illusjon 03.07.2014 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dostałam dzisiaj fotkę surowego kawałka mojego stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 06.07.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ilu piękny ten stół,już się nie mogę doczekać efektu końcowego razem z krzesłami,lampa super,ja się ślinię do tej ze szklaną szyją,według mnie nie jest taka niska 65cm to jednak sporo:)oglądałam ją już na żywo i jestem zachwycona,zakupy duperelkowe świetne,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 07.07.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dostałam dzisiaj fotkę surowego kawałka mojego stołu [ATTACH=CONFIG]268584[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]268585[/ATTACH] Oo, to chyba nowa sesja się zbliża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 16.07.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 gdzie stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 21.07.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Też oczekuję z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.07.2014 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Kochane, cały czas musimy podziwiać nogę od stołu. U mnie teraz sporo się dzieje, u Hazelki również... Do tego okres urlopowy. Stół się robi i się zapowiada... świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.07.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Lampy z Zara mega! Przepiękne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 10.08.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Ilu zadowolona jesteś z tej lampy co masz w kuchni i salonie?warta jest swojej ceny?płytki w korytarzu nadal Ci się podobają ?nie znudziły Ci się?poleciłabyś je innym czy raczej odradziła?pozdrawiam buziaki,czekam na nowe foteczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimoto 19.08.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.08.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 to ja pomacham skoro zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo--anna 24.08.2014 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Cześć Widzę, że masz na ścianach w łazience Vives Mugat (lub coś podobnego, w każdym razie kafle metro/paryskie) z białą fugą. Jak ta fuga się zachowuje? Mam już zakupione płytki i byłam przekonana, że tylko biała fuga wchodzi w grę, ale każda jedna osoba mi odradza białą fugę ze względu na czyszczenie. Straszą, że szarzeją i żółkną takie fugi w łazienkach. Jak jest u Ciebie? Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez jo--anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.09.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Co prawda pytanie do Gospodyni wątku ale białą fugę do mugatów mam i ja użytkowaną w kuchni intensywnie od roku. Według mojego doświadczenia jedyną słuszną opcją dla białej fugi jest fuga epoksydowa. Nie straszny jej brud tłuszcz czy czerwone plamy od buraków itp. Wystarczy przetrzeć zwilżoną sciereczką i brud znika jak z glazury. Plamy i brud się fugi epoksydowej praktycznie nie imają. Warunek - musi być dobrze położona i wymieszana w ściśle podanych przez producenta proporcjach. Kolor bieli nadal bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 12.09.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Aniu gdzie zniknęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.09.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Aniu gdzie zniknęłaś? Aniu, Dzięki, że o mnie pamiętasz i tu zaglądasz. U mnie wnętrzarsko nic się nie działo. Ale byłam na urlopie. W międzyczasie "skończył się" stół. Jutro do mnie przyjeżdża Olga ze stołem. Strasznie się cieszę się i czekam na oboja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.09.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 O! Ania! Jak miło! Gdzie byłaś? Taki piękny piasek i rozległe płaskie przestrzenie + skaliste wybrzeże...??? Stół, hurrra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.09.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Hej Ilu dobrze że wypoczęłaś teraz pisz pisz pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 22.09.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Aniu jak dobrzę widzieć Cię i czytać z powrotem,naładowałaś bateryjki?gdzie foty stołu?:)bo tu wygłodniały tłum czeka na pożąrcie:lol2:,zadowolona jesteś z tej lampy co masz w kuchni i salonie?warta jest swojej ceny?chciałabym ją do kuchni,ale waham się,ciągle się waham....doradź coś Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 22.09.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ania dawaj foty stołu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.09.2014 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Pisz co u Ciebie i pokazuj stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.09.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 O! Ania! Jak miło! Gdzie byłaś? Taki piękny piasek i rozległe płaskie przestrzenie + skaliste wybrzeże...??? Hej Iw, Byliśmy na Wyspach Kanaryjskich , konkretnie na Fuerteventurze. Zrobiliśmy też sobie jednodniową wycieczkę na Lanzarote. Było cudownie, ale 2 tygodnie w takich okolicznościach przyrody szybko mijają Stół, hurrra! Hej Ilu dobrze że wypoczęłaś teraz pisz pisz pisz Mugatka, Wypoczęłam, ale mnie jest zawsze mało Aniu jak dobrzę widzieć Cię i czytać z powrotem,naładowałaś bateryjki?gdzie foty stołu?:)bo tu wygłodniały tłum czeka na pożąrcie:lol2:,zadowolona jesteś z tej lampy co masz w kuchni i salonie?warta jest swojej ceny?chciałabym ją do kuchni,ale waham się,ciągle się waham....doradź coś Kochana Aneczka, Która lampa bo nie kojarzę? Wklej ją tutaj Ania dawaj foty stołu! Pisz co u Ciebie i pokazuj stół Tutli i Diana, Oh Wy niecierpliwce jedne. Wkleję może nawet dzisiaj wieczorem. Ale te zdjęcia będą liche a nie chcę psuć renomy Oldze. Stół wyszedł PRZEPIĘKNY. Chyba z fotami wstrzymam się do weekendu i zrobię je przy świetle dziennym. Stół złożony ma wymiary 114 x 200 cm a rozłożony 114 x 328 cm (ma 2 dodatkowe blaty po 64 cm każdy) Mały kawałek - noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts