wiwik 12.03.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 cześć Illu ładne kwiatki co tam słychać? mnie już też coraz bardziej kusi, by zmienić wystrój z zimowego-czerwonego na wiosenno-światecznie. I w sumie chyba to zrobię w ten weekend, święta za pasem, a zające od Dianki już się pewnie niecierpliwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 16.03.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Aniu kwiatuchy piękne:)lampa z zary też super,szkoda,że już nie mają jej w ofercie,miałam na nią chęć to się spóźniłam,jak tam temat zasłon?ruszyłaś coś?buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.03.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Świetne te tulipany od Karolka, jak żywe Przypominam się w sprawie płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.03.2015 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Świetne te tulipany od Karolka, jak żywe Przypominam się w sprawie płytek Kochana, pisałam do Ciebie w niedziele, że płytki leżą spakowane i czekam na podanie adresu do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.03.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 No masz ci los! Nie dostałam żadnej wiadomości, a wysłać do ciebie też nie mogłam bo masz skrzynkę pełną Bardzo, bardzo się cieszę!!!! Dziękuję Ci że się fatygowałaś, wreszcie skończę tę łazienkę To mój mail: [email protected] dokończymy transakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.03.2015 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Aniu kwiatuchy piękne:)lampa z zary też super,szkoda,że już nie mają jej w ofercie,miałam na nią chęć to się spóźniłam,jak tam temat zasłon?ruszyłaś coś?buziaki Aneczka, A gdzie tam ruszyłam.... Teraz zawładnęła mną myśl, że w tym roku muszę kupić meble tarasowe... Wiec szukam... A jak szukam to znajduje wszystko tylko nie to co chcę No i zbliżające się święta też dały już u mnie o sobie znać Bardzo proszę nie patrzeć na bajzel i nadal nie pochowane w tunelu w ścianie kable od TV. Tunel jest od początku i to jest najważniejsze, ale jeszcze musi zapaść decyzja o schowaniu w nim kabli... Kupiłam na Allegro wazonik do tulipanów od Karolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.03.2015 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Kupiłam kocyk baaaaardzo zacny... TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.03.2015 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 A teraz trochę świąt Przyznam się, że królik w bombonierze to pomysł Karoliny, który ściągnęłam bezwstydnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.03.2015 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.03.2015 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.03.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Uwielbiam twoje dekoracje te tulipany piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 26.03.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Stworzyłas niesamowicie przytulne i piekne mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.03.2015 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Uwielbiam twoje dekoracje te tulipany piękne Diana, Bardzo dziękuję... Poduszki z jeleniami od Ciebie nadal są w salonie... Strasznie je lubię i czekam do ostatniej chwili przed Wielkanocą, żeby je schować Stworzyłas niesamowicie przytulne i piekne mieszkanie Aniko, dzięki za komplement i witam serdecznie. Strasznie miło, że ktoś nowy zajrzał na stary i już niezbyt "żwawy" wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.03.2015 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Rok temu na Westwingu był taki stół. Odsprzedałam go koleżance z Forum bo do jej werandy bardziej pasował i od roku szukam podobnego..... Problem jest taki, ze to nie jest stół o tradycyjnych rozmiarach tzn. szerokości. Ja go nazywam stołem ogrodniczym, na balkon, taras, do cieplarni/oranżerii... Szukam stołu, który będzie dobrze znosił wszelkie warunki atmosferyczne i będzie miał wymiary: wys. 70-78 x szer. 110-120 x gł. 40-50 cm I najważniejsze... nie bedzie kosztował wiecej niż 450 zł czyli mniej więcej tyle co ten pierwszy... Niestety na Westwingu ostatnio takich stołów nie ma, a jak w końcu się pokazał 1 cały z rurek i blachy to kosztował prawie 800 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.03.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Hej Ilutku kochany U ciebie piękne dekoracje świąteczne i wiosna piękna:D Zostawiam ci trochę mojej wiosny:D http://images67.fotosik.pl/744/69473069ffea6406med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 26.03.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 [ATTACH=CONFIG]310221[/ATTACH] A może spróbujesz zrobić taki samodzielnie? Takie rurki można kupić w budowlanym itp posprejowac na czarno dodać deskę która postarzysz w Internecie jest pełno kursów jak to zrobić I zrobisz takie za dużo mniej niż 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 26.03.2015 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Aniu ozdoby piękne,wszystkie bym przygarnęła:)koc śliczny,jestem zachwycona,zaraz piszę privka w tej sprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.03.2015 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 [ATTACH=CONFIG]310221[/ATTACH] A może spróbujesz zrobić taki samodzielnie? Takie rurki można kupić w budowlanym itp posprejowac na czarno dodać deskę która postarzysz w Internecie jest pełno kursów jak to zrobić I zrobisz takie za dużo mniej niż 400zł Anik, Właśnie o tym myślę... Przeszkadza mi tylko to, że nie mam za bardzo warunków... Mogłabym go ostatecznie robić na działce u Teścia, bo jakoś nie wyobrażam sobie stolarki na 6 piętrze :v Ale cały czas kombinuję i rozważam taką możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 27.03.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Gratis byś miała satysfakcję a wycięcie drewna możesz zamówić u stolarza a u siebie tylko zmontowac i pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.03.2015 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Gratis byś miała satysfakcję a wycięcie drewna możesz zamówić u stolarza a u siebie tylko zmontowac i pomalowac Anik, Ta satysfakcja to byłaby bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts