illusjon 19.05.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ależ się obkupiłaś w przydasie No ale zdjęcia w docelowym otoczeniu muszą być. Daawno nam niczego nie pokazywałaś, a wnętrza już pewnie bardzo "uprzytulnione" Dropku, Bo chociaż rok minął od przeprowadzki, to niewiele się zmieniło. Musieliśmy złapać "drugi" oddech. Trochę odpocząć, pomyśleć o własnych przyjemnościach, ale wspólnych. Nie dla każdego nieustanne wyszukiwanie i kupowanie "artykułów dekoracyjnych" jest największą rozkoszą Dobrze Drop prawi - opanowałaś już aparat pora na nowe fotki... szczególnie że tak dużo dodatków ostatnio przybywa Mugatka, Aparat opanowałam, ja? Niestety. Ale opanowałam gotowanie. Tzn naumiałam się robić gołąbki :lol2: Ale fotki zrobię, oczywiście, tylko czekam na tacki z "łesta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 03.06.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Witaj Illu, też bym coś pooglądała z Twoich wnętrz, ale zgadzam się, że nie samym domem i dodatkami człowiek żyje, czasami trzeba odpocząć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.06.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Illu, mam nadzieję, że nie zaśmiecę Ci wątku, jeśli wkleję poduszki i dodatki, które w opisie mają zgaszony fiolet i śliwkę (wszystkie u jednego sprzedawcy na Allegro...) Aksamitnahttp://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/poszewka_lilac_nadruk1_2013-05-17_12;09;07.jpg Bawełniany i długi (2m)http://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/dywanik_fiolet1.jpg Aksamitna (są również identyczne, ciemniejsze) http://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/poszewka_light_plum.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 06.06.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 a gdzie te zdjęcia, co miały być, hę? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.06.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witaj Illu, też bym coś pooglądała z Twoich wnętrz, ale zgadzam się, że nie samym domem i dodatkami człowiek żyje, czasami trzeba odpocząć . Pendraczku, Dokładnie, trochę odzyliśmy. Teraz za jakieś 2 tygodnie będę miała już stół od Hazelki, więc salon nabierze już charakteru Illu, mam nadzieję, że nie zaśmiecę Ci wątku, jeśli wkleję poduszki i dodatki, które w opisie mają zgaszony fiolet i śliwkę (wszystkie u jednego sprzedawcy na Allegro...) Aksamitna http://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/poszewka_lilac_nadruk1_2013-05-17_12;09;07.jpg Bawełniany i długi (2m) http://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/dywanik_fiolet1.jpg Aksamitna (są również identyczne, ciemniejsze) http://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/poszewka_light_plum.jpg IW, Nie zaśmiecasz . Super że wrzucialas te poduchy u mnie. Ta pierwsza ma piekny kolor. Podasz mi namiar na tego sprzedawcę? a gdzie te zdjęcia, co miały być, hę? : Wiwik, No powiem ci, że można się zeźlić. Okazało się, że części dozowniczków "Łest" mi nie może dosłać bo sprzedawali je chociaż ich nie mieli już na stanie... Wiec chyba im odeślę te które przesłali, bo ja chciałam mieć komplet na płyn z gąbką do mycia i na mydło, a dostałam tylko te z gąbkami. Zresztą jeszcze przemyślę. Może gdzież znajdę te na mydło? Zresztą "Łest" jeszcze się nie wyrobił z realizacją zamówienia. Na tace wciąż jeszcze czekam, ale mają jeszcze kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 09.06.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 no tak, dostawy z łesta to jest wymarzone ćwiczenie na cierpliwość! ale z tymi dozownikami to się nie popisali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.06.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Hej Aneczko zatęskniłam za Forum i wirtualnie odwiedzam Kuliżanki w ich domkach chociaż Twój widziałam na żywo - i wiem, że żadne foty nie oddadzą jego przecudnej urody i uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.06.2014 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 no tak, dostawy z łesta to jest wymarzone ćwiczenie na cierpliwość! ale z tymi dozownikami to się nie popisali ... Wiwik, ano nie popisali się... Nadal nie wiem zostawić czy odesłać. Doszły tacki. Takie sobie, mocno średnie powiedziałabym... Zostawiam, bo grosze kosztowały. I tak mam na oku fajniejsze Hej Aneczko zatęskniłam za Forum i wirtualnie odwiedzam Kuliżanki w ich domkach chociaż Twój widziałam na żywo - i wiem, że żadne foty nie oddadzą jego przecudnej urody i uroku Aga, Kopę lat. Ale ja też teraz rzadko wpadam, bo nic się u mnie nie dzieje. Nawet tych ostatnich zdobyczy nie mam jak wyeksponować i obfocić Kochana za komplimenta serdecznie dziękuję i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.06.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Ja też czekam niecierpliwie na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.06.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 I ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.06.2014 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Przyniosłam karafkę i maselniczkę od Pasi <3 Stoją na tacce z Łesta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.06.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Lampa i zegar z Łesta (docelowe ich miejsce to komoda w holu... kiedy już będzie ) oraz świecznik od Pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.06.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 26.06.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 O fotki, ładne, te sztuczne róże na prawdę wyglądają na prawdziwe, Illu Twój zjawiskowy korytarz to jakiś wzór vives? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.06.2014 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ładnie Wiwik, Dzięki. Jak już będę miała stół, to może "szersze" kadry porobię :/ O fotki, ładne, te sztuczne róże na prawdę wyglądają na prawdziwe, Illu Twój zjawiskowy korytarz to jakiś wzór vives? Pendraczku, To jest seria Vives 1900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 26.06.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dzięki Illu, jeszcze trochę i zrobię specjalizację z ceramiki vives. Grunt to urządzić dom na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.06.2014 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Wpadłam pochwalić się nowymi nabytkami Kupiłam 2 piękne lampy w Zara Home. Początkowo myślałam o TEJ, ale ona jest dosyć niska i delikatna (chociaż piękna) a do mojego solonu szukałam lamp o wys. ok 70 cm. Ale ponieważ ta też mi się bardzo podoba,postanowiłam, że z chwilą gdy lampa, która stoi w sypialni trafi do przedpokoju, to wtedy o takich pomyśle Te które kupiłam zobaczyłam pierwszy raz ok 1 - 1,5 m-ca temu. Na początku chciałam kupić je już i natychmiast, ale sprzedawca w Zarze sam doradził mi, żeby poczekać na przeceny :eek: Jest boska, wysoka, masywna, a jednocześnie delikatna - MOJA ŚLICZNA LAMPA. Nie chciałam abażurów, bo były takie jakieś płaskie, niezbyt wysokie (chociaż na zdjęciu katalogowym tak bardzo nie rzuca się to w oczy), ale były w komplecie. Uśmiechnęło się do mnie szczęście. Jeden z abażurów był uszkodzony. Dostałam więc 2 inne, też kremowe, stożkowe ale o rozmiar większe. W tych od kompletu lampa wyglądała jak w za małym kapelutku ,a w tych jest jeszcze wyższa i bardziej proporcjonalna Pewnie i tak zostaną zmienione ale dopóki nie mam zasłon, stolika podręcznego przy kanapie i małej konsolki pod ścianą i te lampy stoją tak jak stoją, to nie będę się spinała i na razie lampy będą w tych abażurach. Musze przyznać, że dają piękne światło :lol2: Edytowane 30 Czerwca 2014 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.06.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 I jeszcze detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.06.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Aniu ślicznie dawno do Ciebie nie zaglądałam i proszę, jak trafiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.06.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Wow ale cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts