illusjon 31.12.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Marzeń o które warto walczyć, radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2014, oby nie był gorszy od minionego życzy Illusjon z Rodziną PS Szampańskiego Sylwestra oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 31.12.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://www.infloral.pl/murator/zyczenia2014.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 01.01.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 http://imageshack.us/a/img23/5527/7xg0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Witam w Nowym Roku. Serdecznie dziękuje za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.01.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Illusjon Ty to masz oko co wejdę na Pinteresta to kolejne piękne zdjęcia przypinasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2014 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Diana, Dzięki i zapraszam Pochwal się, czy już myślisz o wielkanocnych ozdobach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2014 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Na prośbę Gosi zamieszczam zbliżenia drzwi. Gosiu, nie wiem czy coś Ci to da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2014 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2014 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2014 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2014 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.01.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Diana, Dzięki i zapraszam Pochwal się, czy już myślisz o wielkanocnych ozdobach? Właśnie zrobiłam 3 szablony królików, pewnie że myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 08.01.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Właśnie zrobiłam 3 szablony królików, pewnie że myślę ha, to Cię nie muszę spamować z tym samym pytaniem może powinnaś jakiś katalog założyć szkoda tylko że tak daleko do tych kolejnych świąt - prawie cztery miesiące, echhhh Illu, jak koty przetrwały Sylwestra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 15.01.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ilu, gdzie robiłaś drzwi? Podesłałabyś namiar na priv, plissss:rolleyes:najlepiej z orientacyjną ceną jak to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FSOPOLONEZ 15.01.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Angielski styl kolonialny, ale ze smakiem czyli bez przepychu jest fajny, ale wszystko zalezy od aranżacji i budżetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Właśnie zrobiłam 3 szablony królików, pewnie że myślę Diana, Oj to muszę obserwować. Królików nigdy dosyć Illu, jak koty przetrwały Sylwestra? Wiwik, Dziękuję dobrze. Zostawiliśmy im włączony telewizor w salonie i ipoda w łazience z nastawionym w pętlę Bachem (najcichsze miejsce w domu) do tego w łazience znalazły się miseczki, kocyki i nawet 1 świeca ledowa, więc uważam, ze impreza była udana Ilu, gdzie robiłaś drzwi? Podesłałabyś namiar na priv, plissss:rolleyes: najlepiej z orientacyjną ceną jak to nie problem Domi, Zaraz wyślę, tylko odgrzebię Angielski styl kolonialny, ale ze smakiem czyli bez przepychu jest fajny, ale wszystko zalezy od aranżacji i budżetu FSOPOLONEZ, Zgadzam się, ale po Twojej wypowiedzi nie wiem czy: mi się udało, prawie udało, raczej nie udało, zdecydowanie nie udało osiągnąć efekt A tak w ogóle to chyba jesteś u mnie pierwszy raz? Witam serdecznie i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2014 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Na prośbę Gosi zamieszczam wymiary drzwi. Znalazłam podobne do moich i na nich rozrysowałam wymiary. Mam nadzieję, że są czytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 18.01.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 illusjon, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.01.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Zgadzam się, ale po Twojej wypowiedzi nie wiem czy: mi się udało, prawie udało, raczej nie udało, zdecydowanie nie udało osiągnąć efekt Dobre, dobre Moim zdaniem pkt 1 - mi się udało tzn, Tobie sie dało nie wiem czy to kolonialny, ale angielski jak najbardziej Illu, po mistrzowsku obfociłaś te drzwi, swoja droga, piękne drzwi, widać teraz ile one mają frezów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 19.01.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 rany...tymi drzwiami to ja będe się chyba zachwycać do śmierci:)chce...no muszę je mieć ha ha one u Ciebie mają chyba niestandardową wysokość,melduję,że nawet jak nie piszę to zaglądam:)pozdrawiam buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts