Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wpadłam się przywitać i życzyć miłego tygodnia.

Pochwalę się też, że w sobotę zamówiłam krzesła do salonu i puf do holu, a dzisiaj zamówiłam stół :D

Krzesła będę miała takie jak u Karolka i Admmete (Aga pokażę Twoje krzesło, mam nadzieję, że mi wybaczysz :D )

MEBLE RADOMSKO numer A 94_16.jpgStoł_eklektyczny.jpgStoł_eklektyczny i krzeslo.jpg

Puf w holu będzie firmy Modalto. Może tu nie wygląda szczególnie ale mnie się podoba.

Wymiary siedziska ma 75 x 80 i po zdjęciu "fartucha" można go rozłożyć i mieć 1 miejsce do spania więcej, a to ważne dla mnie jak zapraszam rodzinę na większe zjazdy :D

Obicie będzie takie śliwkowe tylko mniej błyszczące, ale nie mogę teraz znaleźć nic bardziej podobnego :D

puf_modalto.jpgyork6_fiolet.jpg

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Ilutku! :)

Twój hol chyba nigdy nie przestanie robić na mnie wrażenia

Nie lubię swojego wiatrołapu ze względu na to, że jest wąski, ale gdyby wyglądał tak okazale to chyba bym lubiła :)

Potwierdzam, że białe oktagony są uciążliwe dla osób o ciemnych włosach. U mnie to właśnie one są największym utrapieniem, już nawet nie chlapanie, bo jakoś udaje nam się korzystać bez chlapania. Ale przyznam, że mimo upływu czasu nadal patrzy się na nie miło :)

Vesi,

ja mam bardzo jasny hol szaro - biały, więc śliwka trochę zamiesza.

A puf jak puf. Słusznie to ujęłaś, ale ja mam jakiś przesyt "ławeczek".

Chociaż są piękne :rolleyes:

Musiałabym mieć na giętych nóżkach a takich bym nie przeżyła, a nowoczesna (chromowana) u mnie się nie wpasuje.

A puf przez to, że ma fartuch wpasuje się w lekko angielski styl :D

york6_fiolet.jpg

A na krzesła planuję obicie takie jak na kanapę w salonie.

Kolor w salonie oczywiście chcę wprowadzić (pudrowa śliwka lub pudrowy bakłażan), ale w dodatkach (np. poduchy) i zasłonach.

Kolor kanapy i krzeseł to ciekawy odcień beżu ze srebrnym przebłyskiem z odrobina pudrowego różu :lol2:

DSCN0869_a_kolor_2.jpg

No niestety Majeczka,

Pewnie większość wątków to czeka.

Są takie watki bardziej "towarzyskie" i one jakoś się trzymają, bo jak nie ma o czym to o wszystkim, aż znowu coś się nowego urodzi.

U mnie teraz trochę nowych rzeczy się pojawi, ale jeszcze trochę i też ten wątek będzie się powoli pewnie zamykał :(

Bo o czym mam pisać, a miejscem spotkań "różnotematycznych" nigdy nie był :(

Dobrze by było, żeby jednak dziewczyny informowały, że kończą udzielanie się na forum, bo ja zawsze mam jakieś złe przeczucia i martwię się. bezradny ram.gif

Dobrze by było, żeby jednak dziewczyny informowały, że kończą udzielanie się na forum, bo ja zawsze mam jakieś złe przeczucia i martwię się.

Tego końca czasem niestety nie da się przewidzieć, w dodatku te ważniejsze rzeczy przesłaniają te towarzyskie zobowiązania.

BTW> dlaczego puf, a nie pufa?

Dlaczego puf, a nie pufa? :o

Nie wiem, tak nazwaliśmy ten mebel, a on już się przyzwyczaił do imienia, reaguje na nie, więc już nie będziemy zmieniali :hug:

[ATTACH=CONFIG]242062[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242063[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242064[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242065[/ATTACH]

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Edytowane przez mugatka