illusjon 12.02.2014 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Chciałam się pochwalić Zamówiłam stół, tylko nie powiedziałam jeszcze jaki ma być, bo sama nie wiem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pazmonka 12.02.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 zgadzam się, ciągła jazda na szmacie . ale i tak sa piękne dywan w holu zrobił na mnie ogromne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pazmonka 12.02.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 chciałam napisać to w odpowiedzi na vivesy w łazience na podłodze. widać że jestem nowa a skoro już sie ujawniłam, to witam wszystkie miłośniczki pięknych wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 12.02.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) ha, ja za młodu byłam pewna,że puf to pufa... gender się wkradł w kazym razie, pan puf może wyjść w fiolecie bardzo ładny, a Ty się Illutku nie kryguj tylko napisz, o co z tym stołem chodzi, co to go zamówiłaś nie wiedząc jaki zamawiasz Edytowane 12 Lutego 2014 przez wiwik błąd komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.02.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 chciałam napisać to w odpowiedzi na vivesy w łazience na podłodze. widać że jestem nowa a skoro już sie ujawniłam, to witam wszystkie miłośniczki pięknych wnętrz. Pazmonka, Witam pięknie na moim wątku o wciąż wykańczającym się mieszkanku ha, ja za młodu byłam pewna,że puf to pufa... gender się wkradł w kazym razie, pan puf może wyjść w fiolecie bardzo ładny, a Ty się Illutku nie kryguj tylko napisz, o co z tym stołem chodzi, co to go zamówiłaś nie wiedząc jaki zamawiasz Wiwik, Gdzie byłaś jak Ciebie nie było... wieki całe Pokazałam już jakie krzesła zamówiłam i w jakim obiciu będą, ale przypomnę Tu krzesło w wersji "ADMETE" i moje obicie A o stole od 1,5 roku myślałam takim Ale w dniu zamawiania stołu spodobały mi się jeszcze 3 inne Zaraz opowiem o stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.02.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No wiec co z tym stołem? W dniu zamawiania stołu zaczęłam jeszcze zastanawiać się nad tymi trzema. I okazało się, że kobieta zmienną jest, bo co raz bardziej podoba mi się stół "C" oraz "NOGA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.02.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Oczywiście, że "c" i "noga" są najładniejsze A "noga" to już gdzieś na forum była.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 13.02.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 to ja się zgodzę, że c i noga. mi osobiście bardziej c, ale noga moze też fajnie do mebli nawiązać, bo tam chyba były w meblach żłobienia, tak mi się kołacze? (praca większość energii od dawna wysysała, więc rzadziej bywalam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.02.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Tak, stół "c" lub "noga" z przewagą na "c" Noga jest naszej włoskiej Agi, czyli agawi pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.02.2014 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Oczywiście, że "c" i "noga" są najładniejsze A "noga" to już gdzieś na forum była.... Amtla, Wielkie dzieki za głosik. A że noga już gdzieś była to masz rację to ja się zgodzę, że c i noga. mi osobiście bardziej c, ale noga moze też fajnie do mebli nawiązać, bo tam chyba były w meblach żłobienia, tak mi się kołacze? (praca większość energii od dawna wysysała, więc rzadziej bywalam ) Wiwik, Tak noga jest kasa sama jak nogi krzeseł. To komplet,, pewnie dlatego tak do siebie pasują Ja chyba jednak nie chcę kompletu Tak, stół "c" lub "noga" z przewagą na "c" Noga jest naszej włoskiej Agi, czyli agawi pamiętam Vesi, To "c" bierze góre, oj bierze... A noga faktycznie jest Agnieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.02.2014 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 No muszę to wkleić Wczoraj walentynkowe ochy i achy a dzisiaj proza życia ... Padłam :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Wpadła pokazać "wizki" stołów w salonie. Jednak wizualizacja zmienia bardzo dużo.... moim zdaniem A B C D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A tu stoły w zbliżeniu : A B C D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.02.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ilu, no i na które nóżki padł wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2014 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Vesi, chyba waham się między A i B. Raczej wybiorę A O B myślę chyba tylko dlatego, że "kochałam się" w tym stole 1,5 roku. Ale to raczej już zakończony romans Dużo dały wizualizacje Olindy. Przed nimi jak nic stawiałam na C Ciekawa jestem, który stół wybierze K po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 19.02.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 no faktycznie. C fajnie pasuje do krzeseł. - ta smukłość nóżek, ale w kontekście innych maili w salonie stawiam na A. B wydaje się przyciężki przy tych krzesłach. super wizki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.02.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Może pomyślisz że się podlizuje hehe ale też jestem za A Tak mi się pomyślało po pierwszym przeglądzie wizek - zanim przeczytałam Twoją sugestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.02.2014 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 O Kochane dziękuję za głosy. Myślałam, że już nikt tu nie zagląda Chciałabym decyzję podjąć w sobotę, więc głosowanie jeszcze trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.02.2014 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Małgosiu, Zawiasy dla Ciebie. Niestety nie wiem, czy są odlewane czy to nakładki. Nie pamiętam Może ktoś na podstawie zdjęć będzie umiał to określić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia2323 20.02.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Dziękuję Ci Aniu za zdjęcie zawiasów,jeszcze tylko muszę gdzieś je poszukać gdzie mogę kupić,ale mam dzięki Tobie" ściągawkę":)j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts