illusjon 12.05.2014 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) Jak już o kolorach mowa. Chodzą za mną dwa. Do wykorzystania w dodatkach, może w zasłonach, tylko nie wiem, czy nie za duża powierzchnia na kolor? Pierwszy: Szczególnie dywan i mokra róża mi się podobają, chociaż kokarda też jest sliczna Edytowane 12 Maja 2014 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.05.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Piękny kolor faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.05.2014 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ten tez jest śliczny, ale rozważam go jako "akcent" Najbardziej podoba mi się woda i kolor kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.05.2014 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 I jeszcze ten Najbardziej podobają mi się falbanki i kokardka Gdyby tak z koloru gr. 1. "dywan" zrobić zasłony, a gr. kolorów 2 i 3 połączyć i uszyć poduchy.... Mogłoby wyjść ciekawie. To takie wariacje na temat salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.05.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Cudowne te kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 13.05.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 A jeszcze z tych wspominanek wpadł mi "w ręce" opis "kradzieży" antyków z końca grudnia Illu, powinnaś napisać książkę. Poważnie! Ten opis jest piękny! <3 Gratulacje z okazji rocznicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 13.05.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 myślę, że opcja poduch w kilku odcieniach to faktycznie byłby strzał w dziesiątkę (... no i łatwiejszy wybór)o jakim typie tkaniny myślałaś? jakis atłasowy, taftowy? bo chyba te kolory lepiej w połyskliwych tkaninach będą wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.05.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Cudowne te kolory Diana, prawda? Tylko teraz weź człowieku i znajdź taki materiał, żeby kolor, odcień, struktura i faktura tkaniny były dokładnie jak sobie myślę, że powinny być Illu, powinnaś napisać książkę. Poważnie! Ten opis jest piękny! <3 Gratulacje z okazji rocznicy! Iw, Dziękuję. Szybko ten rok minął, a nadal mamy tyle do zrobienia A o książce myślę, ba nawet zaczęłam, ale nic nie jest w stanie dorównać naszemu "domowemu kabaretowi" myślę, że opcja poduch w kilku odcieniach to faktycznie byłby strzał w dziesiątkę (... no i łatwiejszy wybór) o jakim typie tkaniny myślałaś? jakis atłasowy, taftowy? bo chyba te kolory lepiej w połyskliwych tkaninach będą wyglądać Wiwik, Myślę raczej o czymś miłym ale nie ciężkim jak aksamit. Lubię "myszowate" w dotyku tkaniny. Tafta jest dla mnie zbyt sztywna i zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.05.2014 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) Pochwalę się zakupami na "łeście" właśnie czekam na przesyłki - 2 - bo ponieważ kupiłam nowe "skarby" w odstępie tygodnia Muszę więc uzbroić się w cierpliwość Przydasie do kuchni na mydło i płyn z kieszonka na gąbkę Kupiłam też 2 tacki (23 cm) i 1 lampę (58 cm). Tacki pewnie do salonu, a lampka albo do łazienki, albo do holu na szafkę do butów, kiedy ją wreszcie będę miała Edit: To rozszerzenie na nóżce lampy jest ze szkła Edytowane 14 Maja 2014 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 14.05.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 myszowatość wg mnie to jest to całkiem fajne przydasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.05.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Hej Ilu jak ten czas szybko zleciał... Świetne porównanie kolorów, żyjemy w czasach dobrobytu, wiec moze uda ci sie zdobyć tkaniny w odcieniach fioletowo-liliowo-bakłażanowych Na tą tacę polowałam, jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.05.