Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ooo widzę, ze temat zasłonowy cały czas aktualny:D

illusjon u mnie w galerii znajdziesz fotkę, o którą prosiłaś:yes: Ja mam zasłony na taśmie marszczącej ołówkowej + agrafki.

Pozdrawiam:bye:

witam

niewiem czy się przyda ale ja szyłam na takich hakach u holendra firanki i zasłony jest do tego specjalna maszyna

wysokości tych haków to 6cm. 8cm. 10 cm.

pozwalają regulować wys. lecz szerokość nie do ruszenia a taśma pod te haki jest transparentna bądz flizelinowa .

pozdrawiam.

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej :bye:

Stol chwalilam u siebie ale jak nie bylas to powtorze - piekny!

Mam pytanie...bylas u mnie to widzialas co ja ciagle wyrabiam. Przyjechaly wczoraj moje krzesla (w koncu!) i bede je chciala przerobic (jak zwykle). Mam juz material, porownalam i bardzo podobny do twojego koloru, ale mam pytanie o kolor stolu i krzesel - jaki to jest? ciemny braz czy czarny?? Czy i krzesla i stol masz tak samo pomalowane czy jedno i drugie inaczej?

Hej Illu,

zapomniałam, pochwalić stół, widziałam juz tylko czasu nie było na pisanie, ale już sie poprawiam:

Olinda spisała sie na medal, stół iście królewski, super pasuje do Waszego angielskiego mieszkania :)

Stół jest na 8 osób gdy nie rozłożony, a ile osób się mieści przy rozłożonym?

Bo ja tak podpytuję bo sama szukam stołu i jestem z tego tematu zielona. Jeszcze jestem taka trochę podobno "głupiutka" bo chcę krzesła z obiciem z materiału do kuchni, myślisz że to dobry pomysł?

Hmm, wygląda na to że przy rozłożeniu stół jest na conajmniej 12 osób.

Przepięknie się ten stół komponuje z resztą domu. No i ten kolor obicia w połączeniu z czarnym drewnem - ah! No to będą iście krórewskie uczty przy takim stole.

ha, jest stół! i to jaki stół!

pięknie jest :yes: idealnie się skomponowało!

Hej :bye:

Stol chwalilam u siebie ale jak nie bylas to powtorze - piekny!

Mam pytanie...bylas u mnie to widzialas co ja ciagle wyrabiam. Przyjechaly wczoraj moje krzesla (w koncu!) i bede je chciala przerobic (jak zwykle). Mam juz material, porownalam i bardzo podobny do twojego koloru, ale mam pytanie o kolor stolu i krzesel - jaki to jest? ciemny braz czy czarny?? Czy i krzesla i stol masz tak samo pomalowane czy jedno i drugie inaczej?

Czy ja już chwaliłam stół, bo nie widzę swojego posta, chyba skleroza się zaczyna ;) oj, jakbym chciała być już na etapie urządzania, kwestie budowlane mnie przerastają, ale muszę się jeszcze wstrzymać, bo nawet dachu nie mam.

A ja jestem ciekawa jaki rozmiar ma twoj stół w wersji złożonej?>

Dziewczyny,

Bardzo, bardzo mi miło, że stół się podoba. Dziękuję ślicznie za pochwały. :wiggle:

Mam nadzieję, że będzie mam długo służył. Ja jestem nim nadal zachwycona.

Olinda jak zwykle dokonała dudu. Niby zwykły stół stylizowany a wygląda jak "NIEWIEMCO" :rolleyes:

Odpowiadając na Wasze pytania.

Stół nie jest czarny, raczej czekoladowy brąz (ciemna czekolada).

Z tego co wiem kolor był mieszany, ale bazą był kolor 22-66.

10492037_895453733804999_7227286794483982743_n.jpg

Stół złożony ma wymiary 114x200.

Stół ma 2 dodatkowe blaty o dł. 62 cm, które wydłużają stół do wymiarów 114x262 i 114x324 cm.

witam

niewiem czy się przyda ale ja szyłam na takich hakach u holendra firanki i zasłony jest do tego specjalna maszyna

wysokości tych haków to 6cm. 8cm. 10 cm.

pozwalają regulować wys. lecz szerokość nie do ruszenia a taśma pod te haki jest transparentna bądz flizelinowa .

pozdrawiam.

Aniu u mnie w tym roku wszystko się opóźnia i idzie jak po grudzie:(mam w nadzieję,że w następnym wszystko ruszy i będzie wreszcie coś do pokazania:)nadal myślisz nad śliwką węgierką przy ogonku:)do zasłon?:lol2:

Anita i Ania...

Ja tych zasłon to jeszcze przez rok nie będę miała... Nawet szukania ostatnio zaprzestałam...

Karniszy nie mam, i nie wiem jakie chcę :( Na ścianę czy pod sufit... Zasłony to u mnie temat-porażka :(

• 4 weeks później...