illusjon 24.03.2014 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Z ostatniej chwili. Zamówiłam PRZEPIĘKNY stół u Hazelki i właśnie dostałam jego projekt. Stół eklektyczny 220/300 x 110 x 78 Tadammmmm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.03.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Będzie super czekam na efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.03.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Olbrzym U mnie zająłby pewnie cały salon Kiedy możemy się spodziewać fotek? Macie krzesła, czy się dopiero zamówią jak już będzie stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.03.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Świetny ten stół ...też czekam z niecierpliwością na efekt finalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.03.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Diana, Ines, Tutli, Dziękuję. Ja go już widzę oczami wyobraźni. Krzesła zamówione i się robią. Myślę, że za jakieś 2 tygodnie do 3 bedą. Zamówiłam takie jak ma Admete i Karolek. Nawet obicie będzie podobne do Admetkowego krzesła Krzesło Admetki: Stół bedzie gotowy pewnie za jakieś 6 tygodni najwcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.03.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ilu, po ilości wpisów wnioskuję, że obudziłaś się z zimowego snu A jak już stół wybrany i zamówiony, to wiosna przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.03.2014 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ilu, po ilości wpisów wnioskuję, że obudziłaś się z zimowego snu A jak już stół wybrany i zamówiony, to wiosna przyszła Amtla, No chyba Byłam też w nowo otwartym sklepie Pasi i kupiłam takie skarby Czekają na stół, bo tam docelowo bedą stały. Muszę jeszcze tylko świece dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 25.03.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 To czekamy na zdjęcia stołu aż 2-3 tygodni , ale na pewno warto czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 25.03.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witaj illusjon, wpadłam na chwilkę w odwiedziny i przepadałam. Nie było mnie jakiś czas i takie cuda u Ciebie Hol pierwsza klasa, zakochałam się w Twoich lampach - zazdroszczę Także czekam na real foto stołu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.03.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 To czekamy na zdjęcia stołu aż 2-3 tygodni , ale na pewno warto czekać. Pendraczek, Miło, że wpadłaś Ja tez siedze jak na szpilkach Poczęstuj popcornem Witaj illusjon, wpadłam na chwilkę w odwiedziny i przepadałam. Nie było mnie jakiś czas i takie cuda u Ciebie Hol pierwsza klasa, zakochałam się w Twoich lampach - zazdroszczę Także czekam na real foto stołu .... Dzazgunia Bardzo dziękuję za uznanie Właśnie dowiedziałam się, że krzesła będę miała już w piątek Puf do przedpokoju będzie tydzień później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 27.03.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Proszę bardzo, jak będą fotki, to zrobię więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 27.03.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 będzie świetnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.03.2014 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Hura Dotarły krzesła i fotele Gorąca sesja prosto z pudeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 28.03.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ładne i ładnie się na żywo zgrały z meblami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 28.03.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) Ilu jaki Ty masz cudny ten parkiet:)nie mogę się napatrzeć ubóstwiam jasne podłogi,ciemne podobają mi się na inspiracjach i u kogoś o krzesłach to nawet nie piszę bo jestem w nich zakochana i modlę się do nich za każdym razem jak tylko je widzę a ten żyrandol co pytałam to nie jest boston?bo masz tylko jeden żyrandol w korytarzu z czarnymi sznureczkowymi abażurami,pamiętasz myślałaś że są tam plisy.... a bo jeszcze zapomniałam zapytać na jaką wysokość masz ułożone mugaty w łazienkach? pozdrawiam buźka Edytowane 28 Marca 2014 przez aniaklasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.03.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.03.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ilu krzesła cudne ... dobrze je ustawiłaś do pierwszej sesji ... z komodą to już na prawdę KLASA a jak przyjdzie stół ... fiu fiu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.03.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Uwielbiam takie krzesła o kolorze tapicerki nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.04.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ładne i ładnie się na żywo zgrały z meblami! Wiwik, Dziękuję bardzo, przede wszystkim, że jeszcze do mnie zaglądasz Ilu jaki Ty masz cudny ten parkiet:)nie mogę się napatrzeć ubóstwiam jasne podłogi,ciemne podobają mi się na inspiracjach i u kogoś o krzesłach to nawet nie piszę bo jestem w nich zakochana i modlę się do nich za każdym razem jak tylko je widzę a ten żyrandol co pytałam to nie jest boston?bo masz tylko jeden żyrandol w korytarzu z czarnymi sznureczkowymi abażurami,pamiętasz myślałaś że są tam plisy.... a bo jeszcze zapomniałam zapytać na jaką wysokość masz ułożone mugaty w łazienkach? pozdrawiam buźka Aneczko, Dziękuję za komplementy Teraz też uwielbiam mój parkiet i jak pomyśle, że chciałam ciemniejszy to włos mi się na głowie jeży. Nie wiem co mnie opetało, bo przecież w poprzednim mieszkaniu miałam merbau i wiem czym "pachnie" ciemna podłoga, w dodatku olejowana... Zgroza. :o A teraz LUZIK Odpowiadając na Twoje pytanie o żyrandol w przedpokoju. To faktycznie Candellux Boston czarny 5 Natomiast Mugaty w łazienkach mam ułożone na wysokość 115 cm. piękne Diana, dziekuję Ilu krzesła cudne ... dobrze je ustawiłaś do pierwszej sesji ... z komodą to już na prawdę KLASA a jak przyjdzie stół ... fiu fiu ... Mugatko, Dzięki serdeczne Stół to jeszcze trochę, ale robi sie w salonie co raz bardziej "salonowo" Uwielbiam takie krzesła o kolorze tapicerki nie wspomnę tutli_putli Ślicznie dziękuję. Krzesła spodobały mi się u dziewczyn, i nie załuję, ze je "ściągnęlam". Nie są jakieś "dizajnerskie", więc nie sciagaja na sibie uwagi, i nie sa w salonie główna atrakcja, ale sa bardzo wygodne. A tapicerka... Cóż Lubię takie kolory, no i... kotów na niej nie widać :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ilu, krzesła idealnie do Was pasują! Do Was i do przyszłego stołu I jakie zdjęcia ładne im zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts