anita158 21.10.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Ooo widzę, ze temat zasłonowy cały czas aktualny:D illusjon u mnie w galerii znajdziesz fotkę, o którą prosiłaś Ja mam zasłony na taśmie marszczącej ołówkowej + agrafki. Pozdrawiam:bye: witam niewiem czy się przyda ale ja szyłam na takich hakach u holendra firanki i zasłony jest do tego specjalna maszyna wysokości tych haków to 6cm. 8cm. 10 cm. pozwalają regulować wys. lecz szerokość nie do ruszenia a taśma pod te haki jest transparentna bądz flizelinowa . pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Hej Stol chwalilam u siebie ale jak nie bylas to powtorze - piekny! Mam pytanie...bylas u mnie to widzialas co ja ciagle wyrabiam. Przyjechaly wczoraj moje krzesla (w koncu!) i bede je chciala przerobic (jak zwykle). Mam juz material, porownalam i bardzo podobny do twojego koloru, ale mam pytanie o kolor stolu i krzesel - jaki to jest? ciemny braz czy czarny?? Czy i krzesla i stol masz tak samo pomalowane czy jedno i drugie inaczej? Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 29.10.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Czy ja już chwaliłam stół, bo nie widzę swojego posta, chyba skleroza się zaczyna oj, jakbym chciała być już na etapie urządzania, kwestie budowlane mnie przerastają, ale muszę się jeszcze wstrzymać, bo nawet dachu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.11.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Cześć Illu, murator twierdzi, że próbowałaś wysłać mi wiadomość... Jakby co, wyczyściłam skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 04.11.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 A ja jestem ciekawa jaki rozmiar ma twoj stół w wersji złożonej?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 04.11.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Aniu u mnie w tym roku wszystko się opóźnia i idzie jak po grudzie:(mam w nadzieję,że w następnym wszystko ruszy i będzie wreszcie coś do pokazania:)nadal myślisz nad śliwką węgierką przy ogonku:)do zasłon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.11.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Hej Illu, zapomniałam, pochwalić stół, widziałam juz tylko czasu nie było na pisanie, ale już sie poprawiam: Olinda spisała sie na medal, stół iście królewski, super pasuje do Waszego angielskiego mieszkania Stół jest na 8 osób gdy nie rozłożony, a ile osób się mieści przy rozłożonym? Bo ja tak podpytuję bo sama szukam stołu i jestem z tego tematu zielona. Jeszcze jestem taka trochę podobno "głupiutka" bo chcę krzesła z obiciem z materiału do kuchni, myślisz że to dobry pomysł? Hmm, wygląda na to że przy rozłożeniu stół jest na conajmniej 12 osób. Przepięknie się ten stół komponuje z resztą domu. No i ten kolor obicia w połączeniu z czarnym drewnem - ah! No to będą iście krórewskie uczty przy takim stole. ha, jest stół! i to jaki stół! pięknie jest idealnie się skomponowało! Hej Stol chwalilam u siebie ale jak nie bylas to powtorze - piekny! Mam pytanie...bylas u mnie to widzialas co ja ciagle wyrabiam. Przyjechaly wczoraj moje krzesla (w koncu!) i bede je chciala przerobic (jak zwykle). Mam juz material, porownalam i bardzo podobny do twojego koloru, ale mam pytanie o kolor stolu i krzesel - jaki to jest? ciemny braz czy czarny?? Czy i krzesla i stol masz tak samo pomalowane czy jedno i drugie inaczej? Pozdrawiam:bye: Czy ja już chwaliłam stół, bo nie widzę swojego posta, chyba skleroza się zaczyna oj, jakbym chciała być już na etapie urządzania, kwestie budowlane mnie przerastają, ale muszę się jeszcze wstrzymać, bo nawet dachu nie mam. A ja jestem ciekawa jaki rozmiar ma twoj stół w wersji złożonej?> Dziewczyny, Bardzo, bardzo mi miło, że stół się podoba. Dziękuję ślicznie za pochwały. Mam nadzieję, że będzie mam długo służył. Ja jestem nim nadal zachwycona. Olinda jak zwykle dokonała dudu. Niby zwykły stół stylizowany a wygląda jak "NIEWIEMCO" Odpowiadając na Wasze pytania. Stół nie jest czarny, raczej czekoladowy brąz (ciemna czekolada). Z tego co wiem kolor był mieszany, ale bazą był kolor 22-66. Stół złożony ma wymiary 114x200. Stół ma 2 dodatkowe blaty o dł. 62 cm, które wydłużają stół do wymiarów 114x262 i 114x324 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.11.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 witam niewiem czy się przyda ale ja szyłam na takich hakach u holendra firanki i zasłony jest do tego specjalna maszyna wysokości tych haków to 6cm. 8cm. 10 cm. pozwalają regulować wys. lecz szerokość nie do ruszenia a taśma pod te haki jest transparentna bądz flizelinowa . pozdrawiam. Aniu u mnie w tym roku wszystko się opóźnia i idzie jak po grudzie:(mam w nadzieję,że w następnym wszystko ruszy i będzie wreszcie coś do pokazania:)nadal myślisz nad śliwką węgierką przy ogonku:)do zasłon? Anita i Ania... Ja tych zasłon to jeszcze przez rok nie będę miała... Nawet szukania ostatnio zaprzestałam... Karniszy nie mam, i nie wiem jakie chcę Na ścianę czy pod sufit... Zasłony to u mnie temat-porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.11.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 te ptasiory w czapkach są rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.11.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Ania i ja wpadłam po starej znajomości Haj Diana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 07.11.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Dokładnie, po stole wypadałoby przymierzyć się do zasłon a może firany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 12.11.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ilu a może pewnego pięknego dnia wejdziesz do sklepu i powiesz -na to czekałam całe życie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 13.11.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Ilu a może pewnego pięknego dnia wejdziesz do sklepu i powiesz -na to czekałam całe życie:) Zgadzam się, nie ma co kupować wszystkiego na siłę, lepiej mieć gołe okna dopóki nie znajdzie się dokładnie tego, czego się szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 14.11.2014 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Gołe okna wcale nie są takie złe, bo wpuszczają duużo światła i jest jaaaaśniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Ania i ja wpadłam po starej znajomości Haj Diana:D To i ja "wpadam" po starej znajomości Widzę, że znajome twarze się tu przewinęły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.12.2014 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Hej, Wpadłam pochwalić się ozdobami świątecznymi kupionymi ostatnio. Te nabyłam od Karolki na CAROLINA DECORATION Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.12.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Ach, jeszcze do Karolki wzięłam takie jabłuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.12.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W sklepie "pt" kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.12.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W Juli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.12.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W Home Art Deco EUROFIRANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts