agawi74 25.09.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Hej Anulka ale trafiłam:wiggle: Nawet nie zdążyłam życzyć Ci udanego urlopu, a Ty już wróciłaś Fotki CUDNE, do Chorwacji ciągle nam nie po drodze... Bardzo się cieszę, ze naładowałaś bateryjki:) no i czekam z niecierpliwością na kanapę:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.09.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Miłego, słonecznego i ciepłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 28.09.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aniu wzajemnie,foteczki super,fajnie,że urlop się udał,naładowałaś baterię to teraz ruszaj dalej z mieszkaniem,nie wolno Ci spocząć na laurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.09.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ania, Dubrownik i Plitvice....zawsze mogę tam wracać...nawet na zdjęciach ;) A zdjęcia tak piękne, że nawet Cię nie podejrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.09.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Aniu i Amtalku, Bardzo dziękuję Widziałyście w empiku te poduchy i wazony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.09.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Muszem jechac do empiku :lol: dzieki za info Aniu, Fotki urlopowe jakoś przegapiłam, więc teraz oczy nacieszyłam, śliczne są. O raju, jakbym sie tam teraz chciała teleportować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.09.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 świetne te wazony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.10.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dziewczynki, Dzisiaj o 7:15 panowie przywieźli narożnik do salonu. Nie zdążyłam obfocić, ale może wieczorkiem mi się uda. W sumie to stary narożnik (14-letni) z nowym obiciem. Ale póki co taki musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.10.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 nooo Ilu cieszymy się razem z Tobą Czekam na fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 01.10.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Fajne te poduchy, ale wazony już mi tak nie pasują. Chorwacja - to miejsce gdzie jeździ na wakacje 99% Słowaków, pięknie tam jest ale nam się marzy nasz polski Bałtyk. Dla tubylców jest to niepojęte jak można chciec pojechać na północ nad zimne morze, ale mój Słowak jest oczarowany Trójmiastem i klimatem który panuje nad morzem latem. No ale i tak zazdraszczam takich wakacji, we wrzesniu musiało tam byc bardzo przyjemnie. Illu piękne zdjęcia zrobiłaś swoim wnętrzam. Warto poświęcić trochę czasu żeby pokazać jakie piękne, zharmonizowane wnętrza stworzyłaś. Gratuluję! Czekamy na foteczki narożnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Anulka, Dzisiaj o 7:15 panowie przywieźli narożnik do salonu. Bombastycznie Ale, już mamy kolejny dzień.. może wieczorkiem mi się uda. A ta obietnica tyczyła się dnia wczorajszego No i co? Głupio Pani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ilu...ja też czekam na fotkinarożnika....dawaj:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.10.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Kobitki Kochane, Wczoraj był dzień dobroci i poszłam sobie na pourlopowe nawilżanie twarzy. Do domu wróciłam nawilżona, no i prawie nie widać jak się wysuszyłam w Chorwacji... Ale po wyjściu od kosmetyczki kumpelę spotkałam, więc do najbliższego CH (Arkadii) poszłyśmy sobie spacerkiem, bo to tylko od kosmetyczki 1 przystanek tramwajowy a wieczór fajny był i nawet ciepły... Tak się nagadałam ze zawiasy w szczękach mnie dzisiaj jeszcze bolą... No ale do domu wróciłam późno Krzysie jeszcze później... A przed obfoceniem mieliśmy podfilcować nóżki i złączyć obie kanapy (narożnik ma taki zaczep), zeby powstał narożnik. Ponieważ oboje byliśmy padnięci, to dopiero dzisiaj zrobię fotki, o ile znowu nie padnę bo w domu będę późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Dobra, dobra. Nie wykręcaj się. Rano mogłaś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.10.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Dobra, dobra. Nie wykręcaj się. Rano mogłaś zrobić Andzia, Rano trochę zaspałam... Ja mam rano długi rozbieg, a dzisiaj latałam jak pijana mucha po chałupie... A tak po prawdzie to jestem trochę przygnębiona jesienią i zakręcona tak, że każdą rzecz muszę robić 2-3 razy bo nie ogarniam sama siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Anuś, to może ja Ci Jakubka na jedną nockę podrzucę? Rozpędzisz się w try miga Wiem, wiem, że jednego już odchowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.10.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Kobitki, Jeszcze się trochę pożalę... Nie wiem co ja mam ostatnio, ale tylko po sklepach latam. I to żebym jeszcze coś z tego miała.... Czy Wy tez tak macie, że w sklepie strasznie Wam się coś podoba, a następnego dnia w domu zastanawiacie się co Wam strzeliło do głowy, żeby tą rzecz kupić.... W Royal Collection, na przyjmują zwrotów (bo już dawno by się ode mnie uwolnili) tylko robią wymiany na inne rzeczy ... Swoją drogą to spirala finansowa, bo nie można wymienić na tańsze... Dzisiaj idę z koleją rzeczą, za którą w weekend dałabym się pociąć... Nie wytrzymuję sama ze sobą... Musze z tym skończyć i zrobić szlaban na sklepy. Buty zedrę, nic nie kupie, tylko ofertę sklepów będę znała na pamięć... W kilku sklepach powieszą zaraz moje zdjęcie tej pani nie obsługujemy... Żeby chronić mnie przede mną sama dzisiaj idzie ze mną Krzysiek. Powiedział, że z tymi rzeczami co dzisiaj wyjdę ze sklepu (on mi doradzi) to już zostanę dopóki się nie podrą i koniec z wymianami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nie, Aneczka, ja mam inny problem. Mnie się nic nie podoba Wchodzę do sklepu, rozglądam się i już wiem, że wyjdę z niczym. Ale twardo przeglądam wieszaki. I tylko większy nerw mnie łapie. Nie ma znaczenia, czy to sieciówka czy ąę sklep. Nie wiem, co gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.10.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Andzia, Jak to? Ty taka szczuplutka? Przecież na Tobie każdy ciuch będzie fajnie wyglądał U mnie problem chyba ostatnio polega na tym, że ja nie szukam ciuchów tylko "maskownic"... A te cholerne lustra w sklepach wyszczuplają i jak się człowiek we własnym potem przejrzy to padaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Hej Ania, uwielbiam Cie czytać ale po kolei- hurra dla narożnikahttp://www.millan.net/minimations/smileys/hapydancsmil.gifhttp://www.millan.net/minimations/smileys/hapydancsmil.gif czekam na fotki:popcorn: RC to jeden z ulubionych sklepów mojego M- zawsze kupi tam fajne spodnie lub pasującą na długość koszulę (co nie jest wcale takie łatwe przy je go wzroście) Pierwsze słyszę, że nie przyjmują tam zwrotów? Może dlatego, że ja rzadko tam kupuję, a luby nigdy nic nie zwraca:lol2: Ja jak się na coś napalę, to odczekuję kilka dni, żeby przemyśleć i zwykle nie kupuję jednak. Chociaż wyjątki tez się zdarzają. Ostatnio wstąpiliśmy do dużego TK maxxa i o rety ile tam ludzi grzebało w ciuchach:jawdrop:to dopiero sztuka w takim tłumie coś upolować Szybko stamtąd wyszliśmy:D Trzymam kciuki z trafny wybór dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts