Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, no powiem Ci kochana, że uderzyłas w mój czuły punkt. Kocham oświetlenie.....Kocham latarnie.....

Czy widzialaś gdzieś, taką tylko czarna lub postarzaną lub naprawdę starą ?

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=158214&d=1357311304

Siner,

Odzyskałam jak widzisz INTERNET podziw.gif ( sama se naprawiłam :p )

i od razu prześledziłam zbiory emoty_ludzie260.gif

ale takiej lampy jak "zamówiłaś" nie znalazłam bezradny.gif

aniu, dzięki serdeczne za fotkę, ale ta jest za ładna, za grzeczna, zbyt przewidywalna.....mam nadzieję, że mnie do Tworek nie odeslesz.

Szukam czegos w tym typie. Latałam juz po ebay uk, z nadzieją, że oni mają takich na pęczki ale doopa.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=158027&d=1357248025

Patera przepiękna:jawdrop::jawdrop: Skąd ona?

Illusjon, jeszcze nie zażyłam odpowiedzieć u siebie w sprawie mojego oświetlenia.

Kochana, nie chcę Ci broń Boże zajmować czasu, jak przy okazji się na coś fajnego napatoczysz to poproszę. Kolor metalu to raczej chrom- idę na łatwiznę, bo w mosiądzu trudno mi będzie zgrać wszystkie dodatki...:confused:

A co jeszcze u Ciebie?

Miłego dnia:bye:

Lampy nie w moim stylu, więc tutaj nie pomogę.

Ale przynoszę dywanik:

http://ecomateria.pl/environment/cache/images/300_0_productGfx_61bf404f6ca029f093256b5cbe427a38.jpg

Tylko ta cena :rolleyes: A może to ja sknerus jestem?

Patent na kocie kuwety - rewelacja!

No i serio myślisz, że ta paterka to chwilowo ostatni zakup? Hehehe :p

Patera przepiękna:jawdrop::jawdrop: Skąd ona?

Od syna w prezencie dostałam :p

Mąż narzeka, że przed wyprowadzką ciągle rzeczy do pakowania przybywa :rolleyes:

Illusjon, jeszcze nie zażyłam odpowiedzieć u siebie w sprawie mojego oświetlenia.

Kochana, nie chcę Ci broń Boże zajmować czasu, jak przy okazji się na coś fajnego napatoczysz to poproszę. Kolor metalu to raczej chrom- idę na łatwiznę, bo w mosiądzu trudno mi będzie zgrać wszystkie dodatki...:confused:

Jak coś ciekawego zobaczę to dam znać :p

A co jeszcze u Ciebie?

Miłego dnia:bye:

Agawi,

Z najświeższych rzeczy, to remont wciąż trwa... :bash: :rotfl:

Edytowane przez illusjon

Lampy nie w moim stylu, więc tutaj nie pomogę.

Ale przynoszę dywanik:

Bambusowy dywanik łazienkowy mata HUG RUG grafitowy.jpg Bambusowy dywanik łazienkowy mata HUG RUG ecru.jpg

Tylko ta cena :rolleyes: A może to ja sknerus jestem?

Narendil,

Bambusowy dywanik łazienkowy mata HUG RUG grafitowy i ecru - oba wspaniałe, aż sobie zapiszę.

Fakt cena powala, ale są takie "pasujące" :wiggle:

Patent na kocie kuwety - rewelacja!

Dziękować, jestem z niego bardzo dumna :rolleyes:

No i serio myślisz, że ta paterka to chwilowo ostatni zakup? Hehehe :p

Jak będziesz mi podsyłała takie ładne dywaniki to mogę okazać się słabą kobietą... :lol2:

Edytowane przez illusjon

Phi, no przeca wiem:P ale myślałam, że masz dla nas jakieś newsy.:rolleyes:

Okładają (kafelkami) ścianę w kuchni i wylewkę pod podłogę zrobili. Pewnie w połowie przyszłego tygodnia będę miała całą glazurę w kuchni :D

Syn ma gust:o

Agawi,

Powtórzę mu, ale Młody (ta dzisiejsza młodzież...) powie pewnie, że przeca wie, że gust ma :rolleyes:

Ale dziękuję bardzo w imieniu Młodego :p

Fakt cena powala, ale są takie "pasujące" :wiggle:

I to właśnie okrutnie boli, bo mi też pasuje.

Jak będziesz mi podsyłała takie ładne dywaniki to mogę okazać się słabą kobietą... :lol2:

Postaram się poprawić :lol2:

Piękne te lampy, szczególnie latarnie - ale ceny kosmos!!! Illu mam przy okazji pytanko - jakiś czas temu pokazywałaś drzwi, jakie planujecie. Czy orientujesz się, jakie firmy robią takie cuda? My chcemy wstawić identyczne - będą w sumie robione najprawdopodobniej przez stolarza, ale chciałabym pokazac mu dokładne fotki i zweryfikować cenę. Znalazłam model Atos 1 w DDD (http://ddd.com.pl/drzwi/ID_KO-AT1DN8P, ale może kojarzysz coś jeszcze i np. właśnie w bieli o którą mi chodzi? Będę wdzięczna za info.:) pozdrówka

Piękne te lampy, szczególnie latarnie - ale ceny kosmos!!!

No niestety to boli. Ja najwięcej czasu spędzam na szukaniu zamienników ;)

Illu mam przy okazji pytanko - jakiś czas temu pokazywałaś drzwi, jakie planujecie. Czy orientujesz się, jakie firmy robią takie cuda? My chcemy wstawić identyczne - będą w sumie robione najprawdopodobniej przez stolarza, ale chciałabym pokazac mu dokładne fotki i zweryfikować cenę. Będę wdzięczna za info.:) pozdrówka

Czaplanka,

Jeżeli szukasz wzoru to przejrzyj sobie katalog Klimek & Kluś lub ofertę EURODOR

Jestem przekonana, że coś dla siebie znajdziesz. Ja ich ofertą jestem zachwycona. :rolleyes:

Jeśli znajdziesz dobrego stolarza będziesz miała piękne drzwi :jawdrop: