illusjon 04.12.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Mirela, Papier w pepitkę kupiłam w sklepie spożywczym w miasteczku Brodnica, jak byłam u rodziny na wszystkich świętych. Przypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.12.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 I jeszcze taki różności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.12.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 I jeszcze trochę prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.12.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.12.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Chyba, że ktoś woli kolorowy zawrót głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ten sznurek konopny - mniam . Ostatnio taką mega rolke nabyłam . Mnie się jeszcze podoba pakowanie w czarno-białe gazety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.12.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Czarno-białe to dla mnie trochę smutne, ale czarno-złote zaczynają mi się podobać. Może w przyszłym roku? Papiery w nuty też są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.12.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.12.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Przyszłam podglądnąć co słychać w ślicznym apartamencie a tutaj już zaawansowana świąteczna atmosfera - pięknie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 04.12.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Aniu i znów piękne inspirację:)pozdrawiam i życzę miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.12.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Przyszłam podglądnąć co słychać w ślicznym apartamencie a tutaj już zaawansowana świąteczna atmosfera - pięknie jak zwykle Aniu i znów piękne inspirację:)pozdrawiam i życzę miłego wieczoru Tutli i Aniu, Dziękuję Kochane Postanowiłam upiec pierniki. Pierwszy raz w życiu (ale tego nie muszę dodawać) Znalazłam i kupiłam bardzo fajne wykrawaczki do pierników. Właśnie doszły i muszę powiedzieć, że są super wykonane. Ceny też mają bardzo atrakcyjne WYKRAWACZKI DO PIERNIKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.12.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Cześć Ilu widzę że u Ciebie temat pakowania prezentów i cudne inspiracje Też mam na tym punkcie małego bzika. W zeszłym troku zakupiłam zamiast świątecznych papierów - dwie rolki papierowych tapet w groszki U mnie gościła czerwień i ta srebrna ... prezenty wyglądały ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.12.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Cześć Ilu widzę że u Ciebie temat pakowania prezentów i cudne inspiracje Też mam na tym punkcie małego bzika. W zeszłym troku zakupiłam zamiast świątecznych papierów - dwie rolki papierowych tapet w groszki U mnie gościła czerwień i ta srebrna ... prezenty wyglądały ślicznie [ATTACH=CONFIG]228933[/ATTACH] Hej Mugatka, O widzisz, a o tapetach nie pomyślałam. Rewelacyjny pomysł Muszę zrobić rozeznanie A te tapety kupowałaś w sklepie stacjonarnym czy przez net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.12.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 przez neta ale myślę że w każdym LM znajdziesz coś co Ci podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.12.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hej, Illu, jakie piękne inspiracje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ilusion - ale na Twojej jakiejś inspiracji była własnie tapeta biała z wytłoczonymi... chyba kwiatami i czarna kokarda. Też zgapiłam w tym roku ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.12.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 przez neta ale myślę że w każdym LM znajdziesz coś co Ci podpasuje Mugatka, Jak nic W sobotę będę w LM to popatrzę Hej, Illu, jakie piękne inspiracje! IW, Dziękuję. Fajnie, że Ci się spodobały. Wiem sama po sobie, ze podpowiedzi nigdy dosyć Hej! Wczoraj był kurier i mam swoje świeczki z Tchibo Jestem nimi zachwycona Są super Atena, Dziękuję za info. Super, że też Tobie świece przypadły do gustu. Bałam się trochę, czy nie wsadzam Cię "na minę"... Wiadomo, różnym ludziom różne rzeczy się podobają ilusion - ale na Twojej jakiejś inspiracji była własnie tapeta biała z wytłoczonymi... chyba kwiatami i czarna kokarda. Też zgapiłam w tym roku ten pomysł Mirela, No faktycznie. Tyle tych inspiracji, że zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.12.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Udekorowalas juz chatke? Ciekawa jestem co wymyslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.12.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Udekorowalas juz chatke? Ciekawa jestem co wymyslisz Mariomili, Nie, jeszcze nie. U mnie jest już wielopokoleniowa tradycja, że rozpoczyna się dekorowanie domu od ubierania choinki dzień przed wigilią tak ok. 17:00 Potem dopiero pojawiają się pozostałe dekoracje. Dzisiaj święta nie bardzo już przypominają te w domu mojej babci, więc chociaż tę tradycję kultywuję. Wczoraj natomiast dotarły do mnie poduchy w jelenie od Diany. Jestem nimi zachwycona. Wyglądają fantastycznie, dużo lepiej niż na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.12.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie pochwaliłam się jeszcze poduszkami od Diany. Oto one. Jeszcze na parapecie, ale mogę sobie na nie patrzeć z kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts