illusjon 03.02.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ahhhh hol jest cudowny Może i każdy mieć może Ale nie zmienia to faktu, że ten Twój jest piękny. Od czasów pierwszego Twojego postu o vivesach zakochałam się w nich bez pamięci Diana & Dorka, dziękuję Kochane, Powiem Wam, że nie żałuję tych dywaników. Raz że wpisały się w wystrój mieszkania a 2 to, że na nich niewiele widać, a chyba dla każdej "gospodyni" ważne jest, że nie musi cały czas na miotle latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.02.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Serio nic nie widać?! Bo mnie się właśnie wydawało, że na takich płytkach to bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.02.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Piękny 8) Nie bądź taka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.02.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ja nabyłam jedne vivesy do łazienki i wg mnie trochę niestety widać, Dlatego mimo planów nie zdecyduję się na 'monocolor' w innym pomieszczeniu, choć planowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.02.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dziewczyny, Ja nie mówię o Vivesach w łazienkach tylko o dywanikach w holu. Na dywanikach niewiele widać. Niestety podłoga w łazienkach jest dużo bardziej wymagająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.02.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ja mam jasne włosy, ale jak była u mnie bratowa, to każdy włos było widać. No a jak jeszcze dzieciom woda po łapkach pociekła i weszły w nią kapciami, to łazienka wyglądała, jakby od tygodnia sprzątana nie była. Jasne Vivesy do łazienki przy małych dzieciach albo większych zwierzakach oznacza ciągłe jeżdżenie na szmacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.02.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dlatego ja mam Comillasy, mają opętańczy wzorek, na którym nawet jak coś widać, a widać, to udaję, że nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.02.2014 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dlatego ja mam Comillasy, mają opętańczy wzorek, na którym nawet jak coś widać, a widać, to udaję, że nie widać Dorka, Dokładnie, grunt to opanować sztukę patrzeć i nie widzieć Ale te Comillasy piękne. Pokaż jak wyglądają u Ciebie. Boziu, już się w nich zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.02.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mam chwilowo jedno jedyne marne zdjęcie: http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/P1100604_zps186c980c.jpg Comilaski to te kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.02.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dorka byłam u Ciebie i tych Comillasów jak na lekarstwo. Nie mogłam się pozachwycać. Ale za to Vivesy na kominie za koza :jawdrop: REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.02.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mam chwilowo jedno jedyne marne zdjęcie: http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/P1100604_zps186c980c.jpg Comilaski to te kolorowe No wiem, byłam widziałam i mi mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.02.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mam jeszcze kilka miejsc na oku i obawiam się, że przesadzę. Ale ten domek (mój) ma iść w stronę lekkiego rusticu i kolorowego obłędu. Może nie przedobrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.02.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dorotka, Pstryknij szersze kadry i pokaż. Świetne te Twoje pomysły na vivesy są. Zapoczątkujesz nową erę vivesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.02.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No właśnie na te szersze kadry muszę jeszcze miesiąć poczekać. W innym wypadku mój dziennik składałby się z samych vivesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.02.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No właśnie na te szersze kadry muszę jeszcze miesiąć poczekać. W innym wypadku mój dziennik składałby się z samych vivesów W takim razie cierpliwie czekam i już się cieszę na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Muszę faktycznie zrobić porządne zdjęcia i wrzucić na początek watki Biblioteka raz jeszcze (stare zdjęcia - z czerwca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 05.02.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 O mamuniu! Ależ mebel! Cudo! :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.02.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Cudna ta Twoja biblioteka, zazdaszczam takiego miejsca w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2014 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 O mamuniu! Ależ mebel! Cudo! :jawdrop: IW, Dziękuję bardzo , biblioteka to moje ulubione miejsce w domu Cudna ta Twoja biblioteka, zazdaszczam takiego miejsca w domu Mugatka, Faktycznie kawał mebla Ta widoczna na zdjęciach ma wymiary ok 2,80 x 4,10. Naprzeciwko niej stoi o połową mniejsza (ok. 2,80 x 2,10) zabudowana do wys. 80 cm. Pośrodku ma 3 szuflady a po ich bokach podwójne drzwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts