rasia 20.04.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 23.04.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 A byłaby szansa dostać na prv namiary na firmę i przybliżony koszt krzeseł? Gdzieś miałam to u admetki, ale nie przekleiłam do folderu i mi wiadomość wcięło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.04.2014 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Diana i Rasia, Bardzo dziękuję za życzenia. Spóźnione ale najserdeczniejsze dla Was i Waszych rodzin życzenia szczęścia i pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.04.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Domi, ja kupowałam krzesła z fabryki FAMEG Wiem, że fabryka Radomsko robi takie same, ale już nie pamiętam dlaczego sprzedawca zachęcał mnie do kupienia z Famagu chociaż miał ofertę oby fabryk. Sprzedawca sprawdzony, wiec raczej nie chciał mnie naciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 28.04.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 hej Aniu,co tam działasz?oglądałaś już jakieś materiały na zasłony?stół kiedy będzie?pozdrawiam buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.04.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 hej Aniu,co tam działasz?oglądałaś już jakieś materiały na zasłony?stół kiedy będzie?pozdrawiam buźka Hej Aniu, Stół jest już omówiony w najdrobniejszych szczegółach Teraz tylko trzeba cierpliwie czekać Zasłon... Mam zamiar zacząć się rozglądać, bo to już najwyższy czas Dokładnie dzisiaj jest rocznica naszej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 29.04.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 w takim razie gratuluję,Boszeee jak ten czas leci,wydaję mi się,żę dopiero się vivesy kładły:)znalazłaś pasujące abażurki do tych kinkietów na korytarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.05.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Boszeee jak ten czas leci,wydaję mi się,żę dopiero się vivesy kładły:) Dokładnie tak Pamiętam jak dziś Twoje projekty płytkowych dywaników Gratulacje i wielu, wielu szczęśliwych lat w tych pięknych wnętrzach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.05.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Illu ... ja też pamiętam jak tu zaczynałaś spełniać swoje wizje... a to już rok od zamieszkania .... czas pędzi jak szalony Wszystkiego dobrego na kolejne lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 06.05.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ja też pamiętam, jak tańczyłaś z kartonami Illu, niesamowite, że to już rok minął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.05.2014 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ania, Dropku, Mugatko, Pendraku Tak to już rok Pamiętacie? Książki, katalogi, filmy, muzyka i samochodziki... Różową podłogę i żółte kinkiety? To właśnie nie FM odkryłam w sobie pasję fotografa I to pakowanie trwające bógwieile.... Ile pięknych cytatów i powiedzeń wtedy powstało Jak będzie kręcona kontynuacja "Człowieka z marmuru" i "Człowieka z żelaza" o losach Birkuta (300% normy) , to mogę zagrać jego wnuczkę "Człowieka w Kartonach" Samotność w kartonach Kartony.pl K jak Karton 9 i pół kartonu Kartonmisja Tańcząca z Kartonami Licencja na kartony Karton nie umiera nigdy Karton to za mało Karton nadejdzie jutro Karton Royale Kartony są wieczne Przeminęło z kartonem De Folia i Trzej Kartony Kartony impossible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.05.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Zapominałabym o najsławniejszej Czarnej Folii na FM :lol2: Była przecież przy remoncie cały czas i wszędzie. Nawet przed drzwiami wejściowymi i na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.05.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) pamiętamy ... i jeszcze bardzo został mi w pamięci kolor Twoich wymarzonych zasłon; cytuje: "Zasłony w salonie chce mieś maksymalnie proste. Maja być tylko oprawą do okien w kolorze jak opisałam wcześniej, tzn. trochę ciemniejszym niż śliwka węgierka jest przy ogonku, tylko jaśniejszym, może nawet pastelowym lekko, ale zdecydowanie żeby był widoczny kolor, taki jakby pudrowy i myszowaty http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif Ja ten kolor mam przed oczami, a to znaczy, że on istnieje.... " Edytowane 12 Maja 2014 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.05.2014 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 pamiętamy ... i jeszcze bardzo został mi w pamięci kolor Twoich wymarzonych zasłon; cytuje: "Zasłony w salonie chce mieś maksymalnie proste. Maja być tylko oprawą do okien w kolorze jak opisałam wcześniej, tzn. trochę ciemniejszym niż śliwka węgierka jest przy ogonku, tylko jaśniejszym, może nawet pastelowym lekko, ale zdecydowanie żeby był widoczny kolor, taki jakby pudrowy i myszowaty http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif Ja ten kolor mam przed oczami, a to znaczy, że on istnieje.... " Mugatka, :lol2::lol2: Kocham Cię za ten odszukany cytat Popłakałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.05.2014 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Po wstaniu skoro świt, zaliczeniu 9 sklepów i niewiemczegojescze... Oczywiście każdy sklep w innej lokalizacji: Kto rano wstaje temu Pan bóg daje.... .... mówi stare polskie przysłowie. My z K bylibyśmy wdzięczni choćby za zwrot kosztów benzyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.05.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ha ha ha matko jakie cudowne wspomnienia no i ten kolor z pewnością istnieje i ja wiem też jaki to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.05.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) Diana, Prawie wszystkie wiemy , tylko mój K nie zna się na kolorach a w sklepach go nie ma Edytowane 12 Maja 2014 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.05.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Mój maż rozróżnia 3 kolory biały, wenge i pedalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.05.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 A jeszcze z tych wspominanek wpadł mi "w ręce" opis "kradzieży" antyków z końca grudnia Wyśledziłam w sklepie z antykami super komplet kredens i pomocnik z 1918 roku w super cenie i w idealnym stanie. Małżonek jednak się uparł, że teraz go nie kupimy, bo i tak przekroczyliśmy budżet a trzeba zrobić to co "przymocowane do ścian" - glazurę, podłogi, szafy wnękowe... No niby racja, ale mnie się podoba, więc tłumaczę, TO SĄ ANTYKI, NIE SERYJNA PRODUKCJA!!! Ponieważ na czas remontu ja mam rolę architekta a on księgowego, to jak powiedział, że nie ma środków, to mogłam sobie tłumaczyć... Muszę wspomnieć, że byłam oglądać go we wrześniu! Wchodziłam na stronę sklepu kilka razy w tygodniu modląc się, żeby nikt nie kupił mebelków do marca? - kwietnia? Już miałam w głowie pookładane, co gdzie będę w tych komódkach trzymać... Dwa tygodnie temu byłam chora - na zwolnieniu. Siedzę sobie wieczorkiem przy komputerku, opatulona, herbata z wiśnióweczką i cytrynką, czekam na męża i wchodzę na stronę sklepu, a tam przy MOICH mebelkach napis ZAREZERWOWANE!!! To był odruch - przeczytałam i w ryk!!! Wchodzi mąż. Pyta się co się stało, czy coś boli? Serce? A ja na to, że złodzieje meble mi ukradli. Rozgląda się chłopina po chałupie i pyta, ale które? Kto? Kiedy? Więc ja na bezdechu na stronę wskazuję i mówię: - Krzysiu, ktoś sobie je zarezerwował, padalec jeden... Buuuuuuuuuuuuuu... Małżonek patrzy na mnie i mówi: - Misiek, chyba nie myślałaś, że taki fajny komplet, będzie na nas czekał pół roku? Ja na to: - Skoro czekał 4 miesiące to czemu nie pół roku....? Buuuu... Tłumaczę mu, że ja (nie tak jak TY) kilka razy w tygodniu go oglądałam i przyzwyczaiłam się do niego i dla mnie on był już mój! Nie pomogły tłumaczenia, że kredens dla nas był trochę za duży (280 szer.), że budżet, że będzie inny... Tragedia..., jakby mi ktoś pół rodziny harmonią wybił... W zeszłym tygodniu znalazłam prawie identyczny tyle, że już nie 280 a 160 szer. Jutro jedziemy go oglądać Mąż chyba się boi, że znowu jakiś padalec kupi MOJE meble To były czasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.05.2014 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Mój maż rozróżnia 3 kolory biały, wenge i pedalski Diana, a to dobre. Muszę K zrobić test na widzenie kolorów. Myślę, że może wypaść podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts