diana_teresa 24.09.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Już widze że jest pięknie no i to jest duży stół, nie mogę się już całości doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 24.09.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 już widzę,żę cudo:yes: Olga Ci wstawiła do salonu,noga piękna,Aniu chodzi mi o te lampy elsteada,chyba taki jest producent jak nie pokręciłam,jedną masz w kuchni,a drugą w salonie,innych lamp ja tam nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.09.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 piękny ten "mały kawałek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.09.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Okrutnica:P kaze czekać i czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.09.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Już widze że jest pięknie no i to jest duży stół, nie mogę się już całości doczekać piękny ten "mały kawałek" Okrutnica:P kaze czekać i czekać Ło matko.... Jakie niecierpliwce Trochę cyknęłam i wklejam (jeszcze nawet stary stół nie został wyniesiony). Mam nadzieje, że już wkrótce mój Synuś zrobi mi porządną sesję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.09.2014 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 już widzę,żę cudo:yes: Olga Ci wstawiła do salonu,noga piękna,Aniu chodzi mi o te lampy elsteada,chyba taki jest producent jak nie pokręciłam,jedną masz w kuchni,a drugą w salonie,innych lamp ja tam nie widzę Ania, Ja z tych lamp jestem zadowolona, ale mam je bez abażurów, bo przy tej powierzchni nawet z 2 lampami nie byłoby dostatecznie jasno. One oryginalnie są przystosowane do palenia się wszystkich 6 żarówek na raz. Mi elektryk to zmienił. Trochę mu zajęło znalezienie dostatecznie cieniutkich kabelków PRZEŹROCZYSTYCH, żeby ich nie było widać na zwisie z łańcucha i zrobił tak, że palą się 2 przeciwległe lub 4 na raz lub po włączeniu 2 kontaktów wszystkie 6 żarówek. Sam w sobie żyrandol jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 26.09.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ależ meble! Super! A żyrandol to i mój faworyt! Jest piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.09.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Iluś cuuuudooo wyszło. Oczywiście krzesłami z mojej mieściny już się tutaj zachwycałam. Mnie aż świerzbi żeby zamawiać stół u Hazel. Ale z drugiej strony nie mam gdzie wstawić rodzinnej pamiątki w stylu art deco a pozbyć się mojego staruszka nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.09.2014 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ależ meble! Super! A żyrandol to i mój faworyt! Jest piękny! Iw Dziękuję, ale wiesz przecież jakie ja zdjęcia robię. One w ogóle ie oddają rzeczywistości Iluś cuuuudooo wyszło. Oczywiście krzesłami z mojej mieściny już się tutaj zachwycałam. Mnie aż świerzbi żeby zamawiać stół u Hazel. Ale z drugiej strony nie mam gdzie wstawić rodzinnej pamiątki w stylu art deco a pozbyć się mojego staruszka nie mogę. Tutli, Staruszka nie pozbywaj się. Nie można robić takich rzeczy pamiątkom rodzimym Ale faktycznie jest też czego żałować, bo Hazelka to MISZCZ Tu jeszcze pokaże rozłożony stół, tuż po przywiezieniu i rozpakowaniu... Niech chociaż to tłumaczy jakość zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.09.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Wymiata i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.09.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Wielki, piękny stół i cudne krzesła... ładnie się skomponował z kredensem, który do tej pory był taki samotny w Twoim salonie Myślę że ten stół będzie przechodził z pokolenia na pokolenie w Waszej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 01.10.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Aniu ale pieknie u Ciebie,bardzo elegancko się zrobiło,krzesła i stół wielka klasa:jawdrop: jaki to kolor?Ty masz w tej lampie normalne żarówki?czy też jakieś takie wykręcone jak w tych lampach na korytarzu?buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.10.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Wymiata i tyle Tutli Dziękuję serdecznie Wielki, piękny stół i cudne krzesła... ładnie się skomponował z kredensem, który do tej pory był taki samotny w Twoim salonie Myślę że ten stół będzie przechodził z pokolenia na pokolenie w Waszej rodzinie Mugatka Bardzo dziękuję Ciekawe co młodsze pokolenie na takie "dictum" Aniu ale pieknie u Ciebie,bardzo elegancko się zrobiło,krzesła i stół wielka klasa:jawdrop: jaki to kolor?Ty masz w tej lampie normalne żarówki?czy też jakieś takie wykręcone jak w tych lampach na korytarzu?buźka Aneczka, Dziękuję. Mam nadzieję, że Twoje wnętrza tez kiedyś zobaczę A co do żarówek - w żyrandolach w salonie mam dokładnie takie same co w lampach w holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.10.2014 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Wpadłam na FM wypić kawę Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.10.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Cześć, Aniu! Chyba mocna była ta kawa, bo nosi Cię, że ho ho! Ściskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.10.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Hej Ilu ja wpadam na forum z kawą ale raczej rano niż wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.10.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Hej Illu, zapomniałam, pochwalić stół, widziałam juz tylko czasu nie było na pisanie, ale już sie poprawiam: Olinda spisała sie na medal, stół iście królewski, super pasuje do Waszego angielskiego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 19.10.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 (edytowane) Stół jest na 8 osób gdy nie rozłożony, a ile osób się mieści przy rozłożonym? Bo ja tak podpytuję bo sama szukam stołu i jestem z tego tematu zielona. Jeszcze jestem taka trochę podobno "głupiutka" bo chcę krzesła z obiciem z materiału do kuchni, myślisz że to dobry pomysł? Edytowane 19 Października 2014 przez ewelyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 20.10.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Hmm, wygląda na to że przy rozłożeniu stół jest na conajmniej 12 osób. Przepięknie się ten stół komponuje z resztą domu. No i ten kolor obicia w połączeniu z czarnym drewnem - ah! No to będą iście krórewskie uczty przy takim stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 20.10.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 ha, jest stół! i to jaki stół! pięknie jest idealnie się skomponowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts