Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Cześć :) Widzę, że masz na ścianach w łazience Vives Mugat (lub coś podobnego, w każdym razie kafle metro/paryskie) z białą fugą. Jak ta fuga się zachowuje? Mam już zakupione płytki i byłam przekonana, że tylko biała fuga wchodzi w grę, ale każda jedna osoba mi odradza białą fugę ze względu na czyszczenie. Straszą, że szarzeją i żółkną takie fugi w łazienkach. Jak jest u Ciebie? Edytowane przez jo--anna

• 2 weeks później...
Co prawda pytanie do Gospodyni wątku ale białą fugę do mugatów mam i ja użytkowaną w kuchni intensywnie od roku. :) Według mojego doświadczenia jedyną słuszną opcją dla białej fugi jest fuga epoksydowa. Nie straszny jej brud tłuszcz czy czerwone plamy od buraków itp. Wystarczy przetrzeć zwilżoną sciereczką i brud znika jak z glazury. Plamy i brud się fugi epoksydowej praktycznie nie imają. Warunek - musi być dobrze położona i wymieszana w ściśle podanych przez producenta proporcjach. :) Kolor bieli nadal bez zmian.

• 2 weeks później...
Aniu gdzie zniknęłaś?:mad::cry:

Aniu,

Dzięki, że o mnie pamiętasz i tu zaglądasz.

U mnie wnętrzarsko nic się nie działo.

Ale byłam na urlopie.

1510725_943714152312290_1604341438066590335_n.jpg10615634_943714225645616_5529131083800925532_n.jpg10686985_943714235645615_8195478159503071291_n.jpg10687040_943714362312269_6239299266111519468_n.jpgunnamed (9).jpg

W międzyczasie "skończył się" stół.

Jutro do mnie przyjeżdża Olga ze stołem. :lol2:

Strasznie się cieszę się i czekam na oboja :D :lol2:

Aniu jak dobrzę widzieć Cię i czytać z powrotem,naładowałaś bateryjki?gdzie foty stołu?:)bo tu wygłodniały tłum czeka na pożąrcie:lol2:,zadowolona jesteś z tej lampy co masz w kuchni i salonie?warta jest swojej ceny?chciałabym ją do kuchni,ale waham się,ciągle się waham....doradź coś Kochana

O! Ania! Jak miło! :)

Gdzie byłaś? Taki piękny piasek i rozległe płaskie przestrzenie + skaliste wybrzeże...???

Hej Iw,

Byliśmy na Wyspach Kanaryjskich , konkretnie na Fuerteventurze. Zrobiliśmy też sobie jednodniową wycieczkę na Lanzarote.

Było cudownie, ale 2 tygodnie w takich okolicznościach przyrody szybko mijają :yes:

Stół, hurrra!

:yes: :lol2:

Hej Ilu :) dobrze że wypoczęłaś teraz pisz pisz pisz :)

Mugatka,

Wypoczęłam, ale mnie jest zawsze mało :-P

Aniu jak dobrzę widzieć Cię i czytać z powrotem,naładowałaś bateryjki?gdzie foty stołu?:)bo tu wygłodniały tłum czeka na pożąrcie:lol2:,zadowolona jesteś z tej lampy co masz w kuchni i salonie?warta jest swojej ceny?chciałabym ją do kuchni,ale waham się,ciągle się waham....doradź coś Kochana

Aneczka,

Która lampa bo nie kojarzę? Wklej ją tutaj :confused:

Ania dawaj foty stołu!:p

Pisz co u Ciebie i pokazuj stół

Tutli i Diana,

Oh Wy niecierpliwce jedne.

Wkleję może nawet dzisiaj wieczorem. Ale te zdjęcia będą liche a nie chcę psuć renomy Oldze.

Stół wyszedł PRZEPIĘKNY. :lol2::wave:

Chyba z fotami wstrzymam się do weekendu i zrobię je przy świetle dziennym.

Stół złożony ma wymiary 114 x 200 cm a rozłożony 114 x 328 cm (ma 2 dodatkowe blaty po 64 cm każdy)

Mały kawałek - noga :cool:

10562950_947790411904664_1515702820990791119_n.jpg