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) Domi, ja kupowałam krzesła z fabryki FAMEG Wiem, że fabryka Radomsko robi takie same, ale już nie pamiętam dlaczego sprzedawca zachęcał mnie do kupienia z Famagu chociaż miał ofertę oby fabryk. Sprzedawca sprawdzony, wiec raczej nie chciał mnie naciągnąć. Ilu kongratulejszyn rocznicy http://businesstraveller.pl/wp-content/uploads/2013/03/Szampan-i-truskawki.jpg i swoją drogą FAMEG to jest właśnie fabryka z Radomska No i oczywiście Radomsku jest masa podrabiających ich krzesła :/ Edytowane 15 Maja 2014 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.05.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 pamiętamy ... i jeszcze bardzo został mi w pamięci kolor Twoich wymarzonych zasłon; cytuje: "Zasłony w salonie chce mieś maksymalnie proste. Maja być tylko oprawą do okien w kolorze jak opisałam wcześniej, tzn. trochę ciemniejszym niż śliwka węgierka jest przy ogonku, tylko jaśniejszym, może nawet pastelowym lekko, ale zdecydowanie żeby był widoczny kolor, taki jakby pudrowy i myszowaty Ja ten kolor mam przed oczami, a to znaczy, że on istnieje.... " Jesooo jakie to piękne jest...i mnie taki opis wcześniej umknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.05.2014 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 myszowatość wg mnie to jest to całkiem fajne przydasie! Wiwik, Dziękować. To zaraz pochwalę się jeszcze innymi a co Hej Ilu jak ten czas szybko zleciał... Świetne porównanie kolorów, żyjemy w czasach dobrobytu, wiec moze uda ci sie zdobyć tkaniny w odcieniach fioletowo-liliowo-bakłażanowych Na tą tacę polowałam, jest śliczna Vesi, To trzeba było brać. Były też większe (może nadal są?), ale jak dla mnie to te 23 cm są wystarczające a cena ... 49 zł Ilu kongratulejszyn rocznicy http://businesstraveller.pl/wp-content/uploads/2013/03/Szampan-i-truskawki.jpg i swoją drogą FAMEG to jest właśnie fabryka z Radomska No i oczywiście Radomsku jest masa podrabiających ich krzesła :/ Tutli, Dziękować Radomsko i Fameg... wiem, mają nawet te same oznaczenia w katalogach Jesooo jakie to piękne jest...i mnie taki opis wcześniej umknął Tutli, A opis... Cóż, wyczerpujący... Tylko mąż go nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.05.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 O, dzień dobry - widzę, że właścicielka wątku jest, więc przyszłam się przywitać Fajnie tu u Ciebie - wnętrzarska uczta! Czytałam sobie po cichu ale odkąd ujrzałam przytoczony opis zasłon, dodałam wątek do ulubionych. Pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.05.2014 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) A z przydasi mam jeszcze takie skarby od Paśki (niestety mam tylko fotki ze sklepu, ale jak będę miała domowe to wyrzucę, bo przydasie cudne) Wazon szklany Karafkę Maselniczka I 2 takie świeczniki A planuję jeszcze kilka zakupów i rozważam takie oto hortensje Edytowane 16 Maja 2014 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.05.2014 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 O, dzień dobry - widzę, że właścicielka wątku jest, więc przyszłam się przywitać Fajnie tu u Ciebie - wnętrzarska uczta! Czytałam sobie po cichu ale odkąd ujrzałam przytoczony opis zasłon, dodałam wątek do ulubionych. Pozdrawiam, A. Chloe Jak będziesz potrzebowała opisu jakiegokolwiek żeby np. sprecyzować zakupy dokonywane przez internet to wal jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.05.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Chloe Jak będziesz potrzebowała opisu jakiegokolwiek żeby np. sprecyzować zakupy dokonywane przez internet to wal jak w dym Dzięki - masz talent, będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Ależ się obkupiłaś w przydasie No ale zdjęcia w docelowym otoczeniu muszą być. Daawno nam niczego nie pokazywałaś, a wnętrza już pewnie bardzo "uprzytulnione" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.05.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Dobrze Drop prawi - opanowałaś już aparat pora na nowe fotki... szczególnie że tak dużo dodatków ostatnio przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts