diana_teresa 22.11.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ale świetne inspiracje ja jestem maniaczką świąteczną naprawdę, a Ty wspaniałości kupiłaś ach te lampiony cudownePs odpisałam na wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.11.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ilutku,,,,co do tej mojej odsłony:D bo ty tak często tu ostatnio bywasz, że nawet nie widziałaś zmiany:D A ja sobie zapodałam trochę włoskiego słońca, żeby przetrwać jesień i zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.11.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ilu przejrzałam Twoje świąteczne inspiracje.... cudne są Najbardziej spodobał mi się konik na biegunach, sama mam słabość do takich koników... ten którego pokazałaś jest na mojej liście "chciejstw" Marzy mi się też karuzela - pozytywka... Na razie mam jednego konika ... ale na pewno kiedyś będzie ich więcej... tylko zawsze są ważniejsze wydatki... Mój konik jest taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 23.11.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 lubię dekorować na święta! Strasznie mi się spodobały inspiracje z pływającymi świeczkami - o np. takie - ale nie widziałam ładnego stroika z którego mogłabym wyciąć odpowiedniej wielkości "jagody" (faktycznych żurawin to mi szkoda, a z publicznych krzaków trochę wstyd wycinać swoją drogą, myślicie że takie żywe gałązki długo by w wodzie wytrzymały? więc chyba koniec końców dokupię bombek i zrobię tak ps- to też może wyjść fajnie Illu, a polecasz jakiś sklep stacjonarny ze świecami ledowymi, żeby zobaczyć jak to wygląda? ja dziś w kilku byłam, ale nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.11.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Witam się niedzielnie Bardzo spodobały mi sie te kieliszki odwrócone .Szybko,prosto i pomysłowo. Na pewno coś takiego będzie u mnie na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
earweena 25.11.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ilusjon, prześledziłam twój cały wątek, bardzo mi sie podoba twój pomysł ma wnętrza, nie ukrywam, że chciałabym sie trochę inspirować, jeśli nie masz nic naprzeciw;) Mam pytanie - jak się sprawdza u Ciebie ta podłoga z białych kafli i dywaniki w przedpokoju i korytarzu? Wygląda ślicznie, ale czy nie jest trudne w utrzymaniu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 25.11.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Hmm świece na pilota, czego to ludzie nie wymyślą, ale jeśli faktycznie tak imitują prawdziwe, to chyba też się skuszę. Fajne inspiracje świąteczne Illu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.11.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ale świetne inspiracje ja jestem maniaczką świąteczną naprawdę, a Ty wspaniałości kupiłaś ach te lampiony cudowne Ps odpisałam na wiadomość Diana, Dziękuję. Ja też odpisałam. Może się jeszcze koleżanka dołączy. Ilu przejrzałam Twoje świąteczne inspiracje.... cudne są Najbardziej spodobał mi się konik na biegunach, sama mam słabość do takich koników... ten którego pokazałaś jest na mojej liście "chciejstw" Marzy mi się też karuzela - pozytywka... Na razie mam jednego konika ... ale na pewno kiedyś będzie ich więcej... tylko zawsze są ważniejsze wydatki... Mój konik jest taki [ATTACH=CONFIG]226103[/ATTACH] Mugatko, Ja co roku powtarzam sobie, że starczy ozdób i tak ich wszystkich juz od kilku lat nie wykorzystuję ale muszę na BN zawsze cos nowego kupić. No chociaż drobiazg Śliczny konik. U mnie też by pasował lubię dekorować na święta! Strasznie mi się spodobały inspiracje z pływającymi świeczkami - o np. takie - ale nie widziałam ładnego stroika z którego mogłabym wyciąć odpowiedniej wielkości "jagody" (faktycznych żurawin to mi szkoda, a z publicznych krzaków trochę wstyd wycinać swoją drogą, myślicie że takie żywe gałązki długo by w wodzie wytrzymały? więc chyba koniec końców dokupię bombek i zrobię tak ps- to też może wyjść fajnie Illu, a polecasz jakiś sklep stacjonarny ze świecami ledowymi, żeby zobaczyć jak to wygląda? ja dziś w kilku byłam, ale nie widziałam. Wiwik, Te te pływające stroiki mi się podobają, ale nie wiem czy koty zdzierżą tyle atrakcji. Widziałam świece w Almi Decor, ale szczerze mówiąc chociaż są starannie wykonane, to jest wrażenie, że świeca świeci się po środku swojej wysokości a nie tam gdzie knot... Zastanawiam się czy ryzykowac i zamawiać z internetu? Może te niskie do stroików płaskich? Myślę cały czas... Witam się niedzielnie Bardzo spodobały mi sie te kieliszki odwrócone .Szybko,prosto i pomysłowo. Na pewno coś takiego będzie u mnie na Święta Aniqa, Ciesze się, że mogłam coś podpowiedzieć. Ja też szukam czegoś ładnego i prostego bo nie mam takich zdolności jak Mugatka, Diana, Narendil czy Czaplanka Hmm świece na pilota, czego to ludzie nie wymyślą, ale jeśli faktycznie tak imitują prawdziwe, to chyba też się skuszę. Fajne inspiracje świąteczne Illu. Pendraczku, Okazało się, że nie jesteśmy na bieżąco z trendami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.11.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ilutku,,,,co do tej mojej odsłony:D bo ty tak często tu ostatnio bywasz, że nawet nie widziałaś zmiany:D A ja sobie zapodałam trochę włoskiego słońca, żeby przetrwać jesień i zimę Boguś, Ty kokietko... Każde Twoje zdjęcie budzi moją zazdrość Może lepiej, że wpadam tu raz na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.11.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ilusjon, prześledziłam twój cały wątek, bardzo mi sie podoba twój pomysł ma wnętrza, nie ukrywam, że chciałabym sie trochę inspirować, jeśli nie masz nic naprzeciw;) Mam pytanie - jak się sprawdza u Ciebie ta podłoga z białych kafli i dywaniki w przedpokoju i korytarzu? Wygląda ślicznie, ale czy nie jest trudne w utrzymaniu? Pozdrawiam earweena, Serdecznie witam na moim wątku Prześledziłaś mój watek No to dzielna jesteś Powiem Ci, że cieszę się, że jasną podłogę położyłam tylko w łazienkach, bo niestety troche się brudzi. Gdybym miała ją w kuchni, to chyba nie oderwałabym się od mopa. Natomiast dywaniki sprawiają się rewelacyjnie. Przez to, że mają wzorek naprawdę na nich niewiele widać. Mam 2 koty i w poprzednim mieszkaniu na ciemnej podłodze zawsze drażnił mnie żwirek wynoszony na łapkach z kuwet. Jasne, że teraz też jest, i też muszę zamiatać, ale go nie widać. Dywaniki polecam Jeżeli tylko będziesz miała pytania - pisz, z chęcią pomogę w miarę możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.11.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ilu przejrzałam Twoje świąteczne inspiracje.... cudne są Najbardziej spodobał mi się konik na biegunach, sama mam słabość do takich koników... ten którego pokazałaś jest na mojej liście "chciejstw" Marzy mi się też karuzela - pozytywka... Na razie mam jednego konika ... ale na pewno kiedyś będzie ich więcej... tylko zawsze są ważniejsze wydatki... Mój konik jest taki [ATTACH=CONFIG]226103[/ATTACH] Mugatka, Zobaczyłam koniki na allegro i przyniosłam dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 28.11.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Pendraczku, Okazało się, że nie jesteśmy na bieżąco z trendami To fakt Illu, ja na prawdę jestem do tyłu za nowościami, a szczególnie elektronicznymi, nawet zwykły tablet to dla mnie nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Widzę, że zaraza tikejowa i Ciebie dopadła na całego, ten sklep powinien nam dać karty stałego klienta z co najmniej 50% upustem Ja już pytałam Panie kilka razy przy kasie czy nie da się nic w tej sprawie zrobić szkoda tylko że mam do tikeja tak daleko, chociaż może to i lepiej, bo bym chyba dom w tk maxx zamieniła mocno przy tym uszczuplając konto., a tak przynajmniej odległość mnie ogranicza A mój mąż żałuje że ja mam tak blisko ---------------------------------------------------------------------- Aniu gdzie Ty te lampki ledowe wynalazłaś? One dobre nie tylko na koty ale i małe dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.11.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ja już pytałam Panie kilka razy przy kasie czy nie da się nic w tej sprawie zrobić A mój mąż żałuje że ja mam tak blisko Aga, Nic nie mów... Ja byłam tylko na oficjalnym otwarciu pierwszego Tikeja w Warszawie, bo przyjaciółka jednej mojej znajomej była odpowiedzialna za budowę sieci Tikejów w Polsce a potem nie chodziłam tyle lat ... A teraz to co weekend czuje potrzebę ---------------------------------------------------------------------- Aniu gdzie Ty te lampki ledowe wynalazłaś? One dobre nie tylko na koty ale i małe dzieci Aga, Ja w końcu zdecydowałam się świece z Tchibo. Nie mają w środku knota tylko małą lampkę. Jest ona jednak na tyle głęboko schowana, że w ogóle nie przeszkadza. Świeci pięknie migotliwym naturalnym światłem. Kupiłam 1 opakowanie białych na pilota, a także opakowanie czerwonych, nie na pilota, ale za to można je gasić dmuchnięciem jak prawdziwe świece Planuję zrobić 2 stroiki z świątecznych wieńców z 2 białymi świecami i jedną czerwoną. Oglądałam świece w Almi Decor. Tamte zamiast lampki maja leciutko żarzący się knot, niestety bardziej jakby "świeci się" świeca w połowie swojej długości, jakby lampka była w środku świecy. Nie podobał mi się efekt jakie świece dawały. Te z Tchibo gorąco polecam Nie sprawiają wrażenie "podróby" prawdziwej świecy, bo efekt palenia się do złudzenia przypomina naturalny płomień i są z prawdziwego wosku. Idealne dla ciekawskich kotów i dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.11.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 [ATTACH=CONFIG]225951[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225952[/ATTACH] Ale cudowne ........ Ja z moimi kotami nigdy nie miałam problemów ze świeczkami... (może nie są zainteresowane ?). A bardzo czesto palę woski yankee candle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.11.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ale cudowne ........ Ja z moimi kotami nigdy nie miałam problemów ze świeczkami... (może nie są zainteresowane ?). A bardzo czesto palę woski yankee candle.... Mirela, Moje niby też są grzeczne, zwłaszcza starsza Ziuta, ale Mały musi najpierw wszystko sprawdzić, a dopiero potem jest grzeczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.11.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 wiesz co, moje też wszedzie włażą .... np na wąski na 10 cm okap pod samym sufitem.. ale ognia jakoś się gadziny boją. No chyba żeby ogonem machnęły .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.11.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Mugatka, Zobaczyłam koniki na allegro i przyniosłam dla Ciebie [ATTACH=CONFIG]227252[/ATTACH] Dzięki Ilu, ja teraz szukam bardziej świątecznego konika...bo ten który pokazałam stoi w salonie cały rok ... a chciałabym jeszcze drugiego, którego wyciągam tylko na święta ...ehhh tyle rzeczy bym chciała ale zdecydowanie muszę przystopować bo święta za pasem i kilkanaście prezentów do kupienia dla bliskich ... Świece z Tchibo które pokazałaś są cudne ... ten sweterkowy wzór ... chyba muszę M. namówić .... koniki są w stałej sprzedaży ale obawiam się że tych świec zaraz nie będzie .... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 29.11.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Aniu trochę mobilizacji i jakie efekty:wiggle: inspirację świąteczne bardzo fajnie,ta z kieliszkami super,chociaż przy mojej córce,która cały czas tylko patrzy co by mogła wziąśc do buzi albo zrzucić to nie wiem,czy bym się pokusiła...w ogóle to zastanawiam się czy jest sens ubierać choinkę bo chyba bym musiała ją cały czas pilnować żeby coś nie zbroiła;)fajne te świeczki,dla małych dzieci super pomysł i nie śmierdzą po zgaszniu jak zwykłe:)pozdrawiam miłego wieczoru: Bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 02.12.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 witam ilusion czy ja dobrze pamiętam ,ze masz u siebie w saolnie Żyrandol Pimlico PM6 PN ? chciałam zobaczyć sobie te lampy na zdjęciu real nie katalogowym , może pamiętasz na której stronie masz fotki? pozdrawiam frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts