illusjon 08.01.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.01.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.01.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Aniu, no powiem Ci kochana, że uderzyłas w mój czuły punkt. Kocham oświetlenie.....Kocham latarnie..... Czy widzialaś gdzieś, taką tylko czarna lub postarzaną lub naprawdę starą ? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=158214&d=1357311304 Siner, Odzyskałam jak widzisz INTERNET ( sama se naprawiłam ) i od razu prześledziłam zbiory ale takiej lampy jak "zamówiłaś" nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 08.01.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 aniu, dzięki serdeczne za fotkę, ale ta jest za ładna, za grzeczna, zbyt przewidywalna.....mam nadzieję, że mnie do Tworek nie odeslesz. Szukam czegos w tym typie. Latałam juz po ebay uk, z nadzieją, że oni mają takich na pęczki ale doopa. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=158027&d=1357248025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.01.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Siner, Jak potrzebujesz czegoś do burzenia dachu, to może prościej taran zamówic? Ok, jak tylko zobaczę lampiszcze urywające sufit to od razu dam Ci znać... Edytowane 8 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 08.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 dzięki kochana .... szukam rupiecia, staruszka, czegoś sponiewieranego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.01.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Siner, Może nie rupieć, ale reszta... To znaczy, że szukasz mnie? Jak ten remont potrwa jeszcze trochę, to sama się obwieszę pod jakimś sufitem... Edytowane 8 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 08.01.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 :bye::bye: Ty to powiedziałaś....przez grzeczność nie zaprzeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Patera przepiękna:jawdrop: Skąd ona? Illusjon, jeszcze nie zażyłam odpowiedzieć u siebie w sprawie mojego oświetlenia. Kochana, nie chcę Ci broń Boże zajmować czasu, jak przy okazji się na coś fajnego napatoczysz to poproszę. Kolor metalu to raczej chrom- idę na łatwiznę, bo w mosiądzu trudno mi będzie zgrać wszystkie dodatki... A co jeszcze u Ciebie? Miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Lampy nie w moim stylu, więc tutaj nie pomogę. Ale przynoszę dywanik: http://ecomateria.pl/environment/cache/images/300_0_productGfx_61bf404f6ca029f093256b5cbe427a38.jpg Tylko ta cena A może to ja sknerus jestem? Patent na kocie kuwety - rewelacja! No i serio myślisz, że ta paterka to chwilowo ostatni zakup? Hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Patera przepiękna:jawdrop: Skąd ona? Od syna w prezencie dostałam Mąż narzeka, że przed wyprowadzką ciągle rzeczy do pakowania przybywa Illusjon, jeszcze nie zażyłam odpowiedzieć u siebie w sprawie mojego oświetlenia. Kochana, nie chcę Ci broń Boże zajmować czasu, jak przy okazji się na coś fajnego napatoczysz to poproszę. Kolor metalu to raczej chrom- idę na łatwiznę, bo w mosiądzu trudno mi będzie zgrać wszystkie dodatki... Jak coś ciekawego zobaczę to dam znać A co jeszcze u Ciebie? Miłego dnia:bye: Agawi, Z najświeższych rzeczy, to remont wciąż trwa... Edytowane 9 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.01.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Piękne rzeczy wrzucasz się rozmarzyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Agawi, Z najświeższych rzeczy, to remont wciąż trwa... Phi, no przeca wiem:P ale myślałam, że masz dla nas jakieś newsy. Syn ma gust:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Lampy nie w moim stylu, więc tutaj nie pomogę. Ale przynoszę dywanik: Tylko ta cena A może to ja sknerus jestem? Narendil, Bambusowy dywanik łazienkowy mata HUG RUG grafitowy i ecru - oba wspaniałe, aż sobie zapiszę. Fakt cena powala, ale są takie "pasujące" Patent na kocie kuwety - rewelacja! Dziękować, jestem z niego bardzo dumna No i serio myślisz, że ta paterka to chwilowo ostatni zakup? Hehehe Jak będziesz mi podsyłała takie ładne dywaniki to mogę okazać się słabą kobietą... Edytowane 9 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Phi, no przeca wiem:P ale myślałam, że masz dla nas jakieś newsy. Okładają (kafelkami) ścianę w kuchni i wylewkę pod podłogę zrobili. Pewnie w połowie przyszłego tygodnia będę miała całą glazurę w kuchni Syn ma gust:o Agawi, Powtórzę mu, ale Młody (ta dzisiejsza młodzież...) powie pewnie, że przeca wie, że gust ma Ale dziękuję bardzo w imieniu Młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Piękne rzeczy wrzucasz Dziękować, dziękować... Robię co mogę się rozmarzyłam.... Nihiru, Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Siner, Znalazłam coś takiego: Ale kosztuje i chyba jest dużo mniejsza od tej z Twojej inspiracji, no i trochę bardziej zdobiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Fakt cena powala, ale są takie "pasujące" I to właśnie okrutnie boli, bo mi też pasuje. Jak będziesz mi podsyłała takie ładne dywaniki to mogę okazać się słabą kobietą... Postaram się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 09.01.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Piękne te lampy, szczególnie latarnie - ale ceny kosmos!!! Illu mam przy okazji pytanko - jakiś czas temu pokazywałaś drzwi, jakie planujecie. Czy orientujesz się, jakie firmy robią takie cuda? My chcemy wstawić identyczne - będą w sumie robione najprawdopodobniej przez stolarza, ale chciałabym pokazac mu dokładne fotki i zweryfikować cenę. Znalazłam model Atos 1 w DDD (http://ddd.com.pl/drzwi/ID_KO-AT1DN8P, ale może kojarzysz coś jeszcze i np. właśnie w bieli o którą mi chodzi? Będę wdzięczna za info. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Piękne te lampy, szczególnie latarnie - ale ceny kosmos!!! No niestety to boli. Ja najwięcej czasu spędzam na szukaniu zamienników Illu mam przy okazji pytanko - jakiś czas temu pokazywałaś drzwi, jakie planujecie. Czy orientujesz się, jakie firmy robią takie cuda? My chcemy wstawić identyczne - będą w sumie robione najprawdopodobniej przez stolarza, ale chciałabym pokazac mu dokładne fotki i zweryfikować cenę. Będę wdzięczna za info. pozdrówka Czaplanka, Jeżeli szukasz wzoru to przejrzyj sobie katalog Klimek & Kluś lub ofertę EURODOR Jestem przekonana, że coś dla siebie znajdziesz. Ja ich ofertą jestem zachwycona. Jeśli znajdziesz dobrego stolarza będziesz miała piękne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts