czaplanka 09.01.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Jeżeli szukasz wzoru to przejrzyj sobie katalog Klimek & Kluś lub ofertę EURODOR Jestem przekonana, że coś dla siebie znajdziesz. Ja ich ofertą jestem zachwycona. Jeśli znajdziesz dobrego stolarza będziesz miała piękne drzwi Z nieba mi spadłaś!!!!:) WIELKIE DZIĘKUJĘ!!! - właśnie o coś takiego mi chodziło. Drzwi od EURO DOR są przepiękne. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez czaplanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Z nieba mi spadłaś!!!! :) To musiało być bolesne ... WIELKIE DZIĘKUJĘ!!! - właśnie o coś takiego mi chodziło. Drzwi od EURO DOR są przepiękne. Bardzo się cieszę i polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Chciałabym Kuleżankom zaprezentować pomysł na GABINET tzn. na pokój Męża. Nazwa jest dosyć myląca, bo poza kanapą będą w tym pokoju na tej samej stronie co ona 3 przeszklone gabloty na samochodziki, a na przeciwko będą stały 3 dwudrzwiowe szafy na prospekty i katalogi. Nad kanapą i na suficie po środku pokoju są przewidziane lampy. Na ścianie za kanapką będzie tapeta na pozostałych ścianach farba. Zapraszam do "gabinetu"... Prawdziwym "gabinetem" będzie biblioteka, ale o tem potem... Edytowane 9 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Do gabinetu, bo ma być to jaskinia męża, widziałabym taką lampę i kinkiety Ceny jednak sprawiają, że muszę traktować je jak niedoścignione marzenie... Póki co jako zamiennik rozważam taką lampę i kinkiet: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ilusjon a gdyby dać nożycowe kinkiety a lampę główną z abażurami? Byłoby ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ilusjon a gdyby dać nożycowe kinkiety a lampę główną z abażurami? Byłoby ciekawiej Venuska, a co to są nożycowe kinkiety? Pamiętaj, że to ma być "jaskinia" bez babskich dekoracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Może coś takiego? (wszystkie 3 są z tej samej serii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 09.01.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 ilute, przepraszam, ale jesli chodzi o gabinet menża to mam małe de ja vu ....To jest ten sam zestaw co w salonie, tylko w wersji mini.A może by tak coś z innej beczki ? http://s.sklep.meble.pl/gfx/kupmeble/sklep_oferta/203416/volare2os_jpg_338767225.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 09.01.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 lub http://img.archiwumallegro.pl/?1979024870 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Siner kochana, Powinnam od razu napisać: skóra u nas odpada (1. nie lubimy; 2. koty)kanapka musi być 2-osobowa (tzw. amerykanka - inna się nie zmieści) i musi być rozkładana - gościowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 09.01.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 a może tak ? Miało być po męsku tak ? http://www.dobroteka.pl/wp-content/uploads/2012/10/5.-Salonik-S25-wersja-gabinetowa-459x336.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 09.01.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 aaaaaaaaaaaaaaaa Nie prościej pozbyc sie kotów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 aaaaaaaaaaaaaaaa Nie prościej pozbyc sie kotów ? Oj Siner kochana... Koty to jak dzieci, tyle że ciuchów prać nie trzeba, ale tak samo broją i śmiecą... A co to ja Katarzyna W jestem? Kanapka musi być miękka, lekko stylizowana i rozkładana, tak, żeby było gdzie gościów przenocować, albo jak Synuś do mamusi przyjedzie z Tarchomina... Zresztą na stolik już miejsca nie ma, bo do pracy będzie biurko w bibliotece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Och, jak ja żałowałam, że tej retro tapety nigdzie nie udało mi się wcisnąć. Niezmiernie mi się podoba. Co do lamp, to ja bym te czarne Ekelund wybrała. Sama miałam na nie chrapkę Pozostałe zbyt mało męskie mi się wydają. A nożycowe, to takie jak te pierwsze, które wkleiłaś. Rozsuwane. O, i jeszcze taka mi się podoba KLIK Edytowane 9 Stycznia 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Och, jak ja żałowałam, że tej retro tapety nigdzie nie udało mi się wcisnąć. Niezmiernie mi się podoba. Nie wiem jak to się stało, ale mąż sam ją wypatrzył... Co do lamp, to ja bym te czarne Ekelund wybrała. Sama miałam na nie chrapkę Pozostałe zbyt mało męskie mi się wydają. Dla mnie te pierwsze ciągle naj.. ale te czarne chyba będą, chociaż ciągle szukam... A nożycowe, to takie jak te pierwsze, które wkleiłaś. Rozsuwane. Dzięki! Ja je wyszukałam jako "kinkiety harmonijkowe"... O, i jeszcze taka mi się podoba KLIK Narendil!!! Niezła ta Twoja lampa, aż ją wrzucę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 To jeszcze taka: KLIK W ogóle ten sklep ma cudne rzeczy, ale do kraju nad Wisłą nie wysyłają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 To jeszcze taka: KLIK W ogóle ten sklep ma cudne rzeczy, ale do kraju nad Wisłą nie wysyłają Narendil, Już ją widziałam i nawet zapisałam ją sobie... Ale Ty mnie dzisiaj wykończysz! Najpierw dywaniki - DROGIE a potem piękne lampy - POZA ZASIĘGIEM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.01.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Illusjon, ja kupiłam kiedyś do sypialni 2 kinkiety na harmonijkowym wysięgniku. Tanio Tak wyglądają: Gdybyś była zainteresowana daj znać, postaram się odszukać namiar na sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dropku, ja pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Illusjon, ja kupiłam kiedyś do sypialni 2 kinkiety na harmonijkowym wysięgniku. Tanio Tak wyglądają: Gdybyś była zainteresowana daj znać, postaram się odszukać namiar na sklep Dropku, ja pamiętam O Kobietki - DropInn i Narendil, Jeśli pamiętacie sklep to wrzucajcie. Podobają mi się te lampy, akurat do męskiego pokoju. Będę musiała tylko dobrać coś na górę. Chyba, że w swoich zbiorach macie coś pasującego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts