Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Diana, Ines, Tutli,

Dziękuję. Ja go już widzę oczami wyobraźni. :rolleyes:

Krzesła zamówione i się robią. Myślę, że za jakieś 2 tygodnie do 3 bedą.

Zamówiłam takie jak ma Admete i Karolek. Nawet obicie będzie podobne do Admetkowego krzesła

Krzesło Admetki:

krzeslo Admete.jpg

Stół bedzie gotowy pewnie za jakieś 6 tygodni najwcześniej :lol2:

Ilu,

po ilości wpisów wnioskuję, że obudziłaś się z zimowego snu ;)

A jak już stół wybrany i zamówiony, to wiosna przyszła :p

Amtla,

No chyba :lol2:

Byłam też w nowo otwartym sklepie Pasi i kupiłam takie skarby :D

unnamed (1).jpgunnamed (2).jpgunnamed (3).jpgunnamed (4).jpgunnamed.jpg

Czekają na stół, bo tam docelowo bedą stały. Muszę jeszcze tylko świece dokupić :lol2:

To czekamy na zdjęcia stołu :popcorn: aż 2-3 tygodni :o, ale na pewno warto czekać.

Pendraczek,

Miło, że wpadłaś :D Ja tez siedze jak na szpilkach :rolleyes:

Poczęstuj popcornem :popcorn: :lol2:

Witaj illusjon, wpadłam na chwilkę w odwiedziny i przepadałam. Nie było mnie jakiś czas i takie cuda u Ciebie :rolleyes: Hol pierwsza klasa, zakochałam się w Twoich lampach - zazdroszczę ;) Także czekam na real foto stołu .... :)

Dzazgunia wstydze sie.gif

Bardzo dziękuję za uznanie :D

Właśnie dowiedziałam się, że krzesła będę miała już w piątek :D :lol2: hurrra.gif

Puf do przedpokoju będzie tydzień później :wave:

Ilu jaki Ty masz cudny ten parkiet:)nie mogę się napatrzeć:wiggle: ubóstwiam jasne podłogi,ciemne podobają mi się na inspiracjach i u kogoś :lol2: o krzesłach to nawet nie piszę bo jestem w nich zakochana i modlę się do nich za każdym razem jak tylko je widzę:rolleyes: a ten żyrandol co pytałam to nie jest boston?bo masz tylko jeden żyrandol w korytarzu z czarnymi sznureczkowymi abażurami,pamiętasz myślałaś że są tam plisy....

a bo jeszcze zapomniałam zapytać na jaką wysokość masz ułożone mugaty w łazienkach?

pozdrawiam buźka

Edytowane przez aniaklasyka

ładne i ładnie się na żywo zgrały z meblami! :yes: :)

Wiwik,

Dziękuję bardzo, przede wszystkim, że jeszcze do mnie zaglądasz :hug:

Ilu jaki Ty masz cudny ten parkiet:)nie mogę się napatrzeć:wiggle: ubóstwiam jasne podłogi,ciemne podobają mi się na inspiracjach i u kogoś :lol2: o krzesłach to nawet nie piszę bo jestem w nich zakochana i modlę się do nich za każdym razem jak tylko je widzę:rolleyes: a ten żyrandol co pytałam to nie jest boston?bo masz tylko jeden żyrandol w korytarzu z czarnymi sznureczkowymi abażurami,pamiętasz myślałaś że są tam plisy....

a bo jeszcze zapomniałam zapytać na jaką wysokość masz ułożone mugaty w łazienkach?

pozdrawiam buźka

Aneczko,

Dziękuję za komplementy :hug: Teraz też uwielbiam mój parkiet i jak pomyśle, że chciałam ciemniejszy to włos mi się na głowie jeży. :o

Nie wiem co mnie opetało, bo przecież w poprzednim mieszkaniu miałam merbau i wiem czym "pachnie" ciemna podłoga, w dodatku olejowana... Zgroza. :o :o :o

A teraz LUZIK :lol2:

Odpowiadając na Twoje pytanie o żyrandol w przedpokoju.

To faktycznie Candellux Boston czarny 5

Candelux BOSTON czarny 5 lamp.jpg 2013-04-15 18.07.06.jpg

Natomiast Mugaty w łazienkach mam ułożone na wysokość 115 cm.

piękne

Diana,

dziekuję :p

Ilu krzesła cudne ... dobrze je ustawiłaś do pierwszej sesji ... z komodą to już na prawdę KLASA :) a jak przyjdzie stół ... fiu fiu ...

Mugatko,

Dzięki serdeczne :p

Stół to jeszcze trochę, ale robi sie w salonie co raz bardziej "salonowo" :lol2:

Uwielbiam takie krzesła o kolorze tapicerki nie wspomnę :rolleyes:

tutli_putli

Ślicznie dziękuję. Krzesła spodobały mi się u dziewczyn, i nie załuję, ze je "ściągnęlam".

Nie są jakieś "dizajnerskie", więc nie sciagaja na sibie uwagi, i nie sa w salonie główna atrakcja, ale sa bardzo wygodne.

A tapicerka... Cóż :rolleyes: Lubię takie kolory, no i... kotów na niej nie widać :lol2::lol2: