Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już widze że jest pięknie no i to jest duży stół, nie mogę się już całości doczekać

piękny ten "mały kawałek" :yes:

Okrutnica:P kaze czekać i czekać :rolleyes:

Ło matko....

Jakie niecierpliwce :p

Trochę cyknęłam i wklejam (jeszcze nawet stary stół nie został wyniesiony).

Mam nadzieje, że już wkrótce mój Synuś zrobi mi porządną sesję :cool:

stol_1.jpgstol_2.jpgstol_3.jpgstol_4.jpgstol_5.jpg

już widzę,żę cudo:yes: Olga Ci wstawiła do salonu,noga piękna,Aniu chodzi mi o te lampy elsteada,chyba taki jest producent jak nie pokręciłam,jedną masz w kuchni,a drugą w salonie,innych lamp ja tam nie widzę:)

Ania,

Ja z tych lamp jestem zadowolona, ale mam je bez abażurów, bo przy tej powierzchni nawet z 2 lampami nie byłoby dostatecznie jasno.

One oryginalnie są przystosowane do palenia się wszystkich 6 żarówek na raz.

Mi elektryk to zmienił. Trochę mu zajęło znalezienie dostatecznie cieniutkich kabelków PRZEŹROCZYSTYCH, żeby ich nie było widać na zwisie z łańcucha i zrobił tak, że palą się 2 przeciwległe lub 4 na raz lub po włączeniu 2 kontaktów wszystkie 6 żarówek.

Sam w sobie żyrandol jest śliczny :rolleyes:

unnamed (4).jpgunnamed (26).jpgunnamed (27).jpg

Iluś cuuuudooo wyszło. Oczywiście krzesłami z mojej mieściny już się tutaj zachwycałam. :) Mnie aż świerzbi żeby zamawiać stół u Hazel. Ale z drugiej strony nie mam gdzie wstawić rodzinnej pamiątki w stylu art deco a pozbyć się mojego staruszka nie mogę. ;)

Ależ meble! Super!

A żyrandol to i mój faworyt! Jest piękny!

Iw

Dziękuję, ale wiesz przecież jakie ja zdjęcia robię.

One w ogóle ie oddają rzeczywistości :(

Iluś cuuuudooo wyszło. Oczywiście krzesłami z mojej mieściny już się tutaj zachwycałam. :) Mnie aż świerzbi żeby zamawiać stół u Hazel. Ale z drugiej strony nie mam gdzie wstawić rodzinnej pamiątki w stylu art deco a pozbyć się mojego staruszka nie mogę. ;)

Tutli,

Staruszka nie pozbywaj się. Nie można robić takich rzeczy pamiątkom rodzimym :no:

Ale faktycznie jest też czego żałować, bo Hazelka to MISZCZ :yes:

Tu jeszcze pokaże rozłożony stół, tuż po przywiezieniu i rozpakowaniu... Niech chociaż to tłumaczy jakość zdjęcia :p

unnamed (1).jpg

Wymiata i tyle :)

Tutli

Dziękuję serdecznie :hug:

Wielki, piękny stół i cudne krzesła... ładnie się skomponował z kredensem, który do tej pory był taki samotny w Twoim salonie :)

Myślę że ten stół będzie przechodził z pokolenia na pokolenie w Waszej rodzinie :)

Mugatka

Bardzo dziękuję :hug:

Ciekawe co młodsze pokolenie na takie "dictum" :lol2:

Aniu ale pieknie u Ciebie,bardzo elegancko się zrobiło,krzesła i stół wielka klasa:jawdrop: jaki to kolor?Ty masz w tej lampie normalne żarówki?czy też jakieś takie wykręcone jak w tych lampach na korytarzu?buźka

Aneczka,

Dziękuję. Mam nadzieję, że Twoje wnętrza tez kiedyś zobaczę :hug:

A co do żarówek - w żyrandolach w salonie mam dokładnie takie same co w lampach w holu :rolleyes:

• 2 weeks później...

Stół jest na 8 osób gdy nie rozłożony, a ile osób się mieści przy rozłożonym?

Bo ja tak podpytuję bo sama szukam stołu i jestem z tego tematu zielona. Jeszcze jestem taka trochę podobno "głupiutka" bo chcę krzesła z obiciem z materiału do kuchni, myślisz że to dobry pomysł?

Edytowane przez ewelyna