illusjon 17.10.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Zegar śliczny, cudeńko, mam identiko w kuchni a załaczników z abażurkami cosik nie widac, ale oblukałam na fb i ja bym wymieniła te od kinkietów, bo raz, że za malutkie do tych kinkietów, dwa - ja nie lubię złotego/zółtego środka w abażurach/lampach. Ale... Ty tu u-rządzisz Oddaj, oddaj - nie pasują. Hej Illusiu, kinkieciki ładne, ale faktycznie u mnie wyglądają na hmmm fioletowe... I to złoto u Ciebie nie pasuje:no: Jak możesz to oddaj, na pewno znajdziesz te właściwe:yes: zegar mam podobny:)tylko mój jest z czarną tarczą i metalową rączką,wygląda pięknie: D u mnie te abażurki na monitorze są fioletowe,a poza tym to chyba są trochę za małe,jakby za krótkie,na pewno znajdziesz coś innego... Vesi, Amtala, Agusiu i Aniu, Kinkiety oddałam i szukam dalej. W dodatku odkryłam (jaka bystra jestem) , że lampa w przedpokoju nie ma plisowanych abażurków tylko takie z cieniutkich sznureczków.... Jak tam pandorowe zakupy? Mnie luby sprezentował 6 charmsików:wave: A i tak ile jeszcze brakuje:bash: Aguś, Ja w sobotę miałam trochę rzeczy do załatwiania no i jak burza wpadłam do Tikeja. W niedzielę mieliśmy wyjść na spacer i obiad a przy okazji zahaczyć o Pandorę. A ja w niedzielę tak się podle czułam, że przeleżałam cały dzień na kanapie w salonie... Trudno. Będzie pewnie jeszcze nie raz taka okazja ... ps. Zegar śliczniutki:cool: Dziękować, też mi się podoba a bo zapomniałabym,co to za farba w korytarzu?jaki kolor?pozdrawiam Aniu, W całym mieszkaniu mam Fluggera. W przedpokoju jest kolor S 1000 N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.10.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ilutku zegar wypatrzyłaś fanastico!! Bardzo dobrze ,że kinkiety oddałaś ,nie pasowały...tez je oglądałam ,ale wkurzały mnie te złote środki ..W końcu kupiłam w Leroyu... niby mają być tymczasowo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.10.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ilutku zegar wypatrzyłaś fanastico!! Bardzo dobrze ,że kinkiety oddałaś ,nie pasowały...tez je oglądałam ,ale wkurzały mnie te złote środki ..W końcu kupiłam w Leroyu... niby mają być tymczasowo:D Beauty, Zegar bardzo mi się podoba, ale pewnie zanim zawiśnie to dużo wody w Wiśle upłynie ... Wiesz nabiera mocy Byłam w Liroju oblukać kinkiety, ale jedyne, które by mi pasowały są jeszcze mniejsze od tych z Almi Decor. Niestety wysokość idzie w parze z obwodem, a ja chciałabym takie na wys. 20 cm, a dołem na jakieś 15-18. Ale pewnie skończy się na 20x20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 20.10.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Aniu,a Madzię pytałaś,czy nie ma nic takiego co by Ci pasowało?czy tą farbę można kupić w markecie budowlanym,czy tylko w wybranych sklepach?buziaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 a mnie się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.10.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Beauty, Zegar bardzo mi się podoba, ale pewnie zanim zawiśnie to dużo wody w Wiśle upłynie ... Wiesz nabiera mocy U mnie dokładnie jest tak samo...z latrenkami to już w ogóle dałam czadu ,,,zawisły po roku leżenia w pudłach Byłam w Liroju oblukać kinkiety, ale jedyne, które by mi pasowały są jeszcze mniejsze od tych z Almi Decor. Niestety wysokość idzie w parze z obwodem, a ja chciałabym takie na wys. 20 cm, a dołem na jakieś 15-18. Ale pewnie skończy się na 20x20 Szukaj dalej ,na pewno trafisz na swój wymarzony...:Dlepiej trochę odczekać i powiesić ten docelowy niż jakieś prowizorium ,które po każdym spojrzeniu coraz bardziej działa frustrująco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.10.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Aniu,a Madzię pytałaś,czy nie ma nic takiego co by Ci pasowało? Aneczka, Ja sobie co tydzień powtarzam, że do sklepu Magdy albo Agnieszki podjadę i co sobota mi coś wypada. Chyba zatraciłam imiejętność dobrego zarządzania czasem czy tą farbę można kupić w markecie budowlanym,czy tylko w wybranych sklepach?buziaczek Ania, Flugger ma sklepy firmowe. Nie widziałam tych farb nigdzie indziej. a mnie się podobało Venuska, Bo one śliczne były, tylko coś mnie "gryzły" U mnie dokładnie jest tak samo...z latrenkami to już w ogóle dałam czadu ,,,zawisły po roku leżenia w pudłach Szukaj dalej ,na pewno trafisz na swój wymarzony... lepiej trochę odczekać i powiesić ten docelowy niż jakieś prowizorium ,które po każdym spojrzeniu coraz bardziej działa frustrująco:) Beauty, Całe szczęście, że to nie jest rzecz pierwszej potrzeby. Zaczęłam z K poruszać sprawę krzeseł i mam nadzieję, że po świętach uda mi się złożyć zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Hej Anulka, szkoda, ze nie skorzystałaś z pandorowej okazji, ale na pewno będa jeszcze promocje:yes: Mam nadzieję, ze już czujesz się dobrze:hug: W listopadzie w Klifie ma być noc zakupów- w pandorze też, więc już się szykuj Znajdziesz nowe abażurki, nie martw się Udanego tygodnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 helloł a gdzie ty się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 10.11.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 hej a co tu taka cisza?wszystko w porządku?pozdrawiam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Wpadłam buziaki zostawić.. I w/g mnie abażurki granatowe.. ale teraz granat modny w tym sezonie .... podobno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.11.2013 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Hej Ilutku! Dawno mnie nie było... Czaderski nabyłaś zegar Zawsze gdy widzę takie żałuję, że do mnie są za eleganckie Abażurki faktycznie trochę małe. I tak się trochę komplecikowo zrobiło razem z żyrandolem. Już jestem ciekawa jakie w zamian znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.11.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Hej Anulka, szkoda, ze nie skorzystałaś z pandorowej okazji, ale na pewno będa jeszcze promocje:yes: Mam nadzieję, ze już czujesz się dobrze:hug: W listopadzie w Klifie ma być noc zakupów- w pandorze też, więc już się szykuj Znajdziesz nowe abażurki, nie martw się Udanego tygodnia:hug: Cześć Aguś, Ale dawno temu u mnie byłaś a ja dopiero teraz czytam. Promocje będą na pewno, byle by kasa była, bo ostatnio kończy się na tym, że idę do galerii kupić coś dla siebie a wygodzę z kolejnym pierdoletm do domu Teraz jak co roku ozdoby świąteczne.... Jakbyśmy ich mało mieli... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.11.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 helloł a gdzie ty się podziewasz? hej a co tu taka cisza?wszystko w porządku?pozdrawiam buziaki Wpadłam buziaki zostawić.. I w/g mnie abażurki granatowe.. ale teraz granat modny w tym sezonie .... podobno;) Hej Ilutku! Dawno mnie nie było... Czaderski nabyłaś zegar Zawsze gdy widzę takie żałuję, że do mnie są za eleganckie Abażurki faktycznie trochę małe. I tak się trochę komplecikowo zrobiło razem z żyrandolem. Już jestem ciekawa jakie w zamian znajdziesz Hej Reni, Ania, Arnika i Dropku, Ostatnio rzadko tu zaglądam, właściwie to odpisuję tylko na maile. Pewnie głównie dlatego, że nie mam czego tu pokazywać. Miałam zrobić galerię na pierwszą stronę, ale teraz powstaje tyle nowych fajnych wątków, że nie wiem czy jest sens ten mój na siłę reanimować. Poza tym to moje mieszkanie wciąż nie jest urządzone tak jak powinno, więc robienie galerii jest bez sensu. A może to tylko przesilenie jesienne? Niemniej czuję się tak jakbym wypadła z obiegu. W tym czasie tyle się tu działo, tylu nowych ludzi przybyło, że trudno mi nadążyć i nadrobić nawet te najbardziej znane mi wątki. Strasznie mi miło, że mnie odwiedziłyście. Bardzo to miłe dziękuję. Może jeszcze przemyślę sprawę i jak trochę nazbieram "mocy" to wrócę? Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.11.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Cześć W ramach nabierania przez Ciebie mocy, melduję, że dzięki TOBIE moje podłogi niedługo zaczną nabierać kształtu, bowiem to TY zaraziłaś mnie Vivesami-dywanikami. Bez CIEBIE nie zrealizowałabym wizji plytek cementowych, bez użycia płytek cementowych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 11.11.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Miałam zrobić galerię na pierwszą stronę, ale teraz powstaje tyle nowych fajnych wątków, że nie wiem czy jest sens ten mój na siłę reanimować. Poza tym to moje mieszkanie wciąż nie jest urządzone tak jak powinno, więc robienie galerii jest bez sensu. A może to tylko przesilenie jesienne? Żartujesz??? Przyjmuję wytłumaczenie o przesileniu jesiennym i proszę, nie odchodź Mam garstkę wątków, które obserwuję, bo mnie inspirują. W tej garstce jest także Twój wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.11.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Aniu, Twój wątek nie potrzebuje reanimacji, on jest ciągle żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.11.2013 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Cześć W ramach nabierania przez Ciebie mocy, melduję, że dzięki TOBIE moje podłogi niedługo zaczną nabierać kształtu, bowiem to TY zaraziłaś mnie Vivesami-dywanikami. Bez CIEBIE nie zrealizowałabym wizji plytek cementowych, bez użycia płytek cementowych ! Dorotka Widziałam jakiś czas temu jak dzielnie wykończeniówka posuwa się na przód. Nie zazdroszczę wyboru drzwi, mnie się zawsze podobają wszystkie Jak to miło usłyszeć, że chociaż odrobinę mój pomysł komuś pomógł czy zainspirował. Nawet nie wiesz Kochana jak dzisiaj potrzebowałam takie słowa usłyszeć. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.11.2013 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Żartujesz??? Przyjmuję wytłumaczenie o przesileniu jesiennym i proszę, nie odchodź Mam garstkę wątków, które obserwuję, bo mnie inspirują. W tej garstce jest także Twój wątek. Iw, Bardzo dziękuję. To zawsze jest dla mnie ogromne wyróżnienie. Tyle jest ciekawych wątków. Właściwie każdy jeden jest wyjątkowy. To zaszczyt być w gronie Twoich wybranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.11.2013 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Aniu, Twój wątek nie potrzebuje reanimacji, on jest ciągle żywy Dropku, A Ty jesteś dla mnie jak zawsze bardzo łaskawa. Ale u mnie teraz jest marazm. Może jednak zabiorę się za galerię? Tylko niech mi dół, chandra i przesilenie przejdą Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts