Chorwacji. A kubeł na pewno jest zimny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 witam, chorwacja jak ja zazdroszczę, jakieś foteczki bendom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.09.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Reni, Tylko kilka i symbolicznie, bo strasznie mi szkoda, że już po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.09.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ilu, (u nas dziś słonko prawie jak na fotkach:D) Superowe zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.09.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dropku, Bo ja psze Pani, mam tylko problem ze zdjęciami robionymi wewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.09.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Oj tam, zaraz problem. Masz po prostu swój własny, niepowtarzalny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.09.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ania, jakie śliczne zdjęcia! Matko, ale bym gdzieś pojechała. A tu od poniedziałku podwójny sajgon się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.09.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Andzia, Co może sprawić przeczytanie instrukcji? Ale instrukcja działa tylko na zewnątrz Aneczka, my byliśmy tylko tydzień. Jeszcze kilka dni takich jak 2 ostatnie i będę musiała zdjęcia oglądać, żeby uwierzyć, że jakiś urlop był... U ciebie w domu przynajmniej coś ciągle się dzieje, a u mnie zastój od przeprowadzki. A najgorsze jest to, ze wcale nie mam więcej czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.09.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Anulka, wewnętrznie też działa Ostatnie zdjęcia domu były o niebo lepsze niż te pierwsze Idzie ku lepsiejszemu. Musisz dużo ćwiczyć, a my będziemy paść oczęta Twoimi wnętrzami. Jak tapicer? Czy przegapiłam? A najgorsze jest to, ze wcale nie mam więcej czasu... Gdzieś wyczytałam, że pomagasz remontowo koleżance. Wciągnęło, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.09.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Aneczka, Tapicer... Tapicera żona złamała rękę 2 dni przed naszym urlopem, a to starsi ludzie już są. Powiedziałam, że mi się nie pali, niech najpierw zoną się zajmie i dom jakoś ustawi, żeby funkcjonował, jak ona prawą rękę ma wyłączoną. W każdym razie, jakoś tam się ogarnęli przez te 2 tygodniu i pod koniec tego podobno już będę miała kanapę w domu. Remont koleżanki Może za dużo powiedziane. Umebluje sobie jak będzie chciała. Ja jej tylko rozplanowałam łazienki, salon i kuchnię. A, i oczywiście pomagam jej znaleźć właściwe oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 25.09.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Cudniaste foty, też tam chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.09.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Było też trochę przyrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.09.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Od razu mówię, że ten domeczek wśród drzew jest mój ... A raczej będzie, jak odłożę trochę kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts