Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ależ się obkupiłaś w przydasie :wiggle:

No ale zdjęcia w docelowym otoczeniu muszą być. Daawno nam niczego nie pokazywałaś, a wnętrza już pewnie bardzo "uprzytulnione" :)

Dropku,

Bo chociaż rok minął od przeprowadzki, to niewiele się zmieniło.

Musieliśmy złapać "drugi" oddech. Trochę odpocząć, pomyśleć o własnych przyjemnościach, ale wspólnych.

Nie dla każdego ;) nieustanne wyszukiwanie i kupowanie "artykułów dekoracyjnych" jest największą rozkoszą :rotfl:

Dobrze Drop prawi - opanowałaś już aparat pora na nowe fotki... szczególnie że tak dużo dodatków ostatnio przybywa :)

Mugatka,

Aparat opanowałam, ja? :rolleyes:

Niestety. Ale opanowałam gotowanie. glodny.gif Tzn naumiałam się robić gołąbki :lol2::lol2::lol2:

Ale fotki zrobię, oczywiście, tylko czekam na tacki z "łesta" :cool:

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Illu, mam nadzieję, że nie zaśmiecę Ci wątku, jeśli wkleję poduszki i dodatki, które w opisie mają zgaszony fiolet i śliwkę (wszystkie u jednego sprzedawcy na Allegro...)

Aksamitna

http://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/poszewka_lilac_nadruk1_2013-05-17_12;09;07.jpg

Bawełniany i długi (2m)

http://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/dywanik_fiolet1.jpg

Aksamitna (są również identyczne, ciemniejsze)

http://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/poszewka_light_plum.jpg

Witaj Illu, też bym coś pooglądała z Twoich wnętrz, ale zgadzam się, że nie samym domem i dodatkami człowiek żyje, czasami trzeba odpocząć :).

Pendraczku,

Dokładnie, trochę odzyliśmy.

Teraz za jakieś 2 tygodnie będę miała już stół od Hazelki, więc salon nabierze już charakteru :rolleyes:

Illu, mam nadzieję, że nie zaśmiecę Ci wątku, jeśli wkleję poduszki i dodatki, które w opisie mają zgaszony fiolet i śliwkę (wszystkie u jednego sprzedawcy na Allegro...)

Aksamitna

http://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/poszewka_lilac_nadruk1_2013-05-17_12;09;07.jpg

Bawełniany i długi (2m)

http://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/dywanik_fiolet1.jpg

Aksamitna (są również identyczne, ciemniejsze)

http://www.dworlipowy1875.home.pl/allegro/poszewka_light_plum.jpg

IW,

Nie zaśmiecasz :hug:. Super że wrzucialas te poduchy u mnie. Ta pierwsza ma piekny kolor.

Podasz mi namiar na tego sprzedawcę?

a gdzie te zdjęcia, co miały być, hę? :rolleyes::popcorn::p:

Wiwik,

No powiem ci, że można się zeźlić. :mad:

Okazało się, że części dozowniczków "Łest" mi nie może dosłać bo sprzedawali je chociaż ich nie mieli już na stanie...

Wiec chyba im odeślę te które przesłali, bo ja chciałam mieć komplet na płyn z gąbką do mycia i na mydło, a dostałam tylko te z gąbkami.

Zresztą jeszcze przemyślę. Może gdzież znajdę te na mydło?

Zresztą "Łest" jeszcze się nie wyrobił z realizacją zamówienia. Na tace wciąż jeszcze czekam, ale mają jeszcze kilka dni...

no tak, dostawy z łesta to jest wymarzone ćwiczenie na cierpliwość! :) ale z tymi dozownikami to się nie popisali ... :(

Wiwik,

ano nie popisali się... Nadal nie wiem zostawić czy odesłać.

Doszły tacki. Takie sobie, mocno średnie powiedziałabym...

Zostawiam, bo grosze kosztowały. I tak mam na oku fajniejsze :cool:

Hej Aneczko :) zatęskniłam za Forum i wirtualnie odwiedzam Kuliżanki w ich domkach :bye: chociaż Twój widziałam na żywo - i wiem, że żadne foty nie oddadzą jego przecudnej urody i uroku :wiggle:

Aga,

Kopę lat. Ale ja też teraz rzadko wpadam, bo nic się u mnie nie dzieje. :(

Nawet tych ostatnich zdobyczy nie mam jak wyeksponować i obfocić :p

Kochana za komplimenta serdecznie dziękuję i zapraszam częściej :hug:

• 2 weeks później...

Wpadłam pochwalić się nowymi nabytkami :D

Kupiłam 2 piękne lampy w Zara Home.

Początkowo myślałam o TEJ, ale ona jest dosyć niska i delikatna (chociaż piękna) a do mojego solonu szukałam lamp o wys. ok 70 cm.

Ale ponieważ ta też mi się bardzo podoba,postanowiłam, że z chwilą gdy lampa, która stoi w sypialni trafi do przedpokoju, to wtedy o takich pomyśle :rolleyes:

10501741_896542100362829_1886236399752896399_n.jpg

Te które kupiłam zobaczyłam pierwszy raz ok 1 - 1,5 m-ca temu. Na początku chciałam kupić je już i natychmiast, ale sprzedawca w Zarze sam doradził mi, żeby poczekać na przeceny :eek::eek::eek:

Jest boska, wysoka, masywna, a jednocześnie delikatna - MOJA ŚLICZNA LAMPA.

Nie chciałam abażurów, bo były takie jakieś płaskie, niezbyt wysokie (chociaż na zdjęciu katalogowym tak bardzo nie rzuca się to w oczy), ale były w komplecie. :(

10352354_896543053696067_8947598190935043145_n.jpg

Uśmiechnęło się do mnie szczęście. Jeden z abażurów był uszkodzony. Dostałam więc 2 inne, też kremowe, stożkowe ale o rozmiar większe.

W tych od kompletu lampa wyglądała jak w za małym kapelutku :lol2: ,a w tych jest jeszcze wyższa i bardziej proporcjonalna :lol2:

Pewnie i tak zostaną zmienione ale dopóki nie mam zasłon, stolika podręcznego przy kanapie i małej konsolki pod ścianą i te lampy stoją tak jak stoją, to nie będę się spinała i na razie lampy będą w tych abażurach. Musze przyznać, że dają piękne światło :lol2::lol2::lol2:

10448779_896544633695909_7027832038116105666_n.jpg10423263_896543673696005_8114327303176350670_n.jpg10410476_896544877029218_4282890348597397337_n.jpg

Edytowane przez illusjon