Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

cześć Illu :bye: ładne kwiatki ;) co tam słychać? :)

mnie już też coraz bardziej kusi, by zmienić wystrój z zimowego-czerwonego na wiosenno-światecznie. I w sumie chyba to zrobię w ten weekend, święta za pasem, a zające od Dianki już się pewnie niecierpliwią :)

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu kwiatuchy piękne:)lampa z zary też super,szkoda,że już nie mają jej w ofercie,miałam na nią chęć to się spóźniłam,jak tam temat zasłon?ruszyłaś coś?buziaki

Aneczka,

A gdzie tam ruszyłam....

Teraz zawładnęła mną myśl, że w tym roku muszę kupić meble tarasowe... Wiec szukam...

A jak szukam to znajduje wszystko tylko nie to co chcę ;)

No i zbliżające się święta też dały już u mnie o sobie znać :wiggle:

Bardzo proszę nie patrzeć na bajzel i nadal nie pochowane w tunelu w ścianie kable od TV.

Tunel jest od początku i to jest najważniejsze, ale jeszcze musi zapaść decyzja o schowaniu w nim kabli... :bash:

Kupiłam na Allegro wazonik do tulipanów od Karolki :)

wazon.jpg524116_1071523336198037_8004375270846649009_n.jpg11071550_1071523799531324_7428507347344816871_n.jpg

Uwielbiam twoje dekoracje te tulipany piękne

Diana,

Bardzo dziękuję...

Poduszki z jeleniami od Ciebie nadal są w salonie...

Strasznie je lubię i czekam do ostatniej chwili przed Wielkanocą, żeby je schować :rolleyes:

Stworzyłas niesamowicie przytulne i piekne mieszkanie :)

Aniko,

dzięki za komplement i witam serdecznie. :wiggle:

Strasznie miło, że ktoś nowy zajrzał na stary i już niezbyt "żwawy" wątek

Rok temu na Westwingu był taki stół. Odsprzedałam go koleżance z Forum bo do jej werandy bardziej pasował i od roku szukam podobnego.....

Stolik.jpg

Problem jest taki, ze to nie jest stół o tradycyjnych rozmiarach tzn. szerokości.

Ja go nazywam stołem ogrodniczym, na balkon, taras, do cieplarni/oranżerii...

Szukam stołu, który będzie dobrze znosił wszelkie warunki atmosferyczne i będzie miał wymiary:

wys. 70-78 x szer. 110-120 x gł. 40-50 cm

298443ae714de89e6f3ffb80782e6cd8.jpg6a5fc7cbec61c90a7e9e62078246d0d2.jpg

I najważniejsze... nie bedzie kosztował wiecej niż 450 zł czyli mniej więcej tyle co ten pierwszy...

Niestety na Westwingu ostatnio takich stołów nie ma, a jak w końcu się pokazał 1 cały z rurek i blachy to kosztował prawie 800 zł... :no: :mad:

Stolik_nowy.jpg

cdd1f3b571dee7f532b6763e28ac19ae.jpg

[ATTACH=CONFIG]310221[/ATTACH]

A może spróbujesz zrobić taki samodzielnie? Takie rurki można kupić w budowlanym itp posprejowac na czarno dodać deskę która postarzysz w Internecie jest pełno kursów jak to zrobić ;)

I zrobisz takie za dużo mniej niż 400zł

Anik,

Właśnie o tym myślę... Przeszkadza mi tylko to, że nie mam za bardzo warunków...

Mogłabym go ostatecznie robić na działce u Teścia, bo jakoś nie wyobrażam sobie stolarki na 6 piętrze :D :v

Ale cały czas kombinuję i rozważam taką możliwość :D