illusjon 03.04.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ilu, krzesła idealnie do Was pasują! Do Was i do przyszłego stołu I jakie zdjęcia ładne im zrobiłaś Dropek, Dziękuję bardzo Ze stołem się morduję strasznie bo ciągle kombinuję jaki dać blat. Jezu, u mnie tak zawsze, ze najprostszą rzecz potrafię zagmatwać i skomplikować... :bash: Z zdjęcia jak na mnie faktycznie wyjątkowe Pewnie dlatego, że się nie starałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.04.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ilutek, blat na pewno wybierzesz doskonały, dasz rade, no bo kto jak nie ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2014 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ilutek, blat na pewno wybierzesz doskonały, dasz rade, no bo kto jak nie ty? Vesi, Lepiej żeby Olka nałożyła embargo na moje pomysły, bo już opcji blatów powstało ochnaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.04.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Wzajemnie róże cudowne i jaki piękny wazon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.04.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Pochwalę się zakupami świątecznymi W Almi Decor kupiłam jajka "malowane" Od Karoliny 3 takie zajączki (fotki Karoli, bo zające wciąż schowane) A wczoraj w Carrefourze takie oto jaja (tu w zestawieniu z etui na okulary). Jajca są ceramiczne, puste w środku, więc niezbyt ciężkie ale w dotyku fantastyczne, jak jajka kurze. Były w kilku kolorach ale te "naturalne" najbardziej mi się podobały. Cena też ok, bo za większe 29 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.04.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Nadrabiam zaległości: krzesła są bardzo ładne. Kolejny kawał porządnych mebli u Ciebie. Róże prawdziwe czy sztuczne, bo już zgłupiałam... Ozdoby ładne, zwłaszcza jajka z Carrefoura, chociaż jak na nie patrzę, to widzę głównie Twój cudowny blat kuchenny. Śliczny kamień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 09.04.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Z ostatniej chwili. Zamówiłam PRZEPIĘKNY stół u Hazelki i właśnie dostałam jego projekt. Stół eklektyczny 220/300 x 110 x 78 Tadammmmm .... [ATTACH=CONFIG]250324[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250325[/ATTACH] Cześć Ilu, piękny będzie ten stół! Ja też zamówiłam u Hazelki stół, też taki wielki , jakie wybarwienie wybrałaś? Bo ja po nocach nie spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 10.04.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Super te krzesełka. Podziwiałam u Admetki, podziwiam u Ciebie i... coś mnie nosi by też sobie takie zrobić PS. Jak będziesz miała chwilkę to u mnie zostałaś "wywołana do tablicy":bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 10.04.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Illu, oby się nic nie wykluło z tych gigantycznych jaj, bo Twój dom jeszcze zmieni się w Park Jurajski, super te jaja z Almi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.04.2014 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Nadrabiam zaległości: krzesła są bardzo ładne. Kolejny kawał porządnych mebli u Ciebie. Róże prawdziwe czy sztuczne, bo już zgłupiałam... Ozdoby ładne, zwłaszcza jajka z Carrefoura, chociaż jak na nie patrzę, to widzę głównie Twój cudowny blat kuchenny. Śliczny kamień! Iw Krzesła baaaardzo wygodne. Jestem naprawde z nich zadowolona Róże sztuczne, ale na żywo bez "macania" tez trudno odróżnić Z blatu (chociaż miałam opory, K sie uparł) jestem bardzo zadowolona. Nie zmieniłabym go na inny. Nie wymaga polerowania, żadnych maziajów na nim nie widać, i chociaż jest ogromny, to przez to, że jest jasny nie przytłacza. Uważam to za jeden ze strzałów w 10 Cześć Ilu, piękny będzie ten stół! Ja też zamówiłam u Hazelki stół, też taki wielki , jakie wybarwienie wybrałaś? Bo ja po nocach nie spałam Emma, Ja prawie 3 tygodnie rozrysowywałam blaty. Powstało ich mnóstwo, żeby na koniec wybrać pierwszy projekt. Wybarwienie chce mieć zbliżone do mebli i krzeseł. Ponieważ n meble i krzesła nie są w tym samym odcieniu, dlatego kolor stołu będzie zbliżony. Myślę jednak ze bardziej będzie zbliżony odcieniem do koloru mebli, bo w kolorze krzeseł byłby zbyt ciemny. Super te krzesełka. Podziwiałam u Admetki, podziwiam u Ciebie i... coś mnie nosi by też sobie takie zrobić PS. Jak będziesz miała chwilkę to u mnie zostałaś "wywołana do tablicy":bye: Domi, Jeżeli wybierzesz te krzesła, to na pewno będziesz zadowolona. Ładne, nie przekombinowane i mega wygodne Zaraz do Ciebie przylecę Illu, oby się nic nie wykluło z tych gigantycznych jaj, bo Twój dom jeszcze zmieni się w Park Jurajski, super te jaja z Almi. Pendraczku, No jaja robią faktycznie "ogromne" wrażenie, bo wyglądają jak prawdziwe. Te z Almi za to są taki eljeganckie W Almi kupiłam też gałązki wiśni do świątecznego bukietu z baziami i tulipanami. Nie mam póki co lepszej fotki, tylko taką z tel. ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.04.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 ...a ja byłam pewna, że to prawdziwe róże som:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 13.04.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Wszędzie likwidują sklepy Almi Decor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 17.04.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 oo też się nabrałam, że róże prawdziwe, dobrze wiedzieć, że są takie dobre podróbki, bo generalnie nie znoszę sztucznych kwiatów, ale skoro nie różnią się od prawdziwych, to czemu nie, najbardziej lubię te, które na placu sprzedają, są przerażające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.04.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Pełnych spokoju i radości Świąt Wielkanocnych, dobrego wypoczynku w rodzinnym gronie optymizmu, energii i nadziei na lepszą przyszłość! http://images63.fotosik.pl/890/c201ba40433e62c9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 http://i2.fmix.pl/fmi1829/812fc73900154732535268e1/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 19.04.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.04.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.04.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Spokojnych, pogodnych i rodzinnych Świat Wielkanocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.04.2014 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 http://images63.fotosik.pl/895/4d8bd1c79eed6e42med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts