illusjon 10.02.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Wpadłam się przywitać i życzyć miłego tygodnia. Pochwalę się też, że w sobotę zamówiłam krzesła do salonu i puf do holu, a dzisiaj zamówiłam stół Krzesła będę miała takie jak u Karolka i Admmete (Aga pokażę Twoje krzesło, mam nadzieję, że mi wybaczysz ) Puf w holu będzie firmy Modalto. Może tu nie wygląda szczególnie ale mnie się podoba. Wymiary siedziska ma 75 x 80 i po zdjęciu "fartucha" można go rozłożyć i mieć 1 miejsce do spania więcej, a to ważne dla mnie jak zapraszam rodzinę na większe zjazdy Obicie będzie takie śliwkowe tylko mniej błyszczące, ale nie mogę teraz znaleźć nic bardziej podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.02.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Hej Ilutku! Twój hol chyba nigdy nie przestanie robić na mnie wrażenia Nie lubię swojego wiatrołapu ze względu na to, że jest wąski, ale gdyby wyglądał tak okazale to chyba bym lubiła Potwierdzam, że białe oktagony są uciążliwe dla osób o ciemnych włosach. U mnie to właśnie one są największym utrapieniem, już nawet nie chlapanie, bo jakoś udaje nam się korzystać bez chlapania. Ale przyznam, że mimo upływu czasu nadal patrzy się na nie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.02.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Dropku, Ja swoje płytki nadal kocham i nie zamieniłabym ich na inne, ale przy małych dzieciach warto się zastanowić nad wyborem ich do np. wspólnej łazienki. Za pochwały bardzo dziękuję. Komplementy od Ciebie są dla mnie szczególnie budujące, bo dla mnie jesteś Miszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.02.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Piękne krzesła, ale to już wszyscy wiemy i przepiękny stół, te nogi... elegancja-francja a puf jak puf, ale za to super, że można go rozłożyć Obicie śliwkowe, to na krzesła czy na puf-a, czy jedno i drugie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.02.2014 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Vesi, ja mam bardzo jasny hol szaro - biały, więc śliwka trochę zamiesza. A puf jak puf. Słusznie to ujęłaś, ale ja mam jakiś przesyt "ławeczek". Chociaż są piękne Musiałabym mieć na giętych nóżkach a takich bym nie przeżyła, a nowoczesna (chromowana) u mnie się nie wpasuje. A puf przez to, że ma fartuch wpasuje się w lekko angielski styl A na krzesła planuję obicie takie jak na kanapę w salonie. Kolor w salonie oczywiście chcę wprowadzić (pudrowa śliwka lub pudrowy bakłażan), ale w dodatkach (np. poduchy) i zasłonach. Kolor kanapy i krzeseł to ciekawy odcień beżu ze srebrnym przebłyskiem z odrobina pudrowego różu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.02.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ach, pięknie będzie, nie mam co do tego cienia wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.02.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Vesi Trzymaj kciuki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.02.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Hej Hej ... Ale się za Wami stęskniłam ... jak dobrze znów tu być :yes: Widzę nowy stolik i krzesełka ... ech cudnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.02.2014 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Hej Majeczko Też mi się stęskniło A skoro tyle "starej" gwardii dzisiaj tutaj zagląda, to poczęstuje kawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.02.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Kawkę z przyjemnością wypiję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.02.2014 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Majeczka, Przypomniałaś mi, ze sporo dziewczyn ostatnio w ogóle nie widzę i trochę mnie to martwi. Ja jednak co jakiś czas otrząsnę się z kurzu i tu wpadnę, ale gdzie pozostałe dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.02.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Aniu niestety coraz mniej "znajomych twarzy", znajomych wątków ... i przez to forum już jakby nie to samo ...Może jeszcze kiedyś spotkamy się tu wszyscy ...' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.02.2014 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No niestety Majeczka, Pewnie większość wątków to czeka. Są takie watki bardziej "towarzyskie" i one jakoś się trzymają, bo jak nie ma o czym to o wszystkim, aż znowu coś się nowego urodzi. U mnie teraz trochę nowych rzeczy się pojawi, ale jeszcze trochę i też ten wątek będzie się powoli pewnie zamykał Bo o czym mam pisać, a miejscem spotkań "różnotematycznych" nigdy nie był Dobrze by było, żeby jednak dziewczyny informowały, że kończą udzielanie się na forum, bo ja zawsze mam jakieś złe przeczucia i martwię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.02.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Bibliotekę masz cudowną, puf będzie w świetnym kolorze, w łazience mam te same płytki przy chlapiącej dwulatce masakra, ale na szczęcie u nas wszyscy w kolorze blond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.02.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Dobrze by było, żeby jednak dziewczyny informowały, że kończą udzielanie się na forum, bo ja zawsze mam jakieś złe przeczucia i martwię się. Tego końca czasem niestety nie da się przewidzieć, w dodatku te ważniejsze rzeczy przesłaniają te towarzyskie zobowiązania. BTW> dlaczego puf, a nie pufa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.02.2014 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Dorka, Dlaczego puf, a nie pufa? Nie wiem, tak nazwaliśmy ten mebel, a on już się przyzwyczaił do imienia, reaguje na nie, więc już nie będziemy zmieniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.02.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Bo to męski puf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.02.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Hihi, A ja sie zastanawiałam, czy istnieje równolegle puf i pufa i czymś się technicznie różnią (oprócz tej męskości oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.02.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Pewnie pufa byłaby różowa A nasz jest śliwkowy więc puf Ale sklepy meblowe najczęściej oferują pufy odmieniając jak rodz. ż. Ciekawe dlaczego Puf (fr. pouf) – miękki, niski taboret z siedziskiem znajdującym się na skrzyni, obity w całości tkaniną lub skórą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.02.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) Dlaczego puf, a nie pufa? Nie wiem, tak nazwaliśmy ten mebel, a on już się przyzwyczaił do imienia, reaguje na nie, więc już nie będziemy zmieniali [ATTACH=CONFIG]242062[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242063[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242064[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242065[/ATTACH] :rotfl::rotfl::rotfl: Edytowane 13 Lutego 2014 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